Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez lényegében a 4670 kisöccse... abból is van passzív dögivel... nem lenne ez sem rossz kártya olcsó, csöndes gépbe 10-15ezer környékére árazva... csak hát a mostani anyázásra késztető árfolyamok mellett fene tudja hogy indul, mire ideér :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) bolvar válasza mephi666 (#1) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

hát jah:Dspan is gépet akar venni mondtam neki hagyja a pics.ba mert talán(remélem:D )ennél rosszabbul nemfog állni a forint:S.énnekem is elhányt vidkarim most agyalok hogy mitvegyek:Daz új drága a használt használt:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#3) P00By válasza mephi666 (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Mindent leírtál :K :D

(#4) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem néz ki rosszul. Sőt, kifejezetten tetszik. Remélem hamarosan a felső kategóriában szépeket alkotnak, és elkezdenek gyártani egyedi hűtővel szerelt 4870-eseket is.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#5) adorjant

adorjant
(senior tag)

nem értem,miért nem ajánlják a tunigot,hiszen alig fogyaszt ez a kártya

(#6) joi29

joi29
(őstag)

-Nem igazán értem hogy miért kellet hátra tolni a hűtőt, egyszerűbb lett volna
simán hosszabb HP-t használni és hátulról kiindulva végig vinni a vga felett,
és úgy még a tuningal sem volna gond. :N

(#7) Chaser válasza mephi666 (#1) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Dögivel? Linkelj már párat:) Ismerem a zafírét, amit az xfx a 4650-nél leutánzott, meg a HIS-től van egy passzív, másról nem tudok.

#6 joi29: Én is olyan megoldást várnék, a HIS-é hasonló..az MSI-nek volt 26xt-ben nagyon fasza vga-ja, hogy mért nem tudták azt a mai napig kiadni? :F Ez a vga a 26xt megjelenésével 1időben már rendelhető volt...lent jobb oldalon van több kép róla, volt ilyenem, 4670-re tökéletes lenne, sztem rá is fért volna, át is akartam tenni a hűtőt egy 4670-re, de aztán hagytam a picsbe az egészet.

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#8) zed1983

zed1983
(őstag)

Azt hittem már 4850 lesz "Néma" és elég lenne rá egy alacsony fordulaton járatott 12cm légkavaró,mint a gigánál...

mephi666 : mire itt indul lesz 20-22k biztos :(((

[ Szerkesztve ]

(#9) Mr.Csizmás válasza zed1983 (#8) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

325-330-as €-val mondj inkább 25-27... :(

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#10) zed1983 válasza joi29 (#6) üzenetére

zed1983
(őstag)

Sztem azért tették hátra és nem a tetejére a bordát, mert így befér a kisebb házakba, gondolom elsődleges célja a némaságnak az hogy HTPC-be szánták

(#11) Chaser válasza Mr.Csizmás (#9) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az sok lenne, a zafír 4670 ultimate 24k.

#12 mephi666: A GB nem passzívat csinált, hanem porszívót, volt tőlük egy 4670-em...bár jobban meggondolva a porszívónk hallkabb. Ez egy nagyon jó ár/érték/teljesítmény/fogyasztású kártya, ebből a megközelítésből a legjobb, nem melegszik jobban mint a 26xt, fel nem tudom fogni a gyártók gondolkodását hogy ebből mért nem özönlik el passzívak a piacot.

[ Szerkesztve ]

(#12) mephi666 válasza Chaser (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jobban utánanézve tényleg... :DD többek között asusékra tippeltem még többek között, mert nekik szinte mindenből van passzívjuk és a 4650/4670 sem éppen a "hűdenagyon melegedő" kategória :) meg úgy voltam vele, hogy club3d/giga/gainward vagy valamilyen passzív is majdcsak van még... de mégsem :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#13) adorjant válasza zed1983 (#10) üzenetére

adorjant
(senior tag)

de könyörgöm,egy HTPC,amit a szó szoros értelemben értek,minek egy 4650????? :U

(#14) zed1983 válasza Mr.Csizmás (#9) üzenetére

zed1983
(őstag)

Értelek, de ennyiért ki az a hülye aki megveszi? :F

adorjant : azért, hogy elinduljon egy pár játék is júzernak....

[ Szerkesztve ]

(#15) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Tök jó kis szendvics sütő-vízmelegítő van oldalt a karin :)
Remélem ez nem az a 100 fokon járok típus...vagy máris tévedtem?! :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16) Chaser válasza Devid_81 (#15) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Loadon ehet 40-45W-ot max..elég ez a hűtés.

(#17) adorjant válasza zed1983 (#14) üzenetére

adorjant
(senior tag)

nálam a htpc egy integrált vga,közepes proci,plusz a sallangok.
amit tud az igp,azt pár wattból dekódolja,amit nem támogat,stb,azt meg a proci megoldja.
de hogy mini-itx lapokba is gtx260at rakna mindenki,nem fér a fejembe :)

ellenben örülök,amikor ÚJ passzív hűtős vga-t látok,mert ha azzal is meg lehet oldani a chip hűtését,akkor miért zörögne ötcsillión egy 4 centis venti? :K

(#18) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Nahát. Normális passzív vga. Lesz erre kereslet, ha nem szállnak el az árral.

(#19) zed1983 válasza adorjant (#17) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nincs két egyforma ember, de gondolom te is tudod..., persze egy mini-itx-be belepróbálnék egy GTX-et :DDD

(#20) Chaser válasza zed1983 (#19) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"ellenben örülök,amikor ÚJ passzív hűtős vga-t látok,mert ha azzal is meg lehet oldani a chip hűtését,akkor miért zörögne ötcsillión egy 4 centis venti?" Mert f@szok a gyártók :N

(#21) joi29 válasza zed1983 (#10) üzenetére

joi29
(őstag)

-Ő... a HTPC-ben pláne nem szerencsés ha a passziv 70-80C°-os borda hátra
lógva hozzáér a kábelekhez legalábbis szerintem sokkal ésszerüben is
kihasználhatták volna a Heatpipe nyújtotta lehetőségeket.

(#7) Chaser
-Igen ez szerintem is jobb megoldás... :K

(#22) gamerkiller válasza adorjant (#5) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Csupán azért ajánlják szerintem mert a hűtő már nem bírná a megemelt órajeleket stabilan ésszerű hőmérsékleten tartani. Ahhoz hogy adjál neki egy pofont órajelek terén, ventit kéne rámoderálnod, és ugyebár csendesnek szánják... Eléggé Low Profile kártya ahogy én tesztelgettem itthon egy Sapphire darabot..

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#23) Pompi válasza gamerkiller (#22) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Eléggé Low Profile kártya ahogy én tesztelgettem itthon egy Sapphire darabot.."

Ezt a mondatot én nem tudom összerakni magamban.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#24) zed1983 válasza joi29 (#21) üzenetére

zed1983
(őstag)

Persze annyiból rosszabb de tök mindegy, hogy a tetején van vagy az oldalán, akkor ugyanúgy melegszik...

(#25) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

4670-ből is jöhetne már passzív változat. MIre ez ideér hozzánk, addigra kijön a 40nm-es széria.

mephi666: Szerintem kisit elnézted a dolgot, alig van passzív 4650, 4670 meg annyi se. :(

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#26) Chaser válasza joi29 (#21) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Örülök hogy 1etértünk, alapítsunk egy céget chaser29 fedőnévvel:D

#23 Pompi: Sztem arra gondolt, hogy kicsi a vga:)

#25 D.Orion: *40nm-es nagyon úgy néz ki nem lesz hasonló vga mint ez, a 4830-at fogják váltani csak, legalábbis ár/teljesítmény/fogyasztás alapján én úgy látom. Itthon passzív 4670 csak zafír van, HIS-t se láttam.

szerk: *40nm-en

[ Szerkesztve ]

(#27) D.Orion válasza Chaser (#26) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Igazad van a 4830-al kapcsolatban, de álmodozni szabad. :)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#28) gamerkiller válasza Pompi (#23) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsi is, és még teljesítménye se igazán eget verő.. Mondom én, akinek már az ilyen kártya kicsi.. Én vagyok a hülye elnézést, egy 8400gs-nél nyilván többet tud, de a GRID-et nem vitte el élvezhető felbontásban, szép grafikával (nem mintha a nV84 elvinné, de én g92-vel toltam.)..

4 szóban: Nem igazán játékra való.

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#29) parapentek

parapentek
(újonc)

elvileg erről az xfx kártyáról van szó:
Radeon™ HD 4650 1 GB DDR2 (HD-465X-ZDH4)
viszont a gyártó honlapján található információk szerint, ez nem gddr3-as, hanem ddr2-es lapkákkal van szerelve, amik 1 ghz-es effektív órajellel rendelkeznek.

(#30) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

GDD3, klassz.

alba gu brath

(#31) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

legalább ddr3-as

True Success is Blonde

(#32) parapentek válasza Ste (#31) üzenetére

parapentek
(újonc)

óóó, úgy néz ki magamban beszéltem :)

(#33) PH-User válasza Mr.Csizmás (#9) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyiból már használt 8800GT, akinek jó VGA kell. :B

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#34) erdoke válasza PH-User (#33) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Semmi értelme a régebben raktárkészletre került eszközök árával hasonlítgatni a leendő árat. Ami újonnan jön be, az 310 Ft-os euróval kerül beszerzésre.
Aki pedig azt várja, hogy sokkal jobb lesz az árfolyam, nagyot téved. Reálisan tükrözi az ország gazdasági állapotát (hogy a mentálisról ne is beszéljünk...).

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#35) Egzee válasza tzsolesz (#4) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

4850 passzív nem elég? gigabyte gyártotta le... Kicsit rohadtul meleg monnyuk, de legalább passzív.

(#36) gamerkiller válasza Egzee (#35) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

De azon még lehet segíteni egy kis home made rágumizós ventivel..

(#37) pip válasza Chaser (#20) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

A ventinek lelektani hatasa is van a kartyan, attol komolyabb dolognak nez ki es jobban veszik. Emlekszem meg a jatekos videokartyak hoskoraban a TNT M64 hutobordajara 486-bol szarmazo processzorventit raktunk, mert attol mar ugy nezett ki mint egy TNT ultra, neadjisten dzsiforsz... :D

(#38) Chaser válasza pip (#37) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én nem így gondolom:) Ha egy komoly hűtő van rajta az még esetleg "teheti erősebbé" a vga-t egy user szemében, de amiket a 4650/70-ekre tettek azok viccelni jók pár kivételtől eltekintve.

(#39) FPSTunker

FPSTunker
(fanatikus tag)

Csak az a gáz a passiv kártyákkal hogy némelyik úgy zizeg mintha, túlfesz lenne benne. :(
nagyon idegesítő tud lenni.

(#40) ChrYsler válasza parapentek (#32) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Nem. Tényleg igazad van. Csak DDR2-es a memória. A weblapján is ez szerepel. ;)

JAVÍTANDÓ! :(((

(#41) kariad

kariad
(senior tag)

Hatékonysága?! :U

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#42) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Korrekt :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#43) pip válasza Chaser (#38) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

Termeszetesen en sem igy gondolom, a multidezes inkabb onironia volt :)

(#44) joi29 válasza Chaser (#26) üzenetére

joi29
(őstag)

-Ó... részemről a megtiszteltetés :D de így mindenki azt fogja hinni,
hogy 29 éves vagy. :DDD

(#45) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Szep kis borda van rajta.

(#46) Chaser válasza pip (#43) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Iróniát félretéve van alapja annak amit mondasz, sok usernek az a jó vga amin sok memória van -teljesen mind1 hogy csak ddr2-es, de sok legyen-, meg nagy hűtő, mert akkor biztos überállat a kártya:) Aztán meg sírnak, hogy szaggat a kedvenc game, pedig kórkettőduó van benne 5ghz-en:D

#44 joi29 : 1 hónap és 1 nap múlva annyi is leszek :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.