Vissza a trackballt 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Az utolsó mondat nagyon durva.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
(#4) vsgaborr11 válasza BloodyEddie (#1) üzenetére
Trackball jobb,mint ez a "lyukas-gomb" 
On:Ez a Legend rettenetes ronda a fekete végekkel
Olyan,mint annó az iPhone.
[ Szerkesztve ]
Zune HD 16 GB

hemaka
(PH! kedvence)
Várható volt ez a húzás. Én legalábbis számítottam erre.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
ez, hogy a WinMo-n a gyári felületet kell használni csak a WinMo7-re vonatkozik, vagy visszamenőleg a korábbiakra is?
(jó persze, egy idő után ez lényegtelen lesz, ahogy eltűnnek a korábbi verziók)
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Legend szép lett, bejövős 
► Més que un club ◄
Csak a wp7-re vonatkozik.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

G_Gabi
(újonc)
A 2 androidos nagyon bejövős bár a Legend lehetne izmosabb hwben.
OFF: az nem tudom hogy csak nekem szúrt e szemet, hogy a htc-s srác mennyire laza nem az a karótnyelt előre betanult rizsát fujó marketinges akit (lehet, hogy csak én) elképzelnénk. Mo-n nem tudom, h kaphatna e egy ilyen nagy cégnél vki ilyen -szerintem jó- munkát fültágítóval...sajnos.
[ Szerkesztve ]
Nagyon tetszenek 
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر
második képen az egyik hátlapja nekem ilyen iPhone 2G-s megjelenésre hasonlít 
rejtett számot nem veszek fel!
A legend valami eszméletlen szép lett 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
A kis szépségek. 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
Eric atom jó arc, halál laza, tavaly is vele dumáltunk.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
Az még hagyján, de nem is igaz.
A WP7-en is lesznek bizonyos lehetőségek, amivel a gyártó egyedibbé tudja tenni a felületet, de másikat nem húzhat rá.
A WP Classic (6.x vonal) pedig nagyjából marad a régi vágányon, miért is változna.
A Starterre nyilván nem nagyon fogja megérni felületet csiszolgatni, tekintve a készülékek eladási árát.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
azok csavarok a 3. mobilon?
atyaég
There's an app for that
Egyébként jó a videó, a srác pedig ideális alany a nem anyanyelvűek okosítására, szépen artikulálva, és lassan beszél.
A készülékek is tetszenek, szerintem sikeres lesz mindegyik. Pl. sokkal inkább vállalnám a Desire-t, mint a Nexus One-t.
Jó kis küytük az biztos.
Mi is az az utolsó mondat?

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
Csak így tovább
Legyen mindezek mellett OLED is, és akkor jöhetnek a különösen ajánlott készülékek 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Saint_
(PH! nagyúr)
Legend gyonyoru,kell!
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Szerintem is simán jól érthető volt a szövege.
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Ricardo
(PH! nagyúr)
"Windows Phone 7 Series évvégi megjelenésével egy időben a Microsoft be fogja tiltani a gyártók számára, hogy saját felhasználói felületet készítsenek Windows Mobile alá."
Szerintem erre gondolt.
Nagyon tetszenek ezek a HTC-k. Gyönyörűek 

hemaka
(PH! kedvence)
Legend jóféééleee
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Arak? Megjelenesi idpontok nem kerultek szoba?
Engem a 3 teló közül a Legend érdekelne, főleg a kis árcédulácskája 
Amúgy a srác tényleg laza, de a stílusa nagyon szimpatikus és nem untam a bemutatót. Nem olyan volt, mint aki egy betanult specifikációt "standupol" el 
Samsung Galaxy W

Prof01
(PH! addikt)
Bazz, mekkora lyuk van a srác fülében!

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
A Legendet kevesnek tartom. Sot. Azon vagyok meglepodve, hogy hardveresen "mindenki" gyengenek tartja lassan a Hero-t, ez a Legend pedig pont, hogy a belsejehez nem nyul...
Szo se rola tok szep az egybealu boritas, az optikai trackball, az amoled kijelzo es a SenseUI, de... az FM radio valtozott meg egy picike ram. Szerintem tovabbra is keveske...
Azért mindenben jobb mint az előd:
-több ram
-jobb kijelző
-erősebb proci
-Fm radio
-led a kamerának
-optikai trackball
-Felturbózott Sense
-"unibody" ház
Ennél több dolog nem igazán kell egy utódba...
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

vehement69
(senior tag)
Nekem ezek közül a Legend jön be a legjobban, a többi kicsit bumfordi
I am cancer in your bones

cr4sh-
(lelkes újonc)
Alig várom, hogy megvegyem a 'bravot' 
Érdekes ez a Desire. Na majd ha lesz egy teszt róla... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

xxxbence
(lelkes újonc)
"a Windows Phone 7 Series évvégi megjelenésével egy időben a Microsoft be fogja tiltani a gyártók számára, hogy saját felhasználói felületet készítsenek Windows Mobile alá."
ez miert??? miert jo ez nekik? en tuti nem veszek fos wm-es kezelofelulettel windoz phone-t, mar amiket latni a wm7-rol assem jon be. biztos sokan lesznek igy ezzel...
viszont legalabb nem kell tovabb varni a wm7-es telokra, yoh lesz az a wm6.5.3... :/

g3d
(tag)
Ezzel én is egyetértek. A legnagyobb baj az, hogy egyenesen megtiltják, hogy lehessen rá húzni saját GUI-t. Én jelenleg is 2-3 hónap után mindig megunom az aktuálisat és cserélgetem... azt a nem túl sokat.
Engem meg inkább az Android felé tol ez a lépés, nem wm6.5.3 felé.

oalex
(senior tag)
"Arak? Megjelenesi idpontok nem kerultek szoba?"
Árak természetesen nem kerültek szóba, de a megjelenési időpont már a HTC konferencián, hivatalosan bejelentették (ugyan ezen a rendezvényen):
Q2 eleje (azaz Április- ez szó szerint elhangzót) mind a boltokban mind a szolgáltatoknál (EU-ban). Külön kiemelték, hogy a Voda-val újra partnershipre lépnek és a Vodás fejes is megerősítette ezt. Ügye tudni illik, hogy megromlott a kapcsolat, mikor a Voda levette a kínálatából a HD2-t.
Ha érdekel a teljes videó, akkor íme: [link] azt hiszem a videó 3/4 körül beszélnek a megjelenésről.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
Az amazon.de-n vannak előrendeléses árak is. 
Desire: 500 EUR
Legend: 459 EUR
HD Mini: 419 EUR

GrimReaper
(fanatikus tag)
Ezek túl szép árak ahhoz hogy valósak legyenek.
http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

oalex
(senior tag)
Szerintem teljesen reálisak az árak (semmi szép nincs benne). Pozicionálást figyelembe véve, nem kerülhetnek annyiba mint a HD2 vagy a majdani Supersonic (HD2 android változata). Kisebb proci, kisebb kijelző, természetes, hogy egy picit alá kellet árazni azoknak. A HD2 ügye 520 Euro (a sonic is ennyi lesz szerintem, mert igazából csak az OS más) ugyan azon az oldalon. Nem adhatják drágában mint a csúcskategóriájukat.
Ahhoz még itthon hozzá jön a 25% áfa ne feled.
HUN
HD2 = 174e
Mini = 145e
[ Szerkesztve ]

Ulkesh
(őstag)
A Legend nagyon szép lett.
A végén a szövegkijelölés valahonnan nagyon ismerős 
A Lookup menü eddig is része volt az Android rendszernek, vagy ez újdonság?
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
Több helyen is olvastam róla, hogy 10 %-kal lejjebb csúsznak a HTC készülékek árai, mert nem voltak elég versenyképesek ár/teljesítmény viszonyban. Talán ezek már az új árazás szerint jönnek. Azért a 140-145e Ft nem kiugróan olcsó a Desire-ért, vagy a ~120e a HD Mini-ért. A webshop ár egyébként is mindig alacsonyabb egy kicsit a boltinál.
[ Szerkesztve ]

oalex
(senior tag)
te még áfá-t kihagytad nem?
Már tudom a hazai végfelhasználói árakat, a Mini nem 145e lesz, kevesebb. Többet nem mondhatok, sry.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

GrimReaper
(fanatikus tag)
A Desire-ről is tudsz valami biztatót mondani, mondjuk marad 150 alatt?
Azért a 150-et mondom, mert most a N1 éppen ennyi.
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

Saint_
(PH! nagyúr)
engem a Legend érdekelne

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

g3d
(tag)
Bizalmas információk birtoklásának tényét is vétek kibeszélni
Csak felcsigázol pár fórumtársat 

xxxbence
(lelkes újonc)
egyet ertek, ha nem mondhatsz semmit akkor csondbe lehet maradni...

oalex
(senior tag)
Ugyan ezt írtátok az Omniiára aztán mi lett belőle... 
Inkább nem mondjatok semmit, azzal nem lehet beégni. 
Hetekig rajtatok lovagolt a fél fórum, hogy ti azt írtátok, hogy olcsóbb lesz aztán mégis drágább volt. Ezek szerint nem tanultad meg a leckét 
[ Szerkesztve ]

jubilleum
(fanatikus tag)
Tényleg ennyire jó lett a virtuális qwerty vagy csak a divat miatt hanyagolja a HTC?

jubilleum
(fanatikus tag)
mármint a valós qwerty billentyűzettel felvértezett telefont rég nem láttunk.
(bocsi hogy nem tudok fogalmazni, és erre nem jöttem rá 5percen bellül)
Ott azért kicsit más volt a helyzet, de semmi gond.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)