Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2
Ilyen kell! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#52) Navaze

Navaze
(tag)

Húú… nagyon király teszt köszi. Olyan régóta várok már egy ilyen tesztre hogy el sem tudom mondani. :)

(............(o)...............(o)..............)

(#53) Skizz válasza TheChos3nOne (#48) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tiednek aztán sokkal több értelme volt. :)

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#54) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Ha már az elit hűtőknél tartunk: Thermalright Ultra-120 eXtreme?

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#55) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Nem toom, hogy hogyan lehet összehasonlítani egy 8k-s hűtőt egy 13-16k-s mezőnnyel... Ennek fényében még mindig gáz, hogy loholt a freezer extreme a v8 nyakában... Nekem is ilyen van és imádom! lehet tőle szerelni és brutálhalk! ...és olcsó...

(#56) angyalpc2

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó cuccok :)csak hát az áruk...
nekem egy alap cooler masterem van azt hittem egy rakás gagyi...közben meg kiderült hogy rézmagos meg vagy 600gram... :Y
:DD :D :DDD a venti mondjuk 2000-en teker ilyen melegben szóval nem egy csendes darab...de télen simán lemegy 1500 körülire..is sőt 1300-1400 is összejön...

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#57) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én Freezer 7 extremet terveztem venni, de újan sokalltam az árát, apróban találtam ezt a 'csöppet' és inkább ilyet vettem:

A hőcsövek közvetlen érintkeznek a cpu-val, sztem ventik nélkül is elég jól hűt ;] Sztem megállná a helyét ebben a mezőnyben:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#58) - = Zk = - válasza Chaser (#57) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

úristen, miez?:Y
alvázszáma is van?....

szerk: sztem ezmég egy Skoda 120-ason is megállná a helyét! :R

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#59) Zsubi

Zsubi
(őstag)

De komolyan, ha Elit CPU hűtésről van szó akkor hol marad a Thermalright Ultra-120 eXtreme vagy a ThermoLab Baram, Prolimatech Megahalems és hasonlók.... :U :N

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#60) Chaser válasza - = Zk = - (#58) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is valami hasonlót gondoltam mikor megérkezett:D

(#61) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis hűtők....

Nekem Freezer Xtreme-em van, az elejétől tudtam hogy a Scythe hűtők megverik, de én a Freezeremet (igaz használtan, 2 hónaposan) de 6k ért vettem :)

Ennyi pénzért szerintem nagyon BEST BUY volt, de ha újan kellene venni akkor sem ér a Scythe majd 2* (nah joh csak 1,8* ;] ) annyit...

Szvsz nekem még mindig az AC megoldása a best, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül, nem csak én nem engedhetem meg magamnak a drágább cuccokat, bár örülnék neki :B

Az AC elfogadható minőséget ad elfogadható áron, ami mindenre tökéletesen elég :K

[ Szerkesztve ]

/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

(#62) - = Zk = - válasza Chaser (#60) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elképesztő...És finom voltam, meg nőcis!:C
miféle eredményekkel bír eza dög?...

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#63) xuldar válasza Zsubi (#59) üzenetére

xuldar
(őstag)

Hát a szponzoroknál!

Én egy Freezer Extreme Rev.1-et nyúzok már egy ideje, és meg vagyok vele elégedve. Olcsó volt, sokkal jobban hűt a Freezer 7-nél, ami hamar felment max fordulatra, és ott már hangos volt. A műanyag felfogatás teljesen masszív, én nem tapasztaltam semmilyen rendellenességet az elmúlt ~10 hónap alatt. A teszt után is a Freezert venném a felsorolt hűtők közül, mert ennek a legjobb az ár/érték aránya, nekem nincs szükségem extrém tuningra. A súlyához és a hőcsövek számához képest nagyon jól teljesített a tesztben.

Azt furcsálltam, hogy a Ninjára az alsó kis borda lamelláival párhuzamosan tették fel a ventilátort, így azt szerintem nem érte rendesen a légáram, akár jobb teljesítményt is ki lehetett volna csikarni belőle.
A zöld grafikonban meg alig lehet megkülönböztetni az átlátszó és a tömör csíkokat. Ettől függetlenül jó teszt, és örülök, hogy visszajöttek a régi grafikonok, áttekinthetőbbek.

sagit: teljesen egyetértek veled.

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#64) Chaser válasza - = Zk = - (#62) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Még nem próbáltam, nincs procim :U :) Amihez vettem közben eladtam, de jó lesz ez még akár k_vadra is ahogy elnézem, kisebbet meg passzívan is gond nélkül kell vinnie. Ha nem botlok bele pár hét múlva én is freezer extrem tulaj lettem volna :K Ezen a venti könnyen cserélhető, lehet pwm-es 12-es AC-ra cserélem majd a gyárikat, bár nem hiszem hogy hangosak, kb 30mm a mélységük és 5 lapát ven a motoron.

(#65) sagit válasza xuldar (#63) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R

(#66) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó lett a hűtős teszt! :R

PC-STYLE.hu

(#67) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Örök elégedetlenek! Következő kör CM V10 vs Orochi lesz. És ha minden jól egy, utána TR cuccok jönnek meg egy kis cross-platform tesztelgetés. Aztán talán valami kisebbek, mint a TX3.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#68) Barthezz2 válasza rudi (#67) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

TX3 jöhet :K

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#69) proof88 válasza rudi (#67) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért az Orochi-t rakjátok a V10 mellé? Én úgy tudom, hogy az Orochi nem olyan jó, mint a Mugen2... A V10 ereje elvileg csak tényleg nagy hő esetén jön ki, pl. 1.45V-nál, ahogy most is csináltátok, de pl. a Baramra én is kíváncsi lennék, Enguszéknál van! :K

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#70) Tripower

Tripower
(tag)

:U miota elit az artic? LOL!
még egy ilyen ocska ventit ziher hogy sehol semmi! :Y
na meg ez a kacat lefogató phfff..... :(((

Team Jammin'

(#71) Zsubi válasza rudi (#67) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nem vagyunk elégedetlenek csak mindenkinek mást jelent az ELIT szó ;) :B :R

(#68) Barthezz2: TX3 :F semmi újat nem tud a TX2-höz képest :( ;)

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#72) BR4D válasza TheChos3nOne (#48) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mugen 2 rulez! :DDD

(#73) - = Zk = - válasza Chaser (#64) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:C:R

(#74) Tripower válasza BR4D (#72) üzenetére

Tripower
(tag)

hasonlo vélemény!
a scihte is megéri a pénzét, csak hogy a retkes ninjára mé nem lehet tenni egy igazi lefogatot?
nekem volt sima rev b-ém a hütö oké de hogy 13k ért kipattog az az ocska utángyártott intel koppintott klipszes patentos rettenet azért az vicc!
ez meg ugyanaz a kutya.....

Team Jammin'

(#75) Zolás válasza Tripower (#74) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Hát azén Tx2 hütömön még elmegy a pattintós cucc de ezen a hütön gáz nagyon.
Add kölcsön a házigizdáknak a thermalright hütödet hogy ezek az elitnek mondott valamik eltünjenek a süllyesztőbe :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#76) Tripower válasza Zolás (#75) üzenetére

Tripower
(tag)

végül is miért is ne!
ha az segit felajánlom az ös TR 120 ultra ex-et egy teszt eréje a PH! csapatának hátha igy hamarabb látunk igazi elit tesztet!

Team Jammin'

(#77) Zolás válasza Tripower (#76) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Na megnézném a TR 120at meg a CM V10et egy tesztben. Ott aztán lenne küzdelem :DDD :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#78) Tripower válasza Zolás (#77) üzenetére

Tripower
(tag)

hát valszeg a pertiel elem elkaszálná! :DDD
azért én is kiváncsi lennék rá mit lép egy v10!
meg betehetnénk melléjük ezt a négy muskétást kiderülne mennyire elit hütök is ezek! :DDD

[ Szerkesztve ]

Team Jammin'

(#79) Zolás válasza Tripower (#78) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Na én meg kölcsönadom a Cm HyperTX2-met ha el nem adom addig :DDD Az aztán elit a javából :DDD

(#80) thomeef

thomeef
(fanatikus tag)

Jó hűtők, de az én cm hyper z600am minden 2 magost elvisz passzívan, szal még jó pár évig jó lesz:)

Ne rendeljetek kínából utángyártott noti ventit mert szar mind, tapasztalat...

(#81) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

:Y Mit csinálnak azon a szép felületen azzal a gusztustalan csavarral jóhogynem traktorral szántanak vele :Y

A peckeket illetően, nincs szebb látvány mikor befigyel a félkilős hűttőő a videokari nyákjába... ;]

(#82) tupacamaru válasza Zolás (#77) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

[link] ;)

Egyébként nagyon jó a teszt. :K Szivesen látnék egy Alpenföhn CPU-Cooler Nordwand-ot és egy Prolimatech Megahalems-t is egy ilyen elit hűtős tesztben. :B :R

Módosítottam. :B

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#83) Zolás válasza tupacamaru (#82) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Rossz a link mit keressek?

(#84) Zolás válasza tupacamaru (#82) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Hát izé ha ennyire rossz a CmV10 vazze....
Érdekes mivel az egy peltieres hütö szerintem feljebb kellene végeznie sokkal. Viszont a TR120 még mindig üt. Az első helyen végző hütöröl meg még sosem hallottam :B Kis hazánkba ritkán jönnek be a jó cuccok jó áron(vagy ebből a lehetőségból egyik se :DDD )
Mindenesetre egy elfogulatlan PH-s cikkben jöbban biznák mint ebben a külföldiben :DDD

(#85) devast válasza Chaser (#57) üzenetére

devast
(őstag)

Szép ventik, milyeneket használsz ? Csak azt ne mondd, hogy ultra kaze :P

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#86) Face8814 válasza Zolás (#84) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

"Az első helyen végző hütöröl meg még sosem hallottam"

Pedig Prolimatech Megalems hűtőt itt a PH-n is használnak.
Ha nagyon kell be lehet szerezni.
Mielőtt megvettem a Mugen 2-met utánaérdeklődtem itt is, plusz megnéztem jó pár külföldi tesztet is és megállapítható hogy a Prolimatech szinte mindenhol az élen végzett!
Brutál egy darab! :R

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#87) tupacamaru válasza Zolás (#84) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

A linkelt teszt hitelességéről nem tudok nyilatkozni. :N De a Prolimatech hűtő minden tesztben az első amit láttam. :K

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#88) devast válasza Face8814 (#86) üzenetére

devast
(őstag)

engusz-nál érdeklődj ha szeretnél 1-et :DDD Enyém jövő héten jön meg, már egy hónapja gyári hűtő van a q6600-on :O Ventik meg már 3 hete készen állnak ;]

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#89) Chaser válasza devast (#85) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

YS Tech 126CFM:D Na halk maxon biztos nem lesz, de légkondi se kell mellé ;] Elvileg hőérzékelős, annak függvényében szabályoz, láttam is valami érzékelőket, de még nem próbáltam ki a cuccot.

(#90) Face8814 válasza devast (#88) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

A mostanit nem áll szándékomban lecserélni! :N
Elégedett vagyok vele! :K

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#91) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

A Mugen 2 vajon hogy bírná egy Phenom II 965 BE-ön?

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#92) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hiszem q**a jól döntöttem procihűtés terén! Scythe Mugen 2 4ever ;) :C

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#93) Gregorg

Gregorg
(újonc)

Eközül a négy közül én bizony az artic coolingot választanám, mert lehet nem annyira hatásos mint a többi, de az ára kedvező!

(#94) Vasinger! válasza Gregorg (#93) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A minőséget és a teljesítményt meg kell fizetni. :K

(#95) Barthezz2 válasza Zsubi (#71) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen,de az az árkategória, amit hajlandó vagyok fizetni egy hűtőért :D Jöhet a tesztje, nameg a konkurencia..
Egyébként tud újat, talán nem törik a ventije :DDD

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#96) TheChos3nOne válasza Skizz (#53) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem azt mondtam, hogy értelmetlen, hanem azt , hogy akinek Arctic hűtője van az ennyit ír, "ezek jók de le van szarva, mert az Arcticom olcsó meg jó", akinek meg Mugene van az "Enyém a világ legnagyobb , legszebb , legjobb hűtője , szóval mindenki bekaphattya" :)

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#97) Vasinger! válasza TheChos3nOne (#96) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jójó, tudjuk, hogy a Brocken söpri mindet :D

Néha sztímre is ránézhetnél... :D Suliba meg keress meg. ;]

(#98) sagit válasza TheChos3nOne (#96) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ÉS mégis igazuk van ;)

Az AC jó és "occsó"
A Scythe még jobb, még szebb és jó drága...(már akinek) :)

Én mindig amit veszek több szempontból megvizsgálom (ár/tudás) és amikor megtalálom a nekem megfelelőt és ki is próbálom és még meg is felel, akkor ugyan had dicsérjem már utána ha feltűnik 1 tesztben :)

És szerintem mindenki így van vele, dicséri a saját cuccát, pláne ha az kielégíti minden elvárását az adott termékkel szemben! Ugyan miért is ne tenné ha elégedett az adott termékkel, mind1 hogy az a hűtő 3k vagy 8k vagy 15k....

[ Szerkesztve ]

(#99) waverider

waverider
(senior tag)

"ha pedig ezt a két komponenst akár csak egy lassan járó házventilátorral szellőztetjük, máris olyan zajszintet és légáramlatot érünk el, mintha ezt a ventilátort a processzorhűtőre szereltük volna..."
hát ezzel azért vitába szállnék...ne mondjátok már, hogy gyakorlatilag hangtalan Scythe S-FLEX, vagy egy Noctua "olyan zajszintet" érne el :F

frissülhetne esetleg a teszt egy Scythe Orochi procihűtővel? :R

[ Szerkesztve ]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#100) TheChos3nOne válasza sagit (#98) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze , dicsérje, ahogy akarja, lehet, az a hűtő meg is érdemli, de a többit ne szarozza le mellette :)

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.