Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Huh, de komoly az Art! Kár a tükröződő üveglapért... :( Na jó, az ára sem semmi...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) MaUser

MaUser
(őstag)

Fogyasztási adatok azért jók lennének, mert sikerült már befürödni olyan képkerettel, ami 20W-ott fogyasztott képnézegető üzemmódban. :W

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#3) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon jó lesz egy ilyen karácsonyi ajándéknak :)

Üdv: Csabee.

(#4) engusz válasza Csabee. (#3) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Itt is. Az Alcor Next eléggé szimpatikus. Viszont arról keveset olvasni, hogy ezeknél az eszközöknél állítható-e a fényerő, illetve rendelkeznek-e időzített be- és kikapcsolással. Ez a kettő nagyon fontos lenne. Sehol sem találok ilyen kütyüt.

(#5) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem sok értelmét látom ezeknek a képkereteknek :U A teszt jó lett... de én ilyet nem vennék soha. Számomra ez teljesen felesleges.

(#6) smkb válasza total90 (#5) üzenetére

smkb
(senior tag)

Rendben, köszönjük, hogy tudjuk hogy te nem vennél ilyet. Ne vegyél :)

(#7) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Valahogy ezektől a műanyag keretektől falra mászok, ha már (kép) keret, akkor legyen fából. Legalábbis szemből nézve nem túl esztétikus...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#8) Csabee. válasza engusz (#4) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az időzített ki be kapcsolás jó ötletnek tűnik! De ha nins benne akkor egy időzítős kapcsolót kell rákötni :) Lehet kapni ilyet akár obi-ba is! Báár nem tudom mennyire tesz jót a keretnek ha hirtelen megszakad

(#9) engusz válasza Csabee. (#8) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Feleslegesen tartom, hogy egész éjjel világítson. Az meg nem túl kényelmes, ha naponta fel-le kell kapcsolgatni.

(#10) Voyage

Voyage
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mikor lesz már normális HW teszt?
3 hete volt utoljára az 5870, azóta kijött ezeregy fontos hardver, aztán ti itt tesztelitek a laptopokat, meg a sok bóvlit(mint pl ma is).
Heti 2-3 tesztet nyomattok csak, mobilarena van, hogy heti 6-ot is. :U :F

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#11) Csabee. válasza engusz (#9) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze :) Szerintem is felesleges! Ha valakinek van ilyennel tapasztalata az írhatna :)

(#12) Leatherface válasza Voyage (#10) üzenetére

Leatherface
(újonc)

Nézzél körül a neten, van millió egy igényes hardver teszt, nem kell mindig a PH-ra várni. Ők se fognak a többiektől gyökeresen eltérő eredeményekre jutni.

(#13) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, én ezeket még mindig nagyon picinek drágának, és vastagnak találom...
Apám vett egyet vagy fél éve. Asszem az is 8 colos... Hááát... Ha be lenne építve mondjuk egy gipszkarton falba, akkor még talán mutatna valahogy. De még akkoris icike-picike.
Mondjuk íróasztalon, munkahelyen el tudnám képzelni. Másképp nemigazán.
Pedig milyen jól mutatna egy DreamScene stílusú mozgókép a falon : ) Mondjuk egy szép naplemente hullámzó tengerrel... Vagy egy havas hegycsúcs, nagy tér,táj, szállingózó hóval...

Egyik ismerősöm egy régi ócska 15,4-es laptopot szerkesztett át digitális képkeretnek : ) Elég komoly megoldás lett. És persze occsó. Egy ilyen laptop is tudja már az 1024-es felbontást. Voltaképp 4cm-es fakeretbe rakta az egészet, de a végén kiderült, hogy jóval vékonyabban is elfért volna. És azért mégiscsak 15,4 col és nem 8...

(#14) .bableWes

.bableWes
(őstag)

lehet, hogy én nem olvastam eléggé jol, de nem láttam benne olyat, hogy kb mekkora az élettartamuk ezeknek a gépeknek... az eléggé érdekelne

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#15) fgordon

fgordon
(senior tag)

Ajándékba kapott egy ismerős ilyet, konvertáltam is rá filmet, memóriakártyáról mégnéztem, ment, de irdatlanul élvezhetetlen. A képek is nagyon zavaróan pixelesek, de a legjobb eredmény az lesz, ha pont a kijelző méretére alakítod és max minőségű jpeg. Akkor kb "elmegy". A többi képet nem valami jól kicsinyíti le.

Kizárólag időseknek, műszaki analfabétáknak ajánlottak ezek az Alcor képkeretek a minőségük, működésük miatt, őket lenyűgözheti.

Reális áruk a felénél olcsóbb lenne.

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

(#16) fgordon válasza Csabee. (#3) üzenetére

fgordon
(senior tag)

"Nagyon jó lesz egy ilyen karácsonyi ajándéknak"

Ennél értelmetlenebb ajándék már csak a DVD lemez előretekerő szerkezet, ami jó régen USA-ban a legfelkapottabb karácsonyi ajándék volt! Nem vicc, nézzetek utána, egy mániákus ismerősömnek van is ilyen! :K

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

(#17) kcsa

kcsa
(senior tag)

"Fotós viszonylatban kicsit furának találtuk a 4:3-as képarányt, de hát a mai kompakt gépek is ezt használják, szóval egy képkeretnél is teljesen jogos."

Most akkor jó, vagy sem a 800*600? :) Csak mert én is szemeztem egy hasonlóval...

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#18) rudi válasza kcsa (#17) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor jó, ha kompakt géped van. Mert mint írtam, azoknak az eredeti képaránya rendszerint 4:3. Ellenben a legtöbbi digitális tükörreflexes 3:2 oldalaránnyal dolgozik (az Olympus 4:3-as itt is), amihez a klasszikus papírképek 10x15 stb. oldalarányai igazodnak.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#19) Degeczi válasza fgordon (#16) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

neked az, másnak meg nem, ennyi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.