Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1001) tocsa válasza HaZsolt (#1000) üzenetére

tocsa
(senior tag)

Nem volt 4 napig neted? Hogyhogy elszallt? Mindig double checkelem a valaszaimat.

Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

(#1002) tocsa válasza Piloss (#995) üzenetére

tocsa
(senior tag)

Hol irnak a linkelt cikkben 4-et???

(#1003) tocsa

tocsa
(senior tag)

Apa, kezdődik!!!

(#1004) Lenry válasza tocsa (#999) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

itt van

a nagy port felkavaró dolog meg az álláshirdetés kiírása volt, egyesek fölháborodtak azon, hogy nem fog milliókat keresni az új fejlesztő (persze a fölháborodottak közül egy se tudott webprogramozni)
itt olvasgass

egyébként senior tagként valami ilyesmi már rád ragadhatott volna, hogy 5 perc alatt nem írunk 3 külön hsz-t

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#1005) Piloss válasza tocsa (#1002) üzenetére

Piloss
(senior tag)

"A billentyűzeten és az egéren kívül két további eszköz is csatlakozhat rá, így egyszerre összesen négy kapcsolatot tud kiszolgálni."

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#1006) Lenry válasza Piloss (#1005) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

google első találat

The Logitech Unifying receiver is a tiny wireless receiver that can stay plugged into your notebook’s USB port and lets you easily connect up to six compatible wireless mice and keyboards to the same receiver. There’s no need to unplug it when you move around, so you won’t have to worry about losing it.

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#1007) RexpecT válasza Winner_hun (#715) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

OMG .... az utolsó kérdés bukta.... :W .Ez az utolsó kérdés kicsit övön aluli is volt szerintem, mellesleg nem is hiszem hogy 400 nál több jó válasz lesz.

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#1008) menalcas válasza HaZsolt (#1000) üzenetére

menalcas
(őstag)

Hát legalább az 1000. hszt te viheted haza :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#1009) Piloss válasza Lenry (#1006) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Igen,tudom,helyesen válaszoltam rá,én csupán azt a mondatot idéztem ami megadja az #1002 hsz-ben feltett kérdésre a választ

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#1010) Lenry válasza RexpecT (#1007) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

címoldalas blogbejegyzésben volt (magában a bejegyzésben is le volt írva). nem tudom miért lenne övön aluli

[ Szerkesztve ]

(#1011) RexpecT válasza Lenry (#1010) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Igaz, csak valahogy én azt az egész cikket nem vettem komolyan mert a végén tele volt hülyeséggel + számomra lezso6 csak a nők és nőügyek topikban való szerencsétlenkedéséről volt ismert.

Walter White is Bad*ss!!

(#1012) KDavid17

KDavid17
(fanatikus tag)

Elvileg benne vagyok a kalapban!
Köszönöm a játékot! :R
Remélem ezúttal sikerül nyerni valamit :D

mod: amúgy mikor lesz a sorsolás? :B

[ Szerkesztve ]

(#1013) Parci válasza ABnormal (#919) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

akkor az volna a baj...
kalap mindjárt kint lesz.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#1014) adamikus

adamikus
(újonc)

Jajj, de örülök, az összes jó lett :DD
Remélem, hogy a sokak szerint "rossz" megfogalmazás miatt nem lesz valami újrajátszás.
És nehogy elfelejtsem: :R

(#1015) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

STRIKE! Vagyis nem teljesen, mivel 2 válasszal több van. Tényleg jó kérdések voltak.

(#1016) brd válasza RexpecT (#1011) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Rosszul gondoltad, van ilyen. Le van írva hivatalos helyen, ott kellett volna nézni. Majd legközelebb sikerül, ne búsulj. :)

One trend a day keeps the doctor away

(#1017) kadam4

kadam4
(kvázi-tag)

:)

Kint a kalap.
És tényleg benne vagyok!

[ Szerkesztve ]

http://www.mobilgyujtemeny.tk

(#1018) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Jájj de jó, ott virítok pont középen :C
Ajándékok közül a Cooler Master STORM SNIPER ház az újabb kiadás vagy a régi?

(#1019) localhost: Nemverseny, he:D Jááték xD :))

[ Szerkesztve ]

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#1019) localhost válasza malwy (#1018) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valamivel ÉNMÖGÖTTEM! :)

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1020) Franco9

Franco9
(kvázi-tag)

Bentvagyok jól sikerült a tipp :DD :DD :DD

(#1021) XaraX válasza r-chee (#837) üzenetére

XaraX
(PH! addikt)

Nem fontos, létezik a google fordító:
[link]

(#1022) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon nagyon messze áljon tőlem az ilyen, de milyen érdekes pl ez a reg: [link]

Regisztrált ma 12:13-kor, utoljára belépve pedig 12:18..

5 perc alatt de jó is lenne az összes kérdésre megtalálni a választ.. :)

Persze my bad és respect ha valóban ennyi idő alatt megoldotta, és nem második reg, stbstb.. :R

[ Szerkesztve ]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#1023) 14adam válasza localhost (#1019) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Énis mondhatnám ezt mindenkinek aki bent van :P

(#1022) KrenAtesz érdekes,de remélem lesz egy ip szűrés és kibanolják az ilyeneket

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#1024) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezt jól elcsesztem :(( , Majd legközelebb...

szerk: Most néztem hogy csak az utolsó lett rossz,de éreztem hogy nem jót jelölök... :(((

[ Szerkesztve ]

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#1025) malwy válasza eclipse006 (#1024) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Kíváncsi lennék a statisztikákra, hogy hány twollah született:D

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#1026) KrenAtesz válasza 14adam (#1023) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ugyan..

Átmehettem volna a szomszéd szobába a tesómhoz, hogy regisztráljon, feltesz vmi kérdést itt-ott, hogy legyen hozzászólása, aztán megmondom, miket pipáljon be. IP csere, aztán be anyumhoz, ott ugyanez. Ez 3 létező, külön ember, 3 külön IP címről (persze tuti meg lehet állapítani) és ha azt vesszük, még "legális" is..

Csak nekem egyáltalán nem éri meg ez a ci.ánykodás azt, hogy nyerjek vmit, holott mindennél jobban szeretnék.. :)

Egyébként meg köszönöm a játékot, az ilyen eseteket sehol nem lehet kiszűrni. Én már teljesítettem a célkitűzést, 0 hibapont, az összes többi csak ráadás :)

[ Szerkesztve ]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#1027) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Látom azért velem együtt sokaknak sikerült, gratulálok mindenkinek,
most már csak nyerni kell valamit.. :B

Sok szerencsét mindenkinek, stílusosan 1 kalappal :DDD ! :K

[ Szerkesztve ]

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#1028) modern

modern
(fanatikus tag)

hát a cm stormot bebuktam, de annyira nem izgat végül is játék, bár az vígasztal h ma nyertem tippmixen :P

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#1029) Joci10

Joci10
(senior tag)

"583 fő"

Te jó ég mennyien lettünk!

(#1030) McClane

McClane
(fanatikus tag)

Találomra rákattintottam néhány névre és van egy pár nulla napos. Kíváncsi lennék, hogy a hozzájuk tartozó email cím mikor lett létrehozva.

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#1031) RexpecT válasza brd (#1016) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Csak magamra lehetek dühös, már sokadjára hasaltam el egy kérdésen.Mindegy majd máskor(csak ebben a gazdasági helyzetben kérdéses hogy mikor lesz a következő nyereményjáték).

KrenAtesz:
Sztem a kalapban lévő embereket még megfogják "szűrni".

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#1032) Sziszka_88

Sziszka_88
(kvázi-tag)

Hát ez nem jött össze , mindegyik jó az utolsó kivételével :W :DDD Majd talán legközelebb. Köszönjük szépen a lehetőséget! :K

[ Szerkesztve ]

(#1033) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Juhé, mindet helyesen válaszoltam meg :C

(#1034) eclipse006 válasza malwy (#1025) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Én Pantherre szavaztam, kiszűrtem hogy kinek mi a rangja :)
Úgy látszik nem így kellett volna...

(#1035) eclipse006 válasza malwy (#1025) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

.

[ Szerkesztve ]

(#1036) Csomag01

Csomag01
(lelkes újonc)

Nagy izgalommal várom a sorsolást!
Szépestét! :R

Üdv. Csomag01

(#1037) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

srácok mikor lesz kirakva a kalapos névsor?

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#1038) Ndruu válasza aram01 (#1037) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy ideje már kint van...

sálálé

(#1039) szombatitomi válasza aram01 (#1037) üzenetére

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Már kint van egy jópár perce. :B

Ndruu megelőzött.

[ Szerkesztve ]

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#1040) Winner_hun válasza eclipse006 (#1034) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lezso6-nak is házagazda a rangja...

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1041) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jejejeee benne vagyok, végre :D
remélem nyerek is valamit, párszor már voltam a kalapban de nem jött össze semmi :(

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#1042) lujó55

lujó55
(őstag)

Kedves PH tagok, fórumtagok, kedves játékostársak! Először is gratulálok azoknak, akik eltalálták mind a 12 kérdésre a helyes választ! :R Van akinek könnyen ment, másnak vért kellett izzadni, ahogy a kommenteket olvastam :D A kérdések abszolút jók voltak és világosak, de bejött amitől tartottam. A sok játékban résztvevő közül ki kell szűrni azt aki tényleg ismeri a PH!-t és nem csak kalandor. Erre a legjobb az 1. és a 12. kérdés volt. Az első a múltba vezetett vissza minket, a 12. pedig a jövőbe. A nagyon közeli jövőbe!
Őszintén? Hát én is be..optam :DDD De hát hogyan? Hiszen pofon egyszerű volt a válasz, volt aki meg is írta, hogy hol kell keresni a megoldást. Nézzük csak! Kik vannak itt felsorolva? Jé! Zsombor a programozó? Hm. ezek szerint neki kell fejleszteni a RI/OS-t is. Nem? Na ez meg is van! Tegyünk egy próbát! Nézzük meg, kihez dob ez a link ha bajom van a RIOS R5-tel! Hát ez meg a Dani! A k.r.a életbe, akkor most hogy is van ez? Vagy csak valami beugratósdi ez az "új RIOS fejlesztőnk" duma? Nézzük már meg a hozzászólásokat, ki lehet a tag...
Nini, hát itt van feketén fehéren leírva, hogy a Panther csinálja! Na akkor megnyugodtam, klick Panther-D :W Hiba: hiába átmásztam ide, arra már nem voltam képes, hogy az utolsó hozzászólásokig eljussak, hogy tényleg ki is a házigazda. Obi van Kenobi a javából! 11/12: 91,6% szereplés. Azért nem annyira rossz ugye? Mondjátok lécci, hogy ne autókázzak el a Tiszáig kővel a nyakamban!!! :DDD :DDD :DDD
Respect a győzteseknek mégegyszer! :R :C :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#1043) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, látom kalap már kint van, már csak a nyertesek kellenének...:)

Nem értem minek ezt ennyi ideig húzni...:D

Egyébként jó sokan vagyunk ennyi ajándékra. Azt a maradék kis esélyt is elvesztettem amit még éreztem. :D

Erre van az a frappáns idézetem:
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a
síneken

[ Szerkesztve ]

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#1044) korpicschess

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Wáá bekerültem :)) Gratula mindenkinek:)

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#1045) Tomi_Sci válasza eclipse006 (#1034) üzenetére

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól tévedek 47 házigazda van. Vagy lehet az valami más volt :D

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#1046) Sicilian válasza lujó55 (#1042) üzenetére

Sicilian
(őstag)

"A sok játékban résztvevő közül ki kell szűrni azt aki tényleg ismeri a PH!-t és nem csak kalandor"

Háát a kalapos listából érdemes megnézni az uccsó két Zsuszát, azok mindent tudnak pár napos regisztrációval, gratulálok nekik, átadnám a rangomat is nekik és ez csak 1 példa..
Legalább annyi esze lenne, hogy teljesen eltérő nevet talál ki, szánalmas :W

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#1047) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát akkor ezt jól benéztem... :(

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#1048) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

vagytok páran :DDD

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#1049) lujó55 válasza Sicilian (#1046) üzenetére

lujó55
(őstag)

Ja. Hányinger tagok mindig is voltak és lesznek is! Én nagyon szerettem volna kapni valami ajándékot. Nekem olyan kevés a havi pénzem, hogy nem is álmodhatok olyan dolgokról amivel itt pisis gyerekek dobálóznak tized áron (apu megvette a gyereknek a 1366-os gépet full extra 1 misi, az meg a hülye eladja belőle a 3870-et 15k-ért, mert kell a lé anyagra) és még mindíg a sulinetes vassal nyomom. Ettől függetlenül egyáltalán nem vágytam volna semmire a cuccok közül, csak arra a PH-s egérpadra. Nekem az egy jó dolog, hogy itt lehetek és közétek tartozhatok! Remélem valaki felteszi a Hardverapróra és én akkor majd megveszem, bár úgy nem az igazi feeling. Szerintem megvárom a következő játékot és majd akkor... :K

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#1050) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kérdés:
Hányan fognak nyerni? (27-en ahány ajándék van vagy 18-an ahány felajánlás 1-1 cégtől)

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.