Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Televan

Televan
(senior tag)

Nem lehet túl korán kezdeni. Windows -t a gyerek netbookjára.Aztán mire felnő , zombi módjára követeli a jól megszokott op. rendszert. ;]
De van valami jó is benne, javul tőle a probléma megoldó képessége. :)

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#2) atike válasza Televan (#1) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Hehehe... Na ja.

Azért az Androidos megoldásra kíváncsi lennék...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#3) JanFe válasza Televan (#1) üzenetére

JanFe
(fanatikus tag)

:)

"There is nothing permanent except change"

(#4) negyedes válasza Televan (#1) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Arch linuxot adjal mar neki vagy egy alap debiant. :U

A lifebook nem rossz.

powerd by mango, no more droid

(#5) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

véletlenül leejtik, nekivágják valaminek...

pont így szoktam. ha dühös vagyok véletlenül hozzáb... akarom mondani nekivágom a notit valaminek. ;]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#6) userbit

userbit
(újonc)

Hany eves kortol ajanljak az ilyeneket? Nem rossz otlet a gyereknek venni egy ilyet, de azert nem biztos hogy OS-nek az XP a legjobb valasztas.

(#7) Sicilian válasza Televan (#1) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Nem rossz, végül is van benne igazság :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kakaóbiztos ;] Amúgy pedig hajrá gyártók, tömni kell a gyerekeket laptoppal, nehogy véletlenül a szabadban focizzanak, fogócskázzanak, homokozzanak...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) bocsika válasza Televan (#1) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

Hót ziher hogy megtanulják hogy kell a falhoz b@szni, ha valami nem megy :D

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#10) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ötlet, spenótálló netbookot a gyereknek! :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#11) lorenzen válasza Televan (#1) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

"Nem lehet túl korán kezdeni. Windows -t a gyerek netbookjára.Aztán mire felnő , zombi módjára követeli a jól megszokott op. rendszert."

Miért baj a Windows?
Tanulja meg olyan rendszer kezelését, amihez ne kaphat szülői/iskolai segítséget? Tanuljon olyan rendszert, amit nem fog használni felnőtt korában?
(A Linux nagy áttörése, még áttörésre vár. Az almásak média lejátszókban találták meg a boldogulás útját.)

Ez a gyerekeknek szánt netbook szerintem jó ötlet. (Volt itt már gyermekeknek szánt asztali gép, ami első látásra csak a lehúzásról szólt. Na az nem volt jó ötlet.)

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#12) Televan válasza lorenzen (#11) üzenetére

Televan
(senior tag)

Én windows párti vagyok, de nekem mindegy ki és mit használ. Én mióta elhagytam a Dos 6.22 -őt azóta csak win volt,van és talán lesz a gépemen.Én ezt tanultam meg, ezt tudom telepíteni, finom beállításokat elvégezni.
Linux van ubuntu live cd -n, párszor megnéztem , és nem rossz.De én windows ivadék vagyok.
Ha lenne annyi pénzem ami nincs, akkor anyámnak és nővéremnek tuti hogy almás gépet vennék.Mert talán azt nem tudnák olyan hamar szétcseszni.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#13) ^Clown válasza Televan (#12) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ha a DOS után Linuxra mentél volna? Akkor most nem kéne x évente megvenned a jó drága op.rendszert.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#14) paramedic válasza ^Clown (#8) üzenetére

paramedic
(fanatikus tag)

Mi még tornazsákot és iskolatáskát neveztünk ki kapufának, most majd csak ledobnak négy nyitott netbookot és mehet a foci... :U

(#15) Duree

Duree
(PH! addikt)

Jó dolog lenne a netbook?Hát nem,500 dollár az 100 ezer forint és optikai nincs benne.
Ha azt hozzáveszem akkor már vehetek egy sokkal komolyabb felépítésü Dellt vagy Asust

(#16) Alvin76

Alvin76
(újonc)

gyereknek max 40ezerért vennék gépet...
ha 100ezer forintom lenne "gyerekgépre" akkor inkább egy Acer alapgépet vennék T4300 procival, 2 Gb mem, 250Gb Hdd vel.
Egy ilyen eszköznek nem kell kakaóbiztosnak lenni, meg kell tanítani a gyerekeket vigyázni az értékes cuccokra.

a 7 éves lányaimat simán ide engedem a saját notebookhoz, mert nem burítanak bele semmit. :)

egyáltalán hány éves kortól ajánlott hogy a gyereknek külön gépe legyen?

(#17) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Kicsit sok az az 500dollár ezért a netbookért.

Adok, veszek, üzletelek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.