Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ha ez így van, azt is jelentheti, hogy akár 10-20%-kal emelkedhetnek az árak. Sőt, talán kénytelenek is lesznek emelni, hogy csökkenjen a kereslet, miközben az árbevétel kompenzálódik.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

...a várakozások szerint már Magyarországon is több notebook fogy majd, mint asztali PC. A PC számban gondolom nincsenek belebecsülve az egyénileg összerakott gépek. Mindenesetre érdekes. :U

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#3) polip válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

polip
(PH! addikt)

ennek szvsz esélye sincs....a keresletcsökkenés senkinek nem áll érdekében, ergo a cégek inkább benyelik a veszteséget, minthogy árat emeljenek, vagy bármi mást....

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#4) polip válasza Satan_Claus (#2) üzenetére

polip
(PH! addikt)

ez világszinen is így van, hazánkban idén először fordult meg az arány

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#5) kszabber

kszabber
(kvázi-tag)

Én azért vettem notebookot otthonra mert már meguntam az asztali pc-k hatalmas méretét. Egyébként otthoni átlagos felhasználásra tokéletesen elég a notikban rejlő erő.

Játékra meg ott az xbox360(PS3, Wii, PSP igény szerint).

Egyébként meg örüljenek a beszállítók, hogy pörög a raktárkészletük. Lassan már az is baj ha keveset adnak el meg az is ha sokat.

Ki érti ezt?

(#6) N4r4ncs válasza kszabber (#5) üzenetére

N4r4ncs
(fanatikus tag)

Egyetértek,lassan áttérek erre a tendenciára én is,legfőképp mert egyre kevesebb időm jut,hogy aktívan foglalkozzak a PC-vel.

Mátyással együtt az igazság is meghalt

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemán
a végén még sajnálni fogom őket

nézd azt a nagy céget! hiába nyomul annyira, nem tud eleget gyártani, s mindent szép búsás haszonnal eladni

True Success is Blonde

(#8) Jim Tonic válasza polip (#3) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Itt nem veszteségről van szó, hanem szállítási problémákról. Pár éve, mikor az AMD gyártotta a csúcs asztali procikat, akkora volt a kereslet, hogy nem tudott szállítani. Ezért a csúcsprocik árát kénytelen volt annyira magasra húzni, hogy ezzel visszafogja a keresletet.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.