Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az adatok szépen hangzanak, a karácsonyfa effektus kevésbé jön már be, árukról pedig nem mondanék semmit, teszt alapján lehetne eldönteni, érnek-e ennyit... :U (így ránézésre nem, de sose lehet tudni)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#2) blint63

blint63
(kvázi-tag)

Elég rusnyák, mit ne modnjak. :(((

(#3) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

A Hamáról amúgy is a gamer ugrik be egyből. ;]

Szerintem jobb lett volna egy külön márkát csinálni neki, mert nagyon elcsépelt a nagyáruházi kínai kábelek méregdrágán kategóriagyőzelemmel. :W

(#4) Zodicus válasza bartucc (#1) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

Egyetértek.

(#5) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lol A Hama uRage enyhén Razer Lachesises :DDD

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#6) Runner_fxr válasza F34R (#5) üzenetére

Runner_fxr
(senior tag)
LOGOUT blog

A Monster mánia is visszaköszön a Hama egereken, nagyon hasonló a motívum.

[ Szerkesztve ]

kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...

(#7) buzus

buzus
(fanatikus tag)

Advanced , Intuitive and Versatile Interface Archetype. - Maradjunk a mouse-nál :W
Pisti most is verheti mellét, hogy biztos gyorsabban tud majd vele kattintani mint a 2000ft os egérrel.

(#8) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a Hama úgylátszik már minden eszközt gyárt. Még "gémer" egert is.
A giga nem tűnik rossznak, de nem vágtam magam hanyatt tőle.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#9) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Falhoz vágni drága, jccani meg ócssó ;]

Egeret nem minden évben vesz az ember, ha hosszútávra kell, akkor nem HAMA típusút választanék :(

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#10) ABee

ABee
(tag)

Hama gémer egerek lol. Még a névválasztás is siralmas. What is your age?

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#11) F34R válasza Ł-IceRocK-Ł (#8) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gigabyte az tetszetős a wired egereiket is felvarhatnák nagyon szépen néz ki az új modell

(#12) Felhő

Felhő
(tag)

Aki 30.000 Ft-ért vesz egeret, annak is csak gratulálni tudok...

(#13) F34R válasza Felhő (#12) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ipon-nál már kaphato a Giga 21k az ára

Maximum amit egérre kiadnék az Roccat Kone+

(#14) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát lehet,hogy a Gigabyte egér jó meg szép meg minden-nekem egyáltalán nem tetszik,de ez az én bajom-de elrettentö az ára.Jó öreg Logitech olcsóbb és szerintem még jobb is

(#15) cellpeti válasza F34R (#13) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annak idején ennyiért vettem Razer egeret. Amúgy 21k az ára, azért már lehet kapni tényleg, normális gamer egeret is.

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#16) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

A hama urage, egy az egyben diamondback koppintás. : D haha!
Egyébként, a forma tök jó lenne, anno imádtam a diamondbackeket... az a fura kialakítás hogy volt két homorú rész az egér alján, tök jól lehetett pókfogásban nyomatni neki.

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#17) F34R válasza cellpeti (#15) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen pont azért írtam logitechet is lehet olcsóbban kapni , a g9 az hasonló áron van a roccat kone+ meg még 2k val olcsóbb is , valahogy ez a gigabyte egér nem úgy fog meg mint a többi gyártó terméke akik évek óta ott vannak azért.

(#18) hohoo

hohoo
(senior tag)

Én vettem gémer egeret tavaly előtt. Trust, és ráraktam egy "gamer" feliratú cetlit. És csak 2 ezer forint volt. Így olcsóbban megkaptam ugyanazt :)

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#19) cellpeti válasza hohoo (#18) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y :C :C

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#20) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Az Aivia M8600 nagyon jól néz ki képen, kíváncsi lennék rá élőben milyen?!

(#21) Lokids

Lokids
(tag)

Szerintem simán lehet gamer egér a Hama is. A nagy gyártók árának fele marketing meg a logó. Ők ezt simán megspórolják. Meg feljelszteni sem kell, csak lenyúlják amit más már kitalált. És kész is a gamer egér olcsóbban, ami kb ugyanazt tudja mint a nagyok.

De a jó öreg MX518-nál nem kell jobb. :) (az utódja szerintem drága. egérért max 10K)

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#22) Duracellm... válasza Lokids (#21) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

azért ha szétszedsz egy egeret, meg egy ilyen karácsonyfát akkor van különbség...

Nagyon régen vettem (7 éve) egy jó egeret 16K-ért mai napig tologatom, pedig kapott már rendesen...ezek nem fogják megélni a 3.születésnapjukat sem aktív használat mellett...

(#23) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Hama szerintem egy az egyben a Razer-t majmolja. Akinek nem engedi a pénztárcája, hogy vegyen egy modellt a kígyós márkából annak jó alternatíva lehet. A gombok ugyanúgy vannak elválasztva, ugyanaz a húsba vágó feeling érződik ezen is. Aki ilyet vesz lőjjön hozzá egy Razer matricát Ebay-en (ajándékba adják a cuccaikhoz), ragassza rá és már villoghat is, hogy neki milyen faintos rágcsálója van. A bizonyos energiaitalról származó logóról már ne is beszéljünk. Mindezt kb egy X7 árában? Vicc...

Gigabyte-ról inkább nem mondok semmit. Mára ennyi oltás bőven elég ;]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#24) lujó55

lujó55
(őstag)

Hogy miért nem tetszik nekem ez az Aivia? ... :( :F :U
Ennyiért azért lehetne szebbet is kiizzadni.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#25) northmahri

northmahri
(kvázi-tag)

Nem tudom ti vennétek-e 10,20,30k-ért egeret...
Sztem szánalmas ennyit kiadni egy nyamvadt egerért...persze ennél már csak az idegesítőbb amikor vki azért vesz rosszabb videókártyát és processzort mert ilyen marha márkás extra full high precision max speed egeret és billentyűzetet vesz a sima mezei helyett.
Én kb 1 éve vagyok egy tökéletes 5k-s egér birtokosa, amivel SEMMI gondom sincsen(A4tech x7 750bh)

Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs

(#26) Prison85 válasza northmahri (#25) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek szerint szánalmas vagyok :U ;)

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#27) kNG válasza northmahri (#25) üzenetére

kNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem A4Tech x718-F van, kb. 4 éve, tökéletesen elégedett vagyok vele, csak most kezdtek kopni a teflontalpak :) szintén 5k volt!

Egyébként meg...aki már gamer egeret akar...nem a design számít, és nem is annyira a dpi...hanem h milyen a FOGÁSOD azzal az egérrel...ha nem jó a kezed alá, akkor b*szhatod...én azért vettem ezt az egeret mert olcsó volt, és ahhoz képest ár/érték arányban jó, de a nagy kezemnek nem kényelmes...az mx518 volt nekem a tökéletes, a játékomon is meg lehetett látni egyből, amikor anno a havernál kipróbáltam...ja és a dpi meg nem minden...quake live profik 400-450 dpivel nyomják gamer egerekkel... :Y ..igen, tudom...és tényleg így van...kipróbáltam a 400 dpis felbontáson én is az egeremet, és láss csodát 15-20%ot kapásból javult az accuracym liveban (tehát teszem azt addig volt 25, utána lett 40...lassabb játékokban addig volt 35, lett 50-60)...az egészre annyi a magyarázat (sztem) h az öreg rókák mint talán én is hozzá voltak szokva anno ehhez a felbontáshoz, akkoriban még nem volt gamer egér... :Y :R

[ Szerkesztve ]

ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...

(#28) kNG válasza kNG (#27) üzenetére

kNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[strenx quake live movie]

Az egyik legelismertebb játékos, 360 fokos fordulathoz 28cm egérmozdítás... :) nesze nektek nagy dpi fanok

ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...

(#29) kNG válasza kNG (#28) üzenetére

kNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[Cooller quake live]

Ő Razer Abyssus Mirrorral játszik, ez sem 20k-s egér :) 10k az ára...

(#30) worxland válasza northmahri (#25) üzenetére

worxland
(tag)

Én is szeretnék benevezni a szánalmas kategóriába a 21k-s gémer vájerlesz egeremmel - amivel mellesleg irodai alkalmazásokat használok.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#31) Prison85 válasza worxland (#30) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Mindennapi használatnál is jó szolgálatot tesznek a speckós pontos egerek. Ha egy ismerősömnek segítek gépet javítani vagy egyszerűen csak kipróbálom a cuccait, akkor döbbenek rá igazán, hogy mi a különbség egy 1000 és egy 10.000Ft-os egér között. Hama talán nem lesz rossz a külföldi árak alapján, de mire kis hazánkba kerül, addigra már súrolni fogja az MX518-at. :( Gigabyte 21.000Ft-ért pedig egyszerűen eltúlzott és nevetséges! PH-n ennyiért Razer Mamba-t kaphat az ember csak tudni kell kinél keresse;)

(#32) hohoo válasza worxland (#30) üzenetére

hohoo
(senior tag)

Gratulálok hozzá :D oda még egy golyós egér is sok lenne.

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#33) worxland válasza hohoo (#32) üzenetére

worxland
(tag)

Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, keresek azonnal egy ilyent:
Tudsz ilyen jó ötleteket adni az élet más területén is? Tanácsadói pályára nem készülsz esetleg? Ott szoktak keresni ilyen univerzális tárgyismerettel rendelkező embert, aki nulla infó birtokában is megmondja a frankót.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#34) Duracellm... válasza hohoo (#32) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ha tényleg szeretsz szenvedni, akkor kezelj adatbázist, tuch-paddal, bokszkesztyűben :DDD

nyírjál füvet úthengerrel, othon :DD

[ Szerkesztve ]

(#35) tommje

tommje
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az uRage nagyon húz a Razer Diamond , Diamond 3G és a Copperheadre
szerintem.....

Te jó isten !
CSEKK

Ez egy csöppet Razer Diamond

Az uRage evo meg ilyen icon7 z500 , gigabyte Ghost szerűség

Nem értem miért kell ilyen kamu egeret gyártani ...

[ Szerkesztve ]

" Nem szeretem ha privát üzenetre nem válaszolnak "

(#36) tommje válasza tommje (#35) üzenetére

tommje
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ja bocs látom ezt már ti is észre vettétek :D Sebaj :) Én is leírtam :D

Még egy észre vétel a Hátulján mintha ilyen FAKE Monster Energy Drink logó lenne :D

HAMA 4 EVER ÷D

[ Szerkesztve ]

(#37) Prison85 válasza tommje (#36) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Monster logót én is észrevettem ;) #23#. Vicces gyártó ez a Hama :N

(#38) tommje válasza Prison85 (#37) üzenetére

tommje
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A következő egerem ilyen lesz csak hogy megnézhessem milyen retek :D

(#39) L-e-f-i-e válasza tommje (#38) üzenetére

L-e-f-i-e
(fanatikus tag)

A Hama-ról mint márkáról nekem sem a legjobb minőség ugrana be elsőre, azonban van egy ismerősöm akinek ilyen egere van és mit ne mondjak nyilván skill is kell hozzá, de (fps játékban) még szerényen fogalmazok, ha annyit mondok enyhén Pro gémer...szóval.. ;)

Origin: L-e-f-i-e-1

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.