Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Androidon is Navigon -t használtam, iPhone -on se lesz ez másképp :) Garmin termékben még nem csalódtam.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#2) vivike77 válasza infectedmann (#1) üzenetére

vivike77
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Tény, hogy jó a Navigon nekem például a Droid tableten csak az talált jelet hogy miért azt nem tudom.... :(

Üdv: Vivi & Tibi! :)

(#3) Stifler93

Stifler93
(kvázi-tag)

Végre nem foglalja fölöslegesen az összes európai ország térképe a helyet (~2GB), hanem én választom ki melyiket töltse le.

Asus M4A87TD EVO, AMD Phenom II X4 965 BE, MSI GTX480 Lightning TFIII, Corsair 4x2GB DDR3 1600 MHz, Corsair 750W, Logitech MX Revolution, LG W2243 Full HD, iPhone 4S 64GB

(#4) Sequoyah

Sequoyah
(kvázi-tag)

Fasza, WP7-re is jöhet.
Ingyenes a frissítés a korábbi verzióról?

(#5) Stifler93 válasza Sequoyah (#4) üzenetére

Stifler93
(kvázi-tag)

Az

Asus M4A87TD EVO, AMD Phenom II X4 965 BE, MSI GTX480 Lightning TFIII, Corsair 4x2GB DDR3 1600 MHz, Corsair 750W, Logitech MX Revolution, LG W2243 Full HD, iPhone 4S 64GB

(#6) opeter87

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ez jó.

Remélem a mo.-i térképállományt is frissítik, mert azzal vannak gondok.

pdtdi

(#7) greggggg válasza opeter87 (#6) üzenetére

greggggg
(kvázi-tag)

Ipadre ezeket miert nem lehet feltenni? pedig iTunesba ott van a tamogatottsag...

Ha írsz egy hirdetésemre, kérlek jelezd melyik termékre jelentkezel. Tel. szám adatlapom.

(#8) opeter87 válasza greggggg (#7) üzenetére

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem tudom.

nekem 3GS-em van és tökéletes fut rajta és GPS is pontos, csak zabálja az akkut, mint minden navi... :W

pdtdi

(#9) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Szép. Nem semmi, hogy még mindig lehet versenyeztetni a navigációs szoftvereket. Az ember azt hinné, hogy nem nagyon lehet már újítani ebben a témakörben... Kis áttervezések, grafikai változtatások, de kb ennyi. Ehhez képest csak mindig jönnek az új verziók...

Hehehe... Az értesítés-sáv húzgálásának megoldása miatt nem perlik be őket? :DDD

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#10) Vyndree válasza greggggg (#7) üzenetére

Vyndree
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Fel lehet tenni iPad-ra is.

Samsung Galaxy Player/S Wifi 5.0 YP-G70CW 16GB BLACK

(#11) .:LoMAX:. válasza opeter87 (#6) üzenetére

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)

jó lenne egy jó Mo. térkép

5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

(#12) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!

Navigon-t használok én is az iPhone-on, viszont nem értem mostanság miért 'lép ki' másodpercenként és csinál fotót automatán?!
Eddig soha nem volt ilyen, hol lehet ezt az opciót kikapcsolni? Kerestem már, de nem jöttem rá.
Köszi!

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.