2GB DDR2 lol
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Gratulálunk! Kár hogy nem raknak rá 4GB-ot vagy mindjárt 16ot! Nevetséges, csak azokat sajnálom akik megveszik 40-50kért...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Zin
(senior tag)
Értelme sok van!Sza'nalom felső foka...
Powered by:S2

Kain
(senior tag)
2Gb ramal ez már tuti GTA 4 kompatibilis 
Azért jó gyártói szokás szerint egy 64 bites memóriavezérlővel még lehetne fokozni. 
Egyébként meg itt a fórumon is még többezren vannak, akiknek a VGA milyenségének egyetlen fokmérője, hogy hány megabájtos. 
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Franklin
(senior tag)
Ki kell söpörni a raktárakat na, most miért kell ezen annyira meglepődni :-)

moha bácsi
(senior tag)
Mondtam én, hogy ezek a fiúk a Sparkle-nál valamit szívnak.... 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Jadro
(PH! addikt)
Ez a kék-fehér kombináció nem csúnya.
De a DDR2 az viszont nem szép.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
Minek kell annyira kisöpörni az alsó és középkategóriás karikon is 1GB ddr2 van lsd 9500GTre is lassan 1GB-ot raknak
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
azigen...
az én leadtek 9600gt-men "csak" 512mbyte a ram, de 256bites az interfész... enyimen csak 64sp van
itt 96... (fordítva szerintem egészségesebb lenne... nekem biztos) de ez a ddr2... mindjárt sírok... már a 7300gt-men is ddr3 volt... szigorúan csak azt voltam hajlandó megvenni és nem is bántam meg... de hogy 2giga... rofl... olyan, mint trabantba nitrofeltöltőt 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

juliabrilke
(PH! kedvence)
Csak 2 giga ram van rajta? Nem lesz az kevés? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
ezeket a pöcs gyártókat.
neveznék inkább 9500gt oc-nek,vagy +-nak,vagy valami alkalmas megnevezéshez hasonlónak.
a 9600gt-hez mi köze van?
se 256bit, se 64skalár procersszor,se gddr3 memória.
A 9500gt-n ott a 128 bit, és a ddr2.
A külön megnevezés adhatta volna meg a pógárnak a választ a 96 skalárra.
istenem... 
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

athomi
(PH! kedvence)
128bit, DDR2, 96 stream processzor és mégis 9600GT a neve 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Agyasima
(senior tag)
Valaki szóljon a Sparkle-s marketingeseknek, hogy küldjenek erre is abból a cuccból, amit ők szívnak. Ütős lehet.
De az is lehet, hogy hozzájutottak féláron egy adag DDR2-es memóriához... 
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''
Ez most milyen memória is? GDDR2, vagy sima DDR2-es.
Végülis mindegy, a kártyának hatalmas sikere lesz, hisz 4x annyi memória van rajta, mint az alap 4870-en.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Bici
(PH! kedvence)
Szerintem igazuk van, ha csak az ő pénzük felől nézzük a dolgokat:
A nép mire bukik? Soksok RAM-ra.
Mi az olcsó? A DDR2.
Szívatja őket az nV annyira, hogy más ne érdekelje őket? Igen.
Ők nem olcsó-nyákoznak, hanem szar-de-sok-ramoznak.
Aki nem ért hozzá megszívja (mint sok más dologban is).
[ Szerkesztve ]

joi29
(őstag)
-Hm érdekes úgy látszik nem csak a DDR2-es modulokból van egy rahedli raktáron,
hanem a G92-es gpu-ból is,amit ha törik ha szakad elkel sózni még azon az áron is
hogy a hozzá értők nem tartják logikusnak a vga felépítését. 
az is lehet, hogy hozzájutottak pár kartonnyi magas ürömtartalmú absinth-hoz, benyakaltak belőle és megjelent nekik obi-van kenobi és ő használt rajtuk jedi-trükköt, hogy tervezzenek 96sp-s sokramos ddr2-es kártyát, aminek a neve legyen 9600 (mert az olyan szép) 
ui: egyébként én is kipróbálnám, milyen tudatmódosítót használtak
de én a folyékonyakat preferálom...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

.mf
(PH! addikt)
DDR(1), DDR2, GDDR3, GDDR4 vagy GDDR5 van videókártyákon (na jó, EDO meg SDRAM is volt annó). GDDR2 nem létezik (legalábbis úgy tudom): ez a megkülönböztetés GDDR3-nál jött, mert a GDDR3 valójában a DDR2-re épült, nem pedig DDR3-ra, viszont DDR2-höz képest jelentős változásokon, fejlődésen ment át, amolyan speckó DDR2.5 volt "graphics" kártyákhoz, ezért elnevezték GDDR3-nak 

Khaal
(őstag)
Mi történik ha ebből két darabot be rakok SLI-ben 32bites windows XP alá? Azzal ki is meríteném a 4GB-s memóriahatárt, szóval elvileg ugye el se indulna az oprendszer? 
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
ha-ha!
ismét a sokadik bőr a gazdaságosan előállítható 9600-ról
True Success is Blonde
nem sértésnek szánom: de ha te ilyenből akarnál sli-rendszert építeni, küldeném hozzád a mentőt, hogy készítsék a zubbonyt és vigyenek a vigyorgóba... 
Mindig ahány grammnyi anyagot nyomnak be, annyi giga memóriát raknak a videókártyákra..látszik, hogy függők lettek, növelni kellett az adagot, így nőtt a memóriamennyiség is 

joi29
(őstag)
-Bizony ez alapján lehet hogy jobban járnánk ha az op-rendszer a vga fedélzeti
memóriáját és nem a rendszer memóriát címezné. 

Lewzke
(senior tag)
Nagy lol
Ezek a kártyák nem is 9600 GT-k , az igazi 9600 GT 256 bites és 512 GDDR3 van rajta 
De az a 96 sp erre teljesen fölösleges mint , ahogy az sok gyenge memória 
De a bunkó emberek megveszik 
[ Szerkesztve ]
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd
még még!!! 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Már megint parasztvakítás... mért néznek minket, fogyasztókat parasztoknak a gyártók, és mért akarnak mindenáron megvakítani?

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

littlelion21
(VIP)
Ez nagyon szaaaaaaaar.... 
Grat Sparkle!
nem is az a legnagyobb baj, hogy ddr2... mert órajellben ha jól láttam nem sokkal lassab... de a 128bit tényleg tökönlövés.
Nosztaligiát ébresztett bennem: a régi gf4mx kártyámat juttatja eszembe, amin 64bites sdr-ram volt (a normál változatokon 128bit ddr
)
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

joi29
(őstag)
-Nem kukacoskodásból mondom de ne tesék a parasztokat automatikusan
az informatikához nem értő muglikhoz hasonlítani itt is vannak kivételek.

Khaal
(őstag)
Nyugi, nem vesztettem el az eszem, a kérdés szigorúan elméleti volt
.
Azért jól hangzik, hogy "négy gigás a videokártyám"
.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Sparkle meg a "csodás" vasai, nem akarnak már végre csődbe menni?

alba gu brath
szerintem az árazás miatt egy ilyen sli-ből majdnem kapnál pl egy 4870-t vagy egy 9800gx2-t
és azok odacsapnának rendesen... komolyan nem értem, hogy hogy mehet ezeknél... összeülnek megbeszélésre, aztán kitalálják, hogy a sok bennmaradt cuccot hogy nyomják ki? "rakjunk össze egy kártyát 96sp-al, 2giga ddr2-es rammal és fűszerezzük meg az egészet 128bites memvezérlővel: célközönségnek pedig kinézzük a lámákat... hátha rácsapnak néhányan, mint tyúk a meleg takonyra..." komolyan, szerintem most leltároznak és ki akarják nyomni az alkatrészeket 
"De a bunkó emberek megveszik"
Ezt TE sem gondolhatod komolyan!!! Hogy nevezhetsz valakit bunkónak, aki nem ért egy témához!
Igazán BUNKÓ hsz volt.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
ollállá 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
szerintem úgy értette, hogy bunkó az, aki vesz egy 2giga vram-os kártyát csak azért, hogy feszíthessen a szomszéd előtt, hogy annak pl "csak egy szutyok 1gigás 9800gt-je van" :S
így megy ez a fotózásban is... 7.1 és 10megapixeles gépek között sem a megapixel dönt, mégis sokan veszik a nagyobbat csak azért, hogy überelhessenek mást...

Fáraó
(őstag)
Nincs gazdasági válság a cégnél. Semmi takarékoskodás.
Felér egy öngyilokkal ez a karesz, igazi visszalépés.
VIGYORRRGAZMUS.....
1 ilyen remekműből nem lett volna elég egy? mondjuk egy 64sp-s 64bites 2gb-os csoda? passzív fehér hűtéssel hogy a dizájnnal se legyen baj
komolyan röhej. mi a bubánatos f..sznak ekkora választék?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
A legritkábban dicsekednek olyannal az emberek.
Sajnos a köztudatban ez szerepel, hogy a több az jobb, és ezt a gyártók rendszerint meglovagolják. De attól, hogy valakit becsapnak, még nem lesz bunkó.
Ezt leginkább a számtech boltosok tudnák megállítani, ha egyszerűen nem rendelnének, vagy normálisan tájékoztatnák a vásárlókat.
[ Szerkesztve ]

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Nem is hiszed mennyien!
Épp pár napja írtam egy ilyen delikvensnek, hogy már csak egy 2GB GDDR2-es 9600GT kéne a piacra, s lőn!
A Sparkle tudja mi kell a népnek. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

.mf
(PH! addikt)
Azért a Sparkle Calibre sorozatban voltak jó kártyák is, pl. a peltieres-léghűtéses 8800GTX, ami az extra hűtéssel jobban tuningolható volt, mint a többi gyári kártya.
Megint egy... Áhh... azt sem éri meg, hogy... mind1 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Nekem tetszik, ki kérem a fikázást! Szerintem le is fogom cserélni a 4800Pro-mat erre. Ezen csak 512mb van... Pf... 
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."
(#46) [CS]Blade2 válasza Depression (#41) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)
Nekik a bevétel számít, és sajnos a többség nyugtot szívvel adná el ezt a ***-t 50K-ért a tájékozatlan vevőnek.
Ők meg azt hiszik, hogy milyen jó üzletet kötöttek, hogy 2GB-s a kártya.... 
Nemtudom mért szórakoznak még mindig ezzel a kártyával...
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Mert olcsón lehet gyártani, és úgy tűnik drágán eladni sem nehéz. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
nyilván, hisz jóskapista apunak elég, ha meglátja hogy jósok gigabájt, meg nem olyan durva árcédula, s már landol is a fa alatt.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Azért az a 9600GT nem rossz kártya... és míg nincs középkategóriás utdja, addig kénytelenek szórakozni vele. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]