Nekem A4Tech x718-F van, kb. 4 éve, tökéletesen elégedett vagyok vele, csak most kezdtek kopni a teflontalpak
szintén 5k volt!
Egyébként meg...aki már gamer egeret akar...nem a design számít, és nem is annyira a dpi...hanem h milyen a FOGÁSOD azzal az egérrel...ha nem jó a kezed alá, akkor b*szhatod...én azért vettem ezt az egeret mert olcsó volt, és ahhoz képest ár/érték arányban jó, de a nagy kezemnek nem kényelmes...az mx518 volt nekem a tökéletes, a játékomon is meg lehetett látni egyből, amikor anno a havernál kipróbáltam...ja és a dpi meg nem minden...quake live profik 400-450 dpivel nyomják gamer egerekkel...
..igen, tudom...és tényleg így van...kipróbáltam a 400 dpis felbontáson én is az egeremet, és láss csodát 15-20%ot kapásból javult az accuracym liveban (tehát teszem azt addig volt 25, utána lett 40...lassabb játékokban addig volt 35, lett 50-60)...az egészre annyi a magyarázat (sztem) h az öreg rókák mint talán én is hozzá voltak szokva anno ehhez a felbontáshoz, akkoriban még nem volt gamer egér...

[ Szerkesztve ]
ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...