Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

úristen!
ki fogják nyírni a céget, mert végre rámerték tenni az összes csatolót egy rackre!!!

(#2) Alchemist válasza Integra (#1) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Nagyon hiányolom róla a gigabites ethernet csatlakozót... hogy a Wireless USB-ről már ne is beszéljünk!
:))

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#3) Guruka válasza Alchemist (#2) üzenetére

Guruka
(senior tag)

Ha lenne rajta Gigabit, akkor nem ennyibe kerültne. :)

[ Szerkesztve ]

www.pcgear.hu

(#4) akosf válasza Alchemist (#2) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a párhuzamos port a kedvencem... ;)

(#5) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

not bad. a házat külön nem lehetne? úgy kéne 2 :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#6) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Egy ilyet tudnék értékelni! :K

(#7) GReddy

GReddy
(fanatikus tag)

Elképesztő. Hogy nincs egy tökéletes external storage... :F És hol a LAN csati??? Lehetőleg VALÓS gigabites? Van egy terás WD Ebook-om, az meg CSAK LAN-t tud, se usb, se e-sata, se semmi. Nem lenne baj, de a max írási sebessége (natív gigabit etherneten!) 2-3 Mbyte per sec.. mint az USB 1.1... Kiló bruttóért! :F Arról meg a Firewire, és USB hiányzik, erről a LAN. Ha tud valaki egy TÖKÉLETES darabot, ami tudja MINDET EGYSZERRE priviben jelezze légyszi!

Köcce..

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#8) jodován

jodován
(tag)

Gigabit kellene. Valamint tudni, hogy hűt? Meg egy ésszerű ár.

cserépkályha, kemence, tűzhely építés, ésszerű feltételekkel --- sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?

(#9) erdoke válasza Integra (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Minap rendeltem egy WD MyBook Home 2 külső vinyót, és azon is van mindhárom csati (FW800 nincs, de olyan lapot csak elvétve találsz). Szóval ennyire új és nagy dolog. :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#10) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem rossz, de nekem a FW pl. nem hiányzik. Az LC power megoldása nekem tökéletes. SATA+USB.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#11) shtml válasza erdoke (#9) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Meg tudsz barátkozni a 10 perc idle utáni kikapcsolással? Egy ideje én is gondolkodom egy MyBookon, de eddig ez tartott vissza.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#12) erdoke válasza shtml (#11) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Miért pont 10 perc? Ha eSATA-n csatlakoztatom a gépre, szerintem Vista alatt szabadon tudom konfigurálni (legalábbis a többi eSATA vinyómmal működik), mikor kapcsoljon le. Még ha valami beépített dolog le is kapcsolgatja, akkor se nagy érvágás, tárolásra kell, nem folyamatos üzemre vagy HDD-intenzív munkára.

(#13) shtml válasza erdoke (#12) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy olvastam, hogy a 10 perc idle utáni kikapcsolás automatikus és nem konfigurálható vagy tiltható, ugyanis nem az OS kapcsolja ki, hanem maga a MyBook vezérlője. De ha majd megkapod, akkor kérlek, számolj be, hogy is van ez valójában. Engem zavar(na), ha nem (lenne) állítható, a winchestereknek nem szokott használni a sok ki-bekapcsolás.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#14) erdoke válasza shtml (#13) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A többi vinyóm is 20 vagy 30 percre van konfigolva, kivéve a rendszerlemezt és a főleg letöltésre használt USB-s notivinyómat. Azoknál a merevlemezeknél, amiket ritkán hazsnálok, de akkor folyamatosan, ez nem okoz gondot. A MyBook is ilyen lesz.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.