Picit fura amit mostanság csiálnak...
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Picit fura amit mostanság csiálnak...
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Utolsó sorok alapján ez ilyen ASUS Mars kategória lesz. Nagyon drága, nagyon gyors és nem lehet majd kapni.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Egyetértek.. És ez megint olyan, hogy fognak egy régebbi vasat, mellédobnak egy másik gpu-t némi rammal a physx-nek, aztán jól kib@sznak megint a másik oldallal..
Jövőre meg majd lehet válogatni, hogy DX11 kell, vagy physx.. számomra "undorító" szó felé haladnak.. 
Mondjuk ha Skizz elmélete válik be, akkor meg édesmindegy az egész 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

a szánalmas jelző a megfelelőbb.
új termék nincs, csak a gányolás. hiányzik már egy g92 újra átnevezve. ![;]](/dl/s/v1.gif)
gt 2x0 meg fantasztikus.
újat nem igazán tudnak,mert egyenlöre nincs mit
de hajrá
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

ez a csak az evga - mint kiemelt partner - történet....

Hasonló a szituáció,mit a 4 Way SLI kapcsán: csak EVGA alaplappal és EVGA videokártyákkal működik. 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

2 mag + 1db, ami PhysX-es számításokat fog végezni. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Hihetetlen lett számomra az Nv vergődése. Pedig valamikor, nem is túl rég nem adtam volna oda semmiért az nV kártyámat.
De ez már szánalmas.
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W
és akkor? 
most én is ati-t vettem de azért várom a leleplezést
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

hellóvinre májkell dzsekszonos maszkok fogytak leginkább a júeszéjbe. ezen a meglepi kártyán vajon a dzsekó képe lesz? 
▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

Egyedi dolog, semmi más. (talán annyi értelme van, hogy nem fog még egy plusz helyet foglalni a gépben) Gondolom csak véletlen az EVGA lapokban fog menni. 

nvidia + evga = 3dfx + stb = r.i.p.
http://mlzphoto.blog.hu/

Sir PhyzX tábornok ismét offenzívába kezd 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

teszek a fizikszre, mikor már a gpu maga lemodellezi kb amit a fiziksz tud.
ezért én nem rohanok nv-t venni.

Most miért nyafogtok? Örüljetek, hogy nem valami átnevezősdi volt megint, hanem kitaláltak egy minimálisan egyedi dolgot. 
Ráadásul senki se tudja, hogy miről is van szó valójában. 

El tudom képzeni azt a nagy dobást! 
Hányadik "rókabőr" is lesz majd ez?
Tomcat

"a GeForce PhysX technológiát szeretné új szintre emelni"
Egy zöld villástargoncát dobnak piacra? 
(#22) degumentes válasza juliabrilke (#8) üzenetére

Nekem már régóta 2 mag +1 mag physx
(HD3870X2+ egy pcie BFG ageia physx)

Ezek nem egymást fogják riogatni, hanem a júzereket
Bár elsőre a Fermi jutott eszembe, csak tovább olvastam
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Hova süllyed már az nvidia.. 
mi lesz így az ati árakkal??? 
[ Szerkesztve ]
számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő
Megint egy olyan termék, ami már létezik, csak külön... istenem ez a vergődés már...
Valaki adja már meg az nV-nek a kegyelemdöfést, szenved szerencsétlen, kezdem őket tényleg sajnálni már... (ja és nem érdekel, ha az ATi elszáll az árakkal)
Hú de gonosz vagy. Se az Nvidia se az árak nem érdekelnek...
Mondd csak nem dr.Csernyus vagy a tévéből?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

Nomármost vagy butkósabb fizika lesz az elkövetkező gémekben amit már nem bírnának a mostani vgak, vagy az eddigi vgak nem fogják bírni az elkövetkező gameket azonos szintű fizika mellett.
A probléma csak az h ha az első akk az eddigi tuajok nem érnek semmit a 2xx keriukkal mivel számukra az a szintű fizika nem lesz elérhető, ha viszont a másidik akk megint keveset érnek mert ezek szerint az elkövetkező gamekhez kevés lesz a kártyájuk fizika+game számításhoz. Szerintem
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
És akkor ehez tettem én fentebb hozzá, hogy jövőre majd physx-re gyúrjunk, vagy Dx11-re, merthogy az meg a ződeknek nyet.. 
Lebuktam... 
Egyébként az nV még mindig káros a PC piacra, mert a mai napig megcsináltatják néhány játéknál, hogy az ATi-n lassabb legyen. Mindenkinek az lenne a legjobb, ha eltűnnének.
[ Szerkesztve ]

Úgy látom tök mindegy, hogy éppen mit csinálnak.
Ha van rajtuk sapka az a baj, ha nincs akkor meg az. 
Nem az nv a szánalmas, mégha ez a termék nem is lesz széles körben elterjedt.
Habár ebben nem értünk egyet de nem kezdek flémelni meg nv-t védeni(amugy is ati tulaj vagyok) de ez is egy végiggondolandó vélemény és bizonyos dolgokban igazat is adok neked. De akkor a genius is tünjön el mert nem ér fel a logitechez? Vagy a tesco billeket zuzzák be mer nem minőségi? Nem ülnek pontosan a hasonlataim de amit te mondasz az egy kicsit kommunistaszerű nekem. Mindenből 1 van azt kell választani. Ha ellentmondasz mész a süllyesztőbe. Ez se lenne jó szerintem.
Légyszives ha legközelebb szerepelsz a tv-ben csernyuskám akkor a PH-t kicsit reklámozhatnád 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
Ez így elég tökömtudja kategória...
Mindegy, hagyjuk.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nem az a gond, ha csinálnak valamit, hanem az,hogy hogy.. ez megint semmi új, csak a sok régi cuccból dobnak ki egy összegyúrtat, aztán nyomatják a physx-et, akik meg ati kártyára váltanak, mert az nv nem tud alternatívát nyújtani, az meg majd szívhat a physx miatt.. ennyi..

"Nem az nv a szánalmas, mégha ez a termék nem is lesz széles körben elterjedt."
Mint a 4 utas SLI ... Ritka nagy elvakultnak kell lennie annak aki nem látja h ez sz@r úgy ahogy van.
"Ha van rajtuk sapka az a baj, ha nincs akkor meg az."
Jelen esetben ez így néz ki: ugrálnak a sapkán.
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))
"Egyébként az nV még mindig káros a PC piacra, mert a mai napig megcsináltatják néhány játéknál, hogy az ATi-n lassabb legyen."
Ez igaz. Kicsit ideges voltam múltkor Shift miatt, mivel haverom 9800GTX+-os kártyáján 3x gyorsabban futott, mint nekem a HD4850-en, közben meg pariban van a két kártya. Az is poén volt, hogy akármilyen felbontásban és beállításokkal próbáltam, végig ugyanannyi fps-em volt, tehát minimumon és maximumon is.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)
Azért nem, én gyűlölöm a kommunizmust, ha ellenkező véleményen vagy, hát legyél.
Senkit nem kell emiatt bántani... szerintem... Nálam egyébként ezért nem is különleges nap Október 23.-a, Nagy Imre kommunista volt. Hiába akart ő emberarcú kommunizmust, ha az kommunizmus... Nekem maga az eszme nem tetszik. A legtöbb ember meg ugye nem akart rendszerváltozást, csak a szovjeteket akarták elűzni.
Amúgy a Te példáid mások, a Tesco nem "szabotálja" a Word-ot, hogy a Logitech-en rosszabb legyen. A Genius nem "szabotálja" az egeret a Windows-ban, hogy ott Logitech gyengébben szerepeljen...
Az nV viszont ezt teszi, pl. NFS: Shift...
nekem is volt GeForce-m, tehát nem vagyok AMD Fan, egyszerűen nem tetszik az nVidia "módszere", amit már régóta alkalmaz. 

Miért, m i számít újnak?
Azért, mert most 2-3 hónappal később adnak ki egy új kártyát, akkor már ekkora gond van.
Régi cucc? Mihez képest? A gt200 egyidős az rv 770-el, a g92, pedig már rég nem felső kategória, és pont úgy árulják, mint a régebbi radeonokat.
Mitől nem tud az nv alternatívát nyújtani? Igaz, nincs a régebbiekben dx11, de olcsóbb, és kapható is az 5770/50-el szemben, teljesítményben, meg ugyan az.
Azt senki nem látja, hogy az amd se sokat újított most? Egyszerűen két rv770/90-es magot raktak egy gpu-ba, az 5800-as családnál az alacsonyabb gyártás technologiának köszönhetően, az 5700-asnál pedig szimplán lementek 55-ről 40nanora. Mivel a gpu szinte tök ugyan az, ezért nem is kell sokat gondolkodni, hogy vajon miért a 4870/4850 szintjét hozza a két új népkártya.
Bár ezzel nincs gond, hisz kategoriájában az 5770 jóval jobb kártya, mint a 4770, így mondhatni jól csinálták a fiúk az amd-nél, a gond a kettős mércével van.
Ha ezt az nv csinálta volna, akkor ugyan úgy szídnák, mint mindíg.
Nem én vagyok elvakult, hanem az aki ezt nem látja.
[ Szerkesztve ]
aha..értem..igen.. és ha most a 4850-en helyett nv-t akartam volna venni hasonló árszinten mit is kaptam volna? a 8800GT x-edik átnevezett változatát. Ja hogy ha a neve új, akkor már új? Így mindent értek..
Az meg, hogy az 5750 a 4850-el egyenlő.. szerintem mindig is így szokott lenni, nv-nél is, hogy az új széria középkat kb a régi felsővel egyenlő, de nézzük: kisebb gyártástechnológia-> kevesebb fogyasztás, DX11.. Már ez a kettő újításnak számít, és van is jelentősége, ellenben mondjuk a 8800GT és a GTS250 között pl.. és mellesleg nehiszem, hogy olcsóbb lenne egy nv gts250 szemben a 4850-el, pedig nem ő a több..
És akkor ha már itt tartunk, mit vegyek nv-be egy 5870 helyett? 
És akkor azt meg sem említem, hogy a mai játékok között is van nemegy, ami szándékosan szarabbul megy ati-n, mint nv-n, mert valaki valakinek a zsebét megtömte. Nevezzük ezt is korrekt hozzáállásnak a részükről ugye? Nem adnak újat, akkor el kell lehetetleníteni az ellenfelet is nem? Persze..
Az elvakultságról meg annyit, hogy kb 2 hete van ati-m, és előtte sosem volt...
[ Szerkesztve ]

"...Az is poén volt, hogy akármilyen felbontásban és beállításokkal próbáltam, végig ugyanannyi fps-em volt, tehát minimumon és maximumon is..."
Ennek is van előnye: fullHD-ban nyomhatod, mégse lassul.... 
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
jajj, már számolom a napokat... 
Azért mondom hogy van amiben egyetértek veled valóban nem igy kellene a dolgokat az nv-nek intézni.
Valami olyasmi kéne hogy rendes optimalizálás és aki azon is tud javitani a driverrel-karival-stb az a jobb nem igy hogy bizonyos cuccra írom a szoftvert és akinek nem ilyen van az bukta.
Azt hiszem a nascarba is van olyan hogy mindenki centire ugyanolyan géppel megy és ott legyél ügyes ne a miliárdokba kerülö F1 verdákba.
Na mindegy nem mi váltjuk meg a világot (és az Nv-t).
Viszont örülök hogy lebuktattalak 

Az NV akkor kezdett rossz irányba tartani (önfejűség, piac irányvonalának diktálása) mikor megjelent az ATI-nál a 2000-es széria. Igaz akkor az ATI teljesítménye nem volt kielégítő de az irány igenis jó volt. Én akkor megmondtam, h az ATI jó irányt választott. A 3000-es sorozat csak rókabőr volt, de már teljesítményben elfogadható volt, a történet további részét mindenki ismeri.
Az NV nem képes belátni, h amit csinálnak az nem helyes, mert önfejű vezetőik vannak, és ahelyett, hogy a piac igényeit szolgálnák ki, inkább azt akarják megmondani mire van a piacnak szüksége... Mielőtt valaki, azt mondaná elvakult fan vagyok, jelenleg nv kártyát használok. 
[ Szerkesztve ]
no brain, no problem

Nem mindegy Neked, hogy mi a neve, ha jó valami?
Egyébként ne a 4850-et hozd fel, mert az már ennyi erővel nagyon régi, bár az is, mint a mostaniak, mondhatni a 2900xt sokadik átnevezett változata. Viszont ennek ellenére nagyon jó, és jelenleg még, egy 4850/gts250 használható egy 5750 helyett.
A 4850 nem, hogy egyenlő szinten van az 5750-el, hanem szinte ugyan az.
Az azonos teljesítményt nem úgy érték el, hogy csináltak valami újat, és annak a butább változatát tették közép kategóriába, hanem úgy, hogy ugyan azt használják. És a nagyobb teljesítményhez használták fel a meglévő régi megduplázását.
Érdekes, hogy biztosan érted, amit írok, de mégis mindíg következetesen olyan példákat hozol fel, ami Neked tetszik.
Senki nem mondta, hogy a gts250 jobb lenne, vagy olcsóbb, mint a 4850, ez utóbbi két kártya az 5750 alternatívája lehet, még vagy egy évig.
Vegyél példáúl itt az aprón használt, garis gtx295-öt 25K-val olcsóbban. 

Jövő ilyenkor mi lesz az ATI-val?
Az új szériával Ők is letérnek majd a helyes irányról?
Ki tudja? Az biztos viszont, hogy majd egy év lemaradásban lesznek.
Nézz Ph tesztet, megtalálod.
#42 Zolee11: szerintem az NV most is jó irányt tart. más piacra mennek, amin életképesek. Addig meg a diszkrét VGA-kkal kihúzzák a dolgot. Egyébként a GPGPU vonalon jól megy nekik, pro Felhasználásra meg szinte remekül.
#41 Zolás: ja, Nascar. Mindenkinek ugyanolyan motorja van? 
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Én értem azt amit te mondasz, de te meg azon siklasz el, hogy míg mondjuk a 4850 5770 között van különbség, addig több generáció nv van, ami tök ugyan az, csak más a neve. Az rendben van, hogy jó, de akkor ne adja a más néven tízezrekkel többért..
Afelett meg látom szemethúnysz, hogy az ati az nv-vel ellentétben nem úgy törekszik fentmaradni, hogy kib@szik a másikkal. Az nv egyenlőre úgy tűnik igen..
Kopi31415: más piacon életképesek, akkor itt mért azzal kell fentartani magukat, hogy kersztbetesznek a másiknak? Mert ez annyira természetes ugye?
[ Szerkesztve ]

Hogy mi lesz? Az attól függ hogy sikerül. Már a történelemben többször bebizonyosodott, h annak van csak létjogosultsága, ami életképes, jobb mint az előző. És amit a felhasználók is jónak látnak. Ma már egyre kevésbé megy az ez kell neked.
Egy biztos, semmi sem biztos.
Az üzleti élet már csak ilyen.
Kopi31415: ebben igazad van, csak nem kellet volna eljutni idáig. Pl. azt sajnálom, hogy kiszállnak a chipset gyártásból. Valahogy ott is kiestek a játékól.
[ Szerkesztve ]
no brain, no problem

EVGA exkluzív, ennek biztos örülnek a többiek, bár valószínűleg már így is két ököllel dörömbölnek a konkurencia ajtaján. 
#46 Barthezz2: Mert a cégek sem személytelenek, emberek irányítják őket, az nVidiát pedig ilyen k*****ök irányítják. 
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Remélem olyan dobásra készülnek, ami lenyomja a DX11-es ATi-k árát
..
jah, hogy ennek annyi az esélye, mint 3 lábú sündisznónak, a 6 sávos autópályán
...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Mutatnál példát a más néven tízezrekkel több értre? illetve ha a piacon az erőviszonyoknak megfelelően egy kártya magasabbra tagozódik, akkor nevétől függetlenül miért ne igazodjon az ára is a teljesítményéhez? Az inflációt, forint árfolyamváltozását ne is feledjük...
Nem beszéltem keresztbetevésről. Egyébként mennyire is tesznek keresztbe bárkinek is? Nem vesznek miattuk gonosz NV miatt AMD kártyákat, vagy mi van? Egyébként nem tudom feltűnt-e, de az NV épp kivonulóban van a VGA piacról. 
#47 Zolee11: mivel a chipset gyakorlatilag már a prociba költözött, így onnan természetes fejlődés mentén estek ki.
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.