Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Petya25

Petya25
(őstag)

Elég jónak látszik ez a Fusi noti.
A 17-es kijelző és az n-es wifi is dicséretes, csak egy kicst nehéz.
Mi lehet az ára?

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#2) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem az eSATA port laptopos terjedése tetszik. Otthonra a családnak teljesen megfelelne egy ilyen noti.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3) kovy79 válasza erdoke (#2) üzenetére

kovy79
(őstag)

Na, az eSATA-nak itt már valóban van értelme, nem úgy, mint az asztali gépekben. Szerintem.
Amúgy korrekt kis noti (bár jobban tetszene, ha más lenne a gyártó neve :) ), az árára kíváncsi lennék.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#4) HUNTER-mobil válasza kovy79 (#3) üzenetére

HUNTER-mobil
(tag)

Ne kezdd te is, ez a kategória már nem a gagyik közé tartozik!!!

xi1546

(#5) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

[link]

bruttó 329,880 Ft

[ Szerkesztve ]

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#6) Scoobyka válasza masterful87 (#5) üzenetére

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

az ár is egész korrekt....márcsak a melegedésre lenék kiváncsi....

(#7) erdoke válasza kovy79 (#3) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Asztali gépeknél is van. Egyrészt a hordozhatóság, másrészt a halk működés adja a létjogosultságát. Én pl. kivágtam 3 HDD-t az asztal mögé eSATA keretben. A sebesség ugyanaz, mintha a házban volna, de így akármikor elugorhatok bármelyikkel a haverhoz, plusz ki tudom szerelni az egyik HDD keretet a házból (mínusz egy 120-as venti).

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) chatal

chatal
(újonc)

én egy FSC Xi1554-est használok, ami ennek a gépnek az elődjének tekinthető. Viszonylag ritka noti lehet nálunk. Kb 4 kilogramm, melegedés - néha elég jól fel tud izzani, de inkább alul, billentyűzet környékén nem vészes. annyival jobb, hogy wuxga+ felbontása van. én meg vagyok elégedve vele, játék célra igazából ki se használom már. a cikkben említett energia/hő spórolós kapcsoló nem ér szinte semmit. Az induló ára egy százassal feljebb volt :(((

(#9) kovy79 válasza erdoke (#7) üzenetére

kovy79
(őstag)

Én értem, de asztali gépnél egy hátsó/első kivezetés az egész (Asrock gyárilag), amit én meg pl az összes ismerősöm nem haszál ki. Van aki igen, nincs ezzel gond, én csak azt mondom, h sztem itt már van értelme.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#10) kovy79 válasza HUNTER-mobil (#4) üzenetére

kovy79
(őstag)

Saját vélemény, kéretik nem megkövezni érte! Lexarom, h másnak mi a vélemény, én soha többet nem hozok senkinek eme gyártó termékeiből notit.
Pont.

(#11) Wolvi

Wolvi
(lelkes újonc)

Ha az Xi2528-asról van szó, hát én ilyet nyúzok már több mint 1 hónapja.
Eddigi tapasztalataimat röviden olvashatjátok a síma Amilo-s fórumban.
Amúgy akit érdekel vmi, nyugodtan kérdezzen - válaszolok amire tudok.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.