Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1551) zsigus

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt én is támogatnám egyébként, hogy ranghoz kötött legyen a játék mert ezzel ki lehetne zárni a dupla reg-eket.
Persze nem csak senior-tól hanem lelkes újonc már játszhasson (50hsz+15nap).
Aki 15 nappal a játék előtt hozzászól 50szer egy dupla reg-ről az meg megérdemli, hogy játszon. :DDD

Vagy ha még az ennél frissebbeket is célba akarjátok venni akkor legyen egy olyan rang ahol kevesebb hsz +időnél is elő tudjon lépni valaki pl. 25hsz +10 nap vagy kevesebb (lelketlen újonc :DDD, vagy valami más(inkább))
Ha pedig akartok egy vérPH-s játékot is akkor persze az is lehet. :)

3000nap :Y

[ Szerkesztve ]

(#1552) szatymazka válasza ollie (#1487) üzenetére

szatymazka
(újonc)

Elég érdekes lehet bizony,főleg ha az ember barátja/barátnője is játszik egy gépről..
Tudtommal nem tilos egy gépről 3 KÜLÖNÁLLÓ embernek játszani..
de ha tilos akkor elég érdekes játék volt ez..

(#1553) Mazsika

Mazsika
(őstag)

gratula a nyerteseknek... sajnos én megint nem nyertem, de majd legközelebb.. :K

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#1554) Lauda válasza szatymazka (#1552) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jelezni kellett volna a szervezoknek.

(#1555) szatymazka

szatymazka
(újonc)

amúgy azért játszottam itt,mert szerencsét akartam próbálni,de így hogy nem jött össze,ez sem zavar,mivel már volt szerencsém nyerni más nyereményjátékban,sokkal értékesebb cuccokat mint amik itt vannak:) ez van..

(#1556) aero. válasza szatymazka (#1555) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tipikus eset, mikor valaki elkezdi mondani, hogy voltak már jobb tapasztalatai, ezzel burkoltan elküldve az oldalt a fenébe. :)

Mondjuk ez senkit nem érdekel. Biztos egyből szóltál a családtagjaidnak, hogy gyertek regeljetek gyorsan be, hogy több esélyünk legyen és becsületesen ők is oldották meg a feladatokat.

[ Szerkesztve ]

http://pc-style.hu

(#1557) Hitman

Hitman
(fanatikus tag)

Köszönöm a játékot a szervezőknek ! :R

(#1558) ABnormal

ABnormal
(őstag)

Nyertem egy egérpadot... :C

http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

(#1559) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Grat. a nyerteseknek és köszönjük a játékot:)

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#1560) BiP válasza szatymazka (#1555) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Erről a szombati megasztáros flegma csaj jut eszembe, akit lehúzott a zsűri, (meg a lefikázott közönség is), majd erre benyögte, hogy ő Olaszországban énekel és ott elismerik (meg a közönség is jobb). A reakciókat gondolom nem kell ecsetelnem.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#1561) aero. válasza BiP (#1560) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugyanez jutott nekem is eszembe, majdnem bele is írtam.

Amúgy ikszfaktor.

http://pc-style.hu

(#1562) BiP válasza aero. (#1561) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Tényleg. :R (A lényegen nem változtat. Vicces volt :) )

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#1563) Badman 4ever válasza ABnormal (#1558) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon, nagyon, nagyon köszönöm a szervezőknek a játékot. :C
Én is nyertem valamit, nemsokára megtudom, hogy mit. Juhéj! :))
Szerk.: Most nézem, egérpad a nyereményem. :)

[ Szerkesztve ]

(#1564) Wyll

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Grat a kalaposoknak, a nyerteseknek meg egészségükre a nyereményhez ;)
De a legnagyobb Grat a PH! Stábnak jár, az eddigiekért, a játékért, és azért, ami még ezután jön... ;]

Én sajna hiába vettem sikerrel a nehezebb kérdéseket, a 6-oson elcsúsztam :( (ilyen apróságon!!:W), de azért köszönöm a lehetőséget és így tovább!

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#1565) AXisBOLD válasza szatymazka (#1555) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez egyre szánalmasabb.

minél előbb abbahagytad volna, annál kevésbé járattad volna le magadat.

Aurea mediocritas

(#1566) Winner_hun válasza Parci (#1353) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha az összes kérdés megválaszolása olyan egyszerű lenne mint az első és az utolsó kérdéseké akkor 5 perc se kéne:P

ps: gratulálok a nyerteseknek.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1567) V.Stryker válasza szatymazka (#1555) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elméssz te a sunyi picsába a 4 hozzászólásoddal együtt b+. Te kis ingyenélő. Két forint értékű hozzászólásod, megnyilvánulásod nem volt, de téped a p.fád, hogy nem nyertél, mikor regisztráltál. Te szegény...ez nem segély,hogy beadod az igényt aztán jön. :W

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#1568) ruti

ruti
(senior tag)

.

[ Szerkesztve ]

BlueGift - a LOGOUT.hu ajándéksorsolási rendszere // "Jelentkezz, Nyerj, és ha lehetőséged engedi, Ajándékozz Te is!" // http://logout.hu/blog/bluerainbow/index.html

(#1569) Winner_hun válasza mephi666 (#1456) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na az kimondottan tetszett, olyan jöhet, az meg csak hab lenne a tortára ha legalább 2x olyan nehéz lenne:))

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1570) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Grat a nyerteseknek! :C (de jól jött volna egy külső meghajtó:D)

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#1571) korpicschess válasza V.Stryker (#1567) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:U :R

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#1572) attika89

attika89
(senior tag)

Gratula a nyerteseknek! :C
Jó játék volt! Még ilyet! :K

A külső vinyó vagy a pendrive nagyon jó lett volna...így kénytelen leszek venni magamnak :DDD

Sony Xperia S \,,/

(#1573) InHell

InHell
(fanatikus tag)

Gratulálok a nyerteseknek! :C
Csak így tovább PH! :R

> béna duma helye <

(#1574) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Túl szép is lett volna :B
Gratulálok minden nyertesnek! :C :R

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#1575) AXisBOLD válasza V.Stryker (#1567) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem hallottam még a nagy Chuck-ot ennyire kiakadni. általában egy precízen kimért pörgőrúgás megold mindent :D.

Aurea mediocritas

(#1576) stevve válasza szatymazka (#1555) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De most azért jól megmondtad itt aztán mindenkinek, mert nem nyertél egy játékon. Szerintem írj be a Szerencsejátéknak is, mert a lottón nem minden héten a te számaidat húzzák ki. A sok huligán! Borzalom! Tragédia! Mondjon le! :DDD

Amúgy minek jöttél, ha máshol nagyobb nyereményeket tudsz tutira megnyerni? :D

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#1577) Sziszka_88

Sziszka_88
(kvázi-tag)

Minden nyertesnek gratulálok és mégegyszer köszönjük a játékot, a lehetőséget! :K

(#1578) ArchElf

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne hagyjátok már magatokat felhúzni :)
Hihetetlen hogy bejön ez minden játék után... :DDD

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#1579) Badman 4ever válasza ArchElf (#1578) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Az ilyen embereket el kell felejteni.

:DDD

(#1580) aram01 válasza V.Stryker (#1567) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1 :R

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#1581) Savage5

Savage5
(senior tag)

Amindenit! Megfeledkeztem az utolso kerdes ota a jatekrol, bevallom... Es ma reggel egy e-mail fogad, hogy kedves nyertes... Koszonom, es gratulalok a helyesen valaszoloknak!

...

(#1582) Daniford válasza Savage5 (#1581) üzenetére

Daniford
(tag)

Grat neked is és a többieknek is újra!
A vesztesek pedig, velem egyetemben, maradjanak csendben! Örüljünk mások örömének és ne cseszegessük és kételkedjünk a játék tisztaságában! Mindenkinek egyforma esélye volt nyerni! Érdekes engem ez az,hogy nem nyertem miért nem kavar fel??? :W

www.arma2.hu

(#1583) stevve válasza Savage5 (#1581) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor igazán jól indult a napod. :) Grat! Ilyen rossz időben legalább a hírek legyenek jók.

PH semleges

(#1584) localhost válasza szatymazka (#1555) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már ha sikerült nyerned egy helyesírási kéziszótárt, az valóban hasznos!
Forgasd bátran, tanulgass, mert erősen van hová fejlődnöd magyarból is a tisztességen, etikán és jó modoron kívül is!
Viszont látásra!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1585) odinn válasza Parci (#1477) üzenetére

odinn
(újonc)

Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy egy ip mögül csak egy embert engedtetek be? Mert akkor aki hozzám hasonlóan pl. munkahelyről játszott, az nem járt jól...

(#1586) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért is sikerült volna... :U

Gratulálok a nyerteseknek én is!
Ez csupán szerencse, nem több. Ezért nem járok horgászni sem. :P

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#1587) Gergő_ válasza localhost (#1584) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Viszontlátásra! ;]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#1588) Sicilian válasza V.Stryker (#1567) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Még van képe az észt osztani, a csalójának :Y

[ Szerkesztve ]

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#1589) Jag válasza Parci (#1546) üzenetére

Jag
(senior tag)
LOGOUT blog

Vérpéhásoknak nem játék kéne szvsz, hanem valami kedveskedés, már ha nem haragszol meg érte, hogy ezt mondom.

Mittudomén' nagyobb képfeltöltési lehetőség, nagyobb tárhely, blogban nekik több funkció, vagy saját PH!-s mélcím, több ideig szerkesztheti a hozzászólását, extra smile, ilyesmi. :)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/d908

(#1590) BaLee

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Grat a nyerteseknek.

Sajnos az egyik kérdést benéztem, kicsit félreérhető volt a cikkben és nem olvastam végig. Pedig a kérdések most kifejezetten egyszerűek voltak, nem nagyon volt beugratós.

Csak röhögök ezen, hogy a pár napja regisztráltak háborognak, hogy csak 2 újonc nyert. :DDD

Simán kiköthetnék, hogy újoncok ne játszhassanak, mert biztos sokan voltak akik csak a játék miatt regisztráltak be. Bár ez valahol az oldalnak jó, hiszen statisztikában pluszt jelent.

Mindenesetre én örülök, hogy egyáltalán van ilyen, ritka manapság.

(#1591) jagada

jagada
(őstag)

Az uccsó kérdést benéztem, grat a nyerteseknek!

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#1592) littlelion21 válasza V.Stryker (#1567) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Vazze....ez eddig a legjobb :R :DDD

(#1593) Parci válasza odinn (#1585) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem, nem akarunk semmit mondani (de értelemszerűen nem).

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#1594) Parci válasza Jag (#1589) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

egyszer, egy szép világban, amikor lesz időnk, megélünk kövéren, nincs állandó stressz és életveszély internetpiacilag, meglesz, mert tök jogos, amit írsz.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#1595) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Gratulálok a nyerteseknek(: :R

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#1596) kekeeci

kekeeci
(tag)

:W Erről lemaradtam. :W
:R Gratulálok a nyerteseknek. :C

[ Szerkesztve ]

kekeeci (waltzer) (†)PT level 88, (†)LevelR level 77, HEAT online level 34 (77)

(#1597) Wyll válasza PH-User (#1586) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Ezt azért megvétóznám.. A horgászat korántsem analóg egy szerencsejátékkal. Ok, ott is van mázlifaktor, de a parton azért nagyon sok múlik rajtad is.

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#1598) Benhill

Benhill
(fanatikus tag)

Grat a nyerteseknek.
Most lemaradtam en is...nembaj :)

12centis ventilátor rácsot keresek occsón gyöngyös közelébe

(#1599) Feree13 válasza Jag (#1589) üzenetére

Feree13
(őstag)

Ezek mekkora ötletek!
Nagyon tetszik... (nemmitha vérpéhás lennék, de ezek tényleg jó ötletek)

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#1600) ArchElf válasza BaLee (#1590) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Bár ez valahol az oldalnak jó, hiszen statisztikában pluszt jelent."
Lehet, hogy az oldalnak (talán) jó, de a fórumnak - ahova regisztrálni kell a játékhoz - tutira nem. Legalább is az ilyen "új felhasználók" hozzászólásait olvasva...

AE

[ Szerkesztve ]

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#1601) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gratulálok a nyerteseknek! :R

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#1602) picur220 válasza localhost (#1584) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyugi van már,nem születhet mindenki 100%-os helyesírással. Ne ossz ki mindenkit emiatt...:N Mondjuk amit írt, az tényleg nem helyénvaló...
A vérPH-s játékot meg rohadt egyszerűen meg tudnám oldani, olyan kérdéseket kell feltenni, amiket egy "csak a játék miatt regelő" nem tud megoldani. Ennyi...

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 7 :)

(#1603) localhost válasza picur220 (#1602) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De legalább a kutya ugathasson (!) - ha már Őbenne nincs annyi igényesség, én lehetőség szerint szóvá tenném borzalmas magyartalanságát.

Kifejtettem már, az a fajta magyartalanság, nem tudáshiány, hanem erőtlenség, akaratgyengeség, túlzott lazaság és az értékek fel nem ismerése vagy szándékos semmibevétele, tehát IQ-faktor.

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1604) Jag válasza picur220 (#1602) üzenetére

Jag
(senior tag)
LOGOUT blog

Mint például?

(#1605) picur220 válasza Jag (#1604) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pl ami a mobilarenásoknak is volt, nem tudom, hányan nyertek, ha akarsz, még utánanézhetsz, biztos megvan valahol a topik meg a nyreményjáték oldala. Nem volt egyszerű, az biztos...

(#1606) picur220 válasza Jag (#1604) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehunvane:DDD

(#1607) Jag válasza picur220 (#1606) üzenetére

Jag
(senior tag)
LOGOUT blog

Nyehehe, ez szép. :DDD
Erre még az őspéhások sem mind tudták a választ, úgy látom. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.