Még a legolcsobb is 120$ 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Még a legolcsobb is 120$ 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
215 usd nem annyira rossz ár egy 5 lemezes raid5 dobozért... nem azt mondom, hogy olcsó, de nem reménytelen.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

14cm-es ventilátor 1500f/perc... Jóérzésű ember első lépésben 5V-ra csökkenti eme ventilátor feszültségét.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

viszont cserébe igényesen össze van rakva, és nem úgy néz ki mint egy kiszínezett kartondoboz...
nekem tetszik 
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

Imádom a Lian Li, mondhatni "ipari" kinézetét.
Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!
(#6) rootkiller
Nem vagyok oda ezekért a Lian Li cuccokért, nekem túl gagyisan hangzik, valahogyan az ócska kínai feelinget hozza nekem a hangzása. Bár biztos jó.
Valószínűleg a szokásos minőség, persze a szokásos árért.
rootkiller : nézz be a Lian Li házas topicba, a tulajaik oda és vissza vannak értük, szóval annyira csak nem lehet gagyi. 
[ Szerkesztve ]
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Miután kifizettél soktízezret egy házért, neked is nehezedre esne szanaszétfikázni 

ha jópénzért megvennéd és gagyi lenne, biztos írnál róla, hogy milyen sz@r...
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

Azt elhiszem, hogy nem lehet a tök hülye haverok előtt menőzni vele.
Bár szerintem komolyabb cég nincs a házpiacon.
Azért nem vettem soha rendes házat magamnak, mert megfogadtam 6 éve, hogy vagy Lian Li vagy semmi. Bár azóta a Chieftec-ek is megtetszettek.
Egyébként nagyon elkorcsosodott a házpiac, 80% futurisztikus, világitós, cipós nonfiguratívos, hülyegyerek házakat gyártanak.
Ezek komoly embereknek való cuccok.
Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

Felmerül bennem a kérdés, hogy: Ezek minek?
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
Pedig van(nak).
Például ott az Origen AE. És még egy szinten említeném velük a Silverstone-t is.
Azért nem vettem soha rendes házat magamnak, mert megfogadtam 6 éve, hogy vagy Lian Li vagy semmi. Bár azóta a Chieftec-ek is megtetszettek.
Chieftec is jó házakat csinál, bár ők egyel lejjebb vannak, ami az árat és anyaghasználatot illeti. Ha az ember nem bánja, hogy műanyag az előlap és acél a ház, akkor igencsak masszív kuckót kap a pénzéért, szóval minőség terén nem maradnak el.
Egyébként nagyon elkorcsosodott a házpiac, 80% futurisztikus, világitós, cipós nonfiguratívos, hülyegyerek házakat gyártanak.
Hát igen... Pedig mennyivel jobban járnánk mi is, ha ezeknek a kitermelését meghagynák a moddereknek...
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Lian-li erős hasonlattal olyan mint amikor átülsz egy szuzukiból egy mercibe. Legalábbis én ezt éreztem amikor "átköltöztem". Egyrészt elegánsak, másrészt össze vannak rendesen rakva. (Szuzuki is jó autó, de pl. a belső illesztések nem tökéletesek, menet közben rezgnek, viszont merciben minden illesztés tökéletes) Cm-690-nek pl az oldallapja púpos volt a rácsok miatt, műanyag előlapról már ne is beszéljünk. Lian li-nál ez elképzelhetetlen.
Ízlés dolga, vagyunk néhányan akik hajlandók ezért a plusszért többet fizetni (bár az én házam "csak" 23k volt). Van aki inkább hw-re költ többet, én inkább abból veszem az optimálisat és költök többet egy igényes házra, ami még jól is mutat. Egyébként meg mindig lesznek akik megkérdőjelezik a 100-as elmeállapotunkat, számomra meg egy világítós agyonlyuggatott valami lenne elképzelhetetlen.
Beginning is easy - Continuing is hard.
most ezek csak raidben mennek, vagy külön is? Úgyértem láthatja a gép külön eszközként, az egy sata csatolón keresztül(mint a gagyi usb kártyaolvasókat és nem mint a szétpartícionált vinyót)? remélem érthető a kérdés 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Miért, a Lexus márkanév az nem? És mégse Suzuki.
---
ronson:
A CoolerMaster Stacker(1) háza sztem pont ilyen. Minimál design, maximum igényesség.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
tiszta komoly ez a sztájl. hozzám vághatnának párat. de csak finoman. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Sztem ez az 5-ös kunyhó elég frankó. Kérdés hotswapes-e.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
egy lan portot rakhattak volna rá.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Hát ja, nem ártott volna...
Épp gondolkozom vmi ilyenen, hogy kéne szerezni...
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Ez az EX-50 pont úgy néz ki mint egy kis hűtő. Csinálhattak volna benne helyet dobozos sörnek
(Már ha elég jó a hűtése)
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

Ezekben a hírekben mindig azt hiányolom, hogy nem tudni, vajon képesek-e a merevlemezek automatikus leállítására és újraindítására a használattól függően. Ez egy igencsak idevágó specifikáció lenne.
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Ezek nem csak házak? bél nélkül?
akkor sok a 215$,
Előszörre csodálkoztam is, hogy milyen olcsó, de aztán most elbizonytalanodtam... mi az amit adnak ennyi pénzért?
egy komolyabb raid5 vezérlő magában drágább
ingyombingyom

Bocsi, utánanéztem..
http://www.bigbruin.com/forum/viewtopic.php?t=21726
azaz van benne valami sil5744es raid vezérlő.
a nas-okhoz képest annyi, hogy ezek magukban nem mennek, usb vagy esata csatlakozású pc kell nekik..
ingyombingyom

E-satával mennyire gyors az adatátvitel?
• De hova temetik a túlélőket? •

Mint belső vinyóval.
Aki hülye, haljon meg!

50MB/sec? ez esetben elgondolkodtató...
• De hova temetik a túlélőket? •

Konfigurálni hogyan lehet az 50-eset, amin csak eSATA van? Ilyenkor max egy tömbben kezelhetőek a lemezek?
Egy gigabit lan nagyon kellene bele.
syC: Nem tudok róla, hogy a SATA 1 szabványú csatlakozón jelentősen lassabb lenne az átvitel a specifikált 150 MB/s-nél. A SATA II meg a dupláját tudja papíron. Nálam a Samsung F1-ek egymás között kb 90 MB/s-et tudnak tartósan. (tesztprogramok 115MB/s-et mérnek a lemez elején, a bufferelt olvasás meg 213MB/s) Szóval itt nem a csatoló a szűk keresztmetszet egyelőre.
[ Szerkesztve ]
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Hali!
Akit érdekelnek az adatai a Lian Li külső házikónak. Cég weboldalán megnézheti.
EX-50
Eléggé más adatok vannak fenn. 
VLaci

az rendben van, hogy csak e-sata kimenetes az EX-50, de hány darab?
ha valóban csak egy, akkor mi a hasznossága?
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Tároló köteteknek egy is elég.

Megjelentek már ezek? Sehol se látom. A nyárnak meg már vége.
[ Szerkesztve ]

Ezekhez hol lehet hozzájutni?
magyarországon sehol sem találtam...

Valaki hozzáértő leírhatná nekem hogy ez akkor mit is csinál ?
RAID ? oké de hogy is ? úgy értem ha elszáll egy HDD kiveszem a rosszat beteszek egy másikat adatvesztés nélkül ?
Le tudja állítani a merevlemezeket inaktvitás esetén ?
Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo/5180930659/

http://pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-stock.tpl&product_id=9548&category_id=54&option=com_virtuemart&Itemid=6
Ez az újabb USB 3 as verzió
Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo/5180930659/