Egy nagyon részletes külföldi tesztben már korábban veszélyesnek minősítették a ToughtPower előző sorozatát, azóta valahogy nem bízom bennük. De lehet hogy pont egy rossz példányt fogtak ki, viszont ott nagyon durva fesz ingaduzások voltak, nem beszélve a melegedésről.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Nagy teljesítményű, hatékony tápokkal bővült a Thermaltake ToughPower XT szériaHozzászólások

Angel1981
(PH! addikt)
Hát, a specifikációk alapján ezek már tényleg a lassan 20 éves ATX szabvány csúcsai, nem tudom, hová lehetne még fejleszteni egy ilyen jellegű tápegységet. 
Respect! 
hogy ekkora teljesítménynek mi értelme?
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

.mf
(PH! addikt)
A SeaSonic X széria irányába, de hát egy Termálték hol van attól ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bizonyos terhelésszint alatt passzívak, s nem kell ekkora teljesítménnyel trükközniük, hogy a Gold ill. Platinumot elérjék...
(#5) Mr.Csizmás
A 120 000 óriás MTBF üzemidőre minősített
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

lee56
(senior tag)
Miért, nem gyakori hogy valaki bevállal 3 db SLI 590GTX-et pl? 
No Comment
új kis méretű hegesztő trafók 

mikej95
(tag)
Pont erre gondoltam én is, van egy páka is itthon aminek elment a tápja és ez még kisebb és olcsóbb is, nem beszélve a hatásfokról.
DE MOST KOMOLYAN: Ezeknek van átlag user tápuk is ami jó? 500-600W körül keresek MEGBÍZHATÓ(és olcsó) tápot(Megbízható=/=80-90+ gold platina wtf). TIppek?
-
400 watt körüli, jó hatásfukú béllel szerelt moduláris táp? ugyanmár, az nem gamer...
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
itt vannak jó tápok és a thermaltaknek is vannak jó tápjaik:

Entryy
(fanatikus tag)
Jó hogy egyre inkább jelennek meg platina minősítésű tápok. Ezzel talán elérhetőbbek lesznek. Én talán egy két éve tudom, hogy létezik platina besorolás.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "