Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) BotaN

BotaN
(senior tag)

Egy nagyon részletes külföldi tesztben már korábban veszélyesnek minősítették a ToughtPower előző sorozatát, azóta valahogy nem bízom bennük. De lehet hogy pont egy rossz példányt fogtak ki, viszont ott nagyon durva fesz ingaduzások voltak, nem beszélve a melegedésről.

(#2) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Hát, a specifikációk alapján ezek már tényleg a lassan 20 éves ATX szabvány csúcsai, nem tudom, hová lehetne még fejleszteni egy ilyen jellegű tápegységet. :)
Respect! :R

(#3) FireKeeper válasza Angel1981 (#2) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy ekkora teljesítménynek mi értelme?

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#4) .mf válasza Angel1981 (#2) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A SeaSonic X széria irányába, de hát egy Termálték hol van attól ;]
Bizonyos terhelésszint alatt passzívak, s nem kell ekkora teljesítménnyel trükközniük, hogy a Gold ill. Platinumot elérjék...

(#5) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 120 000 óriás MTBF üzemidőre minősített

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) lee56 válasza FireKeeper (#3) üzenetére

lee56
(senior tag)

Miért, nem gyakori hogy valaki bevállal 3 db SLI 590GTX-et pl? :)

No Comment

(#7) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

új kis méretű hegesztő trafók :)

(#8) mikej95

mikej95
(tag)

Pont erre gondoltam én is, van egy páka is itthon aminek elment a tápja és ez még kisebb és olcsóbb is, nem beszélve a hatásfokról.
DE MOST KOMOLYAN: Ezeknek van átlag user tápuk is ami jó? 500-600W körül keresek MEGBÍZHATÓ(és olcsó) tápot(Megbízható=/=80-90+ gold platina wtf). TIppek?

-

(#9) FireKeeper válasza mikej95 (#8) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

400 watt körüli, jó hatásfukú béllel szerelt moduláris táp? ugyanmár, az nem gamer...

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#10) Findzs válasza mikej95 (#8) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

itt vannak jó tápok és a thermaltaknek is vannak jó tápjaik:

[link]

(#11) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Jó hogy egyre inkább jelennek meg platina minősítésű tápok. Ezzel talán elérhetőbbek lesznek. Én talán egy két éve tudom, hogy létezik platina besorolás.

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.