Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bakker kézedmáe! Egy ilyenen aknakeresőzni...

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#2) Turmoil válasza simonzé (#1) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

Éljenek a fantáziadús tervezők.

Attól, hogy nagyobb, meg más a felirat, ez már új? :W

Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

(#3) pilóta válasza Turmoil (#2) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Attól új, hogy régen ilyen nem volt :D
Mert szerinted mi az új?

Nem rosz, S-IPS királyságos.

Aki él és nem boldog, az téved!

(#4) Lacix29 válasza Turmoil (#2) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Amit te linkeltél az egy 1680 x 1050 -es felbontású TN paneles monitor. (ráadásul Samsung)
Mit akartál azzal bizonyítani ?

mod:
Ja értem, a dizájnt azt lenyúlták.

[ Szerkesztve ]

(#5) einstein

einstein
(senior tag)

Szimpla otthoni felhasználásra nem is lehet már nagy monitort venni?
Ezek az "üzleti célú" modellek, árukban is ahhoz vannak szabva, de ugyanez igaz a 24"-osokra is.
Ha valaki nagy monitort akar, csak TV jöhet szóba?

[ Szerkesztve ]

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#6) .mf válasza Turmoil (#2) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

>>Éljenek a fantáziadús tervezők.

Éljenek a hozzánemértő fikázók :U
Mutass még egy S-IPS paneles 26"-est. Na?

Visszatérve: jónak tűnik az új S-IPS panel színvisszaadása; az ára viszont nem tűnik annyira jónak, főleg hogy Dell 2407 (és lassan 2408), bár csak S-PVA, de ennél jóval olcsóbban kapható (pl Dell USA $599-ért vesztegeti a 2408-at, és itthon is lehet 150k alatt találni 2407-t); az €1100 + hazai kopasztással akár kétszeresébe is kerülhet, annyit meg szvsz 2" nem ér.

(#7) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hirtelen azt hittem samsungot látok....

(#8) Turmoil válasza .mf (#6) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

Másnak leesett, hogy miről beszélek, te meg azzal próbálsz pillanatnyi hírnevet szerezni, hogy személyeskedsz? Biztos nem vettem észre, hogy más a panel, biztos hülye vagyok hozzá...
Ettől jobb lesz neked?
Pedig csak te vagy figyelmetlen.

/me elnézést kér a többiektől az off-ért

Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

(#9) Turmoil válasza Lacix29 (#4) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

Igen, a desing, még a gomb is kéken világít :)

(#10) .tnm válasza Turmoil (#9) üzenetére

.tnm
(senior tag)

lg-nek már jó régóta van ilyen kéken világító gombos dizájnja (beleértve a gomb alakját is)
egyik első, de azt hiszem a 1740-es széria is hasonló.
ha már, akkor a lekerekített sarkak samsungosak, no meg a világosabb alsó csík tényleg nagyon hasonlít a fent linkelt konkrát samu tipushoz

PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

(#11) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valaki felvilágosít tudatlanságomban és elárulja mi az a pivot mód? :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#12) CSorBA válasza NoLF (#11) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Az h. a monitort elfordítod 90fokkal, azaz álló lesz a kép, és akkor elvileg magátol átkapcsolja az asztalt is olyanra.. szal pl. nem 1680*1050 lesz hanem 1050*1680 (csak mondtam egy példát) Ez pl. excel táblázatoknál hasznos..

[ Szerkesztve ]

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#13) .tnm válasza CSorBA (#12) üzenetére

.tnm
(senior tag)

...vagy, ha többoldalas pdf-ből tanulsz (nagyobba láthatod a teljes oldalt) :K

PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

(#14) lkadar

lkadar
(tag)

Lehet hogy hulye kerdes, de miert is van ezeknek 102 es 115%-os NTSC szinter lefedesuk... netalan ezek LED-es hattervilagitasuak? Esetleg mar a CCFL-ek is ennyit fejlodtek?

lkadar

(#15) TM^2107 válasza .mf (#6) üzenetére

TM^2107
(lelkes újonc)

NEC 2690WUXi :)

[ Szerkesztve ]

(#16) NoLF válasza CSorBA (#12) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tökéletesen érthető, köszönöm.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#17) próbakocka válasza Turmoil (#9) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

Az samsungon a lenti ezüstös csík kb 1 cm-el hátrébb van, fényesen lakkozott akárcsak a teljes keret. Ezzel szemben az LG teljesen matt, a kék led meglehetősen ronda pl a 2693HM-hez képest. A gombok a Samsungnál jobboldalon vannak mind, az LG-nél bal oldalon is. A talp LGnél le van kerekítve, samsungnál van rajta egy ezüstre fújt gyűrű.

Egyébként a kettő tök ugyanaz...

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#18) Turmoil válasza próbakocka (#17) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

Komolyan nem értem. :O
Miután nem csak nekem ugrott be elsőre a hasonlóság, nem értem, hogy miért jön újabb és újabb ember, aki megmagyarázza, hogy de mégsem ugyanaz. Tudom, hogy nem, csak a lényegi design-elemek erős koppintás-szagot árasztanak. (Gyk: a keret formája, felülete, alul szürke sáv, a bekapcsoló gomb elhelyezkesée és a kék fénye.)

Túl erős az ultra-ibolya, vagy mi van? :Y :W :W :W :W :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

(#19) blackrulz válasza Turmoil (#18) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

te szerintem a fórumozást egy kicsit túl komolyan veszed ;) mélylevegő, mosoly ;)

nekem nem igazán szempont a brutális színhűség és a teljesen homogén megvilágítás, ellenben az ár nagyon.
bár ahogy nézem két éve 19 wide volt nekem megfizethető, most a 22" volt kb annyi. még két év és már két ilyet hajtok remélem :C
bár 30" nál sokkatl többet nem is érdemes venni, 2*22"-t is nehezen látok be nem hogy 2*30-at:)

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#20) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Szerintem ezt is az iPhoneról másolták, mint mostanában mindent!
:DD :C

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#21) Tithian válasza .mf (#6) üzenetére

Tithian
(őstag)

Amerikában a Doublesight és a Planar forgalmaz az NEC mellett az NEC-énél sokkal barátibb áron ($7-800!) 26-os IPS moncsikat. Épp itt az ideje, hogy nálunk is megjelenjenek hasonlóak.
1100 euró nem olcsó (legyen itthon 280-300K), bár egy jobbféle 24-es S-PVA is ér 200-210K-t, 24-es IPS pedig nem valami sok van...

[ Szerkesztve ]

</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

(#22) .mf válasza Turmoil (#8) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

És mondd, te a monitor káváját szoktad nézegetni vagy a monitort?

Hasonló ezüstcsík alul a monitorkáván. Huh, naésakkormivan? Mintha monitorkáva-dizájnban akkorákat lehetne vagy kéne újítani; vagy mintha az lenne a lényeg egy monitorban...

Ez nem pillanatnyi hírnévszerzés-próbálkozás volt részemről, hanem gyenge oltási próbálkozás részedről.

(#23) .mf válasza TM^2107 (#15) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Akkor mégiscsak van, ezt benéztem :DDD
De ugye, hogy neked is utána kellett keresned :P Ritka jószág a 26" S-IPS, bár lehet, hogy evvel beindul.

(#24) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

de sokig tartott:- (((

udv

neduddki

p.s. mas aspektusbol: hamr munka ritkan jo! /na de annyire???:- )))/

mod: .mf: nem ne kellet dfe mar elotem megazontak:- )))

[ Szerkesztve ]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#25) neduddki válasza lkadar (#14) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

nedda kit latnak szememi:- )))
utunik: LM300WQ3 meg LM260WU1 de hat ezek kicsebbek a q5meg csak szepben, szoval...

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#26) miccur

miccur
(fanatikus tag)

Ez is csak LCD :P

no comment.....

(#27) lkadar válasza neduddki (#25) üzenetére

lkadar
(tag)

Hey!

Fel-fel tunok :).

Az LM260WU1 tenyleg LED-es? Kicsit nehezen talaltam rola infot, es az is elegge ellentmondasos volt :(.

lkadar

[ Szerkesztve ]

(#28) dezz válasza miccur (#26) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak éppen a különféle paneltípusok között alapvető különbségek vannak.

(#29) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Hááát... a 30"-osat utálom, mert picik rajta a pixelek, úgyhogy inkább 26"-sokat helyezhettek el az ajtóm előtt. Köszi, csá!

(#30) Hun'reeth válasza dezz (#28) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

Nyilván arra gondolt, hogy nem OLED ;)
Azért szépek lehetnek de én nem igazán tudnék ezekkel mit kezdeni. tv-nek max.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#31) dezz válasza Hun'reeth (#30) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem inkább arra gondolt, hogy "ez is csak szar LCD" (ahol az LCD = TN panel)...

Miért nem tudnál vele mit kezdeni? Minőség v. méret?

[ Szerkesztve ]

(#32) _az

_az
(senior tag)

az anyjukat a 250000-es árért.
akkor ikább 3db tn+film paneles 24". irodába mi a francnak ez?

az

(#33) Adrian Mole válasza _az (#32) üzenetére

Adrian Mole
(senior tag)
LOGOUT blog

Irodába (tervezőprogi, grafika) színvisszaadás miatt, otthonra betekintési szögek (filmnézés, közel ülve sincs szín és fényerő torzítás - ez egyébként irodában is fontos!) és a gyors reakció miatt. Ezekben a TN nem annyira jó. Az ára tényleg nem baráti.

42

(#34) Menthirist

Menthirist
(őstag)
LOGOUT blog

design? nekem az lenne az ideális, ha kb 1-2 mm, vagy netán keret nélküli lenne :D szerintem ezen a vékony peremen nem lehet sokat cifrázni, esetleg kivastagíthatod, hogy legyen több tered designolni, de szerintem butaság... remélem lesznek majd még vékonyabb keretű lcd-k, és akkor végre tökéletesebben lehet dual monitorozni...

Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

(#35) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Drágaszág(om).... :DDD

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#36) Arius

Arius
(fanatikus tag)

580 euró?!?!?!
:Y :Y :Y

[ Szerkesztve ]

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.