Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És milyen belső van benne?Enhance? :U
Szerintem Enhance mert ilyen belsővel szerelték a Cm Silenteket

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

érdekesen áll a kapcsolója :)

vagy ilyenkor félgőzzel tud működni? :D

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez hiányzott. Pont.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

HD5870X2 ready?

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#5) Elijah Baley válasza plömplöm (#2) üzenetére

Elijah Baley
(tag)

Igen-igen.., az 1000-es öccázon', a 850-es meg 425-ön megy, - csak ez valami miatt kimaradt a cikkből - nem is értem miért... :( :)) :DD

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#6) rootkiller válasza lezso6 (#4) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Te miről beszélsz?? Nem inkább GTX395 ready??? :DDD

(#7) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

A tápokba halk, 135 mm-es ventilátor került, ami másfélszer több levegőt tud megmozgatni, mint a hagyományos 120 mm-es légkavarók

Ez meg hogyan jott ossze? Vastagon fogott a marketingesek ceruzaja?

12 centis ventiben 2cm sugaru a motor, 3.7cm hosszu egy lapat, tehat 5.7cm a kulso atmeroje a lyukas hengernek, aminek a terfogatat irjak le az 1.4cm magas lapatok.
(5.7*5.7-2.0*2.0)*3.14*1.4=125.24 cm3
Ha a 13.5 centis ventiben ugyanekkora a motor, akkor a lapatok hosszabbak 0.7cm-mel:
(6.4*6.4-2.0*2.0)*3.14*1.4=162.47 cm3

Ez egy fordulat alatt elmeletileg 29.7%-kal tobb levego, 50%-tol eleg messze van.

De ha az ADDA katalogusat nezem, akkor a tapokban surun elofordulo 2200rpm-es 12 centisukre irnak 85.2CFM-et, mig az ugyanilyen fordulatu 13.5-esre 94.8-at, ez alig 11% tobblet...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#8) bsh válasza nyunyu (#7) üzenetére

bsh
(senior tag)

miért? ez simán lehet. azt nem írták oda, hogy mindezt mekkora fordulaton teszi :D
csak hogy másfélszer annyit és kész :)

[ Szerkesztve ]

(#9) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2 darab 2 magos GPU-s kártya, i7 proci... egy kis OC és már kell is az 1kW-os táp :)) No de nem nekem :DDD Amúgy meg nem tűnik rossznak, csak biztos fincsi ára lesz :U

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Pedig egy ar jol esett volna, szep darab

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#12) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

silent pro 500-am van, hibátlan. gondolom ez sem rosszabb akinek kell a kakaó.

(#13) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Hát a CM sem olcsóságáról híres így szerintem a 850-es is lesz 40k

CSS (Hun)Bloodkiller

(#14) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Legtöbb ember most szerintem felsóhajtott, hogy pont erre vágyott. ;]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#15) 04ahgy válasza bsh (#8) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor meg a halk jelzőt kérdőjelezem meg. Sehogy sem jön ez össze... :DDD

14adam @ #1: Enhance... Pfff. A Channel-Well Technologies az igazi. Lásd 750W körüli Chieftec és sok Corsair táp. Lehet, hogy a Seasonic és az Enhance halk, de valahogy eddig a CWT-ből láttam legkevesebb hibásat. :U

HGyu

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#16) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Az új tervezésű áramkörök miatt csökken a melegedése és kisebb ez energiaveszteség is."

Biztos kell az az e betű oda? Olyan magyartalannak érzem. Beszél általánosságban a cikk, és mégis azzal az e-vel hirtelen átmegy egy termékről, ráadásul konkrétan beszélővé. No meg a mögötte álló szóhoz sem tettétek oda: energiaveszteség - energiavesztesége.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#17) Dyno válasza bsh (#8) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Sehogyse lesz több, ez már nem a fordulaton múlik, hacsak enm a 12centis kevesebbet pörög.

(#18) didyman válasza total90 (#9) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Dehogy kell.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#19) didyman

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"A forróbb helyekről réz bordák vezetik el a hőt az alumínium hűtőre"
Ez nekem kicsit keszekusza. A rézlemezek vezetik el az alumínium bordákra például? Egyébként egy tápegységben ez parasztvakítás dolog, most akkor vagy csinálunk alumíniumot vastagabb anyagból, ritkább, és nagyobb felületű bordázással, vagy rézből vékonyabb, sűrűbben lamellázott valamit. De szilícium félvezetők körül, a tokonként előforduló néhány-pártíz W teljesítményekhez ne hülyéskedjenek már réz-alu kombinációval.

[ Szerkesztve ]

(#20) plömplöm válasza didyman (#19) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

induljunk ki az 1kW-os terhelhetőségből, méretezzünk erre. namost ha a táp hatásfoka itt ~84%, akkor bennemarad ~160W. néhány tokra lesz ez szétosztva, szóval nem feltétlenül hüjeség ezt a bordán szétosztani egy "rézmaggal". a bordázottságra sem lehet panasz.
ettől függetlenül még jelentős mennyiségű a vakítás, de nem feltétlenül az egész, szerintem. pld a másfélszerannyit fújó venti nekem is nagyon tetszik :)

(a rézmagosság és a bordásság egy kép, mint kiderült, de sebaj...)

[ Szerkesztve ]

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#21) didyman válasza plömplöm (#20) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Még olyan alkalmazásban sem hibridbordázunk, ahol a teljesítményeszközökön 50-100W teljesítmények röppennek el fejenként, ráadásul ott a melegre sokkal kellemetlenebbül reagáló tranzisztorokról van szó, itt a fő hőtermelők sokkal toleránsabb diódák, ráadásul egy kicsi bordáról van szó, ahol a hő elvezetése nem kritikus probléma, sosem volt az...
A 160W-ot boncolva, korszerű ZVS vezérlésnél kb. 40W marad el primer oldalon négy kapcsolóeszközön (két PFC, két primer kapcsoló). Nem hibázok sokat, ha azonosra teszem a disszipált hányadot, fejenként 10W. A 120W maradékból összesen nyolc dióda osztozik. Itt ugye nem teljesítményből indulunk ki, hanem elfolyó áramokból, így 90%-os 12V-on súlyozott terhelésnél a 12V négy diódáján fog esni a disszipáció körülbelül 60-70%-a, ami diódánként hasra 20W disszipáció lesz. A maximum 250W-ra méretezett TO3(P) tokon ez hogy finom legyek és nőies :D lófing. És a 4mm-es aluprofilnak is pár centis útvonalon a lamellákig. Ami miatt a réz indokolt lehet, az a nagyon határérték közeli üzemeltetés, ami a diódánál 175 fok feletti záróréteghőmérsékletet jelent, ezt viszont megközelíteni sem fogja ez a táp, mert a többi alkatrész nincs ekkora környezeti igénybevételre méretezve.

[ Szerkesztve ]

(#22) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Szépnek szép :U

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#23) 04ahgy válasza didyman (#21) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, és akkor még a fenti boncolgatásodnál nem is vetted figyelembe, hogy a teljesítmény eldisszipálásába ekkora áramoknál maga a NYÁK, a trafó tekercselése, a szűrőinduktivitások, szekunder oldali "nagyfrekis" pufferkondik is szépen besegítenek. Ergo, amit fentebb írtál, az még inkább megmarad elméleti maximumon, hisz csak a félvezetők disszipációjával számoltál.

Teljes terhelésnél a nagy frekvencia miatt a kapcsolóeszközök meghajtása is jelentős áramokat kíván, így a táp üzemét biztosító segédtáp, vezérlés apró, de annál népesebb alkatrészseregén is elvész pár watt. Mindezt forszírozott léghűtés mellett.

A rézbetétezés ezáltal szerintem sem indokolt szakmai szempontból, inkább marketingértéke van. Valamint plusz egy ellenállás az illesztés a hővezetés során...

HGyu

(#24) 04ahgy válasza plömplöm (#20) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lyeség nem nagybetűvel írni a mondat eleji betűket. :U

HGyu

(#25) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ilyen 850-est elfogadnák, csak sztem az ára borsos lesz...

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#26) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem csak egy bajom van, hogy ha bekapcsol a porszívó vagy a potis lámpa nem csutkán van akkor úgy ciripel mint a fene, rohadt idegesítő.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.