Én is ezt akartam mondani. 
De ha ő fejleszti, akkor így is tudja. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Én is ezt akartam mondani. 
De ha ő fejleszti, akkor így is tudja. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Huh, milyen anyázások lesznek itt, amikor kiírják a listát, hogy ki van a kalapban.. 
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

Én még azért Zoltanfi-t nevét is beraktam volna a válaszok közé 
A nagy erő nagy felelősséggel jár

Meg amikor megírják, hogy mik a megoldások. "igen, tényleg úgy van írva, de mi másra gondoltunk, amúgy egy órával ezelőtt új RI/OS fejlesztőt választottunk"
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
sisilacii, sniperelite?
esetleg Henky83 -> ő aztán rendbetenné a rios-t keresztbe-hosszába
(na, szemétparaszt mód OFF)
#506: vele nem futottam össze, de "termékeny" embernek tűnik
lehet, hogy lucas őt bízza meg a "klónok támadása 2" rendezésével? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hohó!!!
Szerzek valahonnan egy bögrét 
A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.

Átverés még sosem volt, és ilyen szintű trükközés sem.
Félreértés, sután megfogalmazott kérdés, esetleg több megoldásról forrás pedig előfordul.
Ez már szinte a PH játékok védjegye, ilyen mindig van 
(a jó megoldást pedig szerintem kellő odafigyeléssel mindig el lehet találni.)
De ezeket mindig kultúráltan kezelték. A nagyon vitás, de egyben jogos esetnél pedig több megoldást is elfogadtak már.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

A kérdések nagyszerűek , bár vannak nehezebbek is de végülis mindegyiket kilehet bogózni valahogy, reméljük jók lesznek

Szívesen és mi köszönjük Nektek! 
A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.

Huhuuu meg epp idobe vettem eszre a jatekot (ma reggel) igy meg van 1 napom.. 
Happy Bday!! es sok sikert a tobbieknek is!

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

Ez is kipipálva 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
gyerekek olyan ideg lettem hogy kénytelen voltam bontani egy sört
ezen meghaltam 
Orsee81: majd ha megyek átvenni a nyereményt viszek kóstolót. 
Köszönjük a játékot 
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
én majd otthon bontok 1 óra múlva
(meg mellé 1 tequilát is nyomok megfázás ellen)
a srácnak nagyon megnyerő stílusa volt szerintem 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Ez rohadt jó, szétröhögtem az agyam. Ez valakinek a kamu-nickje vagy tényleg vannak ilyen retard-ok a Földön?
Zoltanfi-s gyűjtés is hatalmas.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Biztos lehetsz benne hogy nem kamu. Annyi ilyen vásárlónk van, ne tudd meg.
A legdurvább: Bejön egy 50-es ürge, ledob! az asztalra egy telefont hogy szar javítsuk meg.
Kérdem mi a baja? Mondja hogy szar, nekem kell tudnom én vagyok a szakértő. Mondom neki de mi baja? Erre megkapom hogy egy debil vagyok mert nem tudom, és azonnal javítsam meg és garanciában. Mondom semmi akadálya, garlevél, hiabalapot töltse ki és max 30 nap. Erre hogy neki ilyenre nincs ideje meg garlevele sincs, azonnal szereljem meg!!!
A végén kiderült hogy nem itt vette a telefont, hanem használtan valami piacon utángyártott töltővel
A ebszélgetés közben annyira idegbeteg lett hogy 2 rendőr vitte el az üzletemből megbilincselve 10 percen belül, addig nekünk kellett lefogni...
Szó szerint elkezdett törni-zúzni.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok!
Elég sokan morogtok itt a 10-es kérdés miatt. Így szeretnék még utoljára pár szót ejteni róla, de utána kérek mindenkit, hogy zárjuk le ezt a témát.
1. Ez egy játék nem kell véresen komolyan venni.
2. Igen vannak beugratós kérdések, nem csak ez, szerencse is szükségeltetik a dologhoz.
3. A gyártó maga küldte el nekünk ezt a kérdést, szerintem is megtalálható az infó a gyártó oldalán, nekem elég egyértelműnek tűnik, ha mégsem, akkor sorry- de lásd. 1.pont
4. Mivel ilyen sokan aggódtok, hát megnéztem: a 10-es kérdésre az összes válaszadók több, mint 90%-a válaszolt jól, azaz mégsem lehet annyira nehéz a kérdés vagy mégis meg lehet találni a helyes infókat.
5. Peace- mi is emberek vagyunk, nem keveset dolgoztunk egy páran a nyeremények gyűjtésén, kérdések kitalálásán, banneren stb.stb.- csak az nem hibázik aki nem csinál semmit! 
Végül, mivel kiment az utolsó kérdés is, még egyszer hagy köszönjem meg mindenkinek, hogy játszik velünk, olvas minket, itt van velünk! 
És egy jó tanács: mindig hallgassatok a megérzésetekre, néha többet ér mint a google 
Holnap ilyenkor lezárjuk a játékot és aztán minden kiderül, sok szerencsét Nektek!
orsi
[ Szerkesztve ]
ÁÁÁH! A 12. kérdésen röhögtem, főképp az egyik választási lehetőségen. 
(#518) Orsee81: "megnéztem: a 10-es kérdésre az össze válaszadók több, mint 90%-a válaszolt jól"
ÓÓÓÓÓ!
Ugye a többi kérdésnél már nem ennyire jó az arány? 
(#520) Bibby: Ez mondjuk most csúnya volt, ha komoly... 
(#523) localhost: Jahogy ez a gondotok a kérdéssel... Így már értem. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Most akkor van egy új rios fejlesztő, vagy ki az új rios fejlesztője?

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Azt lehet tudni, hogy eddig nagyságrendileg mennyien vettek részt a játékban?

Segíteni szerettem volna azzal, hogy ne legyenek kődobálók, de a 90 százalék azt mutatja hogy mégsem félreérthető akkor minden rendben 
Ugyanezen meditáltam én is....
NEM a házigazdák nevében nyilatkozom, de a kérdésnek akkor van értelme (és megoldása is) ha a RIOS új fejlesztője-ként értelmezzük.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
arra én is kíváncsi lennék, vajon hányan játszhattak kb?!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

Miért, hogy értelmezzük? Van ő, meg van a másik, aki régen volt. Azért régen, mert most nem ő van, hanem ő. Világos? 
NEEE! Hát erre is muszáj kierőszakolni, hogy a válaszadók 90%-a eltalálja? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Tehát az utolsó kérdésre a helyes válasz ez:
A PH! RIOS fejlesztője: [link]

6. Ha ezekután mégis anyázna valaki, vigasztald meg őket ![;]](/dl/s/v1.gif)
Érzük az erőt mester 
Mi köszönjük a lehetőséget 
macikos: na jó jó, de mi a nickneveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? 
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
Azt mond már meg légyszíves, hogy a 10-es kérdésre válaszolók száma mennyi?

Már nagyon furdal a kíváncsiság. 
Köszi. 
neeeeee, ááh, neeeeeee ![;]](/dl/s/v1.gif)
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

Igen talán tényleg a 10. kérdés a legtrükkösebb az egészben

macikos: Most miért kellett elárulni ez így csalás!

[ Szerkesztve ]
Az oké, de mi a nickneve??? - az itt a kérdés.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Amúgy jövő héttől már nem Vezekényi Laci lesz a RIOS fejlesztő! Elvállalta az Expendables 2-3 rendezését és most azzal fog foglalkozni.

localhost: Neki nincsen nick neve! Nincs rá szüksége! 
[ Szerkesztve ]

Vagy a StarWars új Blu-Ray kiadására kértek pár felújított jelenetet a Jedi visszatér-be, Jabba karakterét kéne újracsinálni 3D-ben.
Amúgy nagyon nagy, én most láttam először. (és ezért a TV2 képes volt pénzt kiadni, szégyen)

Látom akkor már nem lesz több kérdés..
Mi köszönjük a játékot, már csak nyernem kell valamit 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
persze hogy nem kell neki nick név mert ő a mátrixban él ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Ő az Orákulum 
[ Szerkesztve ]
Ezt sajnos nem tehetem.

Hát a 12. kérdéssel karóba dőltem.. Az, hogy "új" teljesen padlóra kent, mert már 3 órája keresem a választ és nem találom.. Vagy az is lehet, hogy a fától nem látom az erdőt.. 
http://www.flickr.com/photos/61747865@N06/
azért nem találod, mert nem új... csak perwollal mosva
![;]](/dl/s/v1.gif)

Köszönöm a játékot , minden válaszomban 100 % biztos vagyok , várom a sorsolást. 
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Időközben mint kiderült mégis tudja folytatni a munkát, mert a forgatási szünetekben bőven lesz ideje felcsapni a nótbúkot (aki volt már színész/statiszta az tudja miről beszélek) 

Csak összejött a végére.
Köszönöm a részvételt fiúk-lányok! 
10. 

Jó játék volt könnyű kérdésekkel. 15 perc alatt simán megoldható.
Sok szerencsét mindenkinek!
Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

Hát ez tényleg nagy oltás!!!! vannak még ilyen parasztook a világon....
nem tom de biztos valami sportujsággal takarózott s úgy fenyeget mintha valami kábel szörny lenne s tudna rajta közlekedni
Mega LOL!!!
Nem mindegy ,hogy valaki okosan hülyéskedik vagy, hogy hülyén okoskodik!!! ASUS GTX295 35k

Nah nekem is meglettek a kérdésekre a válaszok!
Várom az eredményhirdetést, sorsolást. Hátha kapok valamit imádott oldalamtól...
Sok sikert mindenkinek!
Nem mindegy ,hogy valaki okosan hülyéskedik vagy, hogy hülyén okoskodik!!! ASUS GTX295 35k
Kár, pedig érdekel, hogy mennyi az esélyem. 
Mert nem mind1, hogy pár száz vagy több ezer. 
Omega81: Még jó hogy azt nem írod ide, hogy mit írsz a privibe. 
[ Szerkesztve ]
Tiszteletem!
Írok egy fontos privátot.
A 10. kérdésre megtaláltam a választ egy honlapon. Remélem nem mondtam sokat. No persze egy kis angoltudás is kell hozzá. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Szerk.: Kicsit konszolidáltabban is szólhatnál egy nőhöz. No offense természetesen.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.