Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Az elso fecskek megerkeztek..... :D

(#2) eM'82

eM'82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

erősebben is verdeshetnének, már ami a vid.karit illeti... ha már egyszer Blu-Ray gépről lenne szó..
ok, hogy ott a Broadcom Media PC áramkör, de akkor is...
Ez vajon jobban meríti az akkut, mintha egy 8400GS v. HD2400 lenne benne?

(#3) zsiga667 válasza eM'82 (#2) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Egy célhardver mitől merítené jobban az akkut mint egy VGA? :U

Egyébként lehet csak nekem nem volt egyértelmű, de azért beleírhattátok volna a hírbe hogy 15,4" a kijelzőméret. :)

(#4) Thomas1 válasza eM'82 (#2) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

A fogyasztásra én is kíváncsi lennék, bár a Broadcom csak akkor vesz fel áramot, ha HD tartalom megy, máskor gondolom energiatakarékosan ki van kapcsolva.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#5) bteebi

bteebi
(senior tag)

Viszonylag szimpatikus gép :U. Pláne mondjuk pinkben ;] :C. Mondjuk a napi árfolyamon számolt 145.000 Ft-os ára lesz szerintem 180.000 is itthon :(((.

Te is fiam, Bluetooth?

(#6) simonzé válasza zsiga667 (#3) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"...Dell Inspiron 1525 az asztaligép-helyettesítő kategória klasszikus tagjának számít 15,4 hüvelykes képátlójú, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású, fényes felületű TFT-jével..." ;)
Azt nem hittem volna, hogy a Dell fogja kezdeni az olcsó BR-ezést... Nem a legolcsóbb gyártó.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) eM'82 válasza zsiga667 (#3) üzenetére

eM'82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

azért kérdeztem, mert ilyen téren nem vagyok képben :), de Thomas1 már kisegített :)

(#8) Dr. Akula válasza simonzé (#6) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az Inspiron széria az konzumer. A Lattitude a drága, mert az üzleti.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#9) zsiga667 válasza simonzé (#6) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Akkor még nem volt benne, legalábbis a Ctrl+F nem dobta ki. Persze lehet hogy csak nem vettem észre, nem vagyok túl fitt mostanában. :)

eM'82 : Akkor egy kicsit félreértettem, bocs a "leugatásért". :B

(#10) Renwick válasza zsiga667 (#9) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Utólag javítottam, ofkorsz, kösz a tippet... ;)

üdv

R.

[ Szerkesztve ]

I see you blaming each other -- And I love you still

(#11) Kopi31415 válasza eM'82 (#2) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rendelheted mas vidkarival is a gepet, online storeban lehet konfiguralni midnent, telefonon meg tobbet engednek. Legalabbis a nemeteknel, a magyar win, magyar klavi is megy.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#12) Kopi31415 válasza simonzé (#6) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hat, idekinn fura mod az Inspiron jott ki kollegakkal sasolva a kinalatot a legjobb ar-ertek gepnek.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#13) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

[link] ?

(#14) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

külön médialejátszó csipp biztos ami biztos. hehe, ez mekkora
a gma x3100 sumán semmit nem csinálna a Hd tartalmakkal, nemhogy besegítene. hagyná a procit izzadni
jóhogy tesznek bele külön lejátszó csippet, ami dekódol is

True Success is Blonde

(#15) Skynet258 válasza Ste (#14) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ugyanilyen chip van a notimban is, celeron procival, és simán lejátsza a HD tartalmakat is. :U Persze pörög a proci, nem mondom, hogy nem, dehát azért szerelték bele, hogy dolgozzon, nem? :D

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#16) eM'82 válasza Kopi31415 (#11) üzenetére

eM'82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"rendelheted mas vidkarival is a gepet"
Nem kötözködöm, de dobjál már légyszi arról egy linket.. tegnap már lecsekkoltam, még az előző hsz-emnél, s most mégegyszer ellenőriztem, s én csak ezt találtam... [link]
a 1525-ösnél, nincs alternatíva, csak X3100 azt szevasz.

(#17) rumos14 válasza Kopi31415 (#11) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

asszem a 1525-öt igazán használhatónak számító vid.karival nem adják.

szerk: ahogy a koléga is írja előttem.

[ Szerkesztve ]

(#18) Kopi31415 válasza rumos14 (#17) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehhez irjak a BD-t:1520

A 1525 valoban a neten csak azzal az egy szem X1300-zal kaphato, de kollegaim tapasztalata alapjan elkepzelheto, hogy mas is belemegy telefonon keresztul. Egyikuk mar vagy ot notit rendelt Dellektol idekinn, es eleg sok szabadsaga volt. Ellenben a 1525 nem bir BD-vel. :) BD-hez meg lehet valogatni a 8400 es a 8600 kozul. :)

Legalabbis ez alapjan valami vaalhol el vagyon irva:[link]

[ Szerkesztve ]

(#19) 1010 válasza Kopi31415 (#18) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

most ha jól értelmezem akkor felhívom a német dell-t
és telefonon rendelek tőlük itthonra
és még magyar tasztatúrát is lehet kérni :)

(#20) Kopi31415 válasza 1010 (#19) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, elvileg szerintem igen. Bár a kollégák is mind idekinn Némethonban vették maguknak a notit. A magyar tasztatúrát és magyar oprendszert is kérték, és kapták is. És a magyar árakhoz viszonyítot kb 20..25% árkedvezmény azonos tudás mellett megfejelhető még az ÁFA visszaigénylés lehetőségével cégeken keresztül. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.