A MyPhone egyik hiányossága, hogy nem lehet lekérdezni az egyenleget Dominónál... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
rainmen
(senior tag)
"oda-vissza arconcsapja, gyomronrúgja, ráugrik és megalázza" - ezért már érdemes volt felkelni...
Egyébként tényleg kellemes az Emporia kijelzője. 
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

szilagyiv
(tag)
Ha ez itt a "nagyifon" teszt, akkor ezt a gyöngyszemet semmi sem tudja felülmúlni:
Doro HandlePlus 334
Mikor megláttam, megjelent egy könnycsepp a szemem sarkában 
[ Szerkesztve ]
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ
SOS Hívás POWA...... Ugye....

Amúgy az én nagyim a totál ellenpélda. Ő kifejezetten nem szereti a nagyimobilokat. Vettem neki szülinapjára egy myPhone 1080 Duro-t. 3 nap múlva felhív, hogy köszöni szépen, de ehhez ő nem tud hozzászokni, és visszaadná.... Mondom oké, a te ajándékod, kezdj vele amit akarsz... 1 hét múlva szervált magának egy Nokia C5-öt
Megkérdem tőle, mégis miért? Kiderült azért, mert neki oké a nagy billentyűzet, de azt a viszonylag kicsit kijelzőt alig látja, Még szemüveggel is... Ráadásul állítása szerint ronda.... Hogy mért pont C5 nem tudom
Kicsit különc a nagyim

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

debrejo
(fanatikus tag)
Halo mint a game vagy mint halló? ![;]](/dl/s/v1.gif)

dlaj
(tag)
Egyszerű telefonok, de szerintem egy olyan embernek aki idősebb, és a tv távirányítóját is hetekig tanulnia kell, semmivel sem lesz egyszerűbb dolga vele mint mondjuk egy Nokia 1616-tal. Leszámítva persze a nagyobb gombokat.
Jópofa telefonok, szerintem simán jobb egy ilyen mint valami olcsó nokia, már csak a nagyobb és jobban látható kijelző miatt is.
origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

Cannabis7
(tag)
cask én nem találom a tesztben a készülékek üzemidejét?
Azt megértem, hopgy nem szívesen tesztelitek 1 hétig
, de legalább gyári adatot megadhattatok vna.
Én anno vettem szegény dédanyámnak egy mezei Elegance-t, hogy ne kelljen mindig a vezetékes telefonhoz rohannia. Egy ideje már polcon a telefon

Isten veled Steve, nyugodj békében!

rainmen
(senior tag)
MyPhone-ban BL5C típusú aksi van. Lehet, hogy valahonnan ismerős... 

Captor
(lelkes újonc)
"Az Emporia OLED kijelzője, amely annak ellenére, hogy jellemzően világoskékkel operál, színes, oda-vissza arconcsapja, gyomronrúgja, ráugrik és megalázza a myPhone nagyságrendekkel egyszerűbb megjelenítőjét."
Jó lesz az egy ócska szines LCD-nek is, amit épületen kívűl alig lehet látni. Még OLED mellett sem volt életébe.
[ Szerkesztve ]
oda-vissza arconcsapja, gyomronrúgja, ráugrik és megalázza a myPhone nagyságrendekkel egyszerűbb megjelenítőjét
ez a kedvenc sorom az egészből 

cefre00
(tag)
Csatlakozom, mert a telefonokhoz nem tudok érdemben hozzászólni!
Nem vagyok célcsoport...
Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)
Hátigen. Énse tudok mit kezdeni szegény dédanyám mezeu Elegance-ével
jól mutat a polcon és legalább sosem fogom elfelejteni őt 
Príma a teszt. 
Ezt az SOS részét a telefonoknak viszont logikátlannak találom.
- A nagyi lenyomja a "sós" gombot, erre én kapok egy sms-t.
- Éppen dolgozom vagy utazok, így nem tudom egyből megnézni és nem is látom a benne lévő szöveget arról, hogy ez egy sos hívás lesz.
- Rá nem sokkal csörög a mobilom, felveszem mert a nagyi hív.
- Mivel nem tudom hogy sos hívás így nem is nyomom be háromszor a 0-ás gombot.
- Na és ha tudom, hogy sos hívás? Ha csak azt hallom 3mp-ig hogy hörög szegény, akkor lehet elfelejtem azokat a nyamvadt nullákat lenyomni, a vonal megszakad, csóri meg nem tud újrahívni. Ilyenkor mi van?
Vagy én értettem félre valamit?
Hát ez tényleg jó kérdés. Én sem tudom hogy akkor ennek mi értelme
Bár ez jó kis feature... Pl. honnan tudjuk, hogy a nagyi nem épp a boltból hazafele esett össze (mint az én dédanyám
) egy olyan utcában ahol kevesen járkálnak?
Tegyük fel, hogy nem munkában vagyunk és megkapjuk a "Segítség!"-es SMS-t és akkor azt se tudjuk, hogy mi van. Szerintem az SMS azért jön, hogy felkészüljünk a három nulla bepötyögésére...

attila6152
(újonc)
Igen, SMS azért jön, hogy felkészüljünk
A vészhívás után, ha megszakad vagy ilyesmi (pl nem ütöd be a 000-t, vagy bármi más okból) egy órán keresztül készenlétben marad a nagyitelefon ami azt jelenti, ha visszahívod automatikusan fogadja/felveszi a hívást
Ha valaki "belövi" a telefonkönyvet ezen a telón akkor a nagyinak soha többet nem kell a menüben mászkálnia ahhoz hogy telefonáljon (még véletlenül sem téved el benne, mert a menübelépés a telefon oldalán van dedikálva)
Nekem egyedül ami nem tetszik benne: minek bluetooth