Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#851) Joci10 válasza menalcas (#832) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Neked is megismételjem? Az általad kiemelt linkből hiányzik pár kivétel, ami nem élettartam garis! ("(except JetFlash 210/220)") Vagyis nem az összes kérdéses termékre van élettartamgari!!!

Persze ettől még tényleg nem a bolti garikat kell nézni; de ha a cég nem ad minden pendrive-ra élettartam garit, akkor nem tudom, mi a gondod azzal, ha a kérdést nem egyértelműnek minősítik páran (köztük én is, aki 'helyesen' válaszolt)...

(#852) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Na mindegy, nem idegeskedem tovább ezen a Transcend-es kérdésen, úgy sem lesz igazam...
Sok szerencsét a helyesen tippelőknek ;) .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#853) Mappa válasza joelfan (#850) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

az más kérdés hogy nyelvtanilag helyes meg hogy más mit értelmez belőle :P ;] én a 2. táborba tartozóm :U

EVO & STi power

(#854) werttzui válasza poczabence (#847) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Az r5 az is új no jah mihez képest.

CHIHUAHUA

(#855) werttzui válasza joelfan (#850) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Neked lehet egyértelmű :)

CHIHUAHUA

(#856) pigatt válasza Ricco_hun (#809) üzenetére

pigatt
(őstag)

Velem is pont ez van. :W :W :W

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#857) Gyuri27 válasza joelfan (#850) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Új rios = rios5, új fejlesztő = lezso. Szerintem.
De mindegy, mert ettől nem megyek a falnak. De láthatod volt ezenkivül más bibis kérdés is.

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#858) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt a fiuk élettartam garit irnak.
Az új fejlesztőre meg az impesszumban lehet rájönni :)
Amugy 12/12 pipa :)

[ Szerkesztve ]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#859) Winner_hun válasza Gyuri27 (#857) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi új RIOS fejlesztőnk nickneve?
Mi az új RIOS fejlesztőnk nickneve?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#860) Gyuri27 válasza FRENK1988 (#858) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Máshol meg nem azt írták a fiúk ami a gyártó honlapján van. :DDD

Winner_hun: parancsolsz kérlek? Az újat nem a rios elé kellett volna rakni, hanem a fejlesztő elé. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#861) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

MP3 lejátszóst elb@asztam többi mind jó. :W :O

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#862) Zewa válasza Bagira01 (#845) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Ez az... Új RI/OS-t tudomásom szerint Panther csinátla nagyrészben... :U

Zewa..zewa... Egy kalap szar vagy. Béna és kész. :W

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#863) leviske válasza joelfan (#850) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az új (következő) RI/OS fejlesztője is lezso6, ahogy az új RI/OS fejlesztő is Ő és a jelenlegi RI/OS továbbfejlesztgetője is Ő, miután Panther távozott almáékhoz. Szóval mindenképp ugyanaz a helyes válasz, tehát a kérdésbe nem lehet belekötni.

Ha az lett volna a kérdés, hogy Ki fejlesztette...? (tehát múltidőben), akkor lehetne pattogni.

Esetleg Parci kavarhatott volna még be embereket, de úgy látom, hogy nem Ő volt a probléma a többségnél.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#864) Winner_hun válasza Gyuri27 (#860) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

.

[ Szerkesztve ]

(#865) werttzui válasza Winner_hun (#864) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Tény,hogy máshogy is lehetett volna fogalmazni :K

CHIHUAHUA

(#866) Gyuri27 válasza Winner_hun (#864) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Remélem olvastad. Én a tied igen. ;)

[ Szerkesztve ]

(#867) jeri válasza poczabence (#847) üzenetére

jeri
(lelkes újonc)

Hát góglival forditva csak igy jött ki értelems fordítás:angol-kinai-magyar:
Január 1., 2006 hatálybalépését innovatív termékek a következő termékekre terjed, továbbá az ipari SD sorozat SD kártya (élettartam garancia), MMC sorozat, CF sorozat

(#868) Winner_hun válasza werttzui (#865) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mindegy, nem vitázok:) Ha úgy akarja magát nyugtatni akkor tegye.

(#869) Winner_hun válasza Gyuri27 (#866) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze:)

(#870) Bagira01 válasza leviske (#863) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Épp, hogy Parci nem kavarhatott be, hiszen ahogy írta is, az új motor Panther fejlesztése :U

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#871) Traxx válasza Joci10 (#851) üzenetére

Traxx
(őstag)

Én is ugyanezt a kérdést néztem be...átolvastam több PH-s tesztet is, és mindenhol 2 év...na mondom, akkor OK...hát nem :O És a hivatalos honlapon tényleg volt 2 kivétel...bár ha úgy nézzük, hasogatjuk a szőrszálat.

Pláne, hogy a többi válaszom jó :O

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#872) Joci10 válasza leviske (#863) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Szerk.: szerkesztés miatt tárgytalan. :)

[ Szerkesztve ]

(#873) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm... Utolsó kérdés... Megnéztem az impresszumban is, ott lezsó volt (tehát ez a helyes megfejtés,) viszont Parci egyik blogbejegyzésében kurvára mást találtam...

LINK

"Az elkövető Panther, az új motor az ő fejlesztése. Komoly változások, amelyek nem feltétlenül észrevehetőek..."

Mindenesetre köszöntem a játékot.

Szerk: Azon a rohadt "az" névelőn szívtam, gondolkodtam, hogy elírás-e a kérdésben (azaz nem elírás, mert nem volt ott), vagyis úgy értem, hiba-e, de ezek szerint nem...

És most, hogy csak azon buktam el, és nem a hivatalos impresszum-nak, hanem annak a kibaszott bejegyzésnek hittem, kezdek kurvára ideges lenni, úgyhogy el is távozom most, mielőtt csúnyá(bba)t írnék be.

[ Szerkesztve ]

Trolololololol | Steam: thomahu

(#874) DestinyLord

DestinyLord
(újonc)

hááát én nem akarom elhamarkodni de sztem nekem mind1ik jó lett (ma hajnalban vettem észre hogy game van) szerintem ha nekem mind jó lessz akkor nagy baj nem lehet a kvízzel mert ha hajnali 3 kor sikerült megcsinálnom az összeset akkor a hiba az önök készülékében van.

Sic vis pacem para bellum! Jöttem nyertem csibét ettem.

(#875) Killing válasza Winner_hun (#715) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

100%

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#876) leviske válasza Bagira01 (#870) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Parancsolsz? A RI/OS 5, azaz a jelenlegi rendszer tudtommal már elég rég üzemben van (2006? vagy 2007?), ezért azt újnak titulálni talán túlzás, még ha kapott is egy kis frissítést mostanság.

(#873) Thome: De hát könyörgöm! Az egy 2007-es bejegyzés! 3 év telt azóta el! :W Számodra még mindig új a RI/OS 5?

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#877) joelfan válasza Gyuri27 (#857) üzenetére

joelfan
(újonc)

Nem kötekedésből írtam:)
Csak számomra ez a logikus.
De köszönöm h nem hurrogtad a magyarázatom :R

(#878) Gyuri27 válasza Winner_hun (#869) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Szerencsésebb kérdés lett volna ki az új programozó.
Mint ahogy a transecendes kérdésnél is csak egy fix dolgot kérdezni.

joelfan: ha szépenszólsz a válasz is szép lesz. Nekem és még másoknak nem volt egyértelmű a kérdés.

[ Szerkesztve ]

(#879) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

pipa

(#880) zcool

zcool
(fanatikus tag)

Hát az utolsó kérdésen csak elvéreztem. :(

Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!

(#881) werttzui válasza Gyuri27 (#878) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Úgy is 10 éves a ph -elfogadhatnának több jó választ! ;]

CHIHUAHUA

(#882) Thome válasza Gyuri27 (#878) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek. Ez egy alja kérdés volt, direkte szopatásnak.

A Transcendesről nem is beszélve. (Speciel azt eltaláltam, mondjuk az utolsón kívül minden mást...)

(#883) Thome válasza leviske (#876) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel nincs RI/OS R6, így igen. És nem kell könyörögni, nem vagyok isten.

(#884) Tomi_Sci válasza Thome (#873) üzenetére

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem értem. A bejegyzés nem zárja ki az impresszumban olvasottakat.

werttzui: És akkor PH! Ajándéksorsolás lenne, nem Nyereményjáték :D

[ Szerkesztve ]

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#885) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki olvasta a PH! blogot, és annak hozzászólásait, az azt is láthatta, hogy Panther azt írta, hogy nem lesz több RIOS. Ez minimum azt jelenti, hogy az ő keze alól biztos nem lesz. Továbbá azt is lehetett belőle tudni, hogy Panther elmegy, tehát az új RIOS fejlesztő ő nem lehetett, és Parci még korábban a Logoutra is írt cikket, hoyg új munkatársat keresnek..

Továbbá aki Logoutot is olvas (vagy közösségi fórumot), az is tudhatta, hogy lezso6 az új házigazda, mert többen is kérdezték tőle, hogy mi ez az új rang. Válaszolt is.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#886) leviske válasza Thome (#883) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szóval szerinted egy 3 éve bevezetett rendszerre "újként" hivatkoznának?

Egy csomó tag aki engem fórumon keresztül ismer, idiótának tart, mégis gond nélkül sikerült értelmeznem a kérdést. :F Nem hiszem el, hogy másoknak hogy nem sikerült. Pedig eleve Panther távozása elég nagy port kavart, és az is nagy dobra lett verve, hogy új embert keresnek. Számomra nyilvánvaló volt, hogy erre utal a kérdés, nem pedig arra, hogy a 2007-ben bevezetett RI/OS-t ki fejlesztette.

[ Szerkesztve ]

(#887) Winner_hun válasza Thome (#873) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

User error, az 3 éves bejegyzés. Persze nyugodtan húzd fel magad, olyan ez mint egy cannon rush;]

(#888) Killing válasza Thome (#873) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki is volt írva hogy az újnak, nem pedig a réginek. :U

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#889) Bagira01 válasza leviske (#876) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Parancsolok!( :DDD ) Én arra a részre reagáltam, hogy Parci kavarhatott be. Miért kavart volna be mikor ő írta h Panther érdeme az új motor?

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#890) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

10. kérdésre megjelölve: [ nincs válasz megadva ] :W :W :W :(( :(((
Az uccsó meg alap, hogy bukta... :(

(#891) levi1392

levi1392
(őstag)

Szerintem elég egyértelmű volt az utolsó kérdés is. Nem tudom, hogy ki az, aki így írná le: Mi új RIOS fejlesztőnk nickneve?, ehelyett: Mi az új RIOS fejlesztőjének nickneve?
A RIOS fejlesztő, mint "titulus" szerepelt a kérdésben.
Persze, azt elhiszem, hogy volt, aki félreértelmezte, de azért nem kellene mást hibáztatni, és kelteni a feszültséget.
Nyugi, ez csak egy játék! Örülhetnétek neki, hogy egyáltalán vannak nyereményjátékok.
Legközelebb talán összejön nektek is.
:R

(#892) Thome válasza leviske (#886) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk nem... De legyen úgy, mert az a helyes.
Inkább ne kommentelj nekem, mert nagy flém kerekedne belőle. Köszönöm.

Winner: Igen... :)

(#888) Killing: Miért, van újabb az R5-nél? Nem komoly kérdés...

[ Szerkesztve ]

(#893) aero. válasza Thome (#873) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, az egy 3 éves cikk konkrétan, akkor nem lehet új.

http://pc-style.hu

(#894) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt olyan, aki az MP3-nál a Touch-ot jelölte be, csak a neve miatt? :D (Én nem, még mielőtt.. csak kíváncsi vagyok.)

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#895) leviske válasza Bagira01 (#889) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy értettem, hogy Parci azért kavarhatott volna be embereknél, mert -ha jól tudom- Ő is részt vesz a PH! függöny mögötti kalapálgatásaiban és ebből fakadóan ha valaki nem új RI/OS fejlesztőre, hanem az új RI/OS fejlesztőjére asszociált, akkor könnyen jelölhette meg Őt fejlesztőnek, tudatában annak, hogy Panther már átigazolt az Apple-höz (ezt meg azért írom le századszor, mert várnám a megerősítést, hogy jól rémlik-e :DDD ).

(#892) Thome: Tudom, megint én vagyok a troll, aki szítja a feszültséget. :DDD

(#894) Jhonny06: Mikor rákattintottam a kérdésre és megláttam, akkor majdnem megjelöltem, de úgy döntöttem, hogy inkább biztosra megyek. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#896) Gyuri27 válasza levi1392 (#891) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ki hibáztat kit? Mert szerintem erröl itt szó sem volt.
Nyugi? Ki az aki itt ideges?
Ki mondta, hogy nem örülünk bármilyen ph-s kezdeményezésnek?
Továbbá: nem akarok menőzni! Ha nekem kell valami bemegyek a boltba és megveszem. Nem bazirozok nyereményjátékra. Ha meg valamire nem futja az nem kell. Ennyi.
Én amit ebböl szerettem volna megkapni az a ph-s egérpad. Mert az nem megvásárolható boltban. ;)

(#897) Tomi_Sci

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Már nagyon unom ezt a nyereményjáték utáni hadjáratot a kérdések ellen.
Mióta nem csak olvasom a PH!-t, hanem irkálok is (kb 2 éve) volt asszem 3 nyereményjáték.
Mindegyik után ugyanez volt. Érdekes módon nekem eddig mindig sikerült 100%-ot hoznom, talán mert még a lezárás előtt értelmeztem a kérdéseket, és nem utána. Legutóbb, a nagymértékű nyavajgás miatt elfogadtak egy rossz választ is, azoknak a kárára, akik pl. belefeccölték az időt a végén az átnézésbe is.
Ha valakinek nem sikerült, akkor tessék elfogadni, esetleg említsd meg, hogy mit csináltál volna másképp, de ne a jól válaszolók esélyeit rontsd.
Igen, voltak kicsit problémás kérdések (8 , 10), de mingyeket kb. 5 perc ráfordított idő után biztosan lehetett tudni. A 12-es kérdés azoknak okozhatott problémát akik nincsenek benne annyira a PH!-s közösségi élet körforgásában, (de az Impresszum alatt világosan le van írva) vagy problémáik vannak a magyar nyelvtannal.
Nem szeretnék senkit megbántani, de ha nem megy, ne erőltesd! Csak egy játék...

Ui.:
Respect azoknak, akik ennek ellenére törik magukat, és beáldozzák az idejüket, hogy az ilyen nyereményjátékok létrejöhessenek! Köszönjük!
Boldog 10. születésnapot PH! :R

[ Szerkesztve ]

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#898) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eredményhirdetés mikorra várható? :B

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#899) Winner_hun válasza FRENK1988 (#898) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK]

(#900) poczabence válasza jeri (#867) üzenetére

poczabence
(kvázi-tag)

Előfordul. :) De nem kell feltétlen külföldi oldalra menni, hogy megtaláld a helyes választ. Persze, ha nem a hivatalos oldalt nézed, akkor benne van a pakliban, hogy rossz választ találsz. :]

"Ha a zene az életed, akkor Walkman a mobilod." :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.