Mindig hamar kidöglöttem az Uridium-ban, még az első pályán. Nem tudtam hogy mit hogyan kell csinálni, csak a játék hangja tetszett nagyon. Most látom hogy le is lehet szállni a mantával. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Stalker-2572
(PH! kedvence)
A klasszikus Commodore címekért várhatóan 5 eurót kérnek majd.
Darabjáért? Na ne már.... 
All Black...
Ez avideó mekkora már..
Ó bárcsak nekem is lett volna 
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Király. Gyerekkorom jut eszembe. Ezzel hatalmasat fognak kaszálni.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Last ninja, Defender of the crown (?) stb is lesz? T2? 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

kovy79
(őstag)
Valahogy ez is nagy Wii húzásnak tűnik a többiek erőlködéséhez képest!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

szjoci
(senior tag)
kell? jó pénzé' adok fullos C=64-est, van vagy 3 a szekrény tetején 
[ Szerkesztve ]

pilóta
(PH! kedvence)
Mennyit nyomtam ezt a játékot annak idején, te jó ég! 
Meg a Timeslip is mekkora volt!
Aki él és nem boldog, az téved!

kovy79
(őstag)
Nekem meg a kis kedvenc játékokkal teletömött joystickom (+azért van a padláson egy emlékbe eltett C64)! 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

kovy79
(őstag)
A Timeslip volt a legnagyobb, még C16on nyomattam magnóról vazze! 

kovy79
(őstag)

twollah
(PH! nagyúr)
Kicsit huzos az 5 Euro / jatek ar.
A net tele van abandon 64es oldalakkal ahonnan zsak szamra lehet letolteni a jatekokat.
Ezek utan mar masra nincs szukseg csak egy jo emulatorra, mint a The Vice es mehet a moka.

_AnTi_
(tag)
Bakker, ez mekkora jó lesz! Remélem lesz Wizard of war.
Segítség! Jönnek vissza az emlékek! 
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
"Mindig hamar kidöglöttem az Uridium-ban, még az első pályán."
POKE4732,165 - örökélet
POKE13972,x - életek száma
POKE13973,x - szint száma

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄
Nem jó!
Az Uridium eredetileg Spectrum program, ráadásul EP128-on játszottam vele, úgyhogy a C64-es POKE utasítások csak dísznek jók számomra. De azért: 
szerk.: Uridium
[ Szerkesztve ]
szar a link.... 
Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

Szanya
(tag)
Hol marad a 3D- s grafika? ;-)
''Szanya csak egy van.''

ddekany
(PH! addikt)
Kíváncsi lennék, hogy mikor vki 5 eurót leperkál az Uridium-ért, akkor abból jut-e az eredeti szerző zsebébe... vagy bármilyen hús-vér személynek, akinek valóban köze is volt annak az elkészítéséhez.
[ Szerkesztve ]

ddekany
(PH! addikt)
"Wizard of war.
Segítség! Jönnek vissza az emlékek!"
Akik viszont most gyerekek, azoknak aligha fognak majd ilyen érzelmei támadni felnőtten a mostani játékok iránt. Pedig nekik is a gyerekkorukhoz kötődik az emlék, tehát nem egyszerűen a gyerekkor "visszasírása" a magyarázat. Hiába, csak az a jó, amit még egyetlen ember csinált. Abban még benne van a lélek, mint a kézzel gyúrt kenyérben... 
igen-igen-igen
kár, hogy nincs wii-m, de c64-es játékokkal szívesebben tolnám mint valami krízissel
True Success is Blonde

windoki
(újonc)
PC-re is van C-64 emulátor - nem is egy... Illetve letölthető hozzá egy csomó T64 és D64 file, amik tartalmazzák a játékokat. (google a barátod)
AMD rulez

sTERNI
(fanatikus tag)

Kriza
(őstag)
Ez egy nagyon nagy jópont a szememben a Nintendónak!
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Lacix29
(őstag)
Hűha a Wii képes a C64 színvonalát hozni.
(Nem néztem utána, de szerinten c64 emulátor PS3-as linux-on is használható)
Egyébként láttam olyan torrentet, amiben PS2-es és XBox-os C64 emulátor is volt.

gliskard
(fanatikus tag)
Wizard of war na ez amit én is sokat toltam a haverokkal gyermek koromban :-) Gagyi grafika, egyszerü játékmenet, na de a hangulat!!! 3 vagy 4 évvel ezelött az egyik haveromat költöztettük és elökerült egy régi C=64 és 5-6 darab cartridge, ezekböl az egyik a WoW volt, öreg fejjel aznap este jópár órát játszottunk ismét, bár már nem a ff tévén hanem a 120-as plazmán, hiába azt a játékokot nagyon eltalálták...
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-
WoW
DOSBox 0.65 hogy Win2k/XP alatt is legyen hang 

Fáraó
(őstag)
Az Uridiumban csak a pálya végén lehetett leszállni, bizonyos időn belül, hogy átkerülj a köv. pályára. Ha jól emlékszem.
Nagyon jól lehetett benne pörgetni az űrhajót! 
Fél fitalságomat C64-el, a júnosztyal szemben töltöttem! Ritkán átmentem anyáék színes TV-jére -főleg amikor a Death Knights of Krynn-ben a piros ajtókon kellett átmenni.
WoW az király volt!
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....

gliskard
(fanatikus tag)

Lacix29
(őstag)
Ezt elrontották. Csak 1 élet van és mindenhonnan ömlenek a szörnyek. 

Dionea
(újonc)

nsrking
(senior tag)
nah ilyenkor sajnálom hogy nincs Wii-m!nembaj, majd egyszer... 

he7edik.
(őstag)
"Nemsokára C64-es játékokkal is játszhatnak a Wii-tulajok"
elbírja a hardver? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

pilóta
(PH! kedvence)
Valszeg a kontroller vezérlője is elbírná 
Aki él és nem boldog, az téved!

ddekany
(PH! addikt)
A c64s.com-el az a gond, hogy olyan Java applet-et használ, ami gyakorlatilag használhatatlan a legtöbb képernyőgörgetős játékra, annyira rángat (Kóró 2.0GHz-en). Hát igen, Java, szerverre való...
De amúgy én is kiemelném hogy PC-re ezer éve vannak jó C= 64 emulátorok, és régi játékok hegyekben, ingen... szóval nem kell ahhoz Wii.
Igazi szörnybuli. 

De mivel csináltad?