Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mcsabee

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Hehe, nem rossz kis kütyü, csak egész biztosan nem lehet beszerezni itthonról azért a 28k pénzért. Ha lenne fölösleges 120 dodóm, simán bepróbálnék egy ehhez hasonló eszközt.

Stay a while and listen...

(#2) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

És ez most mitől PMP, miért nem tablet? :F

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#3) Cyberpunk válasza Bibby (#2) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Szerintem is inkább tábla PC-nek nevezhetjük.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#4) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Az egyik új hordozható médialejátszójuk

Akkor ezek szerint az összes tablet médialejátszó? :D

(#5) Cyberpunk válasza blueMerle (#4) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Végül is én többnyire erre használom. Utazás közben internet, film nézés, zene hallgatás ilyenek.

(#6) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz, nem rossz... De mi értelme van a felskálázásnak? Mármint arra a felbontásra... Kicsit túlzásnak érzem. Na meg kihasználhatatlannak... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#7) imibogyo válasza atike (#6) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Elolvastad a hírt? :U

Ráadásul állítólag képes a 2160p (3840x2160 képpont) felbontásra történő felskálázásra is. Természetesen ezt nem a héthüvelykes érintőképernyőre szánják, hiszen arra csak 800×480 pixel varázsolható, viszont a HDMI porton keresztül kompatibilis megjelenítőkkel könnyen összecsatlakoztatható.

[ Szerkesztve ]

(#8) atike válasza imibogyo (#7) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Ráadásul állítólag képes a 2160p (3840x2160 képpont) felbontásra történő felskálázásra is. Természetesen ezt nem a héthüvelykes érintőképernyőre szánják, hiszen arra csak 800×480 pixel varázsolható, viszont a HDMI porton keresztül kompatibilis megjelenítőkkel könnyen összecsatlakoztatható.

Olvastam. Csak nem tudok (még) egy olyan tévét sem ami tudná... Még monitor sincs a környezetemben ilyen felbontással. Erre gondoltam... Egyértelmű volt, hogy nem a 7 colra szánják... :)

(#9) blueMerle válasza Cyberpunk (#5) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Jó hát akkor mától hanyagoljuk a tablet elnevezést, és legyen médialejátszó. Nekem mindegy :D

(#10) imibogyo válasza atike (#8) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Mea culpa.. Én úgy értettem az "arra a felbontásra" részedet, hogy a tabletnek arra a felbontására. :B

Amúgy legalább időtálló. Mire jönnek ilyen kijelzők már van egy eszközöd, ami tudja az adott felbontást. ;]

(#11) atike válasza imibogyo (#10) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Feltéve, ha addig nem cserélem le... Nem hiszem, hogy egy ilyen kütyü 2-3 évet kibír a "gazdájánál"... :) Hamarabb meg szerintem nem lesz még olyan tévé ami kihasználná ezt a tudást. 2-3 év múlva meg már olyan tudású PMP-k lesznek, hogy csak nézünk... Ördögi kör...

(#12) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Szimpatikus eszköz. :) Főleg az ára miatt, bár azt a 800/480-as felbontást lehetne növelni. :U 768 pixelsort érjük már el böngészéshez.
Oké, hangyanemiszervnyi ikonok, mert persze "nagy ikonok" használatára nincs mód... :U
Még amire esetleg igényem lenne: cserélhető akku. Lehet felőlem formaakku is, aranyárban. Egyszerűen ha lemerül, tudjam cserélni a hosszabb utakon. Vagy jöjjenek a napelemes töltők jobb hatásfokkal olcsóbban!

Na mindegy, vállalható és kész.

Miért van 32 gigában limitálva a memóriakártya? Már vannak 64 gigás microSD-k is. Illetve ha egy 64-eset particionálok 2×32-be, akkor kezeli külön meghajtóként?

[ Szerkesztve ]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) blueMerle válasza macilaci78 (#12) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Még amire esetleg igényem lenne: cserélhető akku.

A jó hír hogy erre már nem kell várnod. Én is most vettem egy ilyen tabletet ami tudja ezt, parancsolj:

(#14) Pantal

Pantal
(senior tag)

120 dollár egy 7"-os "tabért" nem is rossz azt hiszem, vennék is egyet, ha itthon kapható lenne.

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#15) devast

devast
(őstag)

Legalább megnéznétek mit írtok le.
1,5 gigahertzes Cortex A10
Papíron. Marketingben. Valójában meg az Allwinner A10 egy kétmagos cortex a8. És 1 vagy 1,2Ghz-es, már nem emlékszem. Ettől függetlenül egy elég jó soc, szó se róla (nem is értem miért kellett a "szokásos" kínai ferdítés...)
ps: cortex a10 architektúra nem létezik. Van a8 a9 a következő meg a15 lesz.

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#17) lexandro

lexandro
(kvázi-tag)

http://www.androidtablets.net/forum/rockchip-rk2818-tablets/24511-onda-vx610w-anybody-knows.html

Rezisztiv kepernyo es nincs market. Nyilvan ennyi penzert, ennyi dukal csak jo ha tudja ezt is az ember mielott dont. A CPU furcsasagokat itt is emlitik.

Robi

(#18) Dawee

Dawee
(kvázi-tag)

Én postával 153 dollárért találtam Kínából. Igaz nem 120, de ezért a hardverért (Mali 400 ami az SGS2-ben is van) azért nem rossz, ráadásul a kijelző felbontás miatt a telefonokra való cuccok jók rá.

A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#19) Pantal válasza lexandro (#17) üzenetére

Pantal
(senior tag)

Rezisztív kijelzőért kár, Marketet meg megoldod .apk-val.

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#20) blueMerle válasza lexandro (#17) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Rezisztiv kijelző ilyen belső mellé? Ezeknek elmentek otthonról? :Y

(#21) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Rezisztív cuccot már nem vennék. Pedig ennyiért "Miért ne?" alapon is elgondokodtam rajta.

twitter: MatrixfanLive

(#22) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Bár csak lenne belőle mobilmodemes verzió is.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#23) blueMerle válasza banhammer (#22) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Így is hogy kiderült rezisztív a képernyő? :F Hááát...

(#24) Bibby válasza blueMerle (#23) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Az biztos hogy akinek volt már kapacitív cucca az nem kér a másikból utána. :U

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#25) blueMerle válasza Bibby (#24) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Pontosan. Vannak nagyon jó rezisztív kijelzős cuccok de általánosan elmondható hogy nem a legkényelmesebb kezelni ezeket a kijelzőket. Mobilon mégcsak hagyján, ott nem olyan rossz a helyzet de egy ekkora böszme dögön bizony nem olyan kellemes használni. Egyik ismerősöm is egészen addig nagyon elégedett volt a kapacitív kijelzős tabletjével amíg a kezébe nem fogta a Galaxy Tab-om.

(#26) Cyberpunk válasza blueMerle (#25) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Gondolom rezistív akart lenni. :D

(#27) blueMerle válasza Cyberpunk (#26) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

igyvan :)

[ Szerkesztve ]

(#28) macilaci78 válasza blueMerle (#13) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Hát nem a 120$-os kategória. :(

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#29) devast válasza macilaci78 (#28) üzenetére

devast
(őstag)

Válogass.
Egész jók is vannak $120 körül...

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#30) braonmalo válasza lexandro (#17) üzenetére

braonmalo
(újonc)

lehet rendelni multi touch capacitive kijelzővel is http://www.chinistore.com/en/chinese-tablet-pc/281-buy-onda-vx610w-tablet-pc-15ghz-7-inches-8gb-android-23-tv-out-wifi.html&ei=yeQ3T9OAEcmg-wa1j9H-AQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=4&ved=0CEIQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3DOnda%2BVX610W%26hl%3Dhu%26prmd%3Dimvnsfd

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.