Bakker kézedmáe! Egy ilyenen aknakeresőzni...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Bakker kézedmáe! Egy ilyenen aknakeresőzni...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Éljenek a fantáziadús tervezők.
Attól, hogy nagyobb, meg más a felirat, ez már új? 
Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

Attól új, hogy régen ilyen nem volt 
Mert szerinted mi az új?
Nem rosz, S-IPS királyságos.
Aki él és nem boldog, az téved!

Amit te linkeltél az egy 1680 x 1050 -es felbontású TN paneles monitor. (ráadásul Samsung)
Mit akartál azzal bizonyítani ?
mod:
Ja értem, a dizájnt azt lenyúlták.
[ Szerkesztve ]

Szimpla otthoni felhasználásra nem is lehet már nagy monitort venni?
Ezek az "üzleti célú" modellek, árukban is ahhoz vannak szabva, de ugyanez igaz a 24"-osokra is.
Ha valaki nagy monitort akar, csak TV jöhet szóba?
[ Szerkesztve ]
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

>>Éljenek a fantáziadús tervezők.
Éljenek a hozzánemértő fikázók
Mutass még egy S-IPS paneles 26"-est. Na?
Visszatérve: jónak tűnik az új S-IPS panel színvisszaadása; az ára viszont nem tűnik annyira jónak, főleg hogy Dell 2407 (és lassan 2408), bár csak S-PVA, de ennél jóval olcsóbban kapható (pl Dell USA $599-ért vesztegeti a 2408-at, és itthon is lehet 150k alatt találni 2407-t); az €1100 + hazai kopasztással akár kétszeresébe is kerülhet, annyit meg szvsz 2" nem ér.

hirtelen azt hittem samsungot látok....

Másnak leesett, hogy miről beszélek, te meg azzal próbálsz pillanatnyi hírnevet szerezni, hogy személyeskedsz? Biztos nem vettem észre, hogy más a panel, biztos hülye vagyok hozzá...
Ettől jobb lesz neked?
Pedig csak te vagy figyelmetlen.
/me elnézést kér a többiektől az off-ért
Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

Igen, a desing, még a gomb is kéken világít 

lg-nek már jó régóta van ilyen kéken világító gombos dizájnja (beleértve a gomb alakját is)
egyik első, de azt hiszem a 1740-es széria is hasonló.
ha már, akkor a lekerekített sarkak samsungosak, no meg a világosabb alsó csík tényleg nagyon hasonlít a fent linkelt konkrát samu tipushoz
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm
valaki felvilágosít tudatlanságomban és elárulja mi az a pivot mód? 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Az h. a monitort elfordítod 90fokkal, azaz álló lesz a kép, és akkor elvileg magátol átkapcsolja az asztalt is olyanra.. szal pl. nem 1680*1050 lesz hanem 1050*1680 (csak mondtam egy példát) Ez pl. excel táblázatoknál hasznos..
[ Szerkesztve ]
LEMONS. Perfect for orangejuice.

...vagy, ha többoldalas pdf-ből tanulsz (nagyobba láthatod a teljes oldalt) 
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

Lehet hogy hulye kerdes, de miert is van ezeknek 102 es 115%-os NTSC szinter lefedesuk... netalan ezek LED-es hattervilagitasuak? Esetleg mar a CCFL-ek is ennyit fejlodtek?
lkadar

NEC 2690WUXi 
[ Szerkesztve ]
tökéletesen érthető, köszönöm.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Az samsungon a lenti ezüstös csík kb 1 cm-el hátrébb van, fényesen lakkozott akárcsak a teljes keret. Ezzel szemben az LG teljesen matt, a kék led meglehetősen ronda pl a 2693HM-hez képest. A gombok a Samsungnál jobboldalon vannak mind, az LG-nél bal oldalon is. A talp LGnél le van kerekítve, samsungnál van rajta egy ezüstre fújt gyűrű.
Egyébként a kettő tök ugyanaz...
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

Komolyan nem értem.
Miután nem csak nekem ugrott be elsőre a hasonlóság, nem értem, hogy miért jön újabb és újabb ember, aki megmagyarázza, hogy de mégsem ugyanaz. Tudom, hogy nem, csak a lényegi design-elemek erős koppintás-szagot árasztanak. (Gyk: a keret formája, felülete, alul szürke sáv, a bekapcsoló gomb elhelyezkesée és a kék fénye.)
Túl erős az ultra-ibolya, vagy mi van?

[ Szerkesztve ]
te szerintem a fórumozást egy kicsit túl komolyan veszed
mélylevegő, mosoly 
nekem nem igazán szempont a brutális színhűség és a teljesen homogén megvilágítás, ellenben az ár nagyon.
bár ahogy nézem két éve 19 wide volt nekem megfizethető, most a 22" volt kb annyi. még két év és már két ilyet hajtok remélem 
bár 30" nál sokkatl többet nem is érdemes venni, 2*22"-t is nehezen látok be nem hogy 2*30-at
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Szerintem ezt is az iPhoneról másolták, mint mostanában mindent!

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

Amerikában a Doublesight és a Planar forgalmaz az NEC mellett az NEC-énél sokkal barátibb áron ($7-800!) 26-os IPS moncsikat. Épp itt az ideje, hogy nálunk is megjelenjenek hasonlóak.
1100 euró nem olcsó (legyen itthon 280-300K), bár egy jobbféle 24-es S-PVA is ér 200-210K-t, 24-es IPS pedig nem valami sok van...
[ Szerkesztve ]
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

És mondd, te a monitor káváját szoktad nézegetni vagy a monitort?
Hasonló ezüstcsík alul a monitorkáván. Huh, naésakkormivan? Mintha monitorkáva-dizájnban akkorákat lehetne vagy kéne újítani; vagy mintha az lenne a lényeg egy monitorban...
Ez nem pillanatnyi hírnévszerzés-próbálkozás volt részemről, hanem gyenge oltási próbálkozás részedről.

Akkor mégiscsak van, ezt benéztem
De ugye, hogy neked is utána kellett keresned
Ritka jószág a 26" S-IPS, bár lehet, hogy evvel beindul.

HI!
de sokig tartott:- (((
udv
neduddki
p.s. mas aspektusbol: hamr munka ritkan jo! /na de annyire???:- )))/
mod: .mf: nem ne kellet dfe mar elotem megazontak:- )))
[ Szerkesztve ]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

HI!
nedda kit latnak szememi:- )))
utunik: LM300WQ3 meg LM260WU1 de hat ezek kicsebbek a q5meg csak szepben, szoval...
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Hey!
Fel-fel tunok
.
Az LM260WU1 tenyleg LED-es? Kicsit nehezen talaltam rola infot, es az is elegge ellentmondasos volt
.
lkadar
[ Szerkesztve ]
Csak éppen a különféle paneltípusok között alapvető különbségek vannak.

Hááát... a 30"-osat utálom, mert picik rajta a pixelek, úgyhogy inkább 26"-sokat helyezhettek el az ajtóm előtt. Köszi, csá!

Nyilván arra gondolt, hogy nem OLED 
Azért szépek lehetnek de én nem igazán tudnék ezekkel mit kezdeni. tv-nek max.
''Öregember nem gyorsvonat!''
Szerintem inkább arra gondolt, hogy "ez is csak szar LCD" (ahol az LCD = TN panel)...
Miért nem tudnál vele mit kezdeni? Minőség v. méret?
[ Szerkesztve ]

az anyjukat a 250000-es árért.
akkor ikább 3db tn+film paneles 24". irodába mi a francnak ez?
az
Irodába (tervezőprogi, grafika) színvisszaadás miatt, otthonra betekintési szögek (filmnézés, közel ülve sincs szín és fényerő torzítás - ez egyébként irodában is fontos!) és a gyors reakció miatt. Ezekben a TN nem annyira jó. Az ára tényleg nem baráti.
42
design? nekem az lenne az ideális, ha kb 1-2 mm, vagy netán keret nélküli lenne
szerintem ezen a vékony peremen nem lehet sokat cifrázni, esetleg kivastagíthatod, hogy legyen több tered designolni, de szerintem butaság... remélem lesznek majd még vékonyabb keretű lcd-k, és akkor végre tökéletesebben lehet dual monitorozni...
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user
Drágaszág(om).... 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8