150 millió amerikai tinédzser évi sms-adagja... 
[ Szerkesztve ]

150 millió amerikai tinédzser évi sms-adagja... 
[ Szerkesztve ]
Messze nincs annyi tini az USÁban.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Nyilván, mert ha lenne, akkor a maradék 5 milliárd 150 millió mobil-előfizető nem küldene egy sms-t sem ebben az évben. Másrészt vélhetően jóval több, mint 300 millió lakosa lenne az USA-nak.
[ Szerkesztve ]
Nyilván - félreértettem a hszed, bocsi. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Az en evi max 10 sms-m nem nagyon dob a statisztikan, pedig 2 sim-em van
Nna jo lehet 30 is evente ha nagyon kell.
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Erdekes, hogy a legnagyobb szolgaltatok (Vodafone, T-Mobile, Telefonica, stb.) mar vagy 3 eve kinlodnak az sms forgalmuk drasztikus csokkenesenek a megallitasaval, eredmenytelenul.
[ Szerkesztve ]

Nem csodálom azért elég durva 160 byte (!!!) adat forgalom ért 30 (nem tudom asszem ennyi)ft-t elkérni!
"I only believe in statistics that I doctored myself." Winston Churchill
Látod így is van rá "kereslet", de ez az amiben én nem vagyok a toppon, inkább csörgetek és visszahívnak
nálam is évente jó ha kb évi 20-30sms megvan 
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Na hát akkor engem se mutathatnak ki a statisztikákban. A mostani telefonom június 10 óta van meg, sms számlálója 29-nél jár. 8 ember van akivel a mobilos kommunikációmat valamilyen formában nagyrészt bonyolítom, ebből 4-gyel havi 900 ft-ért bármennyit telefonálok, hát még szép, hogy nem küldök annyi smst 
Sőt, lusta is vagyok gépelgetni, mikor két gomnyomással felhívom az illetőt és inkább elmondom amit akarok. Legalább választ is azonnal kapok. Persze azért adódhat olyan helyzet, mikor mindenképp smst írok, de hát az a ritkábbik eset.
Egyébként tényleg szédületes mennyiségek ezek a cikkben.
[ Szerkesztve ]
What is yours, shall be mine