Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#401) localhost válasza lujó55 (#400) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Benne van a játék kiírásában, úgy kábé négy ujjnyira az első kérdés felett: "A kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés, így mindenkinek kellő idő jut a válaszadásra."

És... Orsee

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#402) szakalistvan

szakalistvan
(senior tag)

Nem úgy volt egy hete hogy 27-én zárul le? Kell majd keresnem egy internetpontot kroáciában :O

Jól,gyorsan és olcsón dolgozom. Ezek közül kettőt választhat.

(#403) Joci10 válasza Jhonny06 (#392) üzenetére

Joci10
(senior tag)

A témának ('ángolosul': topicnak) igenis van értelme! (Pl. az általam felvetett "nem egészen egyértelmű a 10. kérdés" probléma leírását hová máshová lehetne leírni?)
Az már egy teljesen más kérdés, hogy ezt a témát ki mire használja (mivel szemeteli, hunterkedi, trollkodja tele), és mennyire próbál meg a téma adott keretei között maradni.

(#404) menalcas

menalcas
(őstag)

Újabb nap és egy újabb "fogós" kérdés :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#405) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 11. volt a legkönnyebb. :P

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#406) Sianis válasza EczkE (#405) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem meg az első!

Sianis

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#407) hakos1987

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

hát ez a 11-es kérdés övön aluli volt... remélem lesz egy überbrutál 12-es még:)

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#408) mr_j válasza Sianis (#406) üzenetére

mr_j
(újonc)

A 11-es nagyon ott van. Gratula. :C

(#409) EczkE válasza Sianis (#406) üzenetére

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó az se volt nehéz. :P

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#410) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kár hogy bögre nincs a nyeremények között,nagyon vágynék már egy ph-s bögrére :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#411) ArchElf válasza hakos1987 (#407) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1000 forintos kérdés :D

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#412) Wyll válasza szakalistvan (#402) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Pont előtted idézték a kiírásból, hogy az utolsó egy napban biztosan nem lesz már kérdés.
Ráadásul Orsee megírta, hogy ma 13:00-kor megy ki az utolsó kérdés, szóval ha most még itthon vagy, tudsz válaszolni! :K

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#413) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

A 10-es kérdésre NINCS egyértelmü válasz, legalább 20 helyen teljesen eltérő információk vannak ha az ember a boltokat nézi. Ebből megint probléma lesz.... :U

A gyártó oldalán is totálisan ellentétes információk vannak, a kérdésre nem lehet helyesen válaszolni.

[ Szerkesztve ]

(#414) McClane

McClane
(fanatikus tag)

A gyorslink annyit jelent, hogy a facebook-on belül a prohardver oldalála navigál a link? Vagy mást is jelent?

(#413) blueMerle

Szerintem a Transcend hivatalos honlapján szereplő garanciaidő a mérvadó.

[ Szerkesztve ]

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#415) blueMerle válasza McClane (#414) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Igen, pontosan arról beszélek. Olvasd el végig. Két teljesen egymásnak ellentmondó információ áll ott. :( :(

[ Szerkesztve ]

(#416) Joci10 válasza McClane (#414) üzenetére

Joci10
(senior tag)

De ott is különböző értékek vannak! (Ezt mondom már pár hozzászólás óta...) Van egy, ami gyakoribb; és van mégegy, ami csak pár esetben fordul elő; de 'él'. Én a gyakoribb válaszra tippeltem, mert biztosan azt akarják tudni; de attól még van kivétel!

(Na, közben meg is előztek, lényegében ugyanezzel a válasszal. :) )

[ Szerkesztve ]

(#417) Joci10 válasza blueMerle (#413) üzenetére

Joci10
(senior tag)

A boltokra ne adj semmit. Azok annyi garit adnak, amennyit gondolnak - ha esetleg a gyártó többet ad, akkor old meg Te a gariztatást, ők azt már nem vállalják be...

(#418) blueMerle válasza Joci10 (#417) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Én nem adok, de lesz majd aki igen, és megint az lesz mint mindig, hogy 250 hsz-en keresztül majd megy a magyarázkodás, kérdőre vonás, aztán a végén topicbezárás és rengeteg elégedetlen csalódott játékos. :( Sok játékban vettem én már itt részt ahhoz, hogy tudjam mi fog következni :( Azért szóltam most, időben a szervezőknek.

(#419) Orsee81 válasza lujó55 (#314) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most van kint 11 kérdés és még egy lesz.

orsee

A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.

(#420) Orsee81 válasza Immy (#340) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Maga a gyártó küldte nekünk a kérdést, így, ilyen formában- biztosan megvolt vele a célja és biztosan megtalálható a honlapjukon a helyes információ.

orsi

A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.

(#421) localhost

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 10 év - 10 kérdés összeesküvéselmélet hibás.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#422) Orsee81 válasza cOxeR (#354) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mivel szóltál, igyekezlek megjegyezni, de egyébként is várunk azért 2-3 hetet biztosan, aki hamarabb válaszol az hamarabb kapja meg a nyereményét persze, de aki később annak sem kell aggódnia. Persze ne hónapokra gondoljatok:)

orsi

(#423) aram01 válasza localhost (#421) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már a 11.-be léptek :P

Orsee81: arra nem gondoltatok még hogy a szülinap alkalmából minden PH-s kap ajándékba egy bögrét? ;] (mi meg küldünk nektek cserébe valami meglepit :DDD )

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#424) ftc válasza Orsee81 (#420) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg is van....aki keres az talál...s a kérdés a mai garanciára vonatkozik elvileg

(#425) Orsee81 válasza Sirpi (#365) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hatalmas ejnye- bejnye! :)

(#426) BiP válasza blueMerle (#413) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Ez így, hogy nincs egyértelmű válasz, nem hogy túlzó, de meg merem kockáztatni, hogy nem is állja meg a helyét.
A gyártó oldalán én pl. elég egyértelmű infókat találtam, nem tudom, te hol találtál totálisan ellentétest.
Azt meg, hogy "a kérdésre nem lehet helyesen válaszolni", inkább nem is kommentálnám.

Az még oké, hogy vannak aggályaid a kérdést illetően, ilyet jeleztek már többen is, de teljesen felesleges demagóg módon eltúlozni.

Pl. a 8-as kérdésre is lehet eltérő infókat találni, de aki kicsit is használja a buksiját, annak nem kell, hogy gondot okozzon a helyes megoldás megtalálása. Ugyanez a helyzet a 10-essel is.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#427) Orsee81 válasza lujó55 (#400) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tisztázzuk újra- bár asszem valamivel előrébb már megtettem.
Ma 27-e van, ma még lesz kérdés, kora délután az utolsó, holnap szombat 28-a NEM lesz több kérdés, ha valaki még javítani akar stb. megteheti.
Aztán 2-3 nap és eredménysorsolás, nyertesek listája is kint lesz és persze minden nyertest értesítünk is mailben vagy privátban.
Ennyi!

Sok sikert még1x mindenkinek!

orsi

(#428) berci válasza BiP (#426) üzenetére

berci
(senior tag)
LOGOUT blog

gondolom a transcendusa.com-ot nezegette

Don't go home! Many people have died there!

(#429) Orsee81 válasza localhost (#401) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

thx:-)

(#430) Orsee81 válasza mr_j (#408) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

köszi :D

(#431) Orsee81 válasza aram01 (#423) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De gondoltunk...csak 2 akadálya is van a dolognak:
- nincsenek PH!-s bögréink
- nem vagyunk csomagküldő szolgálat
:N
Bár kíváncsi lennék mit küldenétek cserébe!!! :DDD

orsi

(#432) tjb007 válasza berci (#428) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A transcendusa.com-on is ugyanaz van mint a a transcend-uk.com -on vagy a transcend.de- n.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#433) aram01 válasza Orsee81 (#431) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szilvából készül(legalábbis az enyém) és kispohárral kell inni,mohóbbak bögrével is nyomathatják ;]

(#434) Zerdal válasza tjb007 (#432) üzenetére

Zerdal
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Egyébként tényleg megtalálható a gyártó honlapján a válasz! Tisztán érthetően! Csak normális angol tudással kell elolvasni a dolgokat!

Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!

(#435) blueMerle válasza BiP (#426) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Majd ha vége lesz a játéknak, akkor megmutatom. Addigis peace. Tudod jól hogy miért szóltam, elég régi motoros vagy már Te is ahhoz. Azért tépem a szám mert megint probléma lesz és ezeregy ember fog reklamálni. Igen, a gyártó oldalán vannak ellentétes információk. :) Természetesen ki lehet következtetni a helyes választ de sok embernek ez nem lesz ilyen egyértelmü. :K

Zerdal: egy felsőfokú megteszi?

[ Szerkesztve ]

(#436) bartucc válasza blueMerle (#413) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van rednes információ, a kérdésben benne van! Csak nyálazzátok már végig és klikkeljetek párat és megvan. :((( De már lassan mindenki itt vitatja meg a 10-ik kérdést. :W

blueMerle: nem válasz akart lenni, bocsi :B

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#437) kadam4 válasza aram01 (#433) üzenetére

kadam4
(kvázi-tag)

11. megvan :)

http://www.mobilgyujtemeny.tk

(#438) blueMerle válasza bartucc (#436) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Rendben, úgylesz :) :U Innentől csenben játszom, aztán majd mindenki jöhet egy sorry-val és jaaa téényleg nem is vettem észre szöveggel :U :U

Hogy világos legyen: tudom a helyes választ, nem ezzel van bajom! A kérdés nem egyértlemü egy szó hiányzik onnan, és akkor lehetne egyértelmüen válaszolni rá.

[ Szerkesztve ]

(#439) berci válasza tjb007 (#432) üzenetére

berci
(senior tag)
LOGOUT blog

tenyleg
de akkor en mit neztem ahol mashogy volt :F

Don't go home! Many people have died there!

(#440) lujó55 válasza Orsee81 (#419) üzenetére

lujó55
(őstag)

okés! jöhet! ide nekem az oroszlánt! :DDD

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#441) bartucc válasza blueMerle (#438) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Javítva közben, nem neked akartam konkrétan írni, mindenkinek aki tanácstalankodik.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#442) Polesz válasza BiP (#426) üzenetére

Polesz
(PH! addikt)

Van két PH! oldal is ahol két különböző garancia van megadva a Transcend eszközökre. Ha nem hiszed járj utána, a végén belinkelem addig nem akarok senkinek tippeket adni.

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#443) Sol4r

Sol4r
(tag)

Hát igen én is ezen a 10-es kérdésen vok kiakadva sajnos én is abba a táborba tartozok ki nem talál eggyértelmű választ a kérdésre....

Nem mindegy ,hogy valaki okosan hülyéskedik vagy, hogy hülyén okoskodik!!! ASUS GTX295 35k

(#444) Polesz válasza blueMerle (#438) üzenetére

Polesz
(PH! addikt)

Én már most mondom hogy sorry, mert tényleg 2 helyen 2 különböző leírás van a PH! lapjain belül is. Ne legyen igazam ;)

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#445) aram01 válasza kadam4 (#437) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y köszönöm hogy megosztottad velem ezt az információt :R

(#446) BiP válasza Polesz (#442) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Bevallom, 10-es kérdésnél nem nyálaztam végig a ph-t. Rákerestem, de csak 2 linket néztem meg, utána feladtam. De el tudom hinni, hogy van téves infó. (lsd.8as, ott végignyálaztam, és találtam eltérőket, (#272)
Ettől függetlenül tartom, hogy nem igaz, hogy nem lehet helyesen megválaszolni.

#447: blueMerle: ilyen szempontból a szokásos. Értelemszerűen kell venni a kérdést. Ha annyira szájbarágós lenne, hogy ne lehessen semmilyen szinten félreérteni/belekötni, akkor 3sor lenne a kérdés, és kb. utánanézés nélkül is meg lehetne válaszolni.
Persze én is előre látom, hogy lesz majd nagy panaszáradat, én sem szeretném, de tuti, hogy lesz, mert valóban aki akarja, félremagyarázhatja a kérdést. Aki akarja, az meg megérti.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#447) blueMerle válasza Polesz (#444) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

:K :K

BiP: természetesen meg lehet válaszolni helyesen, ha a kérdésbe beillesztünk egy szót. :) Így nem :)

[ Szerkesztve ]

(#448) szombatitomi

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyi mindent írtok itt a 10-es kérdésről, hogy még az én stabil válaszomat is elbizonytalanítjátok... :F :O

(#445) aram01: ;]

[ Szerkesztve ]

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#449) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Na, így korán reggel a 11-es is kész :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#450) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Utálom a facebook,iwiw és társai önmutogató perverz oldalakat ezért fogom a kérdést elbukni. ;] :( :)

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.