Az M-es egész jónak tűnik. Árára kíváncsi leszek, ha egyáltalán lehet majd kapni nálunk.
Az L-es már "nagy" laptopnak (az már kartonlaptop).
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Az M-es egész jónak tűnik. Árára kíváncsi leszek, ha egyáltalán lehet majd kapni nálunk.
Az L-es már "nagy" laptopnak (az már kartonlaptop).
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Lavie Light kicsit máshogyan néz ki mint a legutóbbi hírben (ott még kissé "retros" kinézete volt finoman szólva).
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

necbook? 
[ Szerkesztve ]
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

A NEC LaVie L jó néz ki meg erős is, de milyen videokari hajtja?
Hát az a piros szín a kicsinél 
CSS (Hun)Bloodkiller

ilyen kicsi CULV meg atomos net/notebookokba szerintem sok a 4 GB memória. Mivel számítási kapacitásban nem erősek, esetleg egy-egy virtuális gép tudná kihasználni a 2-3-4GB nyi memóriát (esetleg egyéb amire nem tudok gondolni ilyen kis teljesítményű prociknál). De akkor márha tényleg nem erre használja a user ezeket a gépeket, szerintem jelentősen csökkenthető lenne az akkuidő, ha csak 1.5-2GB RAM volna csak benne.
szerk.: proci
[ Szerkesztve ]
working as designed

Az első képen a piros notin még rajta van a kilógó aksi.
A többin nincs. Vajon azokat aksi nélkül fotózták?
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!

Hol gyártják ezeket??
E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

Volt már a kezemben NEC laptop.
Nagyon jó minőségű anyagokból van összerakva, és elég strapabíróak is. Magyarországon nem igazán vannak elterjedve, pedig lehetne ...
De az áruk valóban nem olcsó!
Press any key to continue ...

Elég NECces, hogy itt kapni lehet majd őket, a tömeges elterjedésről nem is beszélve 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.