Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Buci21

Buci21
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ezek a grafikus cuccok nagyfelbontású jútúbra meg filmezni mennyire jók? :D

Asrock M3A770DE NB fesz:1,125V , phenom II X4 1,425 V 210*19 ~ 4Ghz, Cooler: Hyper TX3 Sapphire 6870 930MHz,1300MHz, RAM: 2*2 Gb DDR3 kingston 1333 + 2*2Gb CSX 1333 (össz 8Gb)

(#2) adamssss válasza Buci21 (#1) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Azokra bőven elég.

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#3) Grobby válasza adamssss (#2) üzenetére

Grobby
(tag)

Jól értem, hogy "négymagos" atomról van szó? Bár lehet, hogy a 2700 is az, de eddig nem követtem az atom-korszakot.

Tualatin 1200 MHz gép (FSB 250MHz- ig, szorzó 16- ig állítható! ) by apronet :)

(#4) Koccy

Koccy
(újonc)

Ilyen kisfogyasztású fasza cuccok jönnek, lassan be kell fektetnem egy torrentezős gépben, de a húzott szandynak kelljen ketyegni éjszaka. Tud ajánlani valaki valamit? Nem vagyok otthon ezekben a zsebszámítógépekben, sőt lassan már semmilyen új hardverben nem vagyok jártas, mert már nem érdekelnek, és időm sincs rá. Sajnos nincs már rá időm, és nem is érdekel már :(.

Core i5 2500k @ 4,3GHz + Noctua NH-U12P, Giga p67x-ud3, 2 x 2 GB DDR3 2133MHz RAM, Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 2 x 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB SSD, 50" FullHD plazma, és házimozi hangnak

(#5) lujó55 válasza Koccy (#4) üzenetére

lujó55
(őstag)

Fel a fejjel, fel ne vágd az ereidet! :DDD
Netezésre, letöltésre egyébként maximálisan elég, de már (#2) adamssss is leírta.

[ Szerkesztve ]

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#6) Ringman válasza Koccy (#4) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

torrentre már az előző szériás atom is elég. nas megoldásokba is szokták alkalmazni (pl qnap)
van olyan lap, amin van 4 sata, sima 4portos sata pci kártyát még beleraksz, már ott is van a 8 hdd-s nas házilag.

[ Szerkesztve ]

hülyékkel nem tárgyalunk

(#7) Archer válasza Koccy (#4) üzenetére

Archer
(őstag)

Torrentezni gyakorlatilag bármi elég amin elfut a kliens.. Ha tényleg csak arra kell, akkor szerintem egy vékony kliens (általában a komplett gép ilyen 5-10W körül eszik) vagy egy erre alkalmas router.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#8) GeoPhoto válasza Ringman (#6) üzenetére

GeoPhoto
(tag)

lehet, hogy ez csak az en maniam, de jelenleg egy celeron g530-as 10e, egy olcso lap 13e, e mellett nem igazan latom ertelmet az atomnak, hacsak passziv hutes nem kell. Idle, vagy sima letoltes kozben kb ugyanannyit fogyaszt, de ha kell akkor van kraft, igaz akkor a fogyasztas is megszalad

torrentezni nas-sal nem egy nagy elmeny, meg azert egy olyan nas ami kihajt egy normal vinyot 60-70 mb/s-el az dragabb is lehet, mint egy pc. Persze a meret is szamit.

[ Szerkesztve ]

(#9) szab.tam válasza GeoPhoto (#8) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nemcsak neked mániád..

ok, hogy az atom 10w, de nekem nem kell.
majdnem jól mondod. dual celeron E1200-1400 5-6k, alapfeszen 2.6-3.0 ghz.
2 giga ddr2 ram 5k. gf9400-as integrált lap az apróban 13-15k.
az egész 25k, a proci egy 5k-s mini ninjaval passzívan elmegy. az alaplapon kell mókolni kicsit a bordákkal.
passzív fsp zen 300 nem 8k, hanem 10k, hogy ne rev 1-es legyen.
rácsos ház, 0 db. venti, és nem drága.

ok, hogy ez így méretben nagyobb mint egy itx, és fogyaszt 50w-ot. tököm fog atomokkal szenvedni..

(#10) AxBattler
ez nem asztali platform?
(mert hogy laptop-pal példálódzol.)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#10) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Az N2600-zal szerelt Acer D270 már elérhető itthon is...
LINK1 LINK2
...egyenlőre siralmas áron, főleg úgy, hogy az Aspire 722 95-100k körül elérhető.
:(((

Szerk.: hoppá, most nézem, itt az asztali platformról van szó. :B

[ Szerkesztve ]

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#11) Ringman válasza GeoPhoto (#8) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

attól függ, mekkora gépet akarsz.

a nagygép/munkagép mellett nekem van egy itx-es 1155-ös lapom g530-cal, ez a "próbálgatós gép", meg van egy asus passzív lapos atom konfig (4 portos raid kártyával és 12 cm-es ventivel), ami a háziszerver.
sajnos nem ilyen volumenű, mint ez

hülyékkel nem tárgyalunk

(#12) Peti66

Peti66
(senior tag)

Itt az új tavaszi kollekció a Santa Clarai rókabőrgyártól :DDD

Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?

(#13) zone válasza szab.tam (#9) üzenetére

zone
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én az E350-re szavazok, de lassan az E450 is érkezik.

http://zone.polomania.hu/

(#14) vlevi válasza szab.tam (#9) üzenetére

vlevi
(őstag)

"gf9400-as integrált lap az apróban 13-15k."
Sőt. Asrock, vagy Asus, G41, vagy G31-es chipsettel szerelt 775-ös alaplap újonnan 10ezer körül.
DDR3 megy bele, tehát még az is olcsóbb, mint a DDR2.
Bele egy használt procit, és hurrá. Anyámnak ilyesmi gépet raktam össze tavaly.
HTPC-nek azért nem jó, mert csak analóg VGA kimenete van. De egyébként 4SATA csatlakozó megvan, tehát vinyókapacitás végtelen.

[ Szerkesztve ]

(#15) GeoPhoto válasza Ringman (#11) üzenetére

GeoPhoto
(tag)

Nekem egy miniITX G530-as van, egy 8cm-es venti lehűti az egészet picoPSU-val. Atom is volt ION-al, a célnak megfelelt, csak amikor megláttam a G530-as árát, meg az első teszteket beleszerettem :DDD

A mostani árakkal, ha nem miniITX akkor kb:
G530 11e
Asrock lap 13e
2GB DDR3 3e

27e egy komplett gépbél :) Egy jobb atom vagy Brazos lap többe kerül, de CPU-ban sehol sincsen. Brazos videóra jobb, de játszani azon sem fognak nagyon.

[ Szerkesztve ]

(#16) szab.tam válasza vlevi (#14) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én pont a htpc felhasználás miatt mondtam az 9400 igp-s lapot. de számtalan amd-s megoldás is van. lényeg, hogy normálisan működő dxva legyen. (feltéve, ghy htpc-nek is akarjuk.)
(ezeket a gma-s vackokat inkább hagyjuk... meg talán az atomot is...)

(#15) GeoPhoto
jaaa. hogy a g530-ban van integrált videó vezérlő? pf. szép.
ezekkel volt 24p lejátszási probléma, vagy az más tészta?
jó kai passzív cuccot össze lehet hozni ezzel is...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#17) baluka26 válasza GeoPhoto (#15) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

21ért vettem új Pure White Mini alaplapot, ami DDR3-at ker. 56-ból megvoltam házzal, tappal, winyoval, monitorral.

The world outside can burn in flames.

(#18) szab.tam válasza GeoPhoto (#15) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

---

privi akart lenni

[ Szerkesztve ]

(#19) GeoPhoto válasza szab.tam (#16) üzenetére

GeoPhoto
(tag)

igen, sajnos itt van 24p probléma, azért írtam, hogy videóra jobb a brazos.

baluka26:
Pure White Mini 21-ért jól hangzik, de ez nem jelenlegi bolti ár, legalábbis amit én láttam az 34e volt. 1155-ből miniITX van most talán 22e-ért, plusz 11e a G530, az még mindig egy ezressel olcsóbb. Nekem másra is kell a gép ezért megérte, de a tiéd is jó kis konfig.

[ Szerkesztve ]

(#20) Ringman válasza GeoPhoto (#15) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

ezzel nem is fogok vitatkozni :)
én az atom konfigot használtan 23k-ért vettem kompletten (ház+táp+odd+1hdd+lap+ram)

hülyékkel nem tárgyalunk

(#21) Apika

Apika
(PH! addikt)

Kíváncsi leszek a tesztre, hogyan muzsikál...

(#22) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Szokásos Inteles szar sminkelés.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#23) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

ha jó áron érkezik,sikeres lehet kis gépekhez.

üdv.

(#24) szabi__memo válasza GeoPhoto (#19) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

Ez is lehetne jó htpc-nek, de nem az igazi. Továbbra sem tudja a valós 24p-t :(

(#25) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 10 watt tdp az a maximális fogyasztás, tessék mondani?
Egyébként ezekben a gépekben van más energiatakarékos üzemmód. Jó ez a 640 mhz a gpun, de hát ugyebár minek... :D

(#26) lenox

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Kar, hogy nem teszteli le senki... Nem arrol volt szo, hogy lesz ph teszt?

(#27) Abu85 válasza lenox (#26) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hidd el, ha lenne hardver lenne teszt is. :)
Egy netbookot kaptunk eddig az Acertől, amiről csak blogot írtunk. Egyrészt azért, mert bevallottan nem volt végleges a termék. Másrészt finoman szólva sem teljesített jól.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#28) Abu85 válasza Vladi (#25) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem az TDP. A max egy picivel több lehet, de normál használati tényezők mellett a 10 watt ami mérvadó. A max fogyasztást már nem szokás megadni, mert otthon max Furmark+Prime párossal tudod előhozni.
A D-s Atomokban nincs energiagazdálkodás. Fixen maradnak az órajelek. Ez egy mobiltelefonokba tervezett GPU, hidd el ott kelleni fog a 640 MHz. :K

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#29) szabi__memo

szabi__memo
(senior tag)

Kíváncsi leszek mennyiért érkezik ez a remek termék. Gyanítom nem ez lesz a jó választás

(#30) Vladi válasza Abu85 (#28) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a részleteket. :R

Mondjuk mobilba erős gpu.... ennyire elszaladt mellettem a világ. Nekem bőven jó a színes kijelző is. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.