Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#901) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehhez már diploma kell, hogy beírjuk a PH! keresőbe, hogy rios és az egyetlen cikkbe, ami megjelenik találatként megkeressünk egy mondatot? Egyáltalán nem volt félrevezető, Panther a régi fejlesztő, itt meg az újat kérdezték. Kész, ennyi.

"Panther távozik a RIOS (a portálokat működtető site engine) fejlesztői foteljéből, utódja a Logouton megjelenő és rögtön sok port kavaró kiírásunk rögös akadályait sikeresen teljesítő lezso6 lesz, fogadjátok hát szeretettel!"

Akinek ezt nehezére esik értelmezni, az minimum fogyatékos, de inkább rosszabb.

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#902) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenki mondjon le!

Ember embernek farkasa.

(#903) Timyyy válasza Tomi_Sci (#897) üzenetére

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

+1

Ill. az utolsó kérdést a főoldalról elérhet PH Blog utolsó bejegyzésének első pár sorában is meg lehetett találni, nem csak az impresszumban. Én azt sem tudtam h lesz új munkatárs, mégsem estem kétségbe mert nem logout-ozok. Ész kell csak hozzá meg egy pici kreativitás. Úgyhogy teljesen egyetértek. Érdekes mégis a kötekedők ellenére nagyon sokan vannak akiknek sikerül, és nem azért mert ennyi embernek volt szerencséje...

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#904) Met

Met
(őstag)

köszi a 12. kérdést :O

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#905) Thome válasza Jhonny06 (#901) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ráadásként, azon a cikken még végig is szaladtam gyorsan, hátha felbukkan valamelyikőjük neve, bezzeg a ctrl+f nem jutott eszembe, user fail immár másodszor... :W

Trolololololol | Steam: thomahu

(#906) levi1392 válasza Gyuri27 (#896) üzenetére

levi1392
(őstag)

Te azt akarod mondani a hozzászólásaidon keresztül, hogy rosszul tették fel a kérdést, ahelyett, hogy elismernéd, hogy te értelmezted rosszul. Szerintem.
Ha nem vagy ideges vagy ennyire leszarod, akkor miért lovagolsz a témán?
"Ha nekem kell valami bemegyek a boltba és megveszem... Ha meg valamire nem futja az nem kell. Ennyi."
Szerintem ezzel a legtöbb ember így van, nem mondtál vele újat.
"Nem bazirozok nyereményjátékra."
Viszonylag kevés embert ismerek, aki nyereményjátékokból akarja megszedni magát, de attól még mindenki örül bárminek, amelyet egy ilyenen nyer. Javíts ki, ha tévedek!

Részt vettem már pár PH-s nyereményjátékon, de eddig sosem jutott eszembe, hogy esetlegesen nem én lennék a hibás, azért, mert elrontottam egy választ. Onnantól kezdve feleslegesnek is érezném, hogy voltak jópáran, akik megtudták válaszolni a kérdést.

[ Szerkesztve ]

(#907) tildy válasza leviske (#806) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tildy bár angliában van, megpróbálkozott beküldéssel, logout blog is volt róla. Minden elkészült, de Panthernek volt pár kérdése , amin elvérzett ;) Gratulálok lezso6nak amúgy.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#908) Zamery válasza Jhonny06 (#901) üzenetére

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

Épp most akartam írni ezt. A főoldalon is kint van csak rá kell kattintani: PH! blog. És ott pedig a legutóbbi cikk: Tíz éves a PROHARDVER!

Steam: Zamery

(#909) picur220 válasza Jhonny06 (#901) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem azért, de ez szerintem kimeríti annak a fogalmát, hogy Tilos: A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
Egyébként én ott kerestem, ahol az öszes többi PH-vezető is fel van sorolva.

LG Optimus 7 :)

(#910) Jhonny06 válasza picur220 (#909) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lezárult a játék, mi a gond?

(#911) levi1392 válasza picur220 (#909) üzenetére

levi1392
(őstag)

Szvsz ez a kitétel onnantól érvénytelenné vált, hogy a játék lezárult. Nem befolyásol már semmit.

(#912) Killing válasza Thome (#892) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van újabb fejlesztő panthernél? Van, lezso6. Ha meg akartad érteni akkor megértetted.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#913) FRENK1988 válasza Winner_hun (#899) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én eddig csak a lezárásra figyeltem :D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#914) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt is van: [link]
Szerintem érhető volt az utsó kérdés.
Aki phzik tudhatta, hogy új fejlesztőt keresnek PArciék.

PArci: ;] ;] ;]

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#915) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

mindig vidám egy-egy játék után benézni a topikba...

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#916) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az utolsó kérdésen én is vaciláltam h panther vagy lezso6. Végülis panthert jelöltem be, ezek szerint rosszul. Ettől nálam nem dől össze a világ..

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#917) Badman 4ever válasza Parci (#915) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Ugye, hogy tiszta vidámság és kacagás? :D

(#918) Slystyle

Slystyle
(tag)

Hát ez az utolsó kérdés tényleg fogós volt, a többit mind eltaláltam. Majd a következőn hátha minden helyes lesz és nyerek is valamit :U
Köszöntem a játékot! :R

A villám be akart csapni, de Én nem hittem neki xD | Crysis 2 nick: HNT Slystyle5 | Xfire: slystyle | Proud Member of Hungarian National Team

(#919) ABnormal válasza Parci (#915) üzenetére

ABnormal
(őstag)

be is zárhatnád...

http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

(#920) parkr

parkr
(fanatikus tag)

óó miért ilyen jófej a Transcend? csak az lett rossz :((

app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

(#921) Jim-Y válasza tildy (#914) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még annyit sem kell tudni, én nem figyeltem itt az eseményeket, PH-s keresőbe beírtam, hogy "RIOS" eslő cikk a 10éves cikk ott meg nem kellett sokáig olvasni, sőt olvasni sem ha valaki ctrl+f-el rákeresett a lehetőségekre:))

(#922) leviske válasza Parci (#915) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#923) DeusHun

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már lezárult, azt meg lehet tudni, hogy a 10-es kérdésre mi a helyes válasz?

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#924) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Juppiii mind eltaláltam
:DDD

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#925) Zamery

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

Játék, móka, kacagás! :D
100% egyébként, most már csak nyerni kéne...

Steam: Zamery

(#926) Jim-Y válasza DeusHun (#923) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Élettartam gari:)

(#927) DeusHun válasza Jim-Y (#926) üzenetére

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

Hö király, akkor a 3. játékalkalomra sikerült egy 100%-os eredményt kihozni :P
Mostmár csak nyerni kell :) Azt mikor tom meg, hogy mit nyertem? :P

http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!

(#928) Fadam válasza DeusHun (#923) üzenetére

Fadam
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Már párszor leírták, de ha a kérdésekre kattintasz akkor bejön a helyes válasz.

Figyelmetlen vagyok már megmondták. :(

#927-re: "A sorsolásban részt vevők, valamint a nyertesek listáját ezen az oldalon fogjuk közzétenni, várhatóan a játék lezárását követő 2-3 napon belül."

[ Szerkesztve ]

(#929) levi1392 válasza DeusHun (#923) üzenetére

levi1392
(őstag)

Megtudod nézni a helyes válaszokat, ugyanott, ahol megválaszoltad őket, csak rá kell kattintani a kérdésekre.

(#930) DeusHun

DeusHun
(őstag)
LOGOUT blog

levi1392, Fadam: jaja, miután leírta a megoldást néztem meg. Aztán mivel az volt vastagon szedve logikus volt, hogy akkor az a jó megoldás.

(#931) Mazsika

Mazsika
(őstag)

na válaszaim helyes, már csak fortunába kell bízni! :DDD :C

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#932) gempula válasza Mazsika (#931) üzenetére

gempula
(tag)

Dettó. :))

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#933) Piloss

Piloss
(senior tag)

[ Szerkesztve ]

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#934) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Na, 12/12, várom a sorsolást, és sok szerencsét mindenkinek :C

(#935) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönjük a játékot :R

Megmondtam előre,hogy mindenkinek nagy a szájja,hogy könnyű meg minden,ilyenkor meg elvérzik. Nekem az összes jó lett

Parci és a csapata,köszönjük a játékot és remélem,hogy még sok-sok évig menni fog a ph :R :R

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#936) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Csak azoktól, akik már játszottak/nyertek: az az egy hónapon belül mennyi szokott lenni kb? 1-2 hét? Vagy ez sok mindentől függ?

(#937) proradeon

proradeon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hat hm. 12-es kerdes megfogott.
Ha jol google-ztam RIOS 4-et Parci fejlesztette, RIOS 5-ot mar Panther. Panther alairasa "[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]" nekem ennyi eleg volt, hogy ugy gondoljam Panther az 'uj' fejleszto. :)

Na majd legkozelebb google-ba nem csak 'rios lezso6 site:prohardver.hu'-t irok, hanem 'fejlesztő rios lezso6 site:prohardver.hu'-t :)

No de sebaj. "Maybe, next time" :P

Sok szerencset a kalaposoknak, es koszi a jatekot! :R

NEM "Kingstone" hanem "Kingston" és NEM "Blue-Ray" hanem "Blu-Ray" !!! Dropbox regisztráció +500 MB ajándék tárhellyel -> http://db.tt/gstlfucl

(#938) menalcas

menalcas
(őstag)

Nem értem mire ez a nagy felháborodás, volt 12 kérdés ebből 10 nagyon könnyű, 1 ami kicsit furcsán fogalmazott (sztem még furcsa sem volt), de 90% mégis jól értelmezte és nagyon könnyen egyértelműen megválaszolta meg volt +1 ami csak azoknak volt gond akik részleteken lovagolva szeretnek kötekedni ....

szerk.: Szerintem a kötekedés helyett meglehetne inkább köszönni hogy ilyen könnyű kérdés sort kaptunk, Köszönöm és még egyszer Boldog Születésnapot, és bár én még csak 3 éve vagyok itt azért remélem a következő 10 év is ilyen jó lesz mint az eddigiek :R

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#939) Jhonny06 válasza littlelion21 (#936) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az előző Gamepod játékon nyertem egy PS3 játékot és több, mint 1 hónapot vártam rá. Bár ott a szponzorral volt valami, nem adta oda időben a nyereményeket, vagy valami ilyesmi, amúgy szerintem kb. 2 hét normál esetben.

(#940) Cane

Cane
(őstag)

Mi új RIOS fejlesztőnk nickneve?

helyett inkább így kellett volna a kérdést feltenni:

Mi a RIOS új fejlesztőjének nickneve?

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#941) NoX1

NoX1
(fanatikus tag)

Basszus, 1 hiba :W
A CM Storm-os kérdésnél...

''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

(#942) eziskamu válasza littlelion21 (#936) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Nekem egy hónapon belül vagy 2 HÓNAP volt mire "KÉZHEZ" kaptam a Nod kódot e-mailban.

(#943) Thome válasza Cane (#940) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy nem lett volna érdekes. :U

Mondjuk nem mintha érdekelnének a nyeremények, lévén nem tudnám használni mindet, csak idegesít, hogy nem jutottam a kalapba... ;)

[ Szerkesztve ]

Trolololololol | Steam: thomahu

(#944) zoli03 válasza littlelion21 (#936) üzenetére

zoli03
(senior tag)

"A nyerteseket a játék lezárulta után 1 hónapon belül e-mailben értesítjük."

Azt nem írták, hogy ki is küldik 1 hónapon belül. Én a Mobilarénás F1-es játékon nyertem jegyet, ott kb két héten belül már nálam volt a jegy (igaz az más volt, mert csak adott ideig volt a kiállítás).

(#945) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

zsíír mind jó lett....itt létem óta először történik ez:DDD

Thome:kirakod az "Ezeket nyertem PH!-n" címletű vitrinbe :))

[ Szerkesztve ]

(#946) Killing válasza Cane (#940) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az elsőt hogyan hangsúlyozod? Mindkettő ugyan azt jelenti.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#947) Ndruu válasza Killing (#946) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mi új, RIOS fejlesztőnk neve?
Ugyan nincs ott vessző, de a rövid szünetet oda kell tenni.

sálálé

(#948) PhoenixK

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

12! :) Bekerültem a kalapba! :C

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#949) leviske válasza Cane (#940) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy inkább úgy kellett volna értelmezni, hogy Mi az új RIOS fejlesztőnk nickneve?, mivel csak és kizárólag ebben a formában van úgy értelme a mondatnak, hogy nincs benne helyesírási hiba. :U

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#950) Cane válasza Killing (#946) üzenetére

Cane
(őstag)

"További, komolyabb fejlesztések:
ergonómikus, áramvonalas fontkészlet,
hangos Prohardver induló (loopban!) a címlapon,
aszinkron Google funkciók teljes integrálása,
a RIOS kódjának dokumentációja,
+1 smiley a fórumban,
lekerekített hozzászólás ablakok,
a régi, fényreklám elvű teletype javascript web7 alapon történő integrációja,
az oldalon labdaként pattogó bannerek bevezetése, valamint a "tovább" linkeknél onmouseover/hover effektre beúszó Adsense hirdetések,
mértéktelen fizetésemelések,
hétfőnként adásszünet (a szervernek is pihennie kell, bakker!),
a következő 10 évben az előző 10 év tartalmának újbóli megjelenítése (a szerkesztőknek is pihenniük kell, bakker!)."

Ilyen tartalom mellett komolyan is kellene venni, hogy valódi a bejelentés?

Ez kb. annyit sugall, mint április 1-én egy cikk, pl: megszűnik a prohardver

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.