Az elso fecskek megerkeztek..... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
erősebben is verdeshetnének, már ami a vid.karit illeti... ha már egyszer Blu-Ray gépről lenne szó..
ok, hogy ott a Broadcom Media PC áramkör, de akkor is...
Ez vajon jobban meríti az akkut, mintha egy 8400GS v. HD2400 lenne benne?

zsiga667
(PH! kedvence)
Egy célhardver mitől merítené jobban az akkut mint egy VGA? 
Egyébként lehet csak nekem nem volt egyértelmű, de azért beleírhattátok volna a hírbe hogy 15,4" a kijelzőméret. 

Thomas1
(PH! addikt)
A fogyasztásra én is kíváncsi lennék, bár a Broadcom csak akkor vesz fel áramot, ha HD tartalom megy, máskor gondolom energiatakarékosan ki van kapcsolva.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

bteebi
(senior tag)
Viszonylag szimpatikus gép
. Pláne mondjuk pinkben
. Mondjuk a napi árfolyamon számolt 145.000 Ft-os ára lesz szerintem 180.000 is itthon
.
Te is fiam, Bluetooth?
"...Dell Inspiron 1525 az asztaligép-helyettesítő kategória klasszikus tagjának számít 15,4 hüvelykes képátlójú, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású, fényes felületű TFT-jével..." 
Azt nem hittem volna, hogy a Dell fogja kezdeni az olcsó BR-ezést... Nem a legolcsóbb gyártó.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
azért kérdeztem, mert ilyen téren nem vagyok képben
, de Thomas1 már kisegített 

Dr. Akula
(PH! addikt)
Az Inspiron széria az konzumer. A Lattitude a drága, mert az üzleti.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

zsiga667
(PH! kedvence)
Akkor még nem volt benne, legalábbis a Ctrl+F nem dobta ki. Persze lehet hogy csak nem vettem észre, nem vagyok túl fitt mostanában. 
eM'82 : Akkor egy kicsit félreértettem, bocs a "leugatásért". 
Utólag javítottam, ofkorsz, kösz a tippet... 
üdv
R.
[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
rendelheted mas vidkarival is a gepet, online storeban lehet konfiguralni midnent, telefonon meg tobbet engednek. Legalabbis a nemeteknel, a magyar win, magyar klavi is megy.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Hat, idekinn fura mod az Inspiron jott ki kollegakkal sasolva a kinalatot a legjobb ar-ertek gepnek.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
külön médialejátszó csipp biztos ami biztos. hehe, ez mekkora
a gma x3100 sumán semmit nem csinálna a Hd tartalmakkal, nemhogy besegítene. hagyná a procit izzadni
jóhogy tesznek bele külön lejátszó csippet, ami dekódol is
True Success is Blonde

Skynet258
(PH! addikt)
Ugyanilyen chip van a notimban is, celeron procival, és simán lejátsza a HD tartalmakat is.
Persze pörög a proci, nem mondom, hogy nem, dehát azért szerelték bele, hogy dolgozzon, nem? 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **
"rendelheted mas vidkarival is a gepet"
Nem kötözködöm, de dobjál már légyszi arról egy linket.. tegnap már lecsekkoltam, még az előző hsz-emnél, s most mégegyszer ellenőriztem, s én csak ezt találtam... [link]
a 1525-ösnél, nincs alternatíva, csak X3100 azt szevasz.
asszem a 1525-öt igazán használhatónak számító vid.karival nem adják.
szerk: ahogy a koléga is írja előttem.
[ Szerkesztve ]
Ehhez irjak a BD-t:1520
A 1525 valoban a neten csak azzal az egy szem X1300-zal kaphato, de kollegaim tapasztalata alapjan elkepzelheto, hogy mas is belemegy telefonon keresztul. Egyikuk mar vagy ot notit rendelt Dellektol idekinn, es eleg sok szabadsaga volt. Ellenben a 1525 nem bir BD-vel.
BD-hez meg lehet valogatni a 8400 es a 8600 kozul. 
Legalabbis ez alapjan valami vaalhol el vagyon irva:[link]
[ Szerkesztve ]
most ha jól értelmezem akkor felhívom a német dell-t
és telefonon rendelek tőlük itthonra
és még magyar tasztatúrát is lehet kérni 
Hát, elvileg szerintem igen. Bár a kollégák is mind idekinn Némethonban vették maguknak a notit. A magyar tasztatúrát és magyar oprendszert is kérték, és kapták is. És a magyar árakhoz viszonyítot kb 20..25% árkedvezmény azonos tudás mellett megfejelhető még az ÁFA visszaigénylés lehetőségével cégeken keresztül.