Nem rossz.
Csak a design nem tetszik.
1800mhz cl5 mikor lesz ?
[ Szerkesztve ]
cars1dA

Nem rossz.
Csak a design nem tetszik.
1800mhz cl5 mikor lesz ?
[ Szerkesztve ]
cars1dA
ha így haladunk, akkor nemsokára
nem is olyan rég még az 1333Mhz cl8 volt a menő, most meg...
Szerintem még egy kicsit fejleszthetnék a ddr2-t mert a nép nagy része még azt használja
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
mit kellene ddr2-n fejleszteni? szerintem csak gyartani kell azt 
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

de abban nincs pénz
amúgy pont ezen gondolkoztam, hogy hol vannak a régi jó DDR1es 2-2-2-5ös latency-k 
elszálltak nagyon a számokkal, bár ez az 1600@cl6 nem hangzik rosszul
"What next in the parade of constant obstacles?"
mushkin hír és gyiku sehol
ilyen is ritkán van 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
én is késtem
végre úgy érzem magam, mintha a sörrel-borral folyó kánaánba csöppentem volna... minden napra jut egy mushkin cikk
hurrá... alakulnak ezek az időzítések rendesen... már csak az áraknak kellene alakulni és beneveznék egyre én is 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

szép nagy számot írnak majd az árcédulára: azt meghiszem!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Alakul az időzítés, lesz ez még jobb is 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

oke, a hokamras bordaval ellatott modulok kiadasanak van ertelme (a borda miatt), de amasikat minek kell eroltetni? a mushkinnak mar van ilyen parameteru ramja (fekete bordaval)..
mod: elolvasva ezt a par hozzaszolast, nem igazan vagytok oda az idozitesek miatt.. az elobb linkelt modult kb. 3 honapja lehet kapni.. nem is beszelve az elso 1600mhz - cl7 - 1.65 kitekrol, amik joval korabban jottek ki.. nincs ebben semmi ujdonsag (maximum annyi, hogy ph!-n most cikkeznek roluk)..
[ Szerkesztve ]
I'm out.
Tetszenek a cuccok ezekkel az időzítéssel.
Lassan lesz 1066 CL4 meg 1333 CL5.
Mennyi lesz az ára? Nem tudja valaki? 
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

a fekete kitet 200$-ert meg lehet venni amcsiban (kb. 60k afaval egyutt)
I'm out.

Na még egy mushkin hír, valaki nemrég még hiányolta... ![;]](/dl/s/v1.gif)

ma nem meloztam
mmmmmushkin

[ Szerkesztve ]
Annyiért inkább megveszem az alaplapod meg a procid 
Milyennapvan?
"biztosra vehető, hogy szép nagy számot írnak majd az árcédulára."
Szerintem biztos nem. 
Mert nem fog ráférni.

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Nem nagy szám, de legalább bővül a piac!
Miazhogy nem nagy szám?? Tiszta jó időzítései vannak. Arra is kell gyúrni néha, nem csak órajelre.

Tényleg korrekt, de attól azért messze van, hogy nyálat csorgasson rá az ember. 
Azért meg merem kockáztatni, hogy az 1800@cl8 és 2000@cl9 cuccok közelébe van. Én inkább ilyet vennék, mint olyat.

Meg kéne tudni, milyen chipek vannak rajtuk, aztán hadd szóljon. 
Jófajta RAM nem azt mondom, de ehhez hasonlót eddig is láttunk már, mi több, árban is egyre inkább elérhetőek lesznek. Ez pedig örömteli tendencia. 
[ Szerkesztve ]

Tuti nagyon drága lesz...

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

Találtam rá árat. Még elég húzós... 
Na de ha jól látom végre van magyarországi forgalmazó 
[ Szerkesztve ]

259$... hozzarakunk meg nehany dollart (20), es sokkal jobb ramokat is vehetunk..
I'm out.

lol... na hagyjanak.. szabadrablas 
I'm out.

eléggé...
de legalább már valaki foglalkozik végre velük. 

Ezek kisker árak!
De majd beszélek velük! 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

en azzal tisztaban vagyok.. viszont azzal meg ok legyenek tisztaban, hogy ennyiert nem fogjak eladni.. a legtobb ember azert tisztaban van a dolgok valodi araval 
I'm out.

Hát, ha azt nézem, hogy a jelenleg nálam pöfögő Mushkin DDR1-s ramok cl3-sok, 500-on, tényleg nem rossz! 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg