Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) zeg válasza CsiguszMaxim (#41) üzenetére

zeg
(senior tag)

Én is sokáig szenvedtem a kérdéssel. Kábé a t_köm tele volt azzal hogy egy zacskónyi mocsokdrága elektromos bizbasszal vagyok körülvéve amik párévente bedöglenek vagy rommáavulnak, rakás kódot kell fejbentartanom, minden elektromos izét állandóan töltögetni kell persze a fenét kompatibilis az összes töltő, és persze mind csak 1valamit tud és lassan listát kell írnom nehogy valami vackot otthonfelejtsek, elfelejtsek. Így most egyetlen készülékben van óra, ébresztő, naptár, emlékeztető, gps, zenelejászó, fényképező, e-mail, messenger, képnézegető, böngésző, játékok, e-book. Ezért lett okostelóm. Ha extra igényeim vannak havonta 1X, olyankor bérlek/kapok készüléket.
Úgy tűnik nem én vagyok a Cowon célközönsége:)

[ Szerkesztve ]

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#52) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

az E2 2GB-s hol kapható?

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#53) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Látom jó kis hirig ment itt hangzás-iaudio-telefon-botfülű témában. :D

A cikkhez: ezek az iAudio termékek számomra legfeljebb design szempontjából "nem mindennapiak". Ha a Cowon kihozza nekem az X5 hangját flash memós kivitelben, kis méretben, magnézium házban, akkor ráteszem ezt a címkét jómagam is. De addig csak egy újabb rókabőr lesz számomra mindegyik DAPjuk / PMP-jük, WiFi, Bluetooth vagy akár érintőkijelző és Full HD ide vagy oda... :U

Esetleg egy teleport vagy egy hypertérugrás funkcióval még elfogadnék anélkül is valami ezekhez hasonló "gagyit" is tőlük. :DDD De addig... sajnos túl jók a régi termékeik. Is. Még.

ponti

(#54) bLaCkDoGoNe válasza ponti_ak (#53) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Ezzel egyetértek, a 60 gigás X5-ösömnél a mai napig nem találok jobbat, ráadásul már megjárta velem a világ túlsó felét kétszer, és még mindig tökéletes rajta minden. (Egyszer volt rajta hátlap csere, mivel sikeresen behorpasztottam valamivel.)

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#55) hunmyke válasza bLaCkDoGoNe (#54) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Jók is az X5-ösök, haverom vett még Londonban egyet nem tudom 20 vagy 30GB-os, hazahozta, egészen addig nem is hallottam ezekről a Cowon-okról. Meghallgattam, és ebből a tapasztalatból vettem egy 2GB-os U3-ast használtan, bő egy éve. Most karácsonykor kaptam egy SE W595-ös telefont, ugye elvileg ez kimondottan "walkman mobile", messze veri az U3-as hangzásban.
Flac és mp3 közti különbséget elég jól lehet hallani vele, csak füles és zenestílus kérdése.

[ Szerkesztve ]

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#56) jodován

jodován
(tag)

Napra, NIN, Röyksopp :):):)
X5-öm van, mert nincs jobb, mert úgy hozta az élet, hogy tudtam szerezni. Mert jó minőségben tudok rögzíteni, line in -ről is. Nem is sorolom.
A Samsung c130-asom, még mp3 csengőhangot se tud. De ha meglenne a W902-es, akkor is X5-ről hallgatnám a zenéket, mert tud last.fm scrobb-ot, meg gyönyörű a hangja, meg ...
Bár lehetne kapni 16-32-64 GB flash memóriával (vagy kártyaolvasóval), normálisabb akksival, és terabytos külső hdd-t kezelő rendesen kezelhető USB Host-tal, megfelelő áron! Akkor ilyen erővel már normálisabb fülest is csomagolhatnának hozzá.

[ Szerkesztve ]

cserépkályha, kemence, tűzhely építés, ésszerű feltételekkel --- sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?

(#57) Tristis

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennek az E2-nek nem tudom mennyi esélye lesz a Clip-Clip+ páros mellett, amely tökéletesen kezelhető, most már bővíthető is és nem hiszem, hogy érdemesebb kulcscsomón hordani valamit, mint felcsíptetve akára kabát belső zsbére, akár a póló aljára, akár az övre, de nyáron a strandon nekem már volt a nyakláncomon is... (nem fux, nem gondolni túl. :DDD ) Jó kérdés... márkafanatikusoknak esetleg kiegészítő termék, de nem több szvsz.. :U

[ Szerkesztve ]

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#58) dangerzone válasza L4D1K (#5) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Nekem is ilyen van. :) 32.000 volt ,amikor vettem 2 éve. 2gb-s. Tökéletesen elégedett vagyok vele azóta is. Csak valami jó kis fülest kéne még hozzá találnom . :)

(#59) dobolan válasza Solicidium (#39) üzenetére

dobolan
(fanatikus tag)

Repülőtérre szerintem ne nagyon menj vele, mert a végén még letartóztatnak házikészítésű robbanószerkezet birtoklásáért :DDD

---

(#60) richte válasza dobolan (#59) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Az tuti!! :DDD Nagyon komolyan néznek ki így együtt. Egyszer meghallgatnám hogy hangzik, a maceráért cserébe!

(#61) bwoay válasza jodován (#56) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tudok jobbat: M5. És most képzeld el ugyanezt X5 házban. és most ezt ponti_ak ingzsebében :D

[ Szeretkezve ]

(#62) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hm. elkell ismerni, csinos darab. minden tekintetben...

de jelenleg amilyen bot fülem van, bőven elegendő egy Nokia 5800 XpressMusic + Sennheiser CX 300-II....

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#63) ponti_ak válasza bwoay (#61) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Pontosítok:Cowon M5 X5V házban!*
Ha lehet, máskor jobban figyeljünk a részletekre, jó..?! :D /Na jó, a hátlapról nincs fotó, mert az annyire nem buli.. de akkor is.. /

* ..hála és köszönet a magasságos Infopatika aranykezű mestereinek! :R .meg kicsit magamnak is...

@bwoay: azért, Te sem vagy piskótatészta, azért...
Azért.
Bájdövéj, a ziksz-öt-házikód 3 (de max 4) m.napon belül landol az ifff-hjjuság körtén, a lakásodba, jól. Csak figyeldoda, amint az a ph!-s mail-edben es írva vala... E. ;) Az Átriókról már nem is beszélve.. uhh, a karácsony fíling még mindig tart... :DDD

(#64) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Jó kis lejátszók, de maradok az iPhone-nál.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#65) darkdead válasza Gazsi00 (#64) üzenetére

darkdead
(tag)
LOGOUT blog

Én inkább ilyet vennék mint iPhone-t

Eladó cuccaim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=darkdead

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.