Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#951) Jhericho

Jhericho
(tag)

lemaradtam az utolsóról :O :O

Windows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.

(#952) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hehe CM-s kérdés elcseszve:D ez van..látni,hogy nem vagyok itt 10 éve :DDD

Sok sikert midnenkinek...

Parci midig ez van...nem szabad totyikot nyitni neki

(#953) modern válasza Parci (#915) üzenetére

modern
(fanatikus tag)

:DDD

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#954) gempula válasza leviske (#949) üzenetére

gempula
(tag)

Abszolút ért(elmez)hető volt így is a kérdés. Egy mondatot több féle képpen is lehet fogalmazni.
Nem tudom mit rugózik mindenki ezen a mondaton. Nekem elsőre lejött a kérdés, már jelöltem is a helyes választ "oszt jónapot".

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#955) Jhonny06 válasza Cane (#950) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Ilyen tartalom mellett komolyan is kellene venni, hogy valódi a bejelentés?"

A legtöbbünknek sikerült, de biztos nem te vagy a hülye. Lépj már túl ezen.. ott volt a harmadik bekezdésben minden.

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#956) Tomi_Sci válasza Cane (#940) üzenetére

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Teúristen...
Ha ez elsőt te úgy értelmezed / hangsúlyozod, ott már problémák vannak...

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#957) leviske válasza gempula (#954) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, hogy értelmezhető volt, miután a kérdést idéztem és csak olyan illetőknek próbáltam segíteni helyesen hangsúlyozni, akiknek nem sikerült felfogni és azóta is azon rugóznak, hogy biztos rosszul lett feltéve. ;)

(#952) ftc: Pedig az pont fenn volt egyébként a CM oldalán. Kiemelve, hogy melyik termékkel nyitották meg a szériát. Nem kellett ehhez 10 éve itt lenni. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#958) Iscariah válasza ftc (#952) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt a kérdést én is majdnem elszúrtam :D
De szerencsére megnéztem mégegyszer, és az egyik új PH-s cikkben is benne volt a válasz úgyhogy még időben kijavítottam :)

Egyébként ha nyerni fogok ha nem, köszönöm a játékot, és bár páran morgolódnak azért jó hogy voltak azért kihívásos kérdések is!

Szóval köszi, és remélem/reméljük lesz majd még máskor is ilyen játék!

:R

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#959) Winner_hun válasza Jhonny06 (#955) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aki nem képes észrevenni benne a poént...

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#960) Cane válasza Jhonny06 (#955) üzenetére

Cane
(őstag)

Én túlléptem, a játékosoknak sok sikert kívánok!

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#961) Drakuf

Drakuf
(kvázi-tag)

Véleményem szerint minden kérdés teljesen egyértelmű volt... Nekem speciel elég volt 15 perc a tökéletes megoldásokhoz. :)

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#962) Benhill válasza Joci10 (#851) üzenetére

Benhill
(fanatikus tag)

ugyvolt, hogy en sd kartyara, meg dram-ra, lifetime warranty-t talaltam, ugyanakkor nem mindegyik pendrive-ra van elettartam gar., de nekem ez 2-1 arany pont eleg volt arra, hogy az elettartam gar mellett tegyem le a voksom.

12centis ventilátor rácsot keresek occsón gyöngyös közelébe

(#963) Timyyy válasza littlelion21 (#936) üzenetére

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Én legutóbb egy pólót nyertem és a nyertesek kiírásától nézve 1 héten belül már kaptam is az emailt.

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#964) Killing válasza Cane (#950) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Öcsém, ennyi humorérzék szorulhatott volna beléd...
Mellesleg a cikk alatt ez áll: "Remélem smiley-k nélkül is egyértelmű, hogy ezt az egész bejegyzést nem kell komolyan venni :)"
[link]

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#965) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na luzerek mondtam hogy az utcsó kérdés nem olyan egyértelmű :K
én benne vagyok a kalapba ;]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#966) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt én azt a választ találtam a Logitech Unifying kérdésre, hogy négy eszköz csatlakoztatható rá, meg még két helyen ugyanez volt. :( Akkor emiatt buktam is el a sorsolást. :O

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#967) Iscariah válasza RootRulez (#966) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látod ennyit a konkurenciáról, már megint bajt okozott... ;]
Ez a tanulópénz, mostantól csak PH!-t olvass :K :D

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#968) zol2 válasza RootRulez (#966) üzenetére

zol2
(újonc)

Olvasd el a bevezető részét a cikknek:

"(...) a Unifying Receiverrel, mely rendkívül kis méretű, könnyen beállítható valamint egyszerre akár hat eszközt is képes kezelni."

(#969) proradeon válasza RootRulez (#966) üzenetére

proradeon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hm? Az altalad linkelt cikkbe:
"könnyen beállítható valamint egyszerre akár hat eszközt is képes kezelni."

NEM "Kingstone" hanem "Kingston" és NEM "Blue-Ray" hanem "Blu-Ray" !!! Dropbox regisztráció +500 MB ajándék tárhellyel -> http://db.tt/gstlfucl

(#970) tildy válasza RootRulez (#966) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Logitech oldalán up to 6 van.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#971) CptMisi válasza RootRulez (#966) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

"A Unifying Receiver további előnye, hogy a perifériák telepítése rendkívül gyors és egyszerű, ráadásul a külön ehhez a rendszerhez fejlesztett vezérlőszoftver segítségével több (maximum hat) vezeték nélküli egér..." az általad linkelt cikk utolsó előtt bekezdéséből idézve :B nah meg a korábban idézett rész is...:U

[ Szerkesztve ]

(#972) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ez hihetetlen ami itt folyik az a rengeteg rinyálás + sírás pár embertől a kérdések miatt.
Akkor lenne igazatok, ha senki nem találta volna el, de nagyon sokan eltalálták, köztük Én is :DDD , így csak a Ti értelmező és felfogó képességeteken múlott a dolog, sorry de az igazság !!
Ha esetleg nyerek és vami olyat amit nem tudok felhasználni pl: router akkor a nyereményem kisorsoltatom a sok rinya gép között. :K

Örülni kéne, hogy egyáltalán volt ilyen lehetőség,
bár mindig ez megy utána, SZÉGYEN :(

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#973) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8-ason elhasaltam, baromi ideg vagyok... :W:W:W:W:W:W

Amit neccesnek hittem az mind jó lett. :U Szóval meglehetett oldani. :K

Akiknek hibátlan lett gratulálok. :R

Sok sikert! ;)

[ Szerkesztve ]

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#974) DRB

DRB
(fanatikus tag)

A 12-es kérdést én is elbaltáztam, mint elég sokan. :(( De hát evan, szerintem úgy kell ezt felfogni, hogy most nem sikerül, de legközelebb majd fog, ennyi. ;)

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#975) AMD X2 válasza DRB (#974) üzenetére

AMD X2
(őstag)

A Te hozzáállásod a szimpatikus szerintem mindenkinek aki valóban játéknak fogta fel a dolgot.

Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

(#976) Johnny001

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy Sok Boldog Születésnapot kívánjak a PH-nak!!!

"A beviteli eszközökhöz tartozó Logitech Unifying USB-s vevő olyan kicsi, hogy a notebook aljzatában lehet hagyni. A billentyűzeten és az egéren kívül két további eszköz is csatlakozhat rá, így egyszerre összesen négy kapcsolatot tud kiszolgálni."-t elrontottam, meg mégegyet a CM Stormosat :C

Ez van, a többieknek grat :))

By.: Johnny

[ Szerkesztve ]

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#977) hakos1987

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

hali, egy kérdésem volna: most ha meglesem a kérdéseket, jelöli a jó válaszokat?

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#978) Jhericho válasza hakos1987 (#977) üzenetére

Jhericho
(tag)

igen

Windows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.

(#979) attika89 válasza hakos1987 (#977) üzenetére

attika89
(senior tag)

Igen elvileg a félkövér a helyes válasz, ha nem tévedek! De majd kijavítanak, ha mégsem!

12/12 :DD
Bár nyerni nem nagyon szoktam....

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S \,,/

(#980) hakos1987 válasza attika89 (#979) üzenetére

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi, akkor fullos lett :P

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#981) DeusHun válasza Johnny001 (#976) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Cs!

Én angolul kerestem és ott címben ez volt: Six device, one tiny receiver.

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#982) Drakuf válasza Johnny001 (#976) üzenetére

Drakuf
(kvázi-tag)

Ezért kell hivatalos oldalról szerezni az információkat. :)

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#983) MCGaiwer

MCGaiwer
(őstag)

12. kérdésre tessék megtanulni az impresszum szó jelentését és hogy mit takar a link ami ezen szó alatt található az oldal legallján

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#984) Rossi

Rossi
(őstag)

Eddig jó, remélem a sorsolásban szerencsém lesz végre. Grat a többi jól válaszoló fórumtársnak!

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#985) tope

tope
(őstag)

Akkor most várjuk a kalaposok névsorát

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#986) DRB válasza AMD X2 (#975) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Én mindig így fogom fel, ez egy plusz dolog volt, örülni kell neki, hogy van ilyen. :)

Egyébként megjegyezném azért egy kérdésen talán mégis lehetne picit vitázni(nem veszekedni!). A Logitech-es kérdésre gondolok, látom mások is találtak eltérő infókat erről, én találtam konkrétan egy PH!-s cikket róla ahol öt van írva és nem hat. De ne értsétek félre nem belekötni akarok, csak egy egyszerű észrevétel, ha valaki több helyről próbált infót összeszedni akkor ez nem zavarhatta meg. Mondjuk én pont azt a cikket találtam meg elsőre, de körülnéztem máshol is, a Logitech oldalán is, és ott hat van írva, így azt hiszem végül is erre is egyértelmű volt a válasz.

Mondjuk a hozzáállásomon nem változtatna, ha ezt rontottam volna el, akkor is azt mondanám, hogy evan, majd legközelebb jobban odafigyelek. :)

Csak tudnám az utolsó kérdésnél miért nem voltam ilyen körültekintő. Lehet, hogy elfáradtam végére. :D

[ Szerkesztve ]

(#987) The Silenc3r

The Silenc3r
(újonc)

Kalapba ^^

(#988) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem minden kérdés egyszerű volt és megfejthető elég könnyen. Szerintem akik elrontották azok túlagyalták a dolgot. Igazából minden kérdésnél lehetett érezni, hogy a kérdező melyik választ veszi majd helyesnek. Lehet csak azért mert sokat szívtam az egytemen de ha mondjuk egy zh-sor ennyire lett volna csak kétértelmű vagy megkavaró mint ez akkor még a mai napig is ott tanulok :)

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#989) blst válasza DRB (#986) üzenetére

blst
(kvázi-tag)

Én is az említett cikket találtam meg. :) Bíztam benne kár volt, így jártam! :D

(#990) brd válasza Cane (#940) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Az első kevésbé szép, de mi a különbség? (Azon kívül, hogy a második azt is sugallja, hogy ez egyetlen illetőt jelent.)

[ Szerkesztve ]

One trend a day keeps the doctor away

(#991) DRB válasza blst (#989) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Felfoghatod akár beugratós kérdésnek. :DDD Én a 12-est fogom annak :D

(#992) Tomi_Sci válasza DRB (#986) üzenetére

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan is van ahol 4-et írtak :)
Mondjuk ezek okára azért kíváncsi lennék.

[ Szerkesztve ]

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#993) tocsa válasza Parci (#915) üzenetére

tocsa
(senior tag)

:DDD :DD :D

Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

(#994) kisninja

kisninja
(őstag)
LOGOUT blog

Benne vagyok a kalapban remélem sok év után nyerek valamit :)