uff
szép áruk van
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
uff
szép áruk van
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Mi a különbség a 2xxx és a 8xxx sorozat között? (az árukon kívül)
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
2xxx - kétprocesszoros szerverekbe
8xxx - többprocesszoros szerverekbe
Different songs for different moods.

Teszt? 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
A sun már nem erőlteti a Sparc szériát? Engem nagyon meglepett, hogy ők is kínálnak AMD-s szervert...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Mivel olcsóbbak az inteles társaiknál, muszáj nekik. Sokan a legolcsóbb szerverrel is megelégednek.
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

Ez az szépen lassan halad az amd is! 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

A Dunnington kódnév alatt készülő procik azok a DP vagy az MP xeon kategóriába kerülnek majd?

Hogyne eroltetne, nemsokara jon a SUN ROCK es mindenkit lezuz. :-) (A SUN szerint...)

Xeon MP.
DP-be a Nehalem érkezik Q4-ben, viszont MP-be a Nehalem generáció csak 2009Q4-ben, a monolitikus 8-magos Beckton formájában.

Köszi.
Nem látok a technológia mögé, de árban csak ezért a dupláját kérni... 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
Különben mindenkinek nyolcprocesszoros AMD lapja lenne otthon és bővítésnél megelégedne egy-két újabb procival... ;)

Mivan szerverüzemeltetőknél nincs $1000-os lélektani határ?
A lelketlenek ![;]](/dl/s/v1.gif)
All Black...

Szia! Köszi a választ! Szóval lesz DP-be 6 vagy 8 magos proci is akár? Lehet rosszul tudtam de az 5400, V5000 és az ehhez hasonló lapkakészletek csak maximum 8 porcesszort kezelnek vagy tévedtem? Sima bios frissítéssel bele lehet majd tenni ezeket az alaplapra? Itt gondolok a két proci foglalatos alaplapokra. Mert ugye 12 mag lenne akkor!
[ Szerkesztve ]
Egyhelyben toporgás...
igyekezz AMD, sok még a tennivaló!
jancsiga
Ezek hozzák (majd) az igazán szép profitot.
A newegg már árulja is őket. Ráadásul olcsóbban mint a listaár. 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ez minden, csak nem toporgás. A szerverpiac sokkal fontosabb, mint a pórnép
Itt pedig láthatjuk, előrébb léptek.
PH semleges
A 2-utasakon 3-ból 1 HyperTransport link koherens (procik összekötésére alkalmas), 8-utasakon 3-ból 3.

Az 13xx ("Budapest", 65nm, AM2+) négymagos desktop Opteron szériáról persze hallgattok, mi? Pedig az is kint van itt.

De jó lenne a gépbe egy ilyen Budapest magos kis szörnyeteg
Jó hogy az AMD támogatja az F1-et, és így végig megy a helyszineken
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...
Nekem eszembe jutott, csak nem linkeltem be. Elég drágák egyelőre... de leglább végül csak bug mentes lett a Budapest.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Budapest sose lesz bugmentes. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
órajelek tekintetében nem sikerült jobban skálázódni 
True Success is Blonde
Barcelona-ból eddig csak BA stepping-es verziók voltak, és abból a 2.0GHz.es 2350 volt a leggyorsabb.
Az 13xx-es Opteronok miben különböznek majd a Phenom-októl?
Valószínüleg annyiban mint a 12xx-esek az AM2-es Athlon X2-ktől.
Esetleg az NB órajelében, bár én ezt is kétlem...
Vajon miért hívják másképp (Budapest vs. Agena)? 
Mert az Opteron procik a kódneveiket városok/országok nevei után kapják.
Oké, csak kicsit furcsa, ha 0 különbséggel másképp nevezik.
Nem F1es versenyek országainak fővárosairol?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Nem. Futamok helyszine (ahogy én udom). Bár nálunk a helyes a Mogyóród lenne 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Főváros.....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Barcelona? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Katalán főváros. Híres még a foci csapatáról. 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Bocs, azt hittem Spanyol Nagydíjat rendeznek Barcelonában. 
Én is úgy tudom az elnevezéseknek az F1-hez van köze...

Mivel az AMD az F1 beszállítója, ő adja az összes gépet nekik, ezért lettek a futam helyek a nevei. A magyar azért nem Mogyoród, mert Hungaroring, Budapest a neve, csak Mogyoródon van.