Ezek a grafikus cuccok nagyfelbontású jútúbra meg filmezni mennyire jók? 
Asrock M3A770DE NB fesz:1,125V , phenom II X4 1,425 V 210*19 ~ 4Ghz, Cooler: Hyper TX3 Sapphire 6870 930MHz,1300MHz, RAM: 2*2 Gb DDR3 kingston 1333 + 2*2Gb CSX 1333 (össz 8Gb)
Ezek a grafikus cuccok nagyfelbontású jútúbra meg filmezni mennyire jók? 
Asrock M3A770DE NB fesz:1,125V , phenom II X4 1,425 V 210*19 ~ 4Ghz, Cooler: Hyper TX3 Sapphire 6870 930MHz,1300MHz, RAM: 2*2 Gb DDR3 kingston 1333 + 2*2Gb CSX 1333 (össz 8Gb)
Azokra bőven elég.
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

Jól értem, hogy "négymagos" atomról van szó? Bár lehet, hogy a 2700 is az, de eddig nem követtem az atom-korszakot.
Tualatin 1200 MHz gép (FSB 250MHz- ig, szorzó 16- ig állítható! ) by apronet :)

Ilyen kisfogyasztású fasza cuccok jönnek, lassan be kell fektetnem egy torrentezős gépben, de a húzott szandynak kelljen ketyegni éjszaka. Tud ajánlani valaki valamit? Nem vagyok otthon ezekben a zsebszámítógépekben, sőt lassan már semmilyen új hardverben nem vagyok jártas, mert már nem érdekelnek, és időm sincs rá. Sajnos nincs már rá időm, és nem is érdekel már
.
Core i5 2500k @ 4,3GHz + Noctua NH-U12P, Giga p67x-ud3, 2 x 2 GB DDR3 2133MHz RAM, Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 2 x 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB SSD, 50" FullHD plazma, és házimozi hangnak

Fel a fejjel, fel ne vágd az ereidet! 
Netezésre, letöltésre egyébként maximálisan elég, de már (#2) adamssss is leírta.
[ Szerkesztve ]
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
torrentre már az előző szériás atom is elég. nas megoldásokba is szokták alkalmazni (pl qnap)
van olyan lap, amin van 4 sata, sima 4portos sata pci kártyát még beleraksz, már ott is van a 8 hdd-s nas házilag.
[ Szerkesztve ]
hülyékkel nem tárgyalunk

Torrentezni gyakorlatilag bármi elég amin elfut a kliens.. Ha tényleg csak arra kell, akkor szerintem egy vékony kliens (általában a komplett gép ilyen 5-10W körül eszik) vagy egy erre alkalmas router.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

lehet, hogy ez csak az en maniam, de jelenleg egy celeron g530-as 10e, egy olcso lap 13e, e mellett nem igazan latom ertelmet az atomnak, hacsak passziv hutes nem kell. Idle, vagy sima letoltes kozben kb ugyanannyit fogyaszt, de ha kell akkor van kraft, igaz akkor a fogyasztas is megszalad
torrentezni nas-sal nem egy nagy elmeny, meg azert egy olyan nas ami kihajt egy normal vinyot 60-70 mb/s-el az dragabb is lehet, mint egy pc. Persze a meret is szamit.
[ Szerkesztve ]
nemcsak neked mániád..
ok, hogy az atom 10w, de nekem nem kell.
majdnem jól mondod. dual celeron E1200-1400 5-6k, alapfeszen 2.6-3.0 ghz.
2 giga ddr2 ram 5k. gf9400-as integrált lap az apróban 13-15k.
az egész 25k, a proci egy 5k-s mini ninjaval passzívan elmegy. az alaplapon kell mókolni kicsit a bordákkal.
passzív fsp zen 300 nem 8k, hanem 10k, hogy ne rev 1-es legyen.
rácsos ház, 0 db. venti, és nem drága.
ok, hogy ez így méretben nagyobb mint egy itx, és fogyaszt 50w-ot. tököm fog atomokkal szenvedni..
(#10) AxBattler
ez nem asztali platform?
(mert hogy laptop-pal példálódzol.)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Az N2600-zal szerelt Acer D270 már elérhető itthon is...
LINK1 LINK2
...egyenlőre siralmas áron, főleg úgy, hogy az Aspire 722 95-100k körül elérhető.
Szerk.: hoppá, most nézem, itt az asztali platformról van szó. 
[ Szerkesztve ]
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

Itt az új tavaszi kollekció a Santa Clarai rókabőrgyártól 
Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?
Én az E350-re szavazok, de lassan az E450 is érkezik.
http://zone.polomania.hu/

"gf9400-as integrált lap az apróban 13-15k."
Sőt. Asrock, vagy Asus, G41, vagy G31-es chipsettel szerelt 775-ös alaplap újonnan 10ezer körül.
DDR3 megy bele, tehát még az is olcsóbb, mint a DDR2.
Bele egy használt procit, és hurrá. Anyámnak ilyesmi gépet raktam össze tavaly.
HTPC-nek azért nem jó, mert csak analóg VGA kimenete van. De egyébként 4SATA csatlakozó megvan, tehát vinyókapacitás végtelen.
[ Szerkesztve ]

Nekem egy miniITX G530-as van, egy 8cm-es venti lehűti az egészet picoPSU-val. Atom is volt ION-al, a célnak megfelelt, csak amikor megláttam a G530-as árát, meg az első teszteket beleszerettem 
A mostani árakkal, ha nem miniITX akkor kb:
G530 11e
Asrock lap 13e
2GB DDR3 3e
27e egy komplett gépbél
Egy jobb atom vagy Brazos lap többe kerül, de CPU-ban sehol sincsen. Brazos videóra jobb, de játszani azon sem fognak nagyon.
[ Szerkesztve ]
én pont a htpc felhasználás miatt mondtam az 9400 igp-s lapot. de számtalan amd-s megoldás is van. lényeg, hogy normálisan működő dxva legyen. (feltéve, ghy htpc-nek is akarjuk.)
(ezeket a gma-s vackokat inkább hagyjuk... meg talán az atomot is...)
(#15) GeoPhoto
jaaa. hogy a g530-ban van integrált videó vezérlő? pf. szép.
ezekkel volt 24p lejátszási probléma, vagy az más tészta?
jó kai passzív cuccot össze lehet hozni ezzel is...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
21ért vettem új Pure White Mini alaplapot, ami DDR3-at ker. 56-ból megvoltam házzal, tappal, winyoval, monitorral.
The world outside can burn in flames.
---
privi akart lenni
[ Szerkesztve ]

igen, sajnos itt van 24p probléma, azért írtam, hogy videóra jobb a brazos.
baluka26:
Pure White Mini 21-ért jól hangzik, de ez nem jelenlegi bolti ár, legalábbis amit én láttam az 34e volt. 1155-ből miniITX van most talán 22e-ért, plusz 11e a G530, az még mindig egy ezressel olcsóbb. Nekem másra is kell a gép ezért megérte, de a tiéd is jó kis konfig.
[ Szerkesztve ]
ezzel nem is fogok vitatkozni 
én az atom konfigot használtan 23k-ért vettem kompletten (ház+táp+odd+1hdd+lap+ram)
hülyékkel nem tárgyalunk

Kíváncsi leszek a tesztre, hogyan muzsikál...
Szokásos Inteles szar sminkelés.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

ha jó áron érkezik,sikeres lehet kis gépekhez.
üdv.

Ez is lehetne jó htpc-nek, de nem az igazi. Továbbra sem tudja a valós 24p-t 
A 10 watt tdp az a maximális fogyasztás, tessék mondani?
Egyébként ezekben a gépekben van más energiatakarékos üzemmód. Jó ez a 640 mhz a gpun, de hát ugyebár minek... 
Kar, hogy nem teszteli le senki... Nem arrol volt szo, hogy lesz ph teszt?
Hidd el, ha lenne hardver lenne teszt is. 
Egy netbookot kaptunk eddig az Acertől, amiről csak blogot írtunk. Egyrészt azért, mert bevallottan nem volt végleges a termék. Másrészt finoman szólva sem teljesített jól.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nem az TDP. A max egy picivel több lehet, de normál használati tényezők mellett a 10 watt ami mérvadó. A max fogyasztást már nem szokás megadni, mert otthon max Furmark+Prime párossal tudod előhozni.
A D-s Atomokban nincs energiagazdálkodás. Fixen maradnak az órajelek. Ez egy mobiltelefonokba tervezett GPU, hidd el ott kelleni fog a 640 MHz. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Kíváncsi leszek mennyiért érkezik ez a remek termék. Gyanítom nem ez lesz a jó választás