Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Még a legolcsobb is 120$ :Y

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) bambano válasza luw2win (#1) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

215 usd nem annyira rossz ár egy 5 lemezes raid5 dobozért... nem azt mondom, hogy olcsó, de nem reménytelen.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#3) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

14cm-es ventilátor 1500f/perc... Jóérzésű ember első lépésben 5V-ra csökkenti eme ventilátor feszültségét.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#4) makro

makro
(fanatikus tag)

viszont cserébe igényesen össze van rakva, és nem úgy néz ki mint egy kiszínezett kartondoboz...
nekem tetszik ;)

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#5) ronson

ronson
(senior tag)

Imádom a Lian Li, mondhatni "ipari" kinézetét.

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#6) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vagyok oda ezekért a Lian Li cuccokért, nekem túl gagyisan hangzik, valahogyan az ócska kínai feelinget hozza nekem a hangzása. Bár biztos jó.

(#7) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valószínűleg a szokásos minőség, persze a szokásos árért.

rootkiller : nézz be a Lian Li házas topicba, a tulajaik oda és vissza vannak értük, szóval annyira csak nem lehet gagyi. :)

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#8) Croissant válasza adalbert1 (#7) üzenetére

Croissant
(tag)

Miután kifizettél soktízezret egy házért, neked is nehezedre esne szanaszétfikázni :)

(#9) makro válasza Croissant (#8) üzenetére

makro
(fanatikus tag)

ha jópénzért megvennéd és gagyi lenne, biztos írnál róla, hogy milyen sz@r...

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#10) ronson válasza rootkiller (#6) üzenetére

ronson
(senior tag)

Azt elhiszem, hogy nem lehet a tök hülye haverok előtt menőzni vele.

Bár szerintem komolyabb cég nincs a házpiacon.

Azért nem vettem soha rendes házat magamnak, mert megfogadtam 6 éve, hogy vagy Lian Li vagy semmi. Bár azóta a Chieftec-ek is megtetszettek.

Egyébként nagyon elkorcsosodott a házpiac, 80% futurisztikus, világitós, cipós nonfiguratívos, hülyegyerek házakat gyártanak.

Ezek komoly embereknek való cuccok.

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#11) Peti78

Peti78
(senior tag)

Felmerül bennem a kérdés, hogy: Ezek minek?

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#12) TESCO-Zsömle válasza ronson (#10) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig van(nak).

Például ott az Origen AE. És még egy szinten említeném velük a Silverstone-t is.

Azért nem vettem soha rendes házat magamnak, mert megfogadtam 6 éve, hogy vagy Lian Li vagy semmi. Bár azóta a Chieftec-ek is megtetszettek.

Chieftec is jó házakat csinál, bár ők egyel lejjebb vannak, ami az árat és anyaghasználatot illeti. Ha az ember nem bánja, hogy műanyag az előlap és acél a ház, akkor igencsak masszív kuckót kap a pénzéért, szóval minőség terén nem maradnak el.

Egyébként nagyon elkorcsosodott a házpiac, 80% futurisztikus, világitós, cipós nonfiguratívos, hülyegyerek házakat gyártanak.

Hát igen... Pedig mennyivel jobban járnánk mi is, ha ezeknek a kitermelését meghagynák a moddereknek...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#13) Ijk válasza adalbert1 (#7) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Lian-li erős hasonlattal olyan mint amikor átülsz egy szuzukiból egy mercibe. Legalábbis én ezt éreztem amikor "átköltöztem". Egyrészt elegánsak, másrészt össze vannak rendesen rakva. (Szuzuki is jó autó, de pl. a belső illesztések nem tökéletesek, menet közben rezgnek, viszont merciben minden illesztés tökéletes) Cm-690-nek pl az oldallapja púpos volt a rácsok miatt, műanyag előlapról már ne is beszéljünk. Lian li-nál ez elképzelhetetlen.

Ízlés dolga, vagyunk néhányan akik hajlandók ezért a plusszért többet fizetni (bár az én házam "csak" 23k volt). Van aki inkább hw-re költ többet, én inkább abból veszem az optimálisat és költök többet egy igényes házra, ami még jól is mutat. Egyébként meg mindig lesznek akik megkérdőjelezik a 100-as elmeállapotunkat, számomra meg egy világítós agyonlyuggatott valami lenne elképzelhetetlen.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#14) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

most ezek csak raidben mennek, vagy külön is? Úgyértem láthatja a gép külön eszközként, az egy sata csatolón keresztül(mint a gagyi usb kártyaolvasókat és nem mint a szétpartícionált vinyót)? remélem érthető a kérdés :B

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#15) Dr. Akula válasza rootkiller (#6) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Miért, a Lexus márkanév az nem? És mégse Suzuki.

---

ronson:
A CoolerMaster Stacker(1) háza sztem pont ilyen. Minimál design, maximum igényesség.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#16) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tiszta komoly ez a sztájl. hozzám vághatnának párat. de csak finoman. :D

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#17) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Sztem ez az 5-ös kunyhó elég frankó. Kérdés hotswapes-e.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#18) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy lan portot rakhattak volna rá.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#19) hackeeeee válasza Hunter2 (#18) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát ja, nem ártott volna...

Épp gondolkozom vmi ilyenen, hogy kéne szerezni...

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#20) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az EX-50 pont úgy néz ki mint egy kis hűtő. Csinálhattak volna benne helyet dobozos sörnek :D (Már ha elég jó a hűtése)

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#21) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Ezekben a hírekben mindig azt hiányolom, hogy nem tudni, vajon képesek-e a merevlemezek automatikus leállítására és újraindítására a használattól függően. Ez egy igencsak idevágó specifikáció lenne.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#22) Lala77

Lala77
(tag)

Ezek nem csak házak? bél nélkül?
akkor sok a 215$,
Előszörre csodálkoztam is, hogy milyen olcsó, de aztán most elbizonytalanodtam... mi az amit adnak ennyi pénzért?
egy komolyabb raid5 vezérlő magában drágább

ingyombingyom

(#23) Lala77

Lala77
(tag)

Bocsi, utánanéztem..

http://www.bigbruin.com/forum/viewtopic.php?t=21726

azaz van benne valami sil5744es raid vezérlő.
a nas-okhoz képest annyi, hogy ezek magukban nem mennek, usb vagy esata csatlakozású pc kell nekik..

ingyombingyom

(#24) syC

syC
(PH! addikt)

E-satával mennyire gyors az adatátvitel?

• De hova temetik a túlélőket? •

(#25) L3zl13 válasza syC (#24) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Mint belső vinyóval.

Aki hülye, haljon meg!

(#26) syC válasza L3zl13 (#25) üzenetére

syC
(PH! addikt)

50MB/sec? ez esetben elgondolkodtató...

• De hova temetik a túlélőket? •

(#27) marcee

marcee
(PH! addikt)

Konfigurálni hogyan lehet az 50-eset, amin csak eSATA van? Ilyenkor max egy tömbben kezelhetőek a lemezek?
Egy gigabit lan nagyon kellene bele.

syC: Nem tudok róla, hogy a SATA 1 szabványú csatlakozón jelentősen lassabb lenne az átvitel a specifikált 150 MB/s-nél. A SATA II meg a dupláját tudja papíron. Nálam a Samsung F1-ek egymás között kb 90 MB/s-et tudnak tartósan. (tesztprogramok 115MB/s-et mérnek a lemez elején, a bufferelt olvasás meg 213MB/s) Szóval itt nem a csatoló a szűk keresztmetszet egyelőre.

[ Szerkesztve ]

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#28) vlaci79

vlaci79
(senior tag)

Hali!
Akit érdekelnek az adatai a Lian Li külső házikónak. Cég weboldalán megnézheti.

EX-50

Eléggé más adatok vannak fenn. :(
VLaci

(#29) waverider

waverider
(senior tag)

az rendben van, hogy csak e-sata kimenetes az EX-50, de hány darab?
ha valóban csak egy, akkor mi a hasznossága?

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#30) vlaci79 válasza waverider (#29) üzenetére

vlaci79
(senior tag)

Tároló köteteknek egy is elég.

(#31) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Megjelentek már ezek? Sehol se látom. A nyárnak meg már vége.

[ Szerkesztve ]

(#32) jubilleum

jubilleum
(fanatikus tag)

Ezekhez hol lehet hozzájutni?
magyarországon sehol sem találtam...

(#33) HalasKYO

HalasKYO
(fanatikus tag)

Valaki hozzáértő leírhatná nekem hogy ez akkor mit is csinál ?
RAID ? oké de hogy is ? úgy értem ha elszáll egy HDD kiveszem a rosszat beteszek egy másikat adatvesztés nélkül ?
Le tudja állítani a merevlemezeket inaktvitás esetén ?

Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo/5180930659/

(#34) HalasKYO válasza jubilleum (#32) üzenetére

HalasKYO
(fanatikus tag)

http://pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-stock.tpl&product_id=9548&category_id=54&option=com_virtuemart&Itemid=6

Ez az újabb USB 3 as verzió

Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo/5180930659/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.