Elég nagy lesz a lépcső az 58 széria és ezek közt . Hacsak nem lesz 5850 alatt is valami .
Az élet kegyetlen .
Elég nagy lesz a lépcső az 58 széria és ezek közt . Hacsak nem lesz 5850 alatt is valami .
Az élet kegyetlen .

Eléggé "fapados".
Marha szép hűtő,
, bár lehet, hogy nem lesz túl hangos... Gondolom, nem lesznek melegedési problémái a kártyának ilyen technológia mellett, így rátolhattak volna valami klasz egyslotos hűtést is..
[ Szerkesztve ]
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

Nagyon csúnya szegényke!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
Elég kis méretű kártya, nekem szimpatikus. Ha hozná a a 4850 teljesítményét óriási fogyasztás, és melegedés nélkül, nem lenne rossz vétel. Bár, mire ide fog érni, jóval drágább lesz.
Csak akad majd a kialakult résbe valami...
A hűtő meg elég bucsus rajta. 
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Olyan rövid, hogy az már undorító 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Nem rossz az a 1,5 Tflops számítási teljesítmény!

A gpu az elég bikának tűnik,csak szerintem a 128bit fogja meg!
Inkább lenne 256bit ddr4-5 2800-3500mhz körül!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Akkor viszont a PCB lenne sokkal nagyobb és bonyolultabb, ergo az egész kártya drágább.
Ha már kétslot-os, akkor mi a vérért nem kifelé tolja a levegőt a házból? (Ki a halálnak kell középkat VGA-n négy kimenet?)
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
4670-ből se volt klassz 1slotos hűtés, ebből mért csinálnának?
Pedig jó lenne 
szerk: 5760 lesz-e?
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

jo kartya, csak ronda. remelem az 5770 feltegla lesz.

mi a frászt fanyalogtok?
ennyi pénzért ez kurva erős, azt nézném meg kettő mit tud a nagytesó ellen
Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...

-A Sapphire-é nem egy slotos?

ez kb a századik szempont. se
Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...

Gondolom ez szerinte nem klassz.
Si vis pacem, para bellum.

Hát kinézetre elég érdekes de a lényeg hogy erős legyen a játékok alatt 
GO KIMI!THE BEST!!!

Azert ettol tobbet varnek egy ilyen karitol, tele van shaderrel pedig.
De ne menjunk bele a 3DMarkokba, majd ha kijon remelem latunk tole olyat is ami elgondolkodtato.
De jelen pillanatban a 4890 is 200$ korul van, 4870 mar boven alatta es igy tovabb...szal ezzel a kezdo arral@teljesitmennyel... 
.::www.megadanceradio.hu::.
Szerintem is mindegy, hogy mekkora. nem csúcskategória lesz, ergo, ha gizda, gagyi kinézetű, olcsóér jó. Én meg lesz*rom, hogy nagy e, féltégla e, ha megkapom a pénzemért a megfelelő teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Srácok a kártya OEM modell. Senki sem tudja, hogy valójában hogy fog kinézni az asztali verzió. 
Devid_81: a Radeon HD 4800 napjai meg vannak számlálva.
Nem gyártják már az RV770 lapkát. Az RV790 meg a Radeon HD 4860-ba megy el, de már azt is kis mennyiségben gyártják.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Tudom, mondhatnam, hogy sajnalom is de elvegre az uj kozepkategoria megint annyit tud mint a regi csucs modellek.
Sztem hamarosan az 5770 is beall majd arra a csinos kis 100-110$ koruli arra, nah akkor lesz nekunk megint kanaan 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ez a dolga az új középkategóriának. Aki a csúcsra vágyik az fizessen. Kinőtt már az AMD a Máltai szeretetszolgálat szerepkörből.
Mellesleg esély sincs, hogy a HD 577 100-110 dodó legyen egyhamar. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

ezt akartam hallani
amugy 1 gigas a kartya? cikkben nem talalok rola infot.
[ Szerkesztve ]
50%-al nagyobb shader teljesitmeny es 15% (plusz) nagyobb mem savszel mellett ez igy nem nagy eresztes. Par jatek teszt kene.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
PH teszt mikor lesz a nagytesókról ?
Az élet kegyetlen .

Szerintem kezdetleges driverrel nem olyan rossz...
[ Szerkesztve ]

A 128 bit nem kicsit foghatja vissza, remélem a 70--s már 192-s lesz.
Apropó: képen nem látszik, de benfentes tudhatja, szóval van rajta tápcsati?
[ Szerkesztve ]

zárójelben, nem lennék meglepődve, ha a prociból származó "gyengeséget" ezzel próbálnák kompenzálni. Adná magát.

a csupasz kepet nezd. 1 db 6 tus.
[ Szerkesztve ]
daa-raa eltalálta "klasszról" volt szó
Low profile kártyára jó lenne.. 
[ Szerkesztve ]
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''
iszonyat randa a hütés...de,egész jó kis cucc lesz
valahol teljesitményben a 4870-el lesz partiban(szerintem picit alatta)+DX11
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Az 5670 kb 6-800SP-s lesz majd 128 bit gddr5 3200mhz-es rammal, esetleg valamivel kevesebb textúrázóval?
Abu?

De talán le is nyomja majd kicsit az árakat.. A hűtő szerintem borzalmas.. 
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

Kösz! A hűtős elvonta róla a figyelmem. 

jó cucc lesz ez, bár én is inkább az 5770-re leszek kíváncsi. a ronda hűtésmeg nagyon nem mozgat. (úgyis vizet kapna az is) ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

mikor ránéztem röktön egy 6600GT ugrott be 
amugy lehet csak valami buherált drivert kratak rá nem hiszem, hogy hivatalos meghajtót, szóval lesz ez még jobb is, és 3D mark nem hiszem, hogy sok embernek mérvadó nálam végülis nem
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Hát elég gányul néz ki az a hűtő, de szvsz úgyis lecserélik majd sokan egy normálisabbra(mármint a gyártók).
Jöjjön csak minél előbb, és piszkálja lefele a 4870 árát, mert épp azt tervezek venni. 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

2 dvi és 2 hdmi, vagy milyen csatik vannak rajta?
Mert az nekem pont jól jönne!
Mind a 4-gyel meg tudnék etetni valamit itt a szobában.
Persze gondolom egyszerre csak 2 aktív, de legalább nem kéne
dugdosnom, mint most!
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Tudom, tudom, nem jó a driver, meg nem bencsmárkokkal játszunk, de ez a 3dmark06 eredmény nagyon elkeserítő.
Ez a teljesítmény eddig is megvolt/van, akár olcsóbban is. Ez, most kb. olyan, mint amikor voltakk a 8800-as karik, drágán, és aztán jöttek a 8600-ak. Igazi közép nem volt. Nagy teljesítmény borsos áron, és mondhatni éppenhogy nem fapad olcsóbban, de azért még mindíg jó áron a gyártó szempontjából.
Akinek 4850-e van, annak nem érdemes ilyenre cserélni, én legalábbis nem tenném.

Kiváncsi leszek mennyiért lehet majd hozzájutni egy magyar kiskerben....valszeg nem fogok rohanni, hogy lecseréljem a 4870-emet.
Itt Szolnokon még mindig 43k a kártyám, mig én majdnem fél éve vettem 37k-ért...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

"2 dvi és 2 hdmi, vagy milyen csatik vannak rajta?"
2 DVI-I + 1 HDMI + 1 DisplayPort
"Persze gondolom egyszerre csak 2 aktív,..."
Hát ez nem nyert.
HD 5xxx szériában a gagyibb kártyák 3 eszközt tudnak egyszerre kezelni. A profik meg 6-ot. CF-el meg elmehetsz akár 24 aktív kijelzőig. 
Close the World ..... Open the Next!
(#44) Komplikato válasza antikomcsi (#41) üzenetére

"de ez a 3dmark06 eredmény nagyon elkeserítő."
Ööö, egy DX9 benchmarkkal tesztelte valaki a DX10-DX11 vasakat?
Szerintem akkor nem gáz, anno a csúcsragadozó DX9 kártyák is elég gyengén muzsikáltak pl. 3D Mark 2001-ben 
Close the World ..... Open the Next!

Huh!
Ez a hűtés!
Viszont javított driverekkel lehet ez még jobb is. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Indulásnak nem lesz ez olcsó. Gondolj csak a 4770-re. Mire meg jó ára lenne itt a karácsonyi szezon. Aztán ott lesz az év végi zárás feltehetően a forint is romlik picit. Tehát ebből még akármi lehet.
Egy alapos jó teszt viszont nagyon kéne. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
ilyen csunya hűtés nincs is. most megleptek.
csak jönne már egy passzív verzió, akár az 5770-ből is 

na én is erre várok! egy passzívra!
és végre megetethetem az összes display-t egyszerre 
ill. mégsem mert displayportom nincs, de biztos van/lesz átalakító, nem?
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Hasonlít az XFX HD-487A-ZWFC hűtésére

Szerintem ez nem éri be játékok alatt a 4870-et , de méd a 4850 is alig tudja megelőzni. Látszik pont a 4850 et nem rakták be az 1. táblázatba... és miért a mark-kal idiótáskodnak állandóan 
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.