nah tetszetős eszköz, fehérben mégszebb lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
nah tetszetős eszköz, fehérben mégszebb lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

inkabb brazossal 

kár hogy atom van benne. 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

sztem jó lett ...netezni nagyon is elfogadnám 

Brazossal terhelni is lehetne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A távirányító főleg akkor hasznos, ha a TV hátuljára applikálod a dobozt... 
[ Szerkesztve ]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Szerintem kicsit lejjebb megy még az ára (~50k alá), aztán életképes is. 
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

Ez nagyon meleg
Egy alacsony fordulatú ventit ráakasztani tv-zés közben úgysem lehetne hallani.. Természetesen csak akkor ha komolyabban van terhelve nyáron.
[ Szerkesztve ]
WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)
A monitor/tv hátlapjára függesztve nagyon tetszetős, 50k alatt elgondolkodnék rajta...

Egy kicsit erősebb procival simán vállalható lesz,pláne ha az áron is szorítanak.Persze átlagos felhasználásra,nekem pl. elég lenne 95% net,zenehallgatás,filmnézés,poker kliens megy.
::--::
soknak találom az árát
ha esetleg lenne analóg 5.1 meg s-video akkor még el is gondolkodnék rajta, meg persze ha olcsóbb lenne

Nem rossz, elfogadnám... egye fene, ezt a dobozkát is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kicsi és kompakt, de az elégtelen hűtése miatt teljesen leszerepelt. 86°C csak simán filmnézésnél? 100°C egy kis terhelésnél? Meddig bírja ez így? Inkább tennének egy 70*15mm-es, 500RPM-es ventit arra a bordára, hangban így is a HDD zajszintje alatt marad, de legalább nem sül meg...
Másrészt: D510+Ion2 helyett E-350. Ilyenkor még Atom+Iont kiadni?
Mellesleg: fogyasztást nem mértetek?

Ha már a monitor hátára is fel lehet barkácsolni, akkor megoldhatták volna, hogy távirányítással lehessen ki/bekapcsolni, különben mindig be kell mászni a TV/monitor mögé.. egyébként nem rossz megoldás.. Ha ezzel kombinált termék jön ki ami még kisebb lesz, még hely/energiatakarékosabb, és netán addig nem építik be minden TV-be alapból, a 2,5HDD helyett SDD lesz benne, akkor egész jó elgondolás lesz. 
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Ugyan ilyen Brazos platformmal sokkal jobb bolt.
Kár,hogy az Intel a "buta" Atomot nyomja a sajnálatosan "C"-vágányra került CULV Core2 helyett 
Szerk: BT miért nem fért bele ennyiért?
[ Szerkesztve ]
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Ez baromi nagy. Kár hogy a fogyasztásról nem tudunk semmit. Letölteni netezni tökéletes szerintem.

Miért olyan nagy baj az?
A feladatát rendesen ellátja.
Nem rossz kis cucc. Ott a hűtőborda képe alatti szövegrészletben, a kővezető helyett nem hővezetőt akartatok írni? 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
Nem rossz, de szerintem nagyon is drága. No meg itt a Brazos, szóval egy kicsit 'elkéstek' vele...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Jó kis cucc ez. Mondjuk azt nem értem, hogy ha a tv hátuljára akasztom, akkor az miért nem blokkolja a gyártó szerint a légáramot.. 

Nem fog.
És ma a többi hasonló termékhez képest egyáltalán nem drága, sőt átlag.
Egyébként ha htpc-nek szánják akkor mi a sz@rért nem adnak mellé távkapcsolót

Király cucc.
Olyan felszereltsége és ára van, mint egy netbooknak, csak nincs hozzá tapipad, billentyűzet, meg kijelző. Ergo baromira nem éri meg ilyet venni.
eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

Jaja! Nincs is hozzá kijelző, akkor minek örül?! ![;]](/dl/s/v1.gif)

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
a shuttle még barebone kiszerelésben is mindig marha drága volt. bár mostmár elég elég sok az alternatíva, de sokáig aki kis gépet akart építeni de nem akart lemondani a proci bővíthetőség/teljesítmény/3.5-ös vinyó, stb lehetőségekről az azt kellett vegyen otthonra... nekem volt, baromi drágán, iszonyat hangos volt. ez már jobb de az árazása még mindig magas sajnos....
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Így csajostul jöhetne mind a 2 
[ Szerkesztve ]
Доктор задницу .... пить!
Szép lukacsos... 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

Az valóban kapósabb lenne/lesz! Mert az atom elég karcsú tud lenni néha... 

Mi ez a Brazos valami mumus?
Miért kell mindíg benyögni ezt?
Ez olyan, mintha azt mondaná valaki az új Vw-re hogy minek ez, kijött az új Mercédes is...
Majd ,ha lesz ugyanilyen dobozkában ,ugyanilyen áron Brazos akkor lehet mondani ,hogy minek ez..
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Tudsz ilyen Shuttle masinát fellelhető árral Brazosan?
Amúgy miért nem elég bele egy atom, magyarázza el valaki. Mit csinálsz vele mondjuk ha 2x 3x annyi kraft lenne benne? Dolgozol evvel a kis géppel vagy mi.
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Én bírom a Shuttle cuccokat, korrektül össze vannak rakva csak általában marha drágák (nekem legalábbis). Ez jó lenne ennyiért ha több kraft lenne benne vagy akkor adják olcsóbban úgy 25k-30k-val. Netezni kicsit drága ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

olyan 40-50k-között jó vétel lehetne
de annyiért nem 
"...hajlamos komponensek kővezető párnácskákat kaptak..."
HP Pavilion g6!

jó lenne netezős gépnek, vagy otthoni torrentezős gépnek 
Üdv adwin

Arra elég egy intel d945cglf lap is 1gb memóval, egy 500-as vinyóval, meg egy 12-es ventivel 600-800-as fordulaton.Kijön 30-ból házzal, táppal.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

A kislány is tetszetős 
Hűtés ide vagy oda, nyáron ebből lesz egy pár fagyi.
.::www.megadanceradio.hu::.

Szerintem egy kiindulóárnak nem olyan rossz. Valaki írta, hogy nincs neki SVIDEO kimenete. De kérdem, minek?
Egy Atom proci símán elviszi a feladatok legtöbbjét.
A hangnak se kell optikai kimenet. Úgy tudom, hogy az ION a hangot is ki tudja adni HDMI-n keresztül.
Akor meg miről is beszélünk?
Kell egy HDMI képes erőlködő oszt csók.
Azt is mondjátok már meg nekem, hogy ma mit kaptok 50k alatt? Egy teljesen kész asztai PC-t kaptok ennyiért.
Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

Ha kijön, akkor kérlek részletezd már nekem.
Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

Ahogy mondod. Sőt ez a hasonló áru kommerszebb gépeknél jobb.
Szerintem szép kis gép, de az ára tényleg egy kicsit magas, főleg tekintettel arra, ha felcsavarozom a tv hátuljára, akkor még egy komplett periféria park, illetve távirányító, így már elég borsos. Szerintem az alapötlet jó, csak a kivitelezéssel vannak gondok.
Fehérben tényleg szebb lenne 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
nehez lehetett a kulso megtervezese:
1. szerezz egy fekete muanyag dobozt!
2. soretes puskaval lodd meg 2-3 alkalommal!
3. vegeztel a feladattal

[ Szerkesztve ]
4 sale http://tiny.cc/aprok

Gáré jöhetne kapna tőlem Shuttle-t Butcher módra 
◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆
lol, megelőztél
...de tényleg minek örül? a lyukaknak?
egyébként jó kis cucc.
Aurea mediocritas

Hát...szerintem drága is és csúnya is. 
Alléz Olympique de Marseille!

Nekem bőőven elég lenne egy ilyen masina.
Az ára viszont -nekem- nagyon mgas a tudásához képest... 
Akkor inkább már egy kijelző nélküli notebook. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

Tetszik, de szerintem drága.
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.
Minek ebbe ennél erősebb proci? Nem Crysis 2-re tervezték.... Láthattad, FullHD közben nincs 20%-on a cpu 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Nincs rajta digitális hangkimenet?!?!!? 
[ Szerkesztve ]
XBOX LIVE gamertag --> BigTibcsi

"A gyártó kiemeli, hogy egyik oldalára se fektessük, mert azzal blokkoljuk a légáramlatot."
De a langyos monitor/TV hátuljára nyugodtan fel lehet szerelni, ahol egyébként is rengeteg a légmozgás. 
Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé.

Többablakos netezés+pokerkliens/médialejátszó nem megy akadálymenetesen neki.
[ Szerkesztve ]
::--::

Én egy dolgot nem értek. Milyen eszköz kell ehhez, hogy 5.1-ben tudjunk filmet nézni? Ha jól sejtem valami erősítő, aminek van HDMI bemenete, nem? Mert akkor egy ilyen cucc árban csak egy töredéke annak, ami házimozizáshoz kell, nemde? Ilyen megközelítésből akkor meg másodlagos az ára, mert akinek van pénze normális erősítőre, meg hozzá hangfalakra, annak erre is van pénze...
..::Diego::..
Eddig 3 shuttle gepem volt, es azokkal elegedett vagyok, de ez nem kene. Forro, gyenge es elavult. 20k-ert mondjuk jo vetel lehetne, de nem 20k...

Jobb hűtést várnék el,mert ilyen hőmérséklettel nem lesz hosszú életű.
Én személy szerint szívesebben barkácsolnék magamnak egy minél kisebb HTPC-t,de aki nem élvezi az ilyen kihívásokat..annak itt van ez a kiváló,téli fűtőtest.
Egy ilyen házikó mennyivel szebb..és lehet passzív is,sokkal jobb hatásfokkal
Semper fi!