Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szépek... csak elég borsos áron mennek... "látni akarom milyenek belülről..." :D nem szívesen lennék a szervízesek helyében, mert izgalmas lehet kiszedni belőle a hw-elemeket :S elég kis helyre össze lehet benne zsúfolva minden... egyébként azon gondolkozok, mi az előnye egy ilyennek egy laptoppal szemben? mert lényegében hasonló helyen elférnek, a laptop mobilisebb és ebben nincs aksi, ennyi a különbség... mellesleg ennyi pénzért már elég jó laptopot lehet kapni...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) as_Rock

as_Rock
(őstag)

AMD proci alá ATI csipszetet kellett volna rakni :W
Szóval "monnyonleeee!!!!" :DDD

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#3) cucka

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami gond lehet a formatervező részleggel, ezek a gépek pont úgy néznek ki, mint a 90-es évek közepén gyártott crt monitorok, csak laposabbak..
(Mondjuk a netbook-juknál elkövetett vizuális merényletnél azért valamivel tényleg jobb..)

[ Szerkesztve ]

(#4) sekli válasza cucka (#3) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nekem TV-re hasonlít, de mindenesetre semmiképpen se mondanám rá, hogy szép...

[ Szerkesztve ]

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem szép, de drága, és itt megint csak baj van "A Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel előrendelhető portékák..." :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) daa-raa válasza Devid_81 (#5) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És ez miért baj?

Si vis pacem, para bellum.

(#7) Cs_Laci válasza Devid_81 (#5) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Drága, és ráadásul még így is spórolnak az amúgy filléres DDRII-n...1265 dollárba már igazán belefért volna még 1GB ram...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#8) Devid_81 válasza daa-raa (#6) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Mert ha már ilyen vacak oprendszert (jó-jó tudom az XP ideje lejárt Windows 7 meg még nincs rendesn verzió) raknak rá (elnézést a Vista pártiaktól) akkor legalább ennyi pénzért ne Home kerüljön rá szvsz.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nekem is a régebbi '90-es évek notiját juattatja eszembe a design

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#10) daa-raa válasza Devid_81 (#8) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mert a Home Premium mire nem elég az átlag felhasználónak?

A gép árát pedig egy hasonló kategóriájú notebook-kal vesd össze, ne az átlag asztali PC-jével. Nyilvánvalóan belűl egy notebook van.

Egyébként szerintem a legnagyobb elkövetett hiba az nVidia chipek használata. Rosszabb döntést nem is lehetett volna hozni.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#11) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

a design meglehetösen szubjektiv dolog és e-miatt csak a saját nevemben nyilatokozom, mielött flame-nek vennétek.
az all-in-one megoldásokban az apple már bemutatta, hogy elég innovativ megoldásokat lehet létrehozni. A teljes iMac sorozat jó példát mutat. Speciel nekem még a régi "bólogatós" iMac is tetszett.
Öszintén szolva ez a NEC számomra nem egy esztétikus, modern megoldás, söt olyan mintha az apple egy régi modeljét porolták volna le.

arról nem beszélve, hogy a legkisebb iMac-nél többe kerül...

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#12) HookR

HookR
(senior tag)

Öröm látni az All-in-One PC-k térhódítását :C , de most már ideje lenne olyat is alkotni, aminek a bővíthetősége vetekszik a hagyományos asztali gépekével...

Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

(#13) Siera

Siera
(senior tag)

styleos de a mac gépeket nem übereli sztem

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#14) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs numpad. Ne mondja senki, hogy nem fért volna... :)

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.