Ha ilyen jó a béta, akkor milyen lesz a végleges? 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Ha ilyen jó a béta, akkor milyen lesz a végleges? 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
(#2) hardverarc

zsííír 
az előző opera minik sem voltak rosszak.
pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D
Nálam a jávás béta 2 nem jegyezte meg a jelszavakat, ebben már jó és sokkal gyorsabb is.
Na végre, az opera mobile béta nagyon touch optimalizált az én kis blackjackemnek, még az eulát se bírtam leokézni csak mymobilerből, a minit meg nem tettem fel mert java bizony nem kerül a gépre az biztos.. Ki is próbálom.
marakujás kőbányai

Nagyszeru
"There is nothing permanent except change"

Szerintem hasznos, elég sokan fognak még ugye Wm6ot használni, pláne, hogy mondjuk a HD2 sem kap frissítést, ami egy felsőkategóriás szegmensben lévő készülék.
Kipróbáltam, erős vason (HD2) lényegesen jobb a Mobile 10 beta3, és sebességben alig van különbség.
Jobb = renderelés, görgetés, oldalak megjelenítése, YouTube videók lejátszása, stb.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Nálam meg pont fordítva van, a mini jóval gyorsabb, de ezen nem is csodálkozom. 
Mobile-ban is bekapcsoltad a Turbo-t? Tapasztalataim szerint a szerver oldali előtömörítéses böngészés sebessége erősen függ attól is, milyen nettel próbálkozol. Van olyan kapcsolat, ahol sokat gyorsít, van ahol szinte semmit.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Na végre! Viszont rögtön belebotlottam egy nagy hibába 
A java-sban van very small betűméret, de ebben nincs. A small meg túl nagy, alig fér ki valami a kijelzőre.
(HTC Universal, VGA kijelző)
Bekapcsoltam, a mini kb. fele annyi idő alatt tölti be az oldalt gprs kapcsolattal. Wifivel még nagyobb a különbség. Ebből is látszik, hogy a gyengébb vasakra jobb a mini.
Persze, hogy kevesebb idő alatt tölt be mindent a mini, mivel az egy tömörített oldalt ad a teló felé, ellentétben a simával ami a teljes oldalt jeleníti meg.
Mini pont emiatt előny lehet adatforgalomkorlátos mobilnet esetén.
- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -
Baró! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

"a Microsoft nemsokára nyugdíjazni szeretné a Windows Mobile platformot"
miért kell marhaságokat leírni?
Sent from my Windows Phone
Ez jó hír ki is próbálom gyorsan. O2-n valahogy a Javas Mini annyira nem jött be. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Pont nemrég gondoltam rá, hogy milyen jó lenne, ha lenne natív is. Nekem érezhetően gyorgabb, mint a Java-s, és nem kell szórakozni a hülye tanusítványával (nekem nem települt az aláírt verzió). Ami még jó, hogy a feltelepített virtuális billentyűzetet használhatom így, bár meg kell hagyni a Java-s verzióba elég jót csináltak már.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
a "nagyon kicsi" betűméret nekem is hiányzik. Van ebből angol verzió?
Nekem magyar van, és úgy emlékszem, hogy régebben a JAVA-s verzióban csak az angolban volt meg a "very small" opció.
A letöltésnél nem tudtam választani, hogy milyen nyelvűt kérek.
"A letöltésnél nem tudtam választani, hogy milyen nyelvűt kérek."
Béta verziónál nem is csinálnak több nyelvűt... 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Csak magyart? Nehezen hihető...
Nekem uis magyar nyelven működik (sajnos). Valahol álltható a nyelv, vagy tényleg létezik külön cab file az angolra is?
Ja, hogy te nem béta verzióról beszélsz?
bocsi. azok angol nyelven szoktak megjelennni csak. Nem volt angolul a honlapon más nyelvűhöz link? 
[ Szerkesztve ]
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
Ezen a linken lévő nálam magyarul települt, de ha átállítottam a lokalizációt angolra, akkor angolul... 
Emiatt léptem be én is hozzászólni. . . mindenhol azt hangoztatják hogy a 6.x marad a 7-es után is, és fejlesztik tovább...
HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300
Emlékeim szerint a magyarban is volt. Viszont ilyenkor az ékezetes betűk elég komoly kihívást jelentettek neki...
Amúgy szerintem is nagyon jó lett ez a verzió. gyakorlatilag egyesíti a Mobile kezelőfelületét a Mini sebességével és kis erőforrás-igényével. a 64MB RAM mellett nagyon nem mindegy, még akkor sem, ha tudom, hogy a Mini nem teljes értékű böngésző. Honlapokat olvasgatni ez is teljesen jó.
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Most töltöm, nézem is.
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Wow!
Nálam (X500+, WM6.0) messze ez az eddigi leggyorsabb böngésző... Ékezetekkel sincs gond, flash nincs (nem is hiányzik alapból), és gond nélkül visz minden oldalt.
Engem meggyőzött...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."