Látom, te nagyon elégedett vagy magaddal, ezért mégis reagálok a 4. sz. és a többi hsz-edre, csak hogy te is tudd, merre folyik a Lánchíd.
Te lazán "botfülű kategóriának" nevezel másokat, majd kijelented, hogy "nem olyan jó a hallásuk" mindezt azért, mert az utcán nem igényelnek 100+k-ba kerülő mobil hifit. Később úgy kezded a mondatodat, hogy "Ne akard megérteni" (hiszen hülye vagy hozzá), Remélem, érted, hogy..." (bár a te agyi kapacitásoddal nem valószínű) -- mintha itt szellemi fogyatékosokkal kellene szót váltanod, majd amikor megkapod az adekvát választ, gyorsan témát váltasz. A borkóskolós kioktatásodtól (...tudod, vannak olyan emberek...) pedig konkrétan hánytam.
Ha szerinted ez rendben van így, csak csináld, de akkor gondolom, nem ezért szeretnek a barátaid. A botfülű kifejezés nem azt jelenti, hogy valaki nem hallja meg két hangkeltő eszköz hangminősége között a különbséget, hanem azt, hogy nincs érzéke a zenéhez, nem tud tisztán (=nem hamisan) énekelni, nem hallja, ha valami hamisan szól. Itt is jócskán melléfogtál, mert ami engem illet, 25 éve aktívan zenélek, igénylem és meg is teremtettem magamnak a jó minőségű zenehallgatás lehetőségét -- de nem folytatom, csak fel akartam hívni a figyelmedet arra, hogy egy-egy rövid hsz. alapján ne alkoss ítéletet emberekről, maradj a témánál és ne oszd az észt.
A többiektől elnézést - mindezt azért nem priviben írtam le, mert te sem priviben magyaráztad el nekem, kis oktondinak, hogy a véleményed szerint legjobb lenne, ha elásnám magamat, amiért az utcán mobiltelefonon hallgatok zenét.
Amúgy boldog karácsonyt, és peace.
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu