úristen!
ki fogják nyírni a céget, mert végre rámerték tenni az összes csatolót egy rackre!!!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Négyféle portra kapcsolható a Buffalo új külső tárolójaHozzászólások

Integra
(Jómunkásember)

Alchemist
(senior tag)
Nagyon hiányolom róla a gigabites ethernet csatlakozót... hogy a Wireless USB-ről már ne is beszéljünk!

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Guruka
(senior tag)
Ha lenne rajta Gigabit, akkor nem ennyibe kerültne. 
[ Szerkesztve ]
www.pcgear.hu
Nekem a párhuzamos port a kedvencem... ;)

anulu
(PH! nagyúr)
not bad. a házat külön nem lehetne? úgy kéne 2 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

GReddy
(fanatikus tag)
Elképesztő. Hogy nincs egy tökéletes external storage...
És hol a LAN csati??? Lehetőleg VALÓS gigabites? Van egy terás WD Ebook-om, az meg CSAK LAN-t tud, se usb, se e-sata, se semmi. Nem lenne baj, de a max írási sebessége (natív gigabit etherneten!) 2-3 Mbyte per sec.. mint az USB 1.1... Kiló bruttóért!
Arról meg a Firewire, és USB hiányzik, erről a LAN. Ha tud valaki egy TÖKÉLETES darabot, ami tudja MINDET EGYSZERRE priviben jelezze légyszi!
Köcce..
Dominate the woods... The Bowhunter.

jodován
(tag)
Gigabit kellene. Valamint tudni, hogy hűt? Meg egy ésszerű ár.
cserépkályha, kemence, tűzhely építés, ésszerű feltételekkel --- sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
Minap rendeltem egy WD MyBook Home 2 külső vinyót, és azon is van mindhárom csati (FW800 nincs, de olyan lapot csak elvétve találsz). Szóval ennyire új és nagy dolog. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Nem rossz, de nekem a FW pl. nem hiányzik. Az LC power megoldása nekem tökéletes. SATA+USB.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Meg tudsz barátkozni a 10 perc idle utáni kikapcsolással? Egy ideje én is gondolkodom egy MyBookon, de eddig ez tartott vissza.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Miért pont 10 perc? Ha eSATA-n csatlakoztatom a gépre, szerintem Vista alatt szabadon tudom konfigurálni (legalábbis a többi eSATA vinyómmal működik), mikor kapcsoljon le. Még ha valami beépített dolog le is kapcsolgatja, akkor se nagy érvágás, tárolásra kell, nem folyamatos üzemre vagy HDD-intenzív munkára.
Én úgy olvastam, hogy a 10 perc idle utáni kikapcsolás automatikus és nem konfigurálható vagy tiltható, ugyanis nem az OS kapcsolja ki, hanem maga a MyBook vezérlője. De ha majd megkapod, akkor kérlek, számolj be, hogy is van ez valójában. Engem zavar(na), ha nem (lenne) állítható, a winchestereknek nem szokott használni a sok ki-bekapcsolás.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
A többi vinyóm is 20 vagy 30 percre van konfigolva, kivéve a rendszerlemezt és a főleg letöltésre használt USB-s notivinyómat. Azoknál a merevlemezeknél, amiket ritkán hazsnálok, de akkor folyamatosan, ez nem okoz gondot. A MyBook is ilyen lesz.