Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem rossz. mire errefele is leesik par darab a repulorol mennyi lesz?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#2) vlaho válasza Kopi31415 (#1) üzenetére

vlaho
(tag)

Tuti,hogy majd felfelé száll az ára...

Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának

(#3) he7edik. válasza Kopi31415 (#1) üzenetére

he7edik.
(őstag)

120K? :U

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#4) HummeRC válasza he7edik. (#3) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Elárulja valaki nekem a tényleges előnyét a wide monitoroknak? Miért olyan kuriózum már a hagyományos (nem széles) monitor arány? Mostanában egyre több wide monitorral szerelt konfigot kérnek tőlem is, de max fél óra után fáj a fejem tőle és égnek a szemeim. Sajnos már laptop-ból is egyre nehezebb nem wideosat találni. Valami előnye biztos van, ha ennyire tolják... :F

szerk: Bocs, ezt nem neked válasznak szántam. :B

[ Szerkesztve ]

(#5) Kopi31415 válasza HummeRC (#4) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert ez kell a filmeknek. Mintha midnenki midnig csak filmet nézne. De megieologizálták már, hogy az emberi látómező i széles, ezért kell... Nekem is idegesítő, egy szép nagy 24"-os normál monitort szeretnék, nagyon :)

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#6) HummeRC válasza Kopi31415 (#5) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez kell a filmeknek? Hát persze, amikor 10-ből 9 filmbe gyárilag belekódolják a fekete sávokat alul-felül, akkor nagyon magyarázható. ;] Wide-on még annyit sem látok belőle, mint a hagyományos képarányú monitoron... (tapasztalat)

Megértelek, én is 24-es nem wide-os monitort szeretnék. Majd egyszer lesz is talán, ha akkor még gyártja valaki, mire összejön rá a pénz. ;)

(#7) adalbert1 válasza HummeRC (#6) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az tetszik a wide monitorban, hogy az 1680*1050 jóval jobban néz ki rajta, mint a régi 17"-es crt-men... Viszont az meg gáz, hogy 4 db 800*600-as ablak nem fér ki rajta átfedés nélkül, nem úgy mint ott 1600*1200-ban.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#8) warn!ng válasza adalbert1 (#7) üzenetére

warn!ng
(tag)

viszont 4 640x480 elfér rajta :D

!

(#9) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Na ilyesmire ha nemkéne 30k-nál többet rádobni az enyémre egyből cserélnék:;)

(L) Atiradeonika (L)

(#10) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Épp a minap láttam egy 22"-es Samu-t és bár nyilván játszani nem jó (a natívhoz qrva erős hw kellene) de azért tényleg nagyon klafán néz ki. Filmre meg nagyon jó lehet bár azt nem néztem. De az csak 63 volt persze nem Dell. ;]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#11) he7edik. válasza HummeRC (#4) üzenetére

he7edik.
(őstag)

mert a szemeid egymás mellett, és nem egymás alatt helyezkednek el :DD

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.