Jó kérdés 10-nek: mennyi a tömege egy megskalpolt i7 975 XE-nek tized gramm pontossággal?
Nyírjátok ki!!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Jó kérdés 10-nek: mennyi a tömege egy megskalpolt i7 975 XE-nek tized gramm pontossággal?
Nyírjátok ki!!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
A kérdés a köcsög vagy a válaszok?
Sianis
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
Ha egy kerdesre ph-s cikkben meg a gyarto oldalan kulonbozo valasz van, akkor mit kell csinalni?

Mutass egy ilyet! (privátba, légyszi, nem akarok kizárást)

Lehet hogy nem ugyanazt a cikket nézzük, de nekem a ph-s cikk és a gyártó oldala is ugyanazt a választ mutatja...

No komment, mondjátokmár ki a választ is. Mindenki aki segít a másiknak nemlátja hogy a saját esélyeit rontja vele?
Ez itt vérre megy!!! 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
42
Ember embernek farkasa.

új kérdésekre a válaszok leadva
mennyi lesz még? akkor már tényleg nem lesz több 
[ Szerkesztve ]
ASUS P5K PRO, Q8300, Sapphire HD5850 | MSI GT628X-486HU | LG Optimus 2X Gueste2X Hybrid CM7.2+Etana kernel @16GB MicroSDHC CL10

10. is kész, gyorsulnak a kérdés feltevések 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
a valaszok, aki nem nez utana, konnyen pofara eshet vele 
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"
Szép ez a 10. kérdés...a google minden választ felsorol ami csak lehetséges 
szerk: de azért meg lehet találni 
[ Szerkesztve ]

Akkor fel kell tenni egy olyan kérdést, amire senki sem válaszolhat. Na, ezen túl is vagy
![;]](/dl/s/v1.gif)
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Orsee, hány kérdés lesz még?
lol minek ide a google:d
Vicces, hogy különböző Transcend cuccokat nézek, és mindegyiknek más a garanciaideje. 
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

10-es kérdés tényleg elég érdekes de egy kis ekresgélés után remélem meg van a jó válasz... 
Jó lenne egy bögre....azaz inkább egyí egérpad. 
[ Szerkesztve ]
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"
Legtöbbször egyszerűbb mint felvergődni a gyártó oldalára. 
Csak sikerült megtalálni. 
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

Ez a 10es kérdés nagyon nehéz.....
legalábbis nekem....
It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii
A 10-es kérdés megtévesztő. 
Alapos munkát kell végezni!
[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
8. 
9. 
10. 
Na most már csak várok, hogy hátha nyerek is valamit. 
Több kérdés lesz e még esetleg? Gondolom nem, de sose lehet tudni. 
[ Szerkesztve ]
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Ugyanolyan alaposat, mint a többinél...
(a jó választ kell bejelölni
)
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Én eddig 3 választ találtam a 10. kérdésre... 
chubii: én csak a 10.-et nevezném nehéznek... 
De ez már idegesítő számomra
[ Szerkesztve ]

akkor egy hajóban evezünk.....
a 10. a legnehezebb az összes közül....
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii
A 10-es érdekes. Hogy mondjam, hogy ne szegjek szabályt.. A boltok által adott gari számít vagy amit a gyártó vállal más helyen leírva?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Hogy is mondjam, hogy ne ba...nak ki a játékból! 
Szóval a kérdést olvassátok el jól mégegyszer!
"Milyen hosszú a Transcend által adott garanciaidő a DRAM modulokra, SD kártyákra és pendrive-okra?"
Ez tök egyszerű, nem tudom mit kell ezen ennyit pénecolni? 
Voltak ennél baromira nehezebb kérdések, van amiben még mindíg nem vagyok biztos, de valamit bejelöltem, aztán lesz ami lesz! 

Szerintem a 10-es kérdés is elég lájtos volt ( igen volt Transcend ramom
), a 9-es kicsit becsapós.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Már a 10. is itt van. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

Maga a kérdésbe benne van, gyártó mennyit vállal rá ...
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
<--- Kövek.
Hát igen szokás szerint lámultam én is egyet..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Egyet kell, hogy értsek. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

Ne segíccsé!!!4444
![;]](/dl/s/v1.gif)
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Szerintem a 10-es kérdés megtévesztő mert még a gyártó honlapján is termékekként változó 
[ Szerkesztve ]
Mail!

Én nem nevezném megtévesztőnek, egyszerűen a kérdésben felsorolt termékcsoportokat kell kikeresni. 
Elég csúnya elírások vannak a cikkben: A Transcend OCZ a garanciát vállal a hamarosan startoló versenyzőre, az arázásról azonban még nem nyilatkozott a vállalat.
Pont a kérdésre nincs benn a válasz. Direkt? xD
Szerk: Más forrásból kellett megtalálnom a választ...
[ Szerkesztve ]
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."
jó helyen kell nézni és megvan a 100%-os megoldás pillanatok alatt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Én is Immy kollégával értek egyet gyárt oldalán hol ennyi hol annyi de semmikép nem egyértelmű
[ Szerkesztve ]
.A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...Az emberek ostobák [Elfen Lied] és Az ostobaságot csak a halál gyógyítja [Cowboy Bebop] mert A hülyeségre nincs orvosság [Ninja Scroll]

Pendrive-ra és sd-re is totál ellentéteset ír.
Jólvan remélem jól tippelek, többet nem agyalok a kérdésen.
[ Szerkesztve ]
Mail!
+ #340: a gyártó oldalán szó szerint "1 kattintással" meg van a megoldás 
de nem akarok többet segíteni: #336-ban is ott a válasz...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Maradjatok már csöndben, mondom hogy VÉRRE MEGY!
Arohadtéletbe. Aki nem találja nem nyer. Mik vagytok ti máltai szeretetszolgálat?!
VÉRRE MEGY! MONDOM! 
off.: 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Nem tudom, Te melyik gyártó oldalán olvastad, de ahol én megtaláltam, ott azért egyértelmű.
(#341) mephi666 : bakker, tényleg nem több 1 kattintásnál 
(#346) S. Szabi + (#342) Feree13 : megegyeztünk, a Ti véretekre megy ! 
[ Szerkesztve ]

Nem tudom ti hol nézitek, megnéztem a gyártó weblapját 100%-an ergyértelműen le van írva hogy erre meg erre ennyi és ilyen garancia van ...
Így van, Veled értek egyet. 
Ha jó helyen nézi az ember, akkor egyértelművé válik a válasz. Ha össze-vissza keresgél, akkor az tuti megtéveszti és lehet hülyeséget ír be. Csak okosan, megfontoltan. 
Kukk: >> http://href.hu/x/9dt7 <<

Ezzel én is egyet kell, hogy értsek: VÉRRE MEGY!!! 

a gond még mindig az gyártó egyes termékire más időtartalmat vállal pl: jetflash 600 és jetflash 220
[ Szerkesztve ]
.A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...Az emberek ostobák [Elfen Lied] és Az ostobaságot csak a halál gyógyítja [Cowboy Bebop] mert A hülyeségre nincs orvosság [Ninja Scroll]

Komolyan nem értem, ilyeneket hol találtok?!
Ennyire tág az internet, hogy mindenki máshol tud eltévedni? 
[ Szerkesztve ]

gyártó honlapján pl és igen ennyire tág az internet pont gyártó honlapjára tévedtünk