Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) 04ahgy válasza Zsubi (#71) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak legalább egyben maradnak a lapátjai akkor is, ha bekapcsolod. Hehe...

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#152) Dracula

Dracula
(senior tag)

Mondjuk egy AC Freezer 7 Pro-t, ami 1000 körül forog PWM-el és szinte sose megy 1100-1200 fölé (bár utóbbi időben néha igen, asszem elengedett?),

mennyire érdemes egy 3x annyiba kerülő Scythe-re cserélni?

Üdv!

Dell E6410

(#153) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

Ahoi!

Mivel nem kicsik eme eszközök emitt vala egy teljes alaplap kompatibilitási lista:

Mugen2:
[link]

Ninnj 2 rev B:
[link]

a CMnél elaludtak, csak beméretezett ábra van, pontos lista nincs, még a pdf-ekben sem. Ejnye!

(#154) elfelejtette válasza Dracula (#152) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Ha a Ninja2-re cseréled, akkor azzal annyit érsz el, hogy eggyel kevesebb venti lesz a házban, mivel a procid elviszi úgy is, hogy csak a házventik mozgatják körülötte a levegőt.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#155) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

Jó hűtők, de nagyon drágák :W

Telefon : 70-403-8474

(#156) Dracula válasza elfelejtette (#154) üzenetére

Dracula
(senior tag)

AZ annyira nem lenne rossz, mert az utóbbi időben, hogy 1000 fölé ment, hallom a hangját...
lehet, hogy megint félig lejött a prociról és úgy megy :D Rá kéne néznem. :U

Dell E6410

(#157) devast válasza viszta99 (#155) üzenetére

devast
(őstag)

Átlag magyarnak drágák. Globális piacra gyártják ezeket, ráadásul külföldön még olcsóbbak mint nálunk :U

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#158) elfelejtette válasza devast (#157) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Jaja. Külföldön még olcsóbb, mint nálunk, itthon meg egyre drágább lesz. :(((

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#159) zsolt1129 válasza devast (#157) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Ez a baj :K Mondjuk ha valaki nagytételben vásárolná,akkor megérné azt a kis plusz postaköltséget.

(#160) HarryDEC

HarryDEC
(tag)

Honnan lehet vásárolni LGA1156-os átalakítót? Nekem egy jó ideje Ninja Plus Revision B ketyegett a procim tetején (e6750). Most beruháztam i5-re, sajnos nem megy rá fel. Találtam képeket külföldi tesztelőknél és meglepődve láttam, hogy a benyomható pöcköknél állítható a felfogató. Nálam sajnos fix, és hiányzik pár mm-er :U. Aki tud segítsen.

Korán keltem, hol az arany?

(#161) mflex válasza HarryDEC (#160) üzenetére

mflex
(senior tag)

Ez mind ok, de cseszhetem az OCZ REAPER ramjaimat, ha nem fér el mellette! :o

http://hardverapro.hu/apro/jbl_tlx_180_a_brutalis_audiophile_paros/hsz_1-50.html

(#162) CSCS82

CSCS82
(újonc)

Nem akarok kötözködni a cikkel... De... Ha jobban megnézitek a képeken a ventilátorok állását (a matrica állásán látszik a Freezernél):

A mugen 2 a ház vége felé fújja a levegőt, ahol szinte minden házon van nyílás, míg a Freezer Extreme Rev 2. úgy van fordítva, hogy a meleg levegőt befelé tolja a ház közepébe, ahol az megreked. Nem igazán korrekt összehasonlítás, és a venti simán megfordítható. Átfordítva meglepően javul a Freezer hatásfoka... Tény, hogy alapból a venti fordítva áll, mégpedig az AC házak kialakítása miatt..

Ahogy most nézem mindegyik ( a V8-ról nem tudom eldönteni ) venti hátra fúj kivéve a Freezert...

Nem tudom mi az oka, hogy ez a tesztelőnek nem tűnt fel...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.