"A lapon két tizenhatszoros és egy egyszeres PCI Express foglalat található, használatukkal egyaránt kiépíthetőek Three-way SLI..."
A 3-way SLI-hez nem 3 PCI Express 16x foglalat kellene?
„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

"A lapon két tizenhatszoros és egy egyszeres PCI Express foglalat található, használatukkal egyaránt kiépíthetőek Three-way SLI..."
A 3-way SLI-hez nem 3 PCI Express 16x foglalat kellene?
„Mond egy oroszlánnak, hogy legeljen, mert elfogyott a gnú.”

Szerintem nem. Mint a 2*8-ban is megy sli/cf.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
bár nem vagyok a legokosabb a témában de úgy tudom, hogy egy x2 és egy sima kártya eggyütt is mehet 3-way-ben
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
Az én alaplapomat (akkor még nem tudtam...) is irodába szánták. Fujitsu-Siemensnek gyártotta az Ánusz. Csak nem tudom, hogy hova kellett nForce4-es chipset meg PCI-E 16x...
Mondjuk ez a hírben szereplő alaplap is elég durván felszerelt dög.
Na mindegy most már legalább tudom, hogy Ánusz alaplapot nem fogok venni (nem a mostani lapom miatt hanem mert szerintem jobban megéri bármilyen Gigabyte lap szerintem (ár/teljesítmény))
Kezd iPon szint lenni...

Egy munkaallomas alaplapba mi a halalnak az Express Gate?
végülis ha így nézzük a 7.1 és a digitalaudio kimenetek is feleslegesek

Azthiszem te nem vagy tisztában a Workstation kategória fogalmával 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
...hogy másoknak is el tudják adni... megveszik otthonra, mert WS, és biztos még stabilabb, stb. Legalábbis szerintem 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Én sokszor használok pci-x-et, gigabyte így nem opció...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Na ez a masik ami kiakaszto.
az első 3 hsz nagyon fájt
a cikk írójának pedig gratulálok, ha a 2db pci-e be megoldja a 3way sli-t
Én vagyok a PH! királya.
mifáj gyere mesélj...oszd meg velünk tudásod legjavát.. mivel okoztunk ekkora fájdalmat?

Ez a lap megint semmire se való. Munkaállomásba nem ilyen lapokat fognak venni. Ez megint olyan mint a suzuki jimny terepjáró 
• De hova temetik a túlélőket? •
3 PCIe csatlakozó van a lapon, az Asusnak gratulálj 
Different songs for different moods.

Az tuti nem, mert X2 csak radeonban van, ami meg SLI-t nem nagyon használ. Az nvidiának GX2 van. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
jóvanmánamána szívd a vérem
... érted mire akartam kilyukadni... egy ati x2 +egy sima azonos osztályú kari vagy egy pl. 9800 GX2 + egy mezei 9800 eggyütt létrehozza a 3 GPU-s módot mindezt két PCI-E slottal. itt olvastam hírben és utána a fórumjában tehát nem csak az én fejemből pattant ki

Akkor miért nem lehet két X2-őt quadban hajtani
(Mondjuk szerintem nem sokan használnák ki.)
http://ldmnyblzs.wordpress.com | http://twitter.com/ldmnyblzs

Ez jó..
• De hova temetik a túlélőket? •
lehetni valszeg lehet csak esetleg (bár ennél a tételnél kétlem) számít, hogy 170k vagy 240k
Én a képen csak kettőt látok 
Én vagyok a PH! királya.
Akkor nézzük a procifoglalattól lefelé:
- PCIe x1
- PCIe x16
- PCI-X
- PCI-X
- PCIe x16
- PCI
Ez három 
[ Szerkesztve ]
és az egyszeresbe hogy teszel vga-t?
Én vagyok a PH! királya.
Simán 
Az Asus A8N-E-n volt egy PCIe x4 slot, aminek a vége nem volt lezárva, így belement a videokártya. És ment is 
na ezt nem tudtam. 
de ebbe akkor sem lehet, ennek le van zárva a vége.
Én vagyok a PH! királya.
kivágsz belőle egy akkora darabot, hogy bemenjen oszt csókolom (illetve mielőtt megnyomod a power gombot intenzív imádkozásba is ajánlatos kezdeni vallási hovatartozásod függvényében, hogy legalább az alaplap túlélje...) 

Hát sztem az az x1-es PCIE foglalat túl közel van az x16-oshoz, oda nem fér be egy dupla slotos 9800 vagy 4870. Bár ha elég erős vagy... 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
a vga nem a x1-es pci-e felé áll...
Én vagyok a PH! királya.

Nem, de hogy oda nem fér be egy dupla slotos hűtős kártya az is biztos.