Munkatárs leejtette a 4-es szifonját és etört rajta az üveg.
Ennyit a Gorilla Glass-ról.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Munkatárs leejtette a 4-es szifonját és etört rajta az üveg.
Ennyit a Gorilla Glass-ról.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Lehet, hogy pont emiatt jön ki az újabb verzió... 

Kétlem, hogy arra találtak ki, hogy dobáld úgysem törik el 
LG Optimus Black

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Akkor lesz igazán jo ha dobálhatok mellé mindent a zsebembe, nem kell rá már fólia, az ütéseket is jobban bírhatná! Az első közel sem volt tökéletes, szépen meg lehet karcolni is 
"Legen...Wait for it...Dary"
Nem a gorilla glass tehet arról, hogy a keret 100%-osan átadja az ütést (erőhatást) ahelyett hogy elvezetné.. 
WP7 és Android fejlesztés - https://plus.google.com/113465598003608536126 http://modevel.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910
Ellenálló...nem törhetetlen
Nekem a Defy-on nagyon jól bírja....nem egyszer ejtettem már le....
[ Szerkesztve ]
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

Azért érdekes,mert Gorilla Glas,és Gorila Glas között is nagy difiket tapasztalok...Van egy S G Tabletom azon valóban nincs látható karc,viszont egy Wildfire S-en két nap után észrevettem egy leheletnyi karcot...pedig elvileg mindkettőn ez van 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Tudtommal szifonba nem gorilla van...
Éjszakánként álmodom, de nappal realista vagyok /MS/

Iphoneon nincs gorilla... Erdemes lenne a ceg honlapjat olvasni ott minden gorillas tipus rajta van! Ez nem jott be!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
Nekem egy X1-em van, az tuti nem Gorillás, de amit az átélt már.. annyit, hogy a hátlap szálfémcsiszolt, pedig mikor kihozták még fekete volt...
DE! a kijelzője nem az (vagyis ahhoz képest.. szóval igazán csak picit)
Nem tudom mi van rajta, de jó

\m/_ |>What does not kill you, only makes you pissed off.. <| _\m/ *** Aki googli nélkül tudja az rossz ember nem lehet ***

Láttam egyszer egy 40cm vastag edzett üveglapot.Én arra szvazok,tuti erősebb mint ez! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki másnak vermet ás az sirásó!

A 4 nagyon könnyen törik, talán abból láttam eddig a legtöbb betört kijelzőt...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Az jól mutatna a telefonon... 
Nem baj 150k-ért törhet is nyugodtan. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Az igazi 3d kijelző
oldalról is látszik minden 
[ Szerkesztve ]

Mind torik ha ugy esik a 20ks is es a 300ks is... ami nem az ormotlan es talpig gumi!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

Nálam eddig nagyon jól szerepelt a gorilla glass galaxy s-en nagyon bírja egyszer olyan másfél m magasról ejtettem aszfaltra sarkára esett a krómkeret deformálódott és megrepedt viszont a gorillának semmi baja nem lett 
Samsung Galaxy S 8GB 4.0.4 Ice Cream Sandwich

Törjön, ha törni akar, de legyen olcsó a csere!
Az i900 Omnián 35k-t mondtak nekem a kijelzőcserére.
Én akkor ott befejeztem az érintős telefonokat.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Elvileg.
Gyakorlatilag a wildfire s-en nem gg van.
Itt lehet ellenőrizni a htc listát.
Apple terméket meg nem is látok a listában.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Ha telik 2db HTC-re akkor nem mind1? 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Az nem két HTC....az egyik csak az előlap
gondolom a másik meg már a cserélt előlap a telón....
Ha mégse akkor vki átlőtte a bal oldalit 
[ Szerkesztve ]
vagy Nokia 3310es![;]](/dl/s/v1.gif)
egyébként jó lesz, nálam a desireHD is be van fóliázva, pedig az is gorilla glass.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Ha beviszed szervizbe a gatyád is rámegy, ha otthon megcsinálod 6-7e is kilehet hozni, kijelző +érintő panel. Tudom mivel nekem is volt i900-asom.
"Legen...Wait for it...Dary"
Kíváncsi vagyok mi újat tud majd felmutatni... Még keményebb? Még ellenállóbb? Még vékonyabb....? 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Jogos az alját nem néztem

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Még drágább ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sokan azt hiszik hogy ettol mindennel szemben ellenallo lesz a telefon... pedig ugyan ugy torik a kijelzo! Ez arra van hogy ha osszefogod egy kulcsal a telot, vagy csak zsebrevagod megvedje ennyi kesz! Ez az uj gorillaval is igy lesz most is igy van! a szifon meg valodi uveg acel oldalkerettel... meg jo hogy torik mikor az acel attolja az uvegnek az energiat! Folia eddig is kellet ezutan is kelleni fog!

És igazad van,pedig amikor megjelent sok helyen azt írták gorilla glass... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Szifonrol is... ezert kell az oldalukat nezni!

Pontosan. Ettől még tény, hogy törött 4-es iphone-t elég sokat láttam már, mást telót viszont nem nagyon.
Szerk: de csinálni tudok magamnak...
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Leesett egy(azaz 1 darab) telefon és eltört.
Ebből valóban komoly következtetéseket lehet levonni.
Konkrétan egy kalap szar az egész gorilla glass, sőt, maga a corning is csak egy sufni, garázs cég, gagyi termékekkel, arról nem is beszélve, hogy az iPhone is cukormázból készül és természetesen kivétel nélkül mindegyik példány ripityomra törik, ha leejted.
Imádom az ilyen jellegű hozzászólásokat.
Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.

Nekem csupán 1 évig volt i4-em, nem tudom hányszor ejtettem el, de még csak karcos sem volt, úgy adtam el, mintha új lenne.
4s kb 2 hónapja van, szintén karcmentes.
Ne állítsunk már szabályt 2-3 esetből...
Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.

+1

ahogy elnézem a hsz-eiteket ezekszerint most fejlesztik ki a törhetetlen gorilla glass-t? 
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Szerkesztés funkció, köszi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Csak akkor szoktam, ha hosszabb dolgot írok, de ha csak 1-1 sort, ráadásul külön embernek, akkor leírom külön hsz-be.
Egyébként 3-nél többet kivétel nélkül mindig szerkesztek én is.
"köszi"

Hányszor lett ez leejtve? Vagy megbüntetted mert megrepedt? 
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Azon nem gorilla van. 
i4 nekem tiszta karc, pedig nem hordom homokzsákban, meg egy részen meg is repedt, pedig kb. 10 centiről esett ki a zsebemből romantikázás közben...
[ Szerkesztve ]
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Épp azért van a szerkesztés gomb, hogy ne szemeteld tele a topikot. 5 percig szerkesztheted nyugodtan, nem bánt. És nyugodtan lehet egy hsz-be akár 5 embernek is írni.
[ Szerkesztve ]
Az a baj, hogy kb minden telónál vki ellövi azt, hogy ezen gg van, és onnantól kezdve azt mindenki 100%-nak veszi, utána meg szidják a gg-t, hogy milyen szar. 
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Meg még sok másik. Az enyém kb 40 cm-ről esett le és tört szilánkosra. (Samsung Wave)

Sokkal nagyobb baj, hogy leejtenek egy telefont, meg látják, hogy a szomszédban pisti, aki baseball-ozott a telefonnal eltörte a kijelzőt és onnantól szar a márka, mert eltörik.
Múltkor valaki leírta egy fórumba, hogy ismerőse betette a farzsebébe az iPhone-t és a patent megkarcolta. Erre kijelentette, hogy a galaxy s 2 erősebb, mert az szerinte nem karcolódott volna meg. LoL 
Én is hallottam olyat munkatársamtól, hogy véletlen nekiment reptéren a forgókapunak és ripityomra tört a zsebében a galaxy s (első) kijelzője, mégsem írom le minden topikba, hogy szar a galaxy s, mert eltörik... Ettől még nem az, csak szerencsétlenül nyomta oda, pont rossz helyen, stb.
Minden komolyabb telefon karcálló valamennyire, mondhatjuk. Egyik sem törésálló semennyire, ezt is mondhatjuk.
Ha rosszul esik, rossz helyen érintkezik, a keret nem jól vezeti el az energiát és eltörik, ennyi. Mindegyik.
#44 Xeen: Erről beszélek. Hülyén esik és eltörik. Ettől még nem jelented ki azt - gondolom én - kategórikusan, hogy a wave gyenge anyagból van, mert a tied eltört.
[ Szerkesztve ]

LG optimus 2x-en véletlen a telefon mellég tettem a kulcsokat a zsebembe (direkt nem tenném), és mikor később útközben észrevettem, kivert a víz, de egy pici karc sem lett rajta.
[ Szerkesztve ]

az üvegben ugye feszültség van
elég célzottan érzékeny helyre egy apró koppintás és szilánkokra törik az egész...
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Természetesen nem. A Wave kimondottan jó anyagból van, csak a kijelző érzékeny az ütésekre, és mivel nincs 38K-m a cseréjére a készülék lassan fél éve pihen a polcon. Szerintem a Gorilla Glass erőssége a karcállósága, nem pedig az ütésállósága. Azt a típusú esést amit a telefon elszenvedett, más kijelző röhögve túlélte volna.

Csöppet sem jó a lista a HTC Desire-n nincs gg, meg még pár modellen ami ott fel van tüntetve...
http://totesz.myminicity.com/

Ez igaz, de indulj ki abból, hogy egy mobiltelefont, pláne 100-200 ezer forintosat nem ejtünk le, vigyázunk rá.
Persze, leesik a telefon is sajnos, de alapjáraton nem arra tervezték, hogy dobáld, hajigáld.
A zsebedben van, felveszed, leteszed, használod, de nem dobod el, és igyekszel, hogy ne is ejtsd le. Igen, megtörténik sajnos, de ilyen alapon semmi sem nyújt megfelelő biztonságot, a 20-30 ezres hegymászó tokokat is teljesen tönkre tudnám tenni 5 perc alatt, ha akarnám. Belevágok tiszta izomból egy baltát a legérzékenyebb ponton és kész. De ez nem egészen a normális, hétköznapi használat.
Aminek egy kijelző potenciálisan ki van téve, az a karcolódás, aminek a gorilla (és pl az iPhone-ok üvege) nagyon jól ellenáll.