Na, ebben kieggyeztünk ![;]](/dl/s/v1.gif)
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

Na, ebben kieggyeztünk ![;]](/dl/s/v1.gif)
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

Igen..én még pár napig várom ,hogy zuhannyon az új karik ára.. utána azon leszek hogy emelkedjenek 
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

Stratégia.??
De a 8800GT időszakában az ATI volt elkényelmesedve, azt hitte, hogy az ellenfelének szánt 3870, majd egyenértékű lesz vele, de még a 8800GT-nél gyengébb, 9600GT-vel sem bírt. ÁR/teljesítményben meg biztosan nem.
GuB3Ra: "öröm és bódotság" 
[ Szerkesztve ]
Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

Ja csak az várja az áresést aki nem vásárolt be, én még a legelején bevásároltam tavaly októberben, de aki halogatta hogy majd esik az ára meg valaki a Fermire várt és azért halogatta a vásárlást, azok most megszívták és az Ati-t szidják, hogy miért adja ilyen drágán a mellesleg jól sikerült karikat. 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Ha a driveren múlt volna, akkor csak egy catalyst frissítés kellett volna. Ellenben a játékhoz hoztak javítást, tehát a fejlesztők hibáztak. Volt ilyen az NV életében is, nem is egy. Ott is hozták a patchet a fejlesztők. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Lehet, hogy én nem játszom olyan játékokkal, amelyek nem futnak NV driverekkel, patch nélkül ?
Mert én még ilyennel nem találkoztam, hogy ATI-n futott, az adott driverrel, NV-n meg nem. 
Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

Ja csak a 8800gt 100k+-ról indult a 3870 meg soha az életben nem volt abban az ár kategóriban!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

100K ?
Mikor, és hol ? A nagy 8800GT vadászat idejében is, csak 60K-ra emlékszem.

Roszul emlékszel!
60k 

Olvass : [link] 60-65K 

Asus EAH5870 TOP az nagyon szuperul nez ki 
.::www.megadanceradio.hu::.
Van ilyen ... a driver csak egy szoftver, emberek írják, így vannak benne hibák. Ezért jönnek a frissebb változatok, hogy ezek a problémák javítva legyenek. Red Faction Guerilla-nak voltak megjelenítési problémái. Az AVP laggolt max grafikán DX11-es kóddal. Ezekre szintén van javítás.
Robi BALBOA: A legolcsóbb natúr 8800 GT-ket tényleg be lehetett szerezni 60k-ért.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nem! ez a te meglátásod
én csak azt magyarázom h itt az NV és az ATI
nekem is lehetne az Ati szemétláda de nem az mert ez üzleti politika
és nem hibáztathatjuk érte 1 iket sem
én csak azt magyarázom h mind2 egyszerre rossz és jó is
1 ütt fejlődés külön semmi

Oké utánna néztem és tényleg voltak fapados 8800gt-k 60k körül, úgy látszik én nem ezeket nézegettem régebben. 

Persze, hogy nem, hanem a vörösseket
Látod-látod....... 

Volt 8800-as karim csak nem Gt és úgy rémlett, hogy a legelején elég borsos volt az ára.
Amúgy jól el vagyunk így egymással, mi is volt az eredeti téma?! 
[ Szerkesztve ]

Mennyiért lehetett megjelenéskor HD5850-t venni?
Vagyis menynivel lettek drágábbak mióta kijöttek?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

Megjelenéskor is kb 65-70k körül voltak, csak utánna volt egy kis árcsökkenés (60-65k) és most újra emelkedik az ára.

Nagyon szépek!...nagyon drágák! 
Üdv: Zoli

Pedig pont a driver kérdés miatt bosszankodhat az ember. Hiába van neked egy király vasad, ha a meghajtóprogram "kissé" bug-os.
Januárban vettem egy 5850-et és nálam is előjött a szürke képernyő a függőleges csíkokkal effektus. Enyhén szólva kissé dühös lettem, mert megveszel egy 70 rongyos kártyát és ez történik.... Kicseréltettem a Sapphire kártyát egy Powercolorra és ugyanez volt a helyzet. Na akkor döntöttem úgy, hogy felejtős nekem az 5-ös széria egyelőre, maradok a HD4890-nél... GTX275-öt szerettem volna, de sajnos nem lehetett hozzájutni.
Elég sok tesztet elolvastam a vásárlás előtt és nagyon mérges voltam a teszt készítőkre is, mert nem hiszem el, hogy egyiknél sem jelentkeztett ez a probléma. Miért nem írtak erről sehol? Kicsit furcsa...
Volt GTX260-am néhány hétig és azt kell, hogy mondjam valahogy játékra sokkal jobbnak éreztem, mint az ATI kártyámat. Bizonyos játékoknál még a 4890-nél is folyamatosabbnak, gyorsabbnak tűnt a játékmenet.
Teljesen kész vagyok az ATI driver készítési eljárásától. Elhiszem, hogy sok gyártó, sok lap, sok konfig és együttállás, meg oprendszer meg minden, de valahogy az Nvidia-nál ilyeneket nem tapasztaltam. Bár lehet itt az is problémás, hogy 48-cas szériás a jelenlegi kártyám és már tojik rá mindenki, mert annyi mindent kell orvosolni, optimalizálni az 5-ös szériához, hogy ezzel már senki sem törődik. Alkalmazzanak több kódoló kollégát! 
4850-es kérdéshez annyit, hogy én anno 45k-ért vettem Gigabyte-ot
Tehát azért nem 30-ért kerültek azok sem a piacra....
Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók
Mivel a szürkehalál egy kevés konfigurációt érintő kompatibilitási hiba volt, nem lehetetlen, hogy senkinek sem jött elő a tesztelők közül. Alig 10-15 ezer embert érintet világszerte, innentől kezdve nehéz a tesztnél belenyúlni, hiszen több mint kétmillió eladott Radeonról beszélünk, míg átfogó teszt kb. 200-300 darab van az interneten. Egyébként a referenciakártyák esetében már ki van javítva a 10.2-es driverben. A nem referenciakártyákhoz BIOS-t lehet igényelni a gyártóktól.
[ Szerkesztve ]

Értem, utána olvastam én is erről, viszont akkor eléggé pechem lehetett, hogy pont benne voltam 2 kártyával is az ominózus 15000 júzerben! 
Vagy valami a konfigommal nagyon nem akart összeállni.... ehhh....
Azért még mindig azt mondom, hogy ez erlég bosszantó dolog. Tobb kártyám volt már és ilyen hibáról még csak nem is hallottam. Olyan volt, hogy nem megy 1-1 játék, vagy alkalmazás nem kompatibilis még, de hogy az oprendszer megreccsenjen és fagyi.... ez azért erős!
Bár az infok szerint Win7 64bit alatt jött elő "csak" a probléma....
OFF vége 
Csak, hogy a témához is hozzászóljak, tényleg jól néznek ki a kártyák! 
[ Szerkesztve ]
Nem a kártyákkal van a gond, hanem a konfigurációkkal. Rakhatsz bele hármadik, vagy négyedik kártyát is, nem fog működni. Erre egy csomó példa volt. Egyik konfigban szürkehalál, míg a másikban, már tökéletesen megy ugyanaz a kártya. Volt is egy topik az AMD fórumán, ahol a nem kompatibilis alaplapokat gyűjtögették össze, csak az AMD bezárta a partnereikre való tekintettel.
Mivel már készen vannak a javítások, így a kérdés, és a szürkehalálos topikok azóta tárgytalanok lettek.
[ Szerkesztve ]

De közben alaplap cserém is volt! 
P5Q Deluxe-ban is rossz volt és a P35C-DS3R-ben is.... 
Na sebaj, lekattanok a témáról!
Roppant zavaró tényleg, hogy nincs verseny a piacon és az AMD úgy árazza a termékeit ahogy csak akarja...
Bár a 48-cas széria előtt kb ugyanez volt az Nvidia háza táján is.... amikor még 6600GT-vel előrukkoltak, akkor az ATI nem volt kb sehol sem....
[ Szerkesztve ]
Mivel bezárták a topikot, így nem tudni, mely alaplapok érintettek. Ami biztos, hogy az X38-DS5-ben nincs ilyen probléma. Ennyit tudok hozzátenni. Szerintem soha sem fog kiderülni, hogy ténylegesen milyen alaplapok nem jók. Tekintve, hogy a javítás meg is jött, így értelmetlen is ezt vizsgálni.