Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem rég olvastam ezekről... brutális notik ezek, simán jók MPEG4-AVC/H.264 videóenkódolásra is. :Y

Egyébként átültették más kontextusba is a technika magját egy friss hír szerint: [link].

PH semleges

(#2) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hát most lehet megköveztek, de vhogy egy átgondoltabb formát (is) kaphatott volna a vas.
No meg másik, hogy ha nem is 4870X2-es de egy 9800M GS beleférhetett volna az árba, ha már lúd...

.::www.megadanceradio.hu::.

(#3) rudi válasza Devid_81 (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pár helyen oda van írva a cikkben, hogy a Toshiba nagy VGA-s (akár 9800M GTS SLI) presztízsmodellje NEM ez, hanem az X300.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) utomi

utomi
(tag)

Most biztosan kapok majd a pofámra, de ilyen áron szerintem minőségibb és komolyabb egy MacBook Pro mint ez a Toshiba.

Lenovo Thinkpad W510, HTC One X, Sony Xperia S

(#5) Devid_81 válasza rudi (#3) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah akkor lehet végig kellene olvasnom :)
Annyira csúnya, hogy most ezt nem olvastam végig :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) rudi válasza utomi (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, lehet ilyen okosnak meg ésszerűnek tűnő következtetéseket levonni. Csak minek? Amikor pl. a Hummer (vagy bármelyik gyártó) kidobja az új ultra, villantós terepjáróját brutális áron, akkor is elő lehet jönni azzal, hogy egy Land Rover Defender korrektebb, olcsóbb miegymás. Csakhogy a villantós terepjáró nem arról szól, amiről a Defender, ahogyan a G50-sem arról, amiről a MacBook Pro. Nem kell emögött a Toshiba mögött (mellett, helyett stb.) értelmet meg ésszerűséget keresni, mert nem arról szól.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) Csabee. válasza utomi (#4) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

osztom a véleményed, ennyit nem ér egy Toshiba notebook, a procija jó erős, a Háttértár.. hát 720gb vagy 640gb.. nem semmi :D bár nekem speciel megteszi!
a 9600Gt vga szerintem meg jól viszi a játékokat, nem tudom mért húzzák le. .:)

Üdv: Csabee.

(#8) eddie17 válasza Csabee. (#7) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Ja asztaliban igen, de a mobil verizó az asztali 8600GT tulajdonságaival büszkélkedik. Nagyjából.

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#9) Csabee. válasza eddie17 (#8) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát igen.. az lehet :D de egyébként az a Toshi Külsőre egyáltalán nem szép
az A300as sorozatok fekete lakkozott felülettel sokkal szebbek! Bár van akiknek nem jönbe a lakkozás,, de ettől függetlenül sem egy szép darab a G50.. :S

(#10) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

"Ez jobban ment, mint az öklözés"
Fisting fun...

(#11) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Hosszabb hasznalat utan nem lettek csuszosak a fenyes billentyuk a zsirtol amit az ember ujja felvisz ra hasznalat kozben?

(#12) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A TV tunerrol lehetett volna par szot ejteni, ha mar benne van a gepben.

(#13) Stiky válasza Csabee. (#9) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Jah kb. addig szép amíg a kirakatba van. :D

A port nem számítva, amit egy mozdulattal le lehet törölni, a piszok ami felgyűlik a klaviatúrán elég ocsmány 2 nap után pucolni kell a gyakori gombokat. Egy enyhén textúrázott felületen ez jelentősen több nap mire összegyűlik.
Egyébként az A300-asnak is recseg és enyhén hajlik a panelja kinyitáskor. Főleg hogy ha a sarkainál próbáljuk nyitni.

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#14) Csabee. válasza twollah (#11) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

alapból egy picit csúszik, a lakozás miatt meg a zsír is jobban csúszik az a baj, sajnos már tapasztaltam, de takarítod rendszeresen akkor nincs gond:) a csúszás meg elviselhető.. tehát nem zavaró :)

a TV tuner érdekes.. a Hp pavilionokba van a 1080as típusokba, és nem működik M.o.on...

(#15) Csabee. válasza Stiky (#13) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát igen.. nem tökéletes, ezért választottam Paviliont még decemberbe.. meg hát a pavilionnak erősebb a Vga-ja :D

(#16) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó cikk, teljesen egyetértek a felsorolt érvekkel :R

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#17) Integra

Integra
(Jómunkásember)

gagyi lakk giccsparádé, futottak még kategória.

(#18) Csabee. válasza Integra (#17) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fél milióért futottak még? :D de egyetértek amugy..

(#19) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Biztos megvan ennek a gépnek a maga vásárlói köre, de én távol állok tőle.
Notebook lényege a hordozhatóság, viszont ilyen méretben ez elég nagy csorbát szenved, habár még mindig hordozhatóbb mint egy asztali konfig. Notebookot az ember azért vesz mert sokszor kell ide-oda vinni, viszont ezt senki nem fogja állandóan cipelni, otthon lesz az asztalon. Azért hogy néha elmegy valaki lanpartyba még össze lehet pakolni az asztalit is.
Mondjuk jó lehet aki egyetemista, és kell valami izmosabb gép, és hétvégén haza tudja vinni. (Mondjuk én ebben az esetben, ha lenne fél millióm összedobnék egy kis gépet, vennék 2 monitort és csak a gépet vinném)
Másfelől én nem erőltetném ezt a fényes borítást, addig nagyon szép amíg kiveszed a dobozból, aztán lehet örökké takarítani. Ráadásul a legkisebb külső sérülés is elcsúfíthatja.
Legutolsósorban, pedig sajnos a notik kijelzője elég gyatra, lehet, hogy ennek speciel jobb mint az átlag, de fél milláért már nem egy gyatra minőségű TN panelt szeretnék bámulni.

Valóban ez egy presztízsmodell, funkciója nagyjából ki is merül abban, hogy ilyet is tud építeni a gyártó.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#20) Digitalis válasza Integra (#17) üzenetére

Digitalis
(senior tag)

Végre megtudtam mi az igazság a Mobil 9600GT körül, pedig nem semmi a körítés. Mert idáig ha kérdeztem a tulajokat ( msi) hú apám crysis minden full-full és full viszi mind a zsír. :)

(#21) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár a Blu Ray tényleg hiányzik belőle az ára szerintem mégsem olyan vészes, ha az Asus Atom-os nettopjai 200k körüli áron mozognak már

True Success is Blonde

(#22) stevve válasza Integra (#17) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért az a 4 magos Cell nem éppen gagyi... :U

Látom, nem vettétek észre sokan a cikkben a lényeget. Ebben az a lényeg, hogy lehet rajta sok szépet demózni, mint pl.: a H.264 tömörítést, de mezei user-nek nem ajánlott. :)

PH semleges

(#23) Csabee. válasza stevve (#22) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de aki demózik és épp eszű.. az egy erős gépet vesz ennyi pénzért :) demózáshoz meg szép monitor dukál.. :)

(#24) stevve válasza Csabee. (#23) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak abba nem jár Cell... ;) Egy H.264 tömörítéshez nem kell szép monitor, de gondolom eleht rá kötni másikat. :DDD Nem játékdemóról beszéltem...

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#25) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ha valami ertelmesebb VGA lenne benne, akkor oke.. Mert szep. Meg azt nem ertem hogy a lakk-billentyuzetet, es az a koruli fenyes "munkaterulet" minek erolteti a Toshiba... Es ha mar presztizsmodell akkor eleg gaz a "80-as evekbeli" taviranyito :)

alba gu brath

(#26) Csabee. válasza stevve (#24) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:D én se feltétlen játékdemó.. :D no mind1, megnézném 1 év múlva hogy Magyarországon hány db készülék kelt el :)

(#27) duffbeer

duffbeer
(őstag)

Most lehet, hogy én vagyok nem tisztában, de hol van ebben a cell?

CPU: Core2Duo
GPU: GF9400

Akkor ez most hogy is van? Én úgy tudtam a cell egy különálló processzor ami az IBM a Toshiba és a Sony közos fejlesztése. Mi köze az intelhez?

Szerk:
Ááá közben leesett. Az extrák között volt felsorolva... :)

[ Szerkesztve ]

(#28) stevve válasza Csabee. (#26) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Talán 1 se. Nem is védem ezt a notit, mert én alapból notit csak munkára tudok elképzelni. :DDD

Inkább ebből legyen jó áron, amit linkeltem és akkor fogyni fog (ha már Toshiba és Cell):
[link]

PH semleges

(#29) xedos

xedos
(PH! addikt)

Nekem ez egy gagyi kínai kacatra emlékeztet :-(
Ezt a teljesítményt olcsóbban is meg lehet kapni, vagy jobb körítésben...
Na jó a 17"-os MAcbook Pro ára nagyon durva :-)

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#30) GreenAtis

GreenAtis
(újonc)

Szerintem ennek a gépnek nincs egyszerűen létjogosúltsága. Én tavaj novemberben vettem egy Sony Vaio VGN-FW21Z-t, mi ugyanez a CPU, 4gb ram, 500hdd, HD3650 512MB eddig kb ugyanaz mint a toshiba, viszont 16,4-es full hd-s kijelző, dupla megvilágítással, ennek köszönhetően nem leáttam még szebb kijelzőt, és blu-ray iró is van benne, ok TV-tuner nincs de most ki akar M1et nézni laptopon, meg ha nagyon kell veszel egy usb tunert 5000ért. Jah és a Vaio az csak Vaio nem egy gyakori darab, és letisztult desingal rendelkezik. Nagyon sok tárgyaláson voltam már vele és csak elismerést kaptam. És a lényeg 340eFt volt.

(#31) Retro11 válasza GreenAtis (#30) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Megint ott lyukadunk ki, hogy minek ez.... Nem nyomják az arcodba minden üzletben, akkor miért zavar, a puszta tény, hogy van ilyen is?

"Nagyon sok tárgyaláson voltam már vele és csak elismerést kaptam."
Ez tényleg nagyon fontos dolog....LOL

[ Szerkesztve ]

:)

(#32) Runo válasza Retro11 (#31) üzenetére

Runo
(őstag)

Sok embernek hidd el, fontos.
Nem mindegy milyen notival jelensz meg egy-egy fontosabb tárgyaláson. Már nem csak azt nézik milyen nyakkendőd van :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33) stevve válasza GreenAtis (#30) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A cikk címe mindent elmond: "...presztízsmodell". Innentől kezdve akkor miről is beszélünk? :DDD
Ez nem egy tipikus "tárgyalós" noti, de ha ezzel jelennél meg és megemlítenéd, hogy Cell, fingjuk se lenne róla, miről beszélsz. Megbeszéléseken leginkább a kinézet és a márka számít - már ahol számít, vagyis hidd el, ezt értékelnék... Lehet ezen vekengeni, csak felesleges. Olyan ez, mint BMW-vel vagy Audival menni megbeszélésre... :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#34) Csabee. válasza stevve (#33) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

melyiket tartod jobbnak BMW AUDI? sztem már egy kategória.. :) mind2 típusból egy felsőkategória azok elég hasonlóak :) de talán méb a BMW.. mer BMW.. :D

(#35) stevve válasza Csabee. (#34) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Épp ezért mondom én is, ez a lapotop pont ugyanolyan hatást érne el egy megbeszélésen, mint egy Vaio vagy más menőbb laptop. Ezért a BMW és az Audi példa. :) (Amúgy BMW :DDD )

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#36) Csabee. válasza stevve (#35) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jaja xD méghozzá 7es :D

(#37) sutszi

sutszi
(senior tag)

Üdv!

Lehet csak én vagyok így de nekem egyáltalán nem tetszik ez a modell. Sőt, ez a fura kinézetű lakkozott billentyűzet kifejezetten taszít...
A galériában a 04-es kép is elég érdekes, mint egy nagy tükröződő izé... :W
A belsőről meg nem is beszélve, egyetértek a teszt végén az értékeléssel.
Szerintem még presztízsmodellnek sem a legjobb...

[ Szerkesztve ]

(#38) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Tényleg szép, de nem akarnám használni! :N

(#39) zeg

zeg
(senior tag)

Ez, presztízsgép? :DD Csak a szokásos százakárhányezres legalja toshiba böszme változata beledobva egy jelenleg felesleges cell procival.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#40) Ijk válasza zeg (#39) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Hát igen, legalább ne nézni ki úgy mint egy bazári kacat, ha már presztízs. Akkor már inkább macbook vagy dell latitude.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#41) VSAMSUNG

VSAMSUNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Osztom a véleményt, szerintem se egy durva gép, valahogy ennyiért legyen már benne fém is, lakkozott billentyűzet, az durva.. A kijelző nyöszörgése pedig nem egyedi eset:) Általában a legtöbb toshiba mind ilyen.

(#42) zeg válasza stevve (#35) üzenetére

zeg
(senior tag)

Akkor talán nem a Lenovo csóróknak készült IdeaPad s10-2 netbukjára hajazó már most szokványos fedlap dizájnt kellett volna rátenni, például. Szerintem elővesz valaki egy MacBook Air-t, és rommáalázza dizájnban ezt a szörnyűséget. Az alma logót meg mindenki ismeri, ellentétben ezzel a 'kvazimódó' semmitmondó felirattal.

(#43) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Quasimodo...

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#44) BloodRay válasza Integra (#17) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Teljesen egyetértek. ;]

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#45) blackrulz válasza stevve (#33) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

jah. az audit is sofőr vezeti addig, ezt meg felviszi a hordár ;]

btw ez nekem sem jött be. ha multimédiás villantás, akkor minimum a br, de akkor már spec szoftver körítés, stb. tény, ésszerűtlen. ennyi erővel jöhetnek a 30"-os notik dual szerverprocikkal, 512 mega sd memóval, meg floppyval. az se ésszerű, akkor az is presztízs modell? :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#46) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jézus!! ennyi pénzért notebookot? én hamarabb építek egy űbergépet ennyi pénzből, minthogy egy ilyen notit vegyek.

jó, meg szép, meg biztos erős is és nem utolsó sorban hordozható. legyen, de ne félmillióért. jah és még bluray sincs benne?? pf ne röhögtessenek már...

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#47) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Igazán berakhatták volna opcióba az SSD-t. :K
Plusz a Blu-ray meghajtó is hiányzik, ettől függetlenül nagyon brutális gépezet.

(#48) zeg válasza lezso6 (#43) üzenetére

zeg
(senior tag)

Nemmondod...felnyitottad a szemem, taníccs mester! :D

(#49) zeg válasza DroneZ (#46) üzenetére

zeg
(senior tag)

Presztízsmodellek esetén az ár lényegtelen.

(#50) lúzer válasza GreenAtis (#30) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és hol?
egyébként hdmi van?

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.