Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gfefe

gfefe
(őstag)

Kellemes kis cucc, de amire én i7 re váltok talán elfogadható árban is lesz majd :DDD
(1 év minimum)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm... 1,65volt, 2000mhz, 7-8-7-20? olyan, mint a múltkori ocz blade csomag :) nekem sem most lesz hasonlóm :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) efi99

efi99
(fanatikus tag)

Ész nélkül hűtik a memócsipeket - most már ventivel is - közben lehet, nem is nagyon melegednek. Mérte már valaki?

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#4) Satan_Claus válasza efi99 (#3) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)

Az csak látványelem, de valamire rögzíteni kellett. :)

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#5) shteer válasza efi99 (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

elég jól melegednek a ddr3-as kitek még az alacsonyabb fesz ellenére is

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) Enton válasza shteer (#5) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig milyen jó hogy az ujabb technológia, mindig nagyobb kapacitást hoz kissebb méreten kevesebb fogyasztással ergo kisebb hővel.
De valahogy eddig még nem akar igazolódni ez a tendencia. :D

Family Guy Online - Closed Beta

(#7) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na még egy venti a gépbe, tök jó...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#8) CPT.Pirk válasza ^Clown (#7) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazából kettő. :D - És amíg olcsóbb ventilátorokat beépíteni, mint fémet hűtőbordának, addig lesznek ilyen tákolmányok. De kéken világít a lelkem legalább!

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#9) ADAM1337 válasza efi99 (#3) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Hát ezt én nem állítanám.
ocz xtc review

cars1dA

(#10) edward2 válasza ADAM1337 (#9) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

wow azért elég vadak az eredmények. :C

(#11) kulfoldi válasza edward2 (#10) üzenetére

kulfoldi
(tag)

Szerintem egyaltalan nem vadak, 40-50fok semmi ezeknek.

Ezek a memoriak, ha mar majd valakinek nem kellenek/elromlanak elkerulnek olyan cegek telephelyeire, mint a mienk is, ott aztan idos nenikek egy forrasztoasztalon leforasztjak a fincsi memoria BGA chipeket a NYAK-okrol 3-400 fokon, aztan jol eladjak refurbnek nagy cegeknek, mint pl. a partminer es tudod mi lesz? Ott tesztelik, reballozzak, eladjak a gyartoknak, mi pedig megvesszuk 2 ev mulva egy masik eszkoz NYAK-jan. Azert nem teljesen elitelendo, ezt mashogy recycling-nak is hivjak.

(#12) mephi666 válasza ADAM1337 (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de ezeket az eredményeket ddr2-vel mérték, nem? azok többet is esznek, meg jobban is melegednek, nem? a 40-50fok meg szerintem nem olyan sok... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#13) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos nem lesz olcsóbb, mint a Corsair vagy az OCZ ramja...:(

(#14) P00By válasza Keldor papa (#13) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:(

(#15) Nyugdíjas válasza ^Clown (#7) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Az enyémbe biztosan nem :D
Örülök, hogy kiirtottam belőle már egészen sokat :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#16) ngabor2 válasza mephi666 (#12) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

viszont ahogy látom, egyre kisebb a felület, ahol a kevesebb hőt le kell adni. ebből az következik, hogy a kisebb felületet jobban melegíti.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#17) westlake válasza Keldor papa (#13) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mar a gskill-nek is van.. ;)

I'm out.

(#18) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég brutálisnak tűnnek. :B

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#19) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezen vajon milyen chipek vannak?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#20) Csoky válasza Enton (#6) üzenetére

Csoky
(újonc)

De azért a (pl.) DDR2 1066Mhz és DDR3 2000Mhz között pici különbség van :DD
értem én, hogy kevesebb fesz, de majdnem a kétszerese nem? Ugye képben vagyok? :F Mondjuk nyilván, ha a gyárban is hűtivel adják :DDD Javítsatok ki légy szi ha nem jó a hétmérföldes logikám. :U Köszöntem!

Legalábbis én így gondolom.

(#21) westlake válasza Oliverda (#19) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

elpida.. maybe..

I'm out.

(#22) tome.jr válasza westlake (#21) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikorra érnek el hozzánk ezek a komolyabb ramok? Core i7-hez már ez illene nem a most kapható 1600-asok.

(#23) Enton válasza Csoky (#20) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebbe a multkor belementem, de elbuktam. :(
Most inkább csöndben maradok.

Tény, ami tény, melegszik mint a dög, valamivel jóval jobban mint az előző generáció. :(

Family Guy Online - Closed Beta

(#24) westlake válasza tome.jr (#22) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

nem tudom.. meg amcsiban sem kaphatok.. szerintem meg ebben a honapban kijonnek..

I'm out.

(#25) mephi666 válasza westlake (#24) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

múlt hónap közepe-vége felé jelentették be ezt az ocz csomagot... ugyanezek a paraméterei... és kicsit szolidabban is néz ki... kékledek meg zajkeltők nélkül :) de még arról sem találtam semmit, hogy árulnák...

(#26) westlake válasza mephi666 (#25) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mint ahogy a corsair-rol sincs hir.. valszeg egyszerre fognak kijonni.. nem mintha valamifele nda miatt nem adnak ki oket..

I'm out.

(#27) Zájec válasza tome.jr (#22) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

"Core i7-hez már ez illene nem a most kapható 1600-asok."
miért mi a baj az 1600-okal ? ja , gondolom lassú töle a gép és szaggat ,
a 2000-s pedig hasit mint az állat és nagyon gyors....

(#28) tome.jr válasza Zájec (#27) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi baj nincs velük, de ha 775-höz lehet venni 2133-as ramot akkor nem indokolt szerinted a Core i7-hez is valami hasonló?

Egyébként nálad mennyin mennek az 1600-as ramok? Olvastam Giga X58 topicban hogy az Extreme-ben 1400-on se indultak el.

(#29) Csoky válasza Enton (#23) üzenetére

Csoky
(újonc)

Hát... értem. Nos, azt hiszem pont ezt elkerülendő tettem fel a kérdést :) Máris jobb okosabbnak lenni :DDD Ki gondolta volna hogy pont fordítva van :F

Legalábbis én így gondolom.

(#30) marcee

marcee
(PH! addikt)

Részemről addig éljek (boldogságban), amíg aktív hűtéses memóriát nem építek a gépembe... :(

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.