Ez igen!
Tudom, az átlag felhasználóra vonatkoztatva ennek szinte semmi értelme nincs, de akkor is tisztelet! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Processzorok, tuning » [Re:] Négy maggal is 6 GHz fölött az AMD A8-3870K jelzésű APU-jaHozzászólások

Angel1981
(PH! addikt)

Duree
(PH! addikt)
Ezeken a tuningversenyeken az AMD processzorok tarolnak,mindíg a legjobbak.Jó lenne most már,hogy a való életben is a legjobbak legyenek.

MontyCrew
(senior tag)
WoW
Facebook készítője több mint 2hete kórházban van. Állítólag Chuck Norris bökte meg...

Plazmacucci
(őstag)
Klassz
Most már csak processzort kell megtanulniuk tervezni ![;]](/dl/s/v1.gif)
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

atok666
(kvázi-tag)
plane, ha ...A versenyen csak Socket FM1-es APU-t, illetve Gigabyte alaplapot lehetett használni...
Atok

osztraksajt
(senior tag)
Na asszm Bacsinak megint lesz mivel játszani. 
(#9) freestailo

freestailo
(senior tag)
VISZI A KRÁJZISZT?? :d:d:d
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

MZperX75
(őstag)
Hidd el tarolnak,nem hiába nem tudnak annyit gyártani,el ne fogyjon!
Egy ilyen prockot,ide vele nekem!
(ha esetleg a tunning után életben maradt szívesen átveszem 
+egy miniITX lapocskával)
Vajon FM2? mit fog virítani jó kis trinity....
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

fatallerror
(őstag)
poén h erre veri (a mellét) mindig az amd h milyen tuningkirályok, csak az emberek 80%-át ezzel nem veszik meg...

MZperX75
(őstag)
"poén h erre veri (a mellét) mindig az amd h milyen tuningkirályok,"
Itt nem veri senki se! 
Ez egy OC-s verseny volt ,ami inkább Gigának kedvez.
Egy tízszer nagyobb cég mint AMD,a piacon csak a desktop CPU forgalom 70%-át uralja,ez az Intel!
Szerintem még így is elég sikeres AMD,főleg a piacon vásárlók 80%-át nem érdekli,hogy INTEL vagy AMD,sőt nagy százaléka az sem tudja ,hogy eszik vagy isszák,csak a excel ne akadjon!
Ugye az egészséges piac,és reklám ami az Intelre igaz.
Addig örüljünk,hogy AMD csak másodhegedűs....
Persze AMD sem egy non profit szervezet!
OFF
A nevedben benne van a saját magadra adott válaszod!

abridabri
(fanatikus tag)
szerintem ez most gazos hozzaszolas volt reszedrol
[ Szerkesztve ]

Ribi
(PH! kedvence)
troll on:
Ilyen órajelent lehet eléri egy alapórajeles i7 teljesítményét? ![;]](/dl/s/v1.gif)
troll off
zetecR: Nézd meg a linket a cikk végén, ott 200 szerepel. Ők már csak tudják.
[ Szerkesztve ]

zetecR
(őstag)
Sorry.
[ Szerkesztve ]
Aludni kell, anélkül meghalok.

MZperX75
(őstag)
És?
I7 mennyibe kerül? 2600K (96.000Ft+lap)
A8-3870 mennyibe?talán a fele?
no komment....
"Szarvas-marha"
(#17) Silentfrog válasza freestailo (#9) üzenetére

Silentfrog
(őstag)
vga nélkül kétséges! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Szépen megrángatta a srác... 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ezek nem sz.rral gurigáznak ![;]](/dl/s/v1.gif)
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Lambos
(lelkes újonc)
Nem semmi teljesítmény. Igaz gyakorlati haszna nem sok van ^^
-Was that a lightning? -No, they are taking pictures for google earth! >.>

havasa
(senior tag)
Attól függ milyen teljesítményét...3D-ben sehol nincs az Intel.

atti_2010
(PH! kedvence)
Mint az állat.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

visz963
(lelkes újonc)
Nem tudom mi ebben a verseny, van akinek egy-egy jobb példány jut egy processzorból, de ettől még nem ő a zseni.

atti_2010
(PH! kedvence)
Ez is egy szórakozás és nem mellesleg hatalmas reklámértéke van.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Troll on:
Ezeken a tuningversenyeken az AMD processzorok tarolnak,mindíg a legjobbak.
A versenyen csak Socket FM1-es APU-t, illetve Gigabyte alaplapot lehetett használni,..
Érdekes lett volna, ha nem AMD nyer. 
Troll off:
Szép teljesítmények ezek. Sokat kibírnak ezek a processzorok és alaplapok.
AMD-nek lehet alapból folyékony nitrogénnel kéne árulni a procikat, és akkor mindenkinek hajrá 
(#25) visz963
Aki megteheti annak jó móka, én nem tehetem meg, de ettől nem leszek szegényebb hogy mások ezt csinálják, én pedig olvasok róla
[ Szerkesztve ]
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

hibavissza
(senior tag)
most már behozta a mobil i3-at az AMD? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

MZperX75
(őstag)

atti_2010
(PH! kedvence)
Nem hozta be hanem állva hagyta a mobil Llanoval, ha megnézzük a fogyasztás/teljesítmény aranyát.
[ Szerkesztve ]

Prof
(senior tag)
az a 10x nagyobb kb. 25x manapság
Durván néz ki az a kis kád amiben a memória nitrogén fürdőt vesz.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Én ezt nem látom így i3 a6-a8-okat megveri
(tudom hogy van mellette egy vga is) Azt is tudom hogy az i3 nem eszik 35wattot se még ha az is a tdp-je. Én 25w felett se láttam még
minden értelmes hsz-hez, egy értelmes nickhez társítható 

MZperX75
(őstag)
"Én ezt nem látom így"
Nembaj!
Van erősebb dioptriás szemüveg is,kék napellenző nélkül 
fricz19:
És ez fordítva is igaz 
[ Szerkesztve ]
Mihez képest?
AMD házán belül vagy az összes memóriavezérlőhöz képest?
"...megvert egy AMD FX-8150-es processzort, mely az eddig fejlesztett legstabilabb memóriavezérlőt használja"
Kezd iPon szint lenni...

havasa
(senior tag)
Az összes memóriavezérlőhöz képest. RAM órajel világrekord: 3600 MHz, Fx 8150
[ Szerkesztve ]

bbrain
(lelkes újonc)
Ez tök buli!
Dropbox account reg extra 250MB-al: http://tinyurl.com/6fjaqye

datatomm
(kvázi-tag)
Hol lehet ilyen hűtést venni? Nekem is kell! 
Nem kell ehhez kék napellenző hogy Te is lásd hogy az i3as gyorsabb mint a többi

MZperX75
(őstag)
Miben?

Ribi
(PH! kedvence)
i3-ast nem lehet tuningolni(vagyis elég kevéssé), szóval nem a legjobb összehasonlítás.

nemszabad
(lelkes újonc)
Bitang 4 maggal, de még eggyel is az volna 
Off: ma jött az Aldi-s újság, nem hittem a szememnek: A8-3820-as asztali konfig van benne! Ilyet még nem láttam. Jó volna, ha megtörne végre a jég.
Petya

audi100td
(PH! nagyúr)
Cpu szinten valóban gyorsabb (bár az A8-at azért nem kockáztatnám meg a fizikai 4 magjával), de ha már a gpu is játszik, a Llano-nál a pont, mobil platformként egyértelműen a legjobb alternatíva, desktopon már más a helyzet persze.

Sennalacy
(tag)
Nem nagyon vagyok képben az amd tuningot illetően, de az egy dolog, hogy folyékony nitrogénfürdőben mit bír a cucc, és mi az amit átlag felhasználó is ki tud csalogatni belőle. Az i5-i7 családot elég tisztességesen meg lehet rángatni akár léghűtéssel is, különösebben extrém fogyasztás nélkül és ez nem mindegy. Ha ez igaz lenne az amd procikra és tényleg tuning bajnokok lennének, akkor sokkal több gamer gépben látnánk őket viszont, de így.. szép "szintetikus" rekord a nitrogénezett 6GHz, de értelme kb semmi.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

audi100td
(PH! nagyúr)
Léghűtéssel kb. 3,7 a max, de már ahhoz is óriási szerencse kell, reklámfogásnak jó, másra nem.

atti_2010
(PH! kedvence)
Ezek nem is ara vannak csinálva hogy szénné húzzák őket, arra ott a buldózer ott levegővel is szép eredmények születtek.

havasa
(senior tag)
Átlagfelhasználó nem fog semmit kicsalogatni(Sic!) a CPU-ból, sőt nem is látott még CPU-t életében, vagy ha látott, akkor nem is tudja, hogy az CPU volt. 
Átlagfelhasználónak az ár/teljesítménynek kellene számítania, ha nem vezetnék félre folyamatosan a "szakértők". Egyébként az A8 3870K a nevesebb külföldi oldalaktól Great value, Recommended értékeléseket kapott.
[ Szerkesztve ]
Igen de amit kihozol a boltból és beteszed a gépbe ott gyorsabb szinte mindenhol a kis i3.
audi100td: Ebben igazad van mobilfronton jó lenne ha nem lenne olyan árban mint egy intel+ valami dedikált vga.Egyébként tesómnak most vettem egy a6-os lianot laptopba jó kis gép jól teljesít nagyon.