Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tipikusan "mindegy mit csak beszéljenek rólunk" .

Az élet kegyetlen .

(#2) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

A Facebookra feltöltött képen a monitor bal felső sarka nem látszik
lehet nem véletlen...

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#3) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mármint a jobb felső sarok nem látszik. :K

(#4) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Papírsárkány, hiszem, ha látom és társai. Szerintem óriási csoda lesz, ha idén kapunk belőle tesztpéldányt. Pedig egy hónapja még de hangoztatták, hogy a karácsonyi szezonban már megvásárolható lesz...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#5) joi29

joi29
(őstag)

Őőő a másik masina a polcon hová van bekötve... :U
...és a monitor csatlakozója a kártya végén biztos hogy az adott monitor
megjelenítésére szánt jelet hivatott tovajutatni... :B ...és miért pont
a legfontosabb adat nem látszik a kis felbontású kép sarkában??? :DDD

(#6) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyanús vagy te nekem NVidia, hogy hazudol megen.... :U :(((

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#7) stevve válasza rudi (#4) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Annyi a ködösítés, hogy szerintem is kisebb karácsonyi csoda lenne, ha egy működő példányt nézhetne meg a sajtó még idén belőle. :)

Talán az a 2010 Q1 elképzelhető, de remélem, a CES-re valóban visznek legalább egyet.

PH semleges

(#8) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

a geforcosított verziónak a tesztjénél nem véletlen h lemaradt az fps számláló.

én már nem hiszek a véletlenekben ha informatikai oriásokról van szó.
ha nvidia akkor meg pláne nem.

(#9) K21_overlord válasza rudi (#4) üzenetére

K21_overlord
(tag)

Kérnek egyet a télapótól és azt lemásolva indítják be a sorozatgyártást:)

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

(#10) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szedjék már a kis kezeiket, és adják kifele. :U

Milyennapvan?

(#11) Chaser válasza rudi (#4) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mondták, hogy az idei karácsonyi szezonban lesz megvásárolható?:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#12) hejesírásó válasza K21_overlord (#9) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

és hogy lenyomják a költségeket az ingyen dolgozó sosem alvó télapó manókat rakják oda a sorokra dolgozni.

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem tudok hinni nekik :( :D

(#14) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem most nem hazudnak, mert azért a közönségben lehettek szakik is, akik igen csak sas-szeműek, és ki vannak tanulva az ilyen marketing cselek elhárítására. :K

Az NV meg ugye nem engedheti meg magának hogy újra műanyagdobozba zárt MX400-on vetítse le a menő mpeg2-es videóanyagát. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#15) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

áh, tuti beparáztak a tegnapi 5970-től, és muszáj volt valami bulvárértékű hírmorzsát kicsúsztatni róla.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#16) shteer válasza hejesírásó (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

olyan magas az érték, hogy kiakadt a számláló ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#17) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért vagytok ennyire ellenségesek az nV-vel? :DDD Mert nem látjátok az FPS számokat? Lehet mert csak ebből lehetett előnyös képet készíteni a féltégláról :D Vagy az is lehet h kiakadt és 999 írna ki :D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#18) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

camelot! camelot! camelot! (it's only a model) shhhh!

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#19) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Meglássuk, az biztos az NV -re nem jellemző hogy gyenge minőségű meghajtó szoftvereket adnának ki, vagy bármilyen szofvert (valamit sejtenek azért programozás ügyileg :) ), ha ennyi idő kell a jó munkához ez van.
Szerintem ha januárban-februárban kijön nem késnek sokat, láttunk már ilyet, meg még gyanítom fogunk is.
Meghalt a király éljen a király (azaz az AMD-ATI) :)

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#20) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Apa kezdődik. :O

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) rup1u5 válasza zoltanz (#19) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Te már temeted is az ATi-t? :DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#22) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Szerintem a monitoron az csak egy háttérkép... :DDD

Amúgy drukkolok most az nv-nek.

(#23) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alakul mint púpos gyerek a présgép alatt :DDD hát a 2009 decemberi megjelenésböl már nem lesz semmi...
azért a teljesitményre kiváncsi lennék :K
zoltanz-nem kell itt még senkit sem temetni :K anno mindenki az ATI-t is temette,és láss csodát...1szer fent-1szer lent-ennyi :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#24) zoltanz válasza rup1u5 (#21) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Az NV -t temetem mert csodák nincsenek. :DD
Ha hozzáveszem a fogyasztás/teljesítményt is már rég csak a nevéből él az NV valamint az igéretek földjéből...

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#25) BiP válasza lsc (#1) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Amennyiben van működő kártya, akkor ez a bejelentés több ennél.
Miért van kitakarva az fps? Mert az infomorzsa-csöpögtetés ebben a fázisában még nagyon nem szeretnek (valós) teljesítményadatokat kiadni.

Persze sok a gyanús körülmény még mindig, én azért bízom benne, hogy Q1-ben talán kiadják.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#26) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Értem én, hogy most fikusz az nVidia, meg Amd-Ati a király, de nézzük meg mennyi ideje kapni az új 5xxx-es szériát királyéktól és hányan tudtak venni, hány embernek van?
Nincs itt elkésve semmi, teljesítményben szerintem megint a Radeonok felett lesz az új GF100 az árát meg nem kell nézni, 10-20 mátyáson nyávognak az emberek, hogy nem 100k hanem 130, aki ilyet vesz annak mindegy, DirectX 11-et szinte semmi nem használja ki eddig.
Az Intel magasbaszabott áraiért is magasabb teljesítmény adott, ja, hogy felesleges annak aki játszik, akkor minek vesz olyat.
Van aki 40 ezer forintos géppel, könyvelésekkel keres milliókat havonta mégsem kell neki a bika PC.
A játékprogramozók meg tanuljanak meg optimalizálni és nem kell új hárdver félévente.
GO nVidia mutasd meg!

(#27) joi29 válasza Abu85 (#20) üzenetére

joi29
(őstag)

-Ezek szerint nem csak én észleltem anomáliákat? ;]

(#28) Mr.Csizmás válasza Abu85 (#20) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :W

ABU a király! :C

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#29) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Így hogyan fog lemenni a HD 5750 ára ha ennyit kamuznak meg késlekednek, azon felül pedig van egy olyan érzésem hogy olyan drága lesz hogy nem nagyon fogja leverni az AMD árakat.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#30) zoltanz válasza jasohn (#26) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

A játékprogramozók meg tanuljanak meg optimalizálni és nem kell új hárdver félévente.

Ezzel egyetértek meg ne paktáljanak le egy gyártóval. :U
Nem lesz jobb a Fermi az HD5970 -nél, az több mint valószínű ez a realítás ma.

(#31) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Én még bízok benne hogy érnek minket meglepetések ha ez a kártya megjelenik. Talán egy 5870-es ellen még jó is lehet csak hát itt a Hemlock:)
Mindenesetre azt tudjuk hogy lesz benne fix funkciós tesszalátor, most már csak a textúrázókat kéne megtalálni:D
Meg egyébként is ha ez kijön január-februárban még mindig jók vagyunk mert addig meglehetősen szerény lesz a DX11-es felhozatal. Sőt én azt mondom hogy 2010-ben még nem fogunk belefulladni a sok DX11-es címbe. Persze jönnek majd, de az a pár játék nem túl sok :U
De természetesen én is beruházok majd egyre jövőre pont az AvP3 miatt. Ezt a játékot úgy várom mint hívők a messiást ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#32) atti_2010 válasza jasohn (#26) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Annyian nem vesznek hogy állandóan elhordják és hiánycikk, emiatt az ára is felment, olvasgass mielőtt írogatsz.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#33) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az AMD most nagyon nyeregben érzi magát,vagyis csak érezné ,h.ha volna kellö mennyiség a 58xx szériából,rendesen felverte az árakat ,és szerintem ez rohadtul nemjó :N nekünk potencionális vásárlóknak...
nekem még nagynehezen októberben sikerült beszereznem egy HD5870,de már csak Asus-t tudtam,addigra már csak az maradt-jó is

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#34) hejesírásó válasza Abu85 (#20) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

szép!

már cincálják is szét a hírt :DD

mi lesz itt ma még. :U

(#35) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

át lehetne erre írni a székelyes viccet:

-édesapám, látott már fermi videókártyát?
-miazhogy... már ettem is...
-de hát azt nem lehet megenni!
-akkor csak láttam...

mennek ám az összeesküvés-elméletek... az tuti, hogy itt-ott még gebasz lehet a kártyával... meg driver-fronton is gyengélkedhet (csakúgy, mint az 58xx-ek, mert azokban is sokkal több van, mint mutatnak) majd kiderül, ha már minden "kitakarás" nélküli eredményeket mutatnak, hogy mire képes... azért a g200-hoz képest 6szor magasabb számítási teljesítmény elég brutál... ha tényleg így lesz, akkor az 58xx-ek királysága csak 3 (hó)napos lesz...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#36) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A felső pc-ben egy 5870-es ATI kártyáról futott a teszt :C :DDD

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#37) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

semmi :D

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#38) PowerBuldog válasza Oliverda (#37) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Abu megelőzött a #20-as hozzászólásban.

(#39) D1Rect válasza Oliverda (#37) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

#20. :))

Milyennapvan?

(#40) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

ati kinyomta az 5970et aztán nv meg most ezt mutogatja h eltereljék a figyelmet az uj amd kártyáról...

(#41) joi29 válasza mephi666 (#35) üzenetére

joi29
(őstag)

6x-os? :F

(#42) mephi666 válasza joi29 (#41) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A lassan kiöregedő GT200 lapka 1,47 milliárd interakciót számolt másodpercenként, amire a Fermi 9,11 milliárdos értékkel válaszolt. Ennek megfelelően az új Tesla rendszer dupla pontosság mellett a gyakorlatban több mint hatszor gyorsabb az elődhöz viszonyítva.

nem lesz ez rossz, ha tényleg hasonló különbség lesz sebességben

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#43) Abu85 válasza mephi666 (#42) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tartok tőle, hogy ennek csak a HPC szegmensben lesz hatása. Bár ott örülni fognak naki az biztos. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#44) lenox válasza mephi666 (#35) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Csak 64 bites floatnal van nagy teljesitmenyjavulas, 32 biteseknel inkabb 2x-es alatt, 64 bit meg mezei grafikanal mint pl. jatekok nem erdekes.

(#45) mephi666 válasza lenox (#44) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, majd kiderül, hogy mi lesz a vége... egy darabig még úgyis csak találgatás megy nagyüzemben... azért dupla teljesítménnyel sem lenne gyenge a gt200... az 58xx-ekkel most úgy állok, hogy minél több tesztet nézek, annál csalódottabb vagyok... pl az 5890 brutálisan meg van pakolva és az ereje főleg csak 2560x1600 környékén kezd kijönni (ahol elvéreznek már a kisebb kártyák) kisebb felbontásban simán behozza több helyen a gtx295, de a 4870x2 is... ilyen felszereltséggel szerintem dx10ben is illene villognia... (driveroldalon is gondok lehetnek, mert hihetetlen, hogy "csak ennyit" tudnak kihozni belőle... 2maggal meg csomó tesztben nem skálázódik rendesen a teljesítménye)

várom, hogy jöjjenek tucatjával majd a dx11-es tesztek és addigre legyen kiforrott driver az 58xx-ekhez meg a fermihez is... akkor fogunk igazán tiszta képet látni...

(#46) rudi válasza atti_2010 (#29) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó lérzed a probléma lényegét! Konkurencia nélkül elég szomorú árakra lehet számítani...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#47) D.Orion válasza Abu85 (#20) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nah ez faca. :( Már csak azt kéne kinyomozni, hogy a monitor csatija tényleg olyan-e, mint ami a képen látható kártyába megy. Ha nem, akkor bazi nagy bukta van. :(((

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#48) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Értem én az nVidia nyomulását a Fermivel, éppen ezért hat viccesen, hogy a TOP10 teljesítményű szupercomputerek között egyetlen videokaris gép van, az meg 2560db ATI 4870 karival az 5. helyre került.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#49) Televan válasza mephi666 (#35) üzenetére

Televan
(senior tag)

"azért a g200-hoz képest 6szor magasabb számítási teljesítmény elég brutál... ha tényleg így lesz, akkor az 58xx-ek királysága csak 3 (hó)napos lesz..."

Ha ez így lenne akkor a új Geforce már rég a piacon lenne, de gyanítom hogy a Fermi otthonra szánt változatánál még sok hibát kell orvosolni. Most vagy nagy durranás lesz a Fermi vagy nagy bukás. Bár kb. ugyanazon árszinten, hasonló tudású termékkel kell megjelenniük. És ebbe a képletbe még nyereséget is bele kell tenni.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#50) Mr.Csizmás válasza D.Orion (#47) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

90% h DELL E207WFP

talpról meg a káváról felismerhető.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.