Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

Egész pofás .....és hasznos is lehet akár :)

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#2) sNORh válasza Borisz76 (#1) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

jajah és nemis olyan drágák ezek a dokkolók.. :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

need! :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#4) lumber_hw

lumber_hw
(lelkes újonc)

Az eddigi legszebb eszköz ezzel az egyébként szimpatikus megoldással. De egy e-SATA csatival megfejelhették volna.

(#5) bugger

bugger
(lelkes újonc)

Nagyon jó, nekem főleg az xd olvasó miatt (is)! :)

(#6) Hebry

Hebry
(senior tag)

Tényleg nem rossz, csak az USB2 a szűk keresztmetszet.
Nem értem miért nem csinálják e-Sata-val

(#7) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Az ötlet és a kivitelezés is marha jó!
De nem probléma a vinyónak, hogy állítva van használva?

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#8) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Gondolom olyan dokkoló egység nincs, amely PATA és SATA eszközöket egyaránt fogad... :U

(#9) atesss válasza Hebry (#6) üzenetére

atesss
(őstag)

Na ez tetszik !
De egy e-Sata tényleg nagyon kéne rá.
Most akarok épp HDD keretet venni ha lenne rajta még lehet pont ezen is gondolkoznék.

Jofi81: simán megoldható lenne az is... :U , nem értem miért esik nehezükre (lehet kicsit nagyobb lenne mondjuk)
Mod: megvan miért nincs egybe: akkor nem vennél meg kettőt ! :W

Cs_Laci: hát oldalra fektetve sokszor szokták használni, nem lehet nagyon más ha a "végére" fekteted, nem?

[ Szerkesztve ]

(#10) kopaszkukac válasza Hebry (#6) üzenetére

kopaszkukac
(kvázi-tag)

The USB 2.0 specification has a design data rate of 480 mega bits per second.

nem lenne szűk keresztmetszet, ha kihasználná végre valamelyik eszköz a szabványban specifikált értéket

(#11) demagóg válasza Cs_Laci (#7) üzenetére

demagóg
(fanatikus tag)

Nem gond, ugyanaz mintha a hosszanti élére állítva menne, az meg eléggé gyakori. A legrosszabb, ha a tetejére fordítva (felső takaró lemez) jár a HDD. Ezt az motorcsapágy nem szereti.

-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...

(#12) macilaci78 válasza demagóg (#11) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nm úgy van, hogy a HDD-n a csapágyak bekopnak egy állásban és ha ettől eltérsz, azt megsínli? Pl fekvő elrendezésből másik házban álló elrendezésbe kerül... :F

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kártyaolvasó áráért egy ilyet? Hülye lennék nem venni. A bajom csak azzal van, hogy a 2000Ft-os vételárra jön még 6000 Ft postaköltség az USA-ból. Na máris kezdem keresni UK-ben, hátha felbukkan valahol.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#14) demagóg válasza macilaci78 (#12) üzenetére

demagóg
(fanatikus tag)

Normál esetben és üzemi fordulaton fém a fémmel soha nem találkozik, így nem is kophat (a folyadékfilm nem kopik). Már a golyóscsapágyas korszakban is feszített csapágyakat használtak az egyenletes futás miatt. Így régen is és most is a forgórészt pozicionáló erők sokkal nagyobbak mint a szerelvény súlya által okozott asszimmetria.

-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...

(#15) lorcsi válasza simonzé (#13) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

hogy jött ki a 2000?
50-55 dollár, és az árfolyama kb. 150 ft
~7500ft minimum

(#16) BigBear válasza Jofi81 (#8) üzenetére

BigBear
(fanatikus tag)

Mivel PATA HDD-k esetén nem kis eltérések vannak a csatlakozók elhelyezkedésében (belátható, hogy egy ilyen dokkolónál 1mm is sok) nem lenne egyszerű.

Elnézve ezt az Unitek cuccost, inkább a Brando dokkolója eSATA csatlakozóval. [link]

[ Szerkesztve ]

(#17) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Jók ezek a dokkolos cuccok.
Én is meguntam már, hogy egyre több vinnyó van a gép belesejében, a filmeket tartalmazó 750 eseket már kivülre raktam.
Csak egy lista kell melyiken mi van és aszerint csatlakoztatom :K

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#18) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Egész ötletes, és pofás darab.

Ha lehetne kapni, és nem számítana, hogy mire szórom el az árát, talán még vennék is. Ki lehetne váltani a sata-s rack keretét a házból. Mert most van egy pata, és egy sata keret a házban, álltalában csak berakom a vinyót a fiókba és bedokkolok. :DDD Egy ilyennel a fiókba rakás 20 másodpercét simán megspórólnám. :B

(#19) GrimReaper

GrimReaper
(fanatikus tag)

Nem akarom reklámozni, de én kb 1 éve vettem ilyet [link] és tökéletesen teljesit minden funkciót. A link csak példa, többen árulnak ilyet.

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

(#20) erdoke válasza kopaszkukac (#10) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azért az furcsa, hogy egyetlen vezérlő sem tudja megközelíteni az elméleti maximumot, nem? Ebből én inkább arra következtetnék, hogy nem az eszközökkel van baj, és a gyakorlatban igenis szűk keresztmetszet az USB.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#21) simonzé válasza lorcsi (#15) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ömm... Tényleg. Most mit mondjak? Éhesen számoltam, és kiderült hogy nem kellett volna.

Ti se számoljatok soha éhesen!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#22) antikomcsi válasza simonzé (#21) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Bocsánat az offért, de....................... :DDD :DDD :DDD

(#23) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2008at írunk.. és miért nem nekem jutnak eszembe ilyen cuccok? Szerintem jópofa kütyü!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#24) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez nem rossz csak ott a szájt féle dokkoló hdd-hez...
kicsit csúnyácska, de messze praktikusabb
:)

(#25) rviktor25

rviktor25
(tag)

király kütyü, be is szerzek egyet ^^

Chiwasuu!!!

(#26) mexel

mexel
(senior tag)

Használ valaki dokkolót amióta ez a cikk megjelent? Milyen márkát érdemes venni vajon? A noname is ugyanolyan jó lehet?

Privit is írj azt azonnal látom! - Telefonszám az adatoknál. - Postázás sajnos nem megy, csak személyes átvétel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.