Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Typo: "A D-Link tehár elérkezettnek látta az időt..."

TRON addict

(#2) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Thecus fincsi cucc lesz, erős a hardver is a megfelelő teljesítményhez. Az ára viszont nem valószínű, hogy otthoni felhasználókhoz lesz igazítva :) - bár nem is mi leszünk a célközönség - Pedig szívesen vennék vmi hasonló tudású készüléket, csak hát az áruk...

(#3) tiborandras válasza dbius (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

valoban eros kis masina, legolcsobban 650$-ert talaltam. mire hazankba jut, lesz belole 150e... :((

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#4) Lars

Lars
(senior tag)

Nekem a d-link mozgatta meg a fantáziámat, régóta szemezek egy ilyen cuccal, és ha megfelelő lesz a teljesítménye, akkor még lehet hogy be is ruházok egyre.
A másik szerintem inkább kis cégeknek való, több felhasználó kiszolgálása, és a megbízhatóság talán ott fontosabb, mint otthon. ( Beépített szünetmentes részre kíváncsi lennék mit mutat )

(#5) lujó55 válasza Lars (#4) üzenetére

lujó55
(őstag)

csak a szellőzéséről nem tudtunk meg semmit. :U

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#6) dbius válasza Lars (#4) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a baj - legalábbis esetemben - a legtöbb otthoni felhasználásra készített nas-nál, hogy az elérhető sebesség meglehetősen limitált. Így a mai nagy HDD-re történő másolás tetű lassúnak hat...

Előbb-utóbb rászánom magam és veszek egy ilyen Thecus szintű cuccot (Synology cuccokkal szemezgetek még)

(#7) Lars válasza dbius (#6) üzenetére

Lars
(senior tag)

Olvastam talán ipon-on egy tesztet, ott elég komoly tempót értek el ( legalábbis a régi NAS-okhoz képest ) valami elég olcsó kis cuccal is. Persze nem vagyok benne a témában, és nem tudom hogy mik az igényeid. Meg végülis ezeket egyszer kell megvenni, és sok sok évig ( kis szerencsével ) elvagy velük. [link]
Emitt a teszt. Utolsó előtti oldal. Szerintem ez már korrekt.

(#8) Lars válasza lujó55 (#5) üzenetére

Lars
(senior tag)

Hát igen, bár azért csak megoldják valahogy hallkan. Meg ezekbe álltalában 5400-es winyók mennek, úgysem tudsz gyorsabbat kihasználni. Az meg nem is igazán melegszik.

(#9) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Ennek a D-Link-nek nagyon szimpatikus az ára :K

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#10) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Sokkal inkább az átlagos fogyasztásra lennék kíváncsi...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#11) fgordon válasza ZCoyote (#9) üzenetére

fgordon
(senior tag)

Ugye úgy értetted, hogy HDD nélkül annyi az ára? :)

Engem az érdekelne, hogy mennyit fogyasztanak ezek az eszközök terhelés alatt, üresjáraton...

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

(#12) agyhalal válasza fgordon (#11) üzenetére

agyhalal
(kvázi-tag)

Power Consumption

Normal mode: 15.7 W
Sleep mode: 8.2 W

Engem pedig az érdekel, hogy milyen vas van alatta. CPU, RAM

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.